1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 116 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Aga,
Srockholm

+
Fin Hotel med polar och stranden
-
Behövs fräscha upp lägenheter. I våran har inte riktig fungerat duschen. Maten var besvikelse. Varje dag samma måltider. Förslag..att kanske ha i ett paketresan fri besök i spa..(så ni kan lägga 500 extra i avgifter då om man blev nöjd skulle gå en gång till.. Transfer från flygplatsen till hotellet blev inte alls roligt att åka med buss i 1.45 t utan ac var inte alls roligt. Man kanske borde rekompensera med en flaska vatten per resenären?!

Bekräftad gäst: 2019-08-18


7 av 10

Ulf,
Lund

+
Service och mat
-
Slitna (och små) rum så definitivt behov av renovering

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Gunilla,
Landskrona

+
Tyckte det mesta var bra. Bufféerna var helt fantastiska.
-
Tycker hotellet kan ändra bokningsreglerna på a la carte. Alla gäster skulle bara fått ett besök i dom olika restaurangerna så kanske alla hade fått chansen att prova dom också. Vi fick inget bord på Asian och Mexican fast vi försökte vid olika tillfällen hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Ingrid ,
Göteborg

+
God mat o trevlig personak..
-
Rummen var för små...betalade för havsutsikt o förväntade mig att rummet skulle vara större..

Bekräftad gäst: 2019-08-04


6 av 10

Mikael,
Tyresö

+
Servicen från vissa anställda, stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Anita,
Skövde

+
Många olika matställen att välja på med bra service och god mat. Personalen duktiga på engelska.
-
Ingen skyltning överhuvudtaget angående glutenfri mat. Dåligt utbud av glutenfri mat trots att vi mailat hotellet angående att vi i sällskapet hade en pojke som var glutenintolerant och påtalade detta även vid ankomst. Jobbigt att be att få tala med restaurangchefen vid varje måltid om vad som innehöll gluten.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

Josefine,
Partille

+
Att lunch/middag på a la carte restauranger ingick i all inclusive, enkelt och smidigt att kunna boka bord själv via dator.
-
Folk paxar solstolar tidigt, dessa handdukar borde plockas bort

Bekräftad gäst: 2019-07-21


7 av 10

Revo ,
Uppsala

+
Stranden, glutenfria kocken
-
Rummen är väldigt små, varierar väldigt mycket i personalens service. Vissa var rent av otrevliga mot gästerna.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


6 av 10

Helena,
Stockholm

+
All inclusive på riktigt! Allt ingick vilket var ett fantastiskt upplägg. A la carte brunchen var helt otrolig. Snacks emellan måltiderna var bra kvalite (pizza, souvlaki, våfflor) som var gjorda a la minute. Service var generellt mycket bra, mycket bra in och utcheck. Mycket bra nivå på spa behandlingar med bra service. Trevlig liten "by" med alla bungslows. Välsorterad supermarket.
-
Städningen var det sämsta vi någonsin upplevt. Fick själva gå och köpa tvål och duschtvål när det tagit slut. En gång på en vecka städades badrummet. Standarden på rummet var inte 5. Inte ens med lite god vilja en 4. Anläggningen i sig känns lite 80-tals sliten så den skulle nog må bra av uppfräschning för de 5 stjärnorna. Vi hade otur att bli placerade mittemot amfiteatern där det var uppträdanden till runt midnatt - varje kväll.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


5 av 10

Emmeli,
Göteborg

+
Pizzan på stranden och hjälpen man fick med sitt bagage när man checkade in/ut.
-
AC:n på rummet MÅSTE förbättras. Man kan inte behöva vänta 3 timmar innan det ska bli någorlunda svalt. AC:n måste vara igång hela dagen på rummet, även när man inte är där, så det inte är som en bastu när man kommer dit efter en dag på stranden. Katastrof att endast elen fungerar när nyckeln sitter i!! Minibaren kan lika gärna försvinna eftersom kylen inte ens fungerar.. Ett bättre bokningssystem för A la Carte restaurangerna vore också att föredra så man får chansen att prova alla ställena. Samt en bättre och tydligare beskrivning om hur stort hotellet faktiskt är. Det står på Apollos hemsida att det är 100 m till stranden, men får man bungalowen som vi fick, längst bort och längst upp, var det ca 500 m till stranden..

Bekräftad gäst: 2019-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

3399 omdömen
Utmärkt
 
1992
Väldigt bra
 
910
Bra
 
330
Mindre bra
 
108
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av malouelise Strängnäs, Sverige

Helt klart prisvärt!

Detta hotell hade förtjänat en femma om det inte vore för att sängarna var vedervärdiga, jag är gravid och min sambo har ryggproblem och vi båda behöver uppsöka en kiropraktor när vi kommer hem, och det finns mer att önska av AC:n. I övrigt har vi älskat att kunna käka på olika restauranger med ala carte och personalen är fantastisk. Maten är över förväntan och man har valmöjligheter och behöver inte äta samma mat som på många andra all inclusive. Som på alla hotell är det idioter som går upp i gryningen och ”paxar” solstolar vilket är oerhört frustrerande. Både stranden och poolen är en kamp att få plats. Vi är överlag väldigt nöjda för att inte vara ”all inclusive människor” och mest plus till fantastisk personal.

 
2019-07-26

Inlägg av joonathangallo Stockholm, Sverige

Fantastisk service och all inclusive!

Efter att ha varit på flera 5-stjärniga hotell i Grekland kan vi konstatera att detta hotell är bäst hittills, främst tack vare den fantastiska och vänliga personalen på alla områden. När vi anlände fick vi ett varmt välkomnande av Christos och personalen och därefter skjuts i golfbil av Michalis till våra rum där han släppte av oss och vårt bagage. Bara där insåg vi att service är a och o på detta hotell. Vill du bara koppla av, äta och dricka gott är detta hotellet för dig. I och med att hotellet erbjuder ultra all inclusive 24/7 behöver du aldrig tänka på hungern, då det finns ett stort urval av maträtter placerade på olika ställen runtom på hotellet och på stranden. Fördelen med att hotellet befinner sig på södra delen av Rhodos är att man har nära till Lindos, Pefkos och Lardos. Rekommenderar verkligen att ta en dagsutflykt till Lindos där man hittar en massa butiker men framförallt den vackra stranden och Akropolis. Hit tar du dig med buss på mindre än en halvtimme som åker ofta och kostar max 3 euro. Några plus: + Service Det är framförallt servicen som gör att hotellet får högsta betyg då personalen strävar efter att hjälpa till så gott de kan. Vi fick svar på alla våra frågor och gång på gång såg de till att vi alltid var nöjda. Min fru fyllde år under vistelsen och deras guest relation manager såg genast till att de ordnade en tårta till grekiska restaurangen som vi hade bokat inför kvällen. Samtliga personer i de olika barerna hade alltid gott humör. + Ultra all inclusive 24/7 Utöver bufférestaurangen (frukost, lunch och middag) finns vedugnsbakade pizzor på stranden, souvlaki-spett vid poolområdet samt crepes och glass som man själv kan ta. Det finns en del barer att välja på och vissa erbjuder lättare tilltugg som hot dogs och toast. Till middagen finns också möjligheten att boka á la carte-restauranger där man kan välja mellan grekiskt, asiatiskt eller mexikanskt. Vi rekommenderar de två sistnämnda då grekiska restaurangen påminde lite om det som fanns i buffén. Det går även att boka á la carte-lunch på amerikanska restaurangen. Både lunch och middag kräver bokning minst dagen innan. + Poolområde och strand Både poolområdet och stranden, som ligger precis nedanför hotellet, erbjuder gratis solstolar. Här är det bra stämning och vill man ha det lite tystare rekommenderas den djupare sidan av poolen, då det är betydligt fler barnfamiljer och högljutt på andra sidan. + Underhållning Det finns entertainment team som anordnar aktiviteter vid poolområdet såväl som på stranden. Aqua gym, vattenpolo, beach volleyball och beach football blev det mest för vår del. På kvällen var det olika shower vid teatern som hade unika program varje kväll. Rekommenderas då det inte finns så jättemycket att göra utanför hotellet. Några minus, som dock inte påverkar vårt betyg: - Saltvattenpool Det var första gången vi var med om detta, men efter att ha varit på stranden föredrar vi sötvattenpool. - Skillnad på rummen Hotellet är visserligen helrenoverat men det var stor skillnad på de två rum vi hade. Ena rummet kändes betydligt mer rent och modernt.

 
2019-07-20

Inlägg av 465victoriae Norberg, Sverige

Underbar semester!

Vi är så nöjda med vår semester här! Trevlig och serviceinriktad personal, oavsett om man är på stranden eller på hotellområdet. Vällagad och god mat.Fantastiska drinkar i barerna 👌🏼👌🏼 Det är rent och snyggt på hela området. På stranden går personal omkring och tar upp drick-beställningar, stort plus på det!Även väldigt trevligt med live-musik i strandbaren. Vi rekommenderar verkligen detta hotell!

 
2018-05-25

Inlägg av Sanna H

Klockrent!

Ja vart ska man börja! Vilken vecka vi har haft här. Perfekt allinclusive med många restauranger att välja på, men bufférestaurangen vilket jobb dom gör. Serveringspersonalen och dom i dörren, när kön växer, står Freddy och gör väntan lite roligare och trevligare. Snabbt löser dom plats. Rekommenderar starkt om ni vill bli uppassade och koppla av.

 
2017-09-06

Inlägg av lewa64 Björna

Lungt och trivsamt

Fint hotell. ,vi hade en bungalow med havsutsikt så vi låg väldigt nära havet och stranden,varannan dag då fylldes vårat kylskåp på med diverse drycker ( super bra) , det är ett stort hotellområde med ett antal restauranger,små butiker m.m allt finns väldigt nära , i själva hotell området är det väldigt kuperat ,många trappor för dom som har svårt att gå kan det vara jobbigt.på stranden är det också all inklusive pizza,korv med bröd, varma mackor och en hel del goda drycker,kan varmt rekommendera detta hotell till alla som vill ha det lite lungt och skönt,och vill man strosa runt i själva byn på kvällen så är det helt fantastiskt. Enda nackdelen är att transfern tar nästan 2 timmar.