1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Peter,
Helsingborg

+
Logistiken för placering i matsalen. olika köer för att sitta ute eller inne. Det flöt smidigt. Varmvattnet i duschen höll bra värme hela tiden.
-
För lite vägg uttag på rummen. För hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

David,
Eksjö

+
Servering vid poolen och stranden. Ala carte restaurangerna.
-
Information vid incheckning. Vi var tvungna att deponera 20 euro per handduk kontant.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Kay,
Vänersborg

+
Maten och så nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


6 av 10

Veronika,
Finspång

+
Maten Strand baren god service och trevlig personal och pizzan som bakades på stranden
-
Bullrig och rörig miljö i buffé restaurangen

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

Cindy,
Helsingborg

+
-
Solskydd över barnpool och lekplats vore önskvärt.

Bekräftad gäst: 2018-07-25


10 av 10

Kladis,
Södertälje

+
Fint hotell,bra service,trevlig personal och god mat
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-07-15


7 av 10

Emma,
Juhlin

+
Personalen
-
Inte samma mat till lunch & middag 6av7 dagar.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


8 av 10

Maria,
Uppsala

+
Allt finns på hotellområdet.
-
Vissa delar av hotellet börjar bli slitna och skulle behöva rustas. Fler dryckesautomater i bufferestaurangen.

Bekräftad gäst: 2018-07-04


8 av 10

Daniel,
Sundbyberg

+
• Närheten till stranden. ”• Service vid pool och strand.
-
Mycket trappor som saknade ramper. Krångligt med barnvagn.

Bekräftad gäst: 2018-07-01


7 av 10

Tomi,
Göteborg

+
Jättefint och nära till stranden och flera stora pooler.
-
Bättre mat och mer variation på maten i buffé restaurangen. Den asiatiska restaurangen var maten riktigt dålig.

Bekräftad gäst: 2018-06-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

3180 omdömen
Utmärkt
 
1834
Väldigt bra
 
871
Bra
 
320
Mindre bra
 
103
Underkänt
 
52

5 senaste omdömen

2018-05-25

Inlägg av Sanna H

Klockrent!

Ja vart ska man börja! Vilken vecka vi har haft här. Perfekt allinclusive med många restauranger att välja på, men bufférestaurangen vilket jobb dom gör. Serveringspersonalen och dom i dörren, när kön växer, står Freddy och gör väntan lite roligare och trevligare. Snabbt löser dom plats. Rekommenderar starkt om ni vill bli uppassade och koppla av.

 
2017-09-06

Inlägg av lewa64 Björna

Lungt och trivsamt

Fint hotell. ,vi hade en bungalow med havsutsikt så vi låg väldigt nära havet och stranden,varannan dag då fylldes vårat kylskåp på med diverse drycker ( super bra) , det är ett stort hotellområde med ett antal restauranger,små butiker m.m allt finns väldigt nära , i själva hotell området är det väldigt kuperat ,många trappor för dom som har svårt att gå kan det vara jobbigt.på stranden är det också all inklusive pizza,korv med bröd, varma mackor och en hel del goda drycker,kan varmt rekommendera detta hotell till alla som vill ha det lite lungt och skönt,och vill man strosa runt i själva byn på kvällen så är det helt fantastiskt. Enda nackdelen är att transfern tar nästan 2 timmar.

 
2017-08-04

Inlägg av Metosun Västerås, Sverige

Det man förväntar sig stämmer bra !

Vi läste på Tripadvisor en del innan vi bokade. Det man fick intrycket av var att hotellet är ganska enkel men fungerar bra för en vecka i solen. Allt är nära som pol, strand, restauranger. Maten får helt godkänt men så klart ganska repetitivt och man får tänka på att man är där för solen och inte någon större matupplevelse. Vi trivdes bra eftersom vi hade inte alldeles för höga förväntningar och hotellet lovade inte heller lyx . Personalen var toppen, alla var glada och positiva. Stort plus med Pizza vid stranden och personalen i baren på stranden Despina håller i baren på ett fantastisk sätt , skämtsam och glad som får både medarbetare och oss kunder att vara avslappnade. Jag gillade även vattengympan med Evelina som har en fantastisk energi. En sak som kan vara bra att vara uppmärksam på är att jag köpte några krämburkar i affären vid receptionen som hade gått ut sedan 2 år . Datumet var på burken och inte själva kartongen så man måste öppna och titta.

 
2017-07-17

Inlägg av kb684

Mycket bra!

Flera olika restauranger, där den grekiska (kväll)/hamburgare (lunch-eftermiddag) var den vi tyckte allra bäst om. Buffén hade något för alla, oavsett om det gällde frukost/lunch/middag. Kanske lite för få fiskrätter, totalt sett. Även bra kaffebar. Bra och trevlig personal. På området fanns det några fristående affärer, där det gick att köpa luftmadrasser, skor, badkläder, solkläder, souvenirer. Även ett mindre köpcentrum rakt över vägen från hotellet. Dessa tog alla visa/master card. Stranden; mycket fin och ordnad strand, med tillgång till vattensport. Parasollen och solstolarna ingick och inga utomstående försäljare på området. Det finns bar, pizza, dusch, wc, ombyteshus, volleyboll, lekhage, boul och fotbollsplan på stranden, samt mycket heta stenar/sand. Vattnet var fint och mycket salt. Tränade själv crawl mellan bojarna. Lagom stora vågor. Inte långgrund, men inte heller tvärdjupt vatten. Vuxen kunde stå ca 4 meter ut i vattnet, sedan för djupt för det. Kvällarna hade barnaktivitet/dans på en närliggande scen/teater, där lekledare aktiverade barnen, på alla olika språk, som förekom på hotellet. Vi svenskar var i minoritet, så något svårt för våra barn att hitta nya kompisar pga språkproblematiken. De stora språken på detta hotell var tyska, polska, ryska men i princip så fanns det gäster från alla Europas länder (och några utanför). Efter barnaktiviteterna på kvällen, så fanns det oftast en kvällsshow med angränsande öppens bar. Träningsmässigt så kan jag säga att det var något för varmt att träna efter kl. 9 på morgonen och före kl.17 i juli månad. Själv så fick det bli "open water" simträning. Det funkade fint.

 
2017-07-03

Inlägg av 97perg Hässleholm, Sverige

Perfekt

Ett mycket bra all inclusivehotell. Stort utbud på mat-många olika restauranger. Stranden är underbar med bra service från poolbaren. Pizzerian på beachen hade bästa pizzan och killarna som jobbade där gjorde ett kanonjobb-aldrig lång kö trots mycket folk på stranden. Den bästa restaurangen var den grekiska/amerikanska. Personalen på hotellet var mycket vänliga och hjälpsamma vid alla frågor. Biluthyraren (Marathon) inne på hotellet var prisvärd och bra. Enkelt att göra dagsutflykt till Lindos med lokalbussen.