1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Revo ,
Uppsala

+
Stranden, glutenfria kocken
-
Rummen är väldigt små, varierar väldigt mycket i personalens service. Vissa var rent av otrevliga mot gästerna.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


6 av 10

Helena,
Stockholm

+
All inclusive på riktigt! Allt ingick vilket var ett fantastiskt upplägg. A la carte brunchen var helt otrolig. Snacks emellan måltiderna var bra kvalite (pizza, souvlaki, våfflor) som var gjorda a la minute. Service var generellt mycket bra, mycket bra in och utcheck. Mycket bra nivå på spa behandlingar med bra service. Trevlig liten "by" med alla bungslows. Välsorterad supermarket.
-
Städningen var det sämsta vi någonsin upplevt. Fick själva gå och köpa tvål och duschtvål när det tagit slut. En gång på en vecka städades badrummet. Standarden på rummet var inte 5. Inte ens med lite god vilja en 4. Anläggningen i sig känns lite 80-tals sliten så den skulle nog må bra av uppfräschning för de 5 stjärnorna. Vi hade otur att bli placerade mittemot amfiteatern där det var uppträdanden till runt midnatt - varje kväll.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


5 av 10

Emmeli,
Göteborg

+
Pizzan på stranden och hjälpen man fick med sitt bagage när man checkade in/ut.
-
AC:n på rummet MÅSTE förbättras. Man kan inte behöva vänta 3 timmar innan det ska bli någorlunda svalt. AC:n måste vara igång hela dagen på rummet, även när man inte är där, så det inte är som en bastu när man kommer dit efter en dag på stranden. Katastrof att endast elen fungerar när nyckeln sitter i!! Minibaren kan lika gärna försvinna eftersom kylen inte ens fungerar.. Ett bättre bokningssystem för A la Carte restaurangerna vore också att föredra så man får chansen att prova alla ställena. Samt en bättre och tydligare beskrivning om hur stort hotellet faktiskt är. Det står på Apollos hemsida att det är 100 m till stranden, men får man bungalowen som vi fick, längst bort och längst upp, var det ca 500 m till stranden..

Bekräftad gäst: 2019-07-10


9 av 10

Susan,
Stockholm

+
Bra Service vid poolen och vid stranden.. Vedugnspizza och bar på privata stranden och Gratis solstolar. Ingår en minibar på rummet som fylldes på varannan dag. Alltså 5-⭐️ hotell med super all inkl!
-
Vi bokade en bungalow men vi tror att vi fick bo i en lägenhet med större balkong på andra våningen. De vet i förväg att det är en barnfamilj med 2 barn på 3 och 7 år.. då kanske man ska erbjuda en bungalow på nedre plan som är stor nog att få plats med 4 sängar. Var uppmärksamma! Städningen under all kritik! Vi satte upp skylten ”make my rom” varje dag vid kl 10 men de låtsades att de inte sett skylten.. de var vara klara med rummet kl 15. De bytte inte våra sängkläder på hela veckan eftersom vi såg samma fläck på lakanet varje dag, som troligtvis inte gått bort i tvätten.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


8 av 10

stefan,
Kolmården

+
Nära till strand. Trevlig atmosfär. Flera A la carte restauranger med bra mat och personlig service. Hela hotelområdet var som en liten Grekisk by. Bra kvalité på underhållning
-
Bullerdämpning i Bufférestaurangen. Barpersonalen måste skickas på drinkutbildning!!

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Therese,
Vallentuna

+
Maten, stranden,
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Linda,
Hyltebruk

+
Smidigt och mycket tillgängligt att boka bord på al e carte restaurangerna. Mycket bra att de fyllde på mini baren varannan dag och att det ingick. Pizzan nere på stranden var jätte bra. Riktigt kaffe.
-
Sänka volymen på musiken vid pool området Mini discot för barn var försent på kvällen då det varje dag var kl 20.30. Hade varit bättre att det var en timme tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

,

+
Vi fick byta rum och hamnade då vid "lilla poolen", jättebra läge. Väldigt bra att kunna boka a la carte i stället för bufferestaurangen..
-
Lång tids incheckning. Lång tids väntan på dryck till maten. Luftkonditioneringen räckte bara till rum nr 1.

Bekräftad gäst: 2019-06-19


3 av 10

Marianne,
Stockholm

+
-
* Bättre kvalite på mat, self-service för dricka * Renovera/bygga om pool och restaurang * Bäddmadrass och riktiga täcken * Nya solstolar på stranden och vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-06-13


7 av 10

Gitanjali,
Gothenburg

+
View from hotel. Pool facilities. Services at the resort. Kids program every evening.
-
Food is average and more variety should be there. Room cleaning should be better.

Bekräftad gäst: 2019-06-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

3328 omdömen
Utmärkt
 
1944
Väldigt bra
 
896
Bra
 
325
Mindre bra
 
106
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2018-05-25

Inlägg av Sanna H

Klockrent!

Ja vart ska man börja! Vilken vecka vi har haft här. Perfekt allinclusive med många restauranger att välja på, men bufférestaurangen vilket jobb dom gör. Serveringspersonalen och dom i dörren, när kön växer, står Freddy och gör väntan lite roligare och trevligare. Snabbt löser dom plats. Rekommenderar starkt om ni vill bli uppassade och koppla av.

 
2017-09-06

Inlägg av lewa64 Björna

Lungt och trivsamt

Fint hotell. ,vi hade en bungalow med havsutsikt så vi låg väldigt nära havet och stranden,varannan dag då fylldes vårat kylskåp på med diverse drycker ( super bra) , det är ett stort hotellområde med ett antal restauranger,små butiker m.m allt finns väldigt nära , i själva hotell området är det väldigt kuperat ,många trappor för dom som har svårt att gå kan det vara jobbigt.på stranden är det också all inklusive pizza,korv med bröd, varma mackor och en hel del goda drycker,kan varmt rekommendera detta hotell till alla som vill ha det lite lungt och skönt,och vill man strosa runt i själva byn på kvällen så är det helt fantastiskt. Enda nackdelen är att transfern tar nästan 2 timmar.

 
2017-08-04

Inlägg av Metosun Västerås, Sverige

Det man förväntar sig stämmer bra !

Vi läste på Tripadvisor en del innan vi bokade. Det man fick intrycket av var att hotellet är ganska enkel men fungerar bra för en vecka i solen. Allt är nära som pol, strand, restauranger. Maten får helt godkänt men så klart ganska repetitivt och man får tänka på att man är där för solen och inte någon större matupplevelse. Vi trivdes bra eftersom vi hade inte alldeles för höga förväntningar och hotellet lovade inte heller lyx . Personalen var toppen, alla var glada och positiva. Stort plus med Pizza vid stranden och personalen i baren på stranden Despina håller i baren på ett fantastisk sätt , skämtsam och glad som får både medarbetare och oss kunder att vara avslappnade. Jag gillade även vattengympan med Evelina som har en fantastisk energi. En sak som kan vara bra att vara uppmärksam på är att jag köpte några krämburkar i affären vid receptionen som hade gått ut sedan 2 år . Datumet var på burken och inte själva kartongen så man måste öppna och titta.

 
2017-07-17

Inlägg av kb684

Mycket bra!

Flera olika restauranger, där den grekiska (kväll)/hamburgare (lunch-eftermiddag) var den vi tyckte allra bäst om. Buffén hade något för alla, oavsett om det gällde frukost/lunch/middag. Kanske lite för få fiskrätter, totalt sett. Även bra kaffebar. Bra och trevlig personal. På området fanns det några fristående affärer, där det gick att köpa luftmadrasser, skor, badkläder, solkläder, souvenirer. Även ett mindre köpcentrum rakt över vägen från hotellet. Dessa tog alla visa/master card. Stranden; mycket fin och ordnad strand, med tillgång till vattensport. Parasollen och solstolarna ingick och inga utomstående försäljare på området. Det finns bar, pizza, dusch, wc, ombyteshus, volleyboll, lekhage, boul och fotbollsplan på stranden, samt mycket heta stenar/sand. Vattnet var fint och mycket salt. Tränade själv crawl mellan bojarna. Lagom stora vågor. Inte långgrund, men inte heller tvärdjupt vatten. Vuxen kunde stå ca 4 meter ut i vattnet, sedan för djupt för det. Kvällarna hade barnaktivitet/dans på en närliggande scen/teater, där lekledare aktiverade barnen, på alla olika språk, som förekom på hotellet. Vi svenskar var i minoritet, så något svårt för våra barn att hitta nya kompisar pga språkproblematiken. De stora språken på detta hotell var tyska, polska, ryska men i princip så fanns det gäster från alla Europas länder (och några utanför). Efter barnaktiviteterna på kvällen, så fanns det oftast en kvällsshow med angränsande öppens bar. Träningsmässigt så kan jag säga att det var något för varmt att träna efter kl. 9 på morgonen och före kl.17 i juli månad. Själv så fick det bli "open water" simträning. Det funkade fint.

 
2017-07-03

Inlägg av 97perg Hässleholm, Sverige

Perfekt

Ett mycket bra all inclusivehotell. Stort utbud på mat-många olika restauranger. Stranden är underbar med bra service från poolbaren. Pizzerian på beachen hade bästa pizzan och killarna som jobbade där gjorde ett kanonjobb-aldrig lång kö trots mycket folk på stranden. Den bästa restaurangen var den grekiska/amerikanska. Personalen på hotellet var mycket vänliga och hjälpsamma vid alla frågor. Biluthyraren (Marathon) inne på hotellet var prisvärd och bra. Enkelt att göra dagsutflykt till Lindos med lokalbussen.