Kundomdömen om Nikolas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 175 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jim,
Helsingborg

+
Det var väldigt nära till poolen och affären!
-
Titta över fukten och möglet inne i badrummet!

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Camilla ,
Valbo

+
-
Air condition ska ingå

Bekräftad gäst: 2019-09-12


5 av 10

Ann marie,
Örebro

+
Det var lugnt å skönt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


7 av 10

Catarina ,
Gävle

+
-
Hängare och nån hylla i badrum

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Anna-Lena,

+
Det var bättre än beskrivningen, incheckningen på Elvita fungerade mycket bra och fantastisk trevlig personal, man kände sig välkommen där fast man bodde på Nikolas.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


7 av 10

Lena,
Stockholm

+
Trevlig och serviceminded personal.
-
Köksutrustningen (fräschare bestick) och mörkläggningsgardin i rummet!

Bekräftad gäst: 2019-09-05


9 av 10

Sharon,
V. Frölunda

+
Trevlig personal otroligt fint städad i helhet en underbar semester
-

Bekräftad gäst: 2019-09-04


10 av 10

carina,
mockfjärd

+
Nära till havet, poolen, resturang och affär. Personalen supertrevlig!
-
man får information om vad AC kostar vid bokning samt varför finns det inte halvpension? Dyr AC 60 euro för 1v Samt Det var dyrt på Rhodos! Resturang Elvita 2,50 euro för liten öl, stor öl 3,50 läsk 2,50 33cl, vatten 50cl 0,70 solsäng och parasol på stranden 4 euro per dag Vi åt på Resturang Elvita hela veckan dom hade dom bästa priserna samt maten var bra, frukosten var också bra

Bekräftad gäst: 2019-09-01


7 av 10

Inga-lill ,
Tranås

+
Närhet till hav o pool o restauranger
-
Vore bra om de byggdes en pir vid havet för oss som har lite svårt att gå i och ur vattnet

Bekräftad gäst: 2019-08-29


9 av 10

Victoria,
Göteborg

+
Läget
-
Inte betala för AC. Spisen fungerade ej. Dåligt att man måste betala för hotellets solstolar på stranden.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

13 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2015-06-22

Inlägg av chrispoolio Gloucester, Storbritannien

Great value for money and excellent location!

I stayed here by myself for 6 nights and the value for money was amazing. It had a solid wifi connection included in the price (most other hotels in the area charge high fees for wifi) and it was literally a stones throw from the beach. The 2 owners were incredibly welcoming and kind and they came across as the kind of people you could really trust. The room itself was very clean and it contained all amenities you could require to live self sufficiently during your stay. I would highly recommend this to anyone who is visiting Rhodes and doesn't want to spend too much money. Perfect place!

 
2014-08-22

Inlägg av Ahalaris

The owners are wonderful, friendly, and mrs Tota taught me how to fish :)

Thank you for having us and for your hospitality. The rooms are 15 meters from the beach. Private, relaxing atmosphere, free wifi, fresh local organic delicious fruits, and fishing :) Thank you for the great vacation. See you soon!

 
2019-09-15

Inlägg av 464saskias

familiäre liebevolle Apartments direkt am Strand

Tota und Aris haben uns das Gefühl gegeben, zur Familie zu gehören. Wir wurden so lieb empfangen und uns wurde alles gezeigt, wann auch immer etwas war, konnten wir dies anbringen und alles wurde umgehend erledigt. Auch für unser leibliches Wohl wurde gesorgt, sowohl der riesen Feigenbaum auf dem Grundstück, Kuchen oder frischer Fisch. : Die Unterkunft ist zwischen pefkos und Largos gelegen und an einem Strandstück was ruhig gelegen ist (was für uns total super war). Die Ruhe am Abend war einfach wunderbar und es war einer der schönsten Urlaube überhaupt. Wir kommen wieder!

 
2019-07-12

Inlägg av _W5978EH

Семейных отдых

Ощущение, что отдыхаешь в гостях у бабушки с дедушкой в Крыму. В лучшем понимании этого отдыха. Очень гостеприимно, при этом не навязчиво. Пляж за калиткой. Безумно красивый вид. Сидя на террасе, любуешься морем и наслаждаешься шумом воды. Из удобств порадовало: парковка с навесом, что важно в жару; стиралка, посудомойка, отличная ванна, посуда на любой случай жизни, мангал, москитные сетки везде везде и все розетки тоже с фумигаторами. Рядом магазины с хорошими ценами. До больших супермаркетов только на машине. До Линдос близко. Вообщем рекомендую однозначно для спокойного, уединённого и расслабленного отдыха.

 
2018-09-23

Inlägg av ingmarinellilorenzo mantova

ANDARE IN VACANZA......MA SENTIRSI COME A CASA PROPRIA.

Aris e Tota si sono rivelate persone squisite riservandoci un accoglienza sorprendente per gentilezza, disponibilità, considerandoci più amici che clienti: siamo stati invitati più volte sotto la loro terrazza per chiacchierare bevendo e assaggiando le specialità della casa, ci hanno preparato piatti caratteristici tra cui una mussaca allo stato dell'arte!!! Alla fine abbiamo ricevuto ognuno un omaggio per ricordare la vacanza che comunque è stata unica per l'atmosfera creatasi con Aris e Tota. Due particolari degni di nota: non ombrelloni ma alberi sulla spiaggia sempre là di fronte al di la' di un cancelletto (quello che noi abbiamo per andare in strada, là porta al mare.....) e una doccia calda esterna in muratura per lavarsi in totale privacy di giorno e di sera sentendo il vento sulla pelle e guardando il mare!!!!! Sensazionale!!! Senza dubbio: andateci!!!