1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nikolas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

,
GÖTEBORG

+
Läget
-
Dåligt kök. Icke fungerande spis

Bekräftad gäst: 2019-07-17


6 av 10

Kristin,
Göteborg

+
Att det ligger där det ligger. Balkongen har skugga på eftermiddagen. Jättetrevlig personal. Elvita är jättefint.
-
Vi har bott på Nikolas två gånger och på Elvita en gång. Det vore trevligt om nikolas oxå blev lite uppgraderat. Vattnet var det inget tryck på. Städningen var väldigt ojämn. Det städades samma dag vi kom . Vilket va lite onödigt. Våra handdukar hängdes upp i badrummet som om dom byttes men de var använda av oss men då kunde vi fått varandras ,det är ju inte ok. Vi saknade krokar att hänga diskhandskar och våra necessärer på. Sedan undrar man hur den tänkt som placerat nyckelhållaren där den är, det går knappt att öppna dörren med nyckeln i.

Bekräftad gäst: 2019-07-17


7 av 10

Jenny,
Linköping

+
Närheten till havet. Bra kök i lgh.
-
AC bör ingå.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Lars,
Götene

+
Den otroligt trevliga personalen och det goda omhändertagande man får på detta hotell. Läget med bara ett stenkast ner till bad i Medelhavet Sköna solsängar vid poolen nära till både god mat och dricka i poolbaren
-
Lite fler avställningsytor på rummen och bättre fungerade klimatanläggning. Ett bättre fungerande WIFI på hela hotellområdet.

Bekräftad gäst: 2019-06-19


8 av 10

Briittis,
kiruna

+
läget och bra service
-
Förnya sängarna

Bekräftad gäst: 2019-06-12


8 av 10

,

+
Nära till allt
-
Ac borde ingå, mjukare och bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-06-05


7 av 10

Barbro,
Borås

+
närhet till havet, härligt restaurang, toppen personal på restaurangen, hotellområdet (Evita) var supermysigt. Baserat på priset på vår resa var Nikolas ok men det var tur att Evita låg så nära med bla restaurang, men hade vi betalat normalt pris hade jag inte varit nöjd (nästa gång bor vi på Evita som verkade jättefin
-
kaffebryggare, duschskrapa eller längre duschdraperier, krokar i köket att hänga upp handduk, disktrasa mm

Bekräftad gäst: 2019-06-05


9 av 10

Diana,
Kode

+
Läget.
-
Bättre sängar o kuddar. Dom var stenhårda.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


1 av 10

Monica ,
Stockholm

+
-
Lägenhet med mark-terrass existerar inte. Lägenhet med markbalkong mitt emot en vägg i ett hörn vid en mur där. Köksdelen med en kraftigt läckande vattenkran. Duschslangens omfång passade inte till hållaren. Vid duschning, vatten på halva golvet då bl.a. draperiet var för kort I stort sett en mycket sliten lägenhet. Borde reklameras men orken finns inte. Försökte byta lägenhet men det gick inte.

Bekräftad gäst: 2019-05-23


8 av 10

Magnus,
Göteborg

+
Nära till pool, hav och supermarket
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-05-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2015-06-22

Inlägg av chrispoolio Gloucester, Storbritannien

Great value for money and excellent location!

I stayed here by myself for 6 nights and the value for money was amazing. It had a solid wifi connection included in the price (most other hotels in the area charge high fees for wifi) and it was literally a stones throw from the beach. The 2 owners were incredibly welcoming and kind and they came across as the kind of people you could really trust. The room itself was very clean and it contained all amenities you could require to live self sufficiently during your stay. I would highly recommend this to anyone who is visiting Rhodes and doesn't want to spend too much money. Perfect place!

 
2014-08-22

Inlägg av Ahalaris

The owners are wonderful, friendly, and mrs Tota taught me how to fish :)

Thank you for having us and for your hospitality. The rooms are 15 meters from the beach. Private, relaxing atmosphere, free wifi, fresh local organic delicious fruits, and fishing :) Thank you for the great vacation. See you soon!

 
2019-07-12

Inlägg av _W5978EH

Семейных отдых

Ощущение, что отдыхаешь в гостях у бабушки с дедушкой в Крыму. В лучшем понимании этого отдыха. Очень гостеприимно, при этом не навязчиво. Пляж за калиткой. Безумно красивый вид. Сидя на террасе, любуешься морем и наслаждаешься шумом воды. Из удобств порадовало: парковка с навесом, что важно в жару; стиралка, посудомойка, отличная ванна, посуда на любой случай жизни, мангал, москитные сетки везде везде и все розетки тоже с фумигаторами. Рядом магазины с хорошими ценами. До больших супермаркетов только на машине. До Линдос близко. Вообщем рекомендую однозначно для спокойного, уединённого и расслабленного отдыха.

 
2018-09-23

Inlägg av ingmarinellilorenzo mantova

ANDARE IN VACANZA......MA SENTIRSI COME A CASA PROPRIA.

Aris e Tota si sono rivelate persone squisite riservandoci un accoglienza sorprendente per gentilezza, disponibilità, considerandoci più amici che clienti: siamo stati invitati più volte sotto la loro terrazza per chiacchierare bevendo e assaggiando le specialità della casa, ci hanno preparato piatti caratteristici tra cui una mussaca allo stato dell'arte!!! Alla fine abbiamo ricevuto ognuno un omaggio per ricordare la vacanza che comunque è stata unica per l'atmosfera creatasi con Aris e Tota. Due particolari degni di nota: non ombrelloni ma alberi sulla spiaggia sempre là di fronte al di la' di un cancelletto (quello che noi abbiamo per andare in strada, là porta al mare.....) e una doccia calda esterna in muratura per lavarsi in totale privacy di giorno e di sera sentendo il vento sulla pelle e guardando il mare!!!!! Sensazionale!!! Senza dubbio: andateci!!!

 
2017-08-05

Inlägg av Sara B

TUTTO PERFETTO!

Stimo per lasciare Rodi dopo una splendida vacanza.Abbiamo trovato due padroni di casa eccezionali, gentilissimi. Ci hanno offerto cibi locali e frutta propria. La casa è accogliente. Presenta aria condizionata, wi fi gratuito e molti confort. La posizione del Nicholas beach studios è l'ideale per visitare l'isola e se si preferisce non spostarsi di fronte all'abitazione è presente una spiaggia con mare calmo e limpido.