Rumstyper på Rodos Village Beach

Dubbelrum i bungalow

Ljusa dubbelrum belägna i bungalower. Dubbelsäng eller två separata sängar, extrabädd i bäddsoffa. Tv. Gratis minibar som fylls på varannan dag med vatten, läsk och öl. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Tvättservice mot avgift. Gratis wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow, havsutsikt

Ljusa dubbelrum belägna i bungalower och med havsutsikt. Dubbelsäng eller två separata sängar, extrabädd i bäddsoffa. Tv. Gratis minibar som fylls på varannan dag med vatten, läsk och öl. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Tvättservice mot avgift. Gratis wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Fina ljusa familjerum med ett separat sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv. Vattenkokare, te- och kaffefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varannan dag med vatten, läsk och öl. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum - delad pool

Fina ljusa familjerum som har uteplats med delad pool. Ett separat sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv. Vattenkokare, te- och kaffefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varannan dag med vatten, läsk och öl. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Bad/dusch och wc. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer.