Kundomdömen om Lindos Princess

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

2732 omdömen
Utmärkt
 
1590
Väldigt bra
 
800
Bra
 
227
Mindre bra
 
73
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2018-07-04

Inlägg av Dan B

Semester

Bra hotell med många saker att göra. Varmt nu början på juli, 35-40 grader. Hyr jetski eller segelflyg, parasoll längs hela stranden och runt poolerna. Hyrde bil och åkte upp till rodos, gick i gamla stan.

 
2017-07-20

Inlägg av 759johand Stockholm, Sverige

Mycket trevligt hotell

Underbart hotell som ligger vid stranden. Allt är fräscht, rent och grönt. Vi är 5 personer som bor i ett rum, 2 vuxna med 3 barn, 3 år samt 2 st 5 månader. Utan att be om det fick vi mycket större rum än vi bokat. De satte även in 2 st resesängar utan att vi bad om det (vi släpade med en egen). Minibar ingår och fylls på 3ggr/vecka. Rummet är alltid välstädat och fint. Våra nappflaskor blir även de diskade. Personalen över lag är toppen och hjälpsamma. De kommer ofta och säger hej då vi har 2 små flickor. Detta utan att vara inställsamma. Maten är bra. Mycket folk vissa tider i stora bufféresturangen men det går bra ändå. Grillbuffén är bra, idag ska vi testa den grekiska ala carten. Det enda vi har att klaga på är myror. Det är en hel del myror här men inget som går att åtgärda.

 
2016-02-27

Inlägg av torkelo2016 Norrköping, Sverige

Vackert, god mat och bra service

10 nätter med liten familj och all inclusive. Nära till juste strand, vacker omgivning och väl omhändertagen anläggning, hyggliga rum och överlag mycket bra och god mat och bra tillgång till snacks, glass och dryck. Trevlig personal och god service. Lite trist att alla verkar ta betalt för wii fi. Det funkade dåligt i vårt första rum, bättre i ett annat. Bort man riktigt nära de två scenerna som finns kan man störas av uppträdanden som dock slutar senast vid 24.00. Bra anläggning för barn med olika aktiviteter och inklusive en spelhall (där kostar det dock pengar för en del grejer). Underbar strandpromenad. Stenig botten intill stranden, dock. Ha gärna badskor. Då är det inga problem. Rummen helt ok med fina balkonger och en kyl som de fyller på med dryck, inklusive öl.

 
2015-05-28

Inlägg av JurateNorr

Very noisy- loud music till 23.30 all over the place

Det finns två scener på hotellet utomhus plus flertal platser där det spelas musik. Låter hemskt mycket från 9 till 23.20. Olika typer av musik samtidigt- riktigt kakofoni. Vi försökte byta rum men det blev inte så mycket bättre. Ljudet kommer även genom dörren. Animationsteamet var hyperaktiv alla dagar. Rummet var stort, maten var OK, med undantag av översaltat potatis varje dag. Friterad var inte översaltad dock. Man går inte hungrig därifrån i alla fall. Väldigt obekvämt att duscha i ett trångt badkar samtidigt som badrummet är stort. Man behöver badskor på stranden som består av grus, grå sand och stenar. Wifi funkar bra bara i närheten av receptionen.

 
2014-06-17

Inlägg av FamLehmann Stockholm, Sverige

Bästa semestern vi haft!

Vi tillbringade 2 fantastiska veckor på Lindos princess beach hotell! Fantastisk anläggning med allt man kan önska sig. God mat. Trevliga rum och ett fantastiskt animation team som gör hela semestern och vistelsen till nånting alldeles extra! Vi kommer definitivt återvända till denna fantastiska hotell!