1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Faliraki Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Slobodan,
Bodafors

+
Allt restaurang alacarte
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


6 av 10

Johanna,
Gävle

+
Den privata poolen, maten, aktiviteter på hotellet, läget, barnvänligt
-
Sängarna var fruktansvärda. Det var svårt att somna på kvällen. Rummen behöver uppdateras. Ytligt var servicen bra när man blev anvisad plats i matsalen och fick beställa dryck, flera gånger under veckan kom dock drycken in när jag och min sambo ätit upp. De var inte otrevliga på något vis men servicen var inte bra.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


8 av 10

,

+
Rymligt, nära till de mesta strand mm
-
Mjukare sängar och bättre Wi-fi

Bekräftad gäst: 2019-07-03


9 av 10

Peter,
Lidingö

+
Tillgängligheten, fanns alltid plats. Utbudet av restauranger och barer. Ordning och reda. Välstädat.
-
Hissarna.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Natasa,
Malmö

+
Nära till gågatan, stort hotell, fastän det var fullbokat så fanns det ändå plats vid både pool och strand, kul att de hade aktiviteter varje dag för både vuxna och barn, jättebra service, supertrevlig personal och det fanns en Mini Market inne i hotellet med ALLT. Det umderlättade för oss som har barn.
-
Egentligen ingenting men om man ska vara petig så är alla golv blanka i rummen. Hade hellre haft heltäckningsmatta eller trägolv. Vår dotter höll på att halka hela tiden och slog i huvudet pga halt blankt golv. Samma vid poolen, där höll många på att halka och trilla om man hade blöta fötter/flipflop

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

kjell,
östersund

+
Välkommnadet när vi kom med bussen. Otroligt härlig personal, välskött poolområde och en härlig sandstrand. Fin strandbar och det härliga fiket vid poolen.
-
Inte så många speglar på hotellrummet...
( hi hi)

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Dan,
Västerhaninge

+
Allt var hur bra som helst, går inte att plocka ut någon del som var bättre
-

Bekräftad gäst: 2019-06-06


10 av 10

Torbjörn,
Arvidsjaur

+
Allt
-
Finns inga

Bekräftad gäst: 2019-06-05


9 av 10

Sven,
Malmö

+
Trevlig personal (bl a Diana o Solon) samt god mat.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Monica,
Malung

+
Allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-05-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

1818 omdömen
Utmärkt
 
1279
Väldigt bra
 
350
Bra
 
132
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-07-23

Inlägg av MattiasE19 Örebro, Sverige

Bra hotell med hög service

Tillbringande en vecka här med all inclusive i ett vanligt dubbelrum. Väldigt fräscht hotell med en oerhört serviceinriktad personal. Trevligt bemötande i alla lägen. Rummet helt OK - välstädat och har det som behövs. Fri minibar med läsk, vatten, vin och öl som fylldes på varje dag. Dock stenhård säng! Men vi bad om extramadrass efter två nätter vilket personalen fixade direkt. Så plus på det. Bra frukostbuffé. Buffématen var överlag helt OK och vällagad men generellt för lite salt och kryddor. Skönt att sitta ute på kvällarna. Finns även fyra a la carte restauranger som man var tvungen att boka separat. Var ute i god tid för tiderna försvann snabbt. Vi åt på den mexikanska och italienska. Bra menyer och god mat på båda. Slapp kylskåpskallt rödvin som det alltid var på buffén. Fint poolområde med två barer, glassbar och enklare mat i form av toast och crepes (ofta kö hit). Gott om solsängar men lite svårare att få plats vid parasollerna. Men skugga vid palmer funkade också. Vid lunch sattes ett provisoriskt utekök upp där det serverade gyros och hamburgare. Om man inte ville käka på restaurangerna. Kvällsunderhållning varje kväll runt 21.30. Oväntat hög kvalitet på underhållningen, Allt från jonglörer, dansare till operasångare. Strand med solsängar och parasoller precis utanför hotellområdet. Jättefin strand med hyfsat långgrunt vatten. Skön sandbotten. Flera företag som erbjöd olika vattenaktiviteter. En del turistgator med shopping och restauranger finns bara minuter från hotellet.

 
2019-07-12

Inlägg av Majsan1980 Luleå, Sverige

Toppsemester

Ett riktigt trevligt hotell med oerhört serviceminded personal. Anlände vid fyratiden på morgonen och möttes av personal redan vid taxin och fick frågan om jag ville att de skulle ordna något att äta. Därefter blev jag uppgraderad till ett rum med havsutsikt från sängen. Rummen håller hög standard och minibaren fylls på kontinuerligt. Hotellets personal är oerhört hjälpsamma och man behöver aldrig vänta länge på service i restauranger eller barer. Ett stort plus är att man kommer ut och hämtar och fyller på med poolhanddukar varje dag direkt på rummet. Kvällsunderhållningen håller väldigt hög klass, bland annat bjöd man på Abba-musik och grekisk dans. Hotellet har ett bra läge då du har busshållplatsen till Rhodos stad precis utanför hotellet (Första stopp på busslinjen så du får sittplats på bussen, vilket blir svårare och svårare). Vill du varva poolliv med strandliv har du stranden alldeles utanför dörren och reser du med barn finns det gott om barnaktiviteter. Missa inte ala carte restaurangerna som man bokar in i förväg (minst en dag innan).

 
2019-07-09

Inlägg av 395maybrittn Fagersta, Sverige

Bara bättre och bättre

Var till Mitsis igen i maj. Ja det är mitt andra hem. Personalen är underbar och jag tycker stämningen har blivit ännu bättre. Denna vecka lämnade vi inte ens hotellområdet. Allt finns ju där. God mat och dryck. Vill du röra på dig, kasta pil boccia vattenaerobic vattenpolo mm mm. Underhållningen både dag och kväll är kanon. Och av hög kvalitet. Maten är 👍👍👍👍 Ett extra plus för att solstolarna på stranden numera tillhör hotellet så du slipper 5 euro/ person var gång du vill dit. Jag älskar verkligen detta hotell och dess personal. Här hjälps alla åt för att vi gäster ska ha det bra MayBritt

 
2019-06-17

Inlägg av Lysved2

Falleraki Beach

Första gången på detta hotell men absolut inte det sista. Mycket fint poolområde, fin sandstrand, Härlig personal och framför all deras annimationteam som verklig fick oss att aktivera och vara glada. Det trevliga bemötandet av alla gjorde att vi kände oss välkomma

 
2019-06-10

Inlägg av Explore115518

Top klass!!

Vi återkommer år efter år till detta fantastiska hotell! Vilken otrolig personal och vilket bemötande av alla. Alltid med ett glatt leende och glada hälsningar. Kan inte bli bättre! God och vällagad mat och mycket att välja på både i huvudrestaurangen och på a la carte-restaurangerna. Trevlig och varierande underhållning varje kväll. Fina och välstädade rum, Städerska gör ett super jobb både utvändigt och invändigt!. Ett särskilt tack till George och alla ni andra som hjälpte mig upp med rullstolen till matsalen. Vi ses i "vårt andra hem" i september