Kundomdömen om Faliraki Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 114 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Anu,
Höllviken

+
Närheten till havet och solstolarna vid stranden
-
Skipa ”hovmästarna” som visar var du skall sitta

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Cecilia ,
Göteborg

+
Läget, nära stranden och centrum. Fin trädgård och pool. Maten.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Hans ,
Stockholm

+
Närhet till strand, buss och samhälle
-
Bodde i rum 351. Toalett inkl dusch var liten. Fick backa in på yoa om man ville sätts sig ner. Inget skydd eller draperi vid duschen vilket innebar att golvet mm blev blött. Orkade inte klaga då bi ville bo nära vårt andra rum 352.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Eva,
Borås

+
Bra läge, Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-18


9 av 10

,

+
Läget. Den trevliga personalen. Alla saker de ordnar för att gästerna ska trivas.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Rosita,
Göteborg

+
Läget. Möjlighet att byta ut buffén mot andra restauranger. Personalen var mycket trevlig.överlag mycket trevligt att vistas på hotellet.kommer troligen att återkomma.
-
Vid ett rum för tre bör det finnas glas, badrockar mm för tre personer.

Bekräftad gäst: 2019-09-04


8 av 10

Jennie ,
Göteborg

+
Service, all inclusive och gratis solstolar vid stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


7 av 10

Milivoje,
Malmö

+
Lokation
-
Mat var lite trokigt. De kunde servera lite mer fisk och räkor. Man kunde boka ala carte restorsng med det var under all kritik.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

Viktoria,
Hörby

+
Allt var toppen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Håkan,
Trollhättan

+
Nära staden, nära till stranden.
-
Man var tvungen att beställa dryck till frukost/dryck. Det hände att man ätit klart då drycken kom in.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

2008 omdömen
Utmärkt
 
1434
Väldigt bra
 
369
Bra
 
139
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2019-11-04

Inlägg av Pernilla S

Härligt hotell

Vi är super nöjda med hela vistelsen. Trevlig personal, bra utbud både med mat och dryck. Mysig underhållning på kvällen. Vi hade rum med privat pool vilket va riktigt skönt. Åkte med 2 tonårspojkar som tyckte det va häftigt med havet och vågorna

 
2019-10-16

Inlägg av Lars E

Herr och Fru

Mycket bra hotell, andra gången vi var där. Rent och fräscht, trevlig personal, god mat och dryck. Skulle bara vilja veta hur man får ett rum med pool eller havsutsikt. Fick ett rum för andra gången mot bakgården. Åsa och Lars Engman

 
2019-10-07

Inlägg av 698maritak

Fjärde gången

Att vi besöker hotellet för fjärde gången säger egentligen allt. Det beror på att vi anser att hotellet kan erbjuda allt vi tycker är viktigt för en fantastisk semester. Vi värdesätter hotellets toppenläge vid stranden där även solstolar på stranden ingår i priset. Du har nära till buss och taxi. Taxin kostar 20 Euro in till Rhodos gamla stad som bara måste besökas.Du kan även åka båt till Rhodos stad. Maten på hotellet är fantastisk om du är matälskare. I år erbjöds vi förutom ala carte restaurangernas grekiska, italienska, mexikanska och asiatiska mat även att boka brunch och seafood på ala carte restaurangen. Seafood där bla grillade jätteräkor, fisk och fantastisk mör och god bläckfisk serverades, vilket var nytt och spännande. Så vi behöver inte leta efter något nytt hotell till nästa år heller för vi kommer tillbaka. All personal är fantastisk och hälsar glatt samt erbjuder fin service till oss turister. Jag ser att någon klagat över att vatten och frukt inte gick att hämta i barerna. Men vi tog med oss frukt från fruktkorgen i bufferestaurangen och vattenflaskan från vårt barkylskåp och tog med oss det ut. Jag har aldrig upplevt köer på 30-45 minuter för att få mig en toast kötiderna är helt rimliga och kvinnan som arbetar där fantastisk. Christos som är nattportier har blivit en kär vän till oss. Han är intelligent och duktig, han berättar gärna historia kring platser vi tänker besöka, han är dessutom ärlig och har ett stort, varmt hjärta. Magda Kanellos i buffé restaurangen är en fantastisk kvinna som ser till att vi turister får bästa service något hon har öga för. Hon har ett trevligt bemötande. Hennes son Nikos som serverar i ala carte fortsätter arbeta för två. Jag häpnas han är så snabb och effektiv. På kvällarna har vi blivit serverad av en så duktig och trevlig ung kvinna vid namn Gentiana jag hoppas hon är kvar nästa år..kanske på dagtid. Stergos i receptionen hjälpte oss så vi fick friend club kortet, samt med våra poäng. Han jobbade på bra. Hotellet är jätterent och har enormt duktig och trevlig städ personal. Jag har bara en förbättring jag anser ni behöver göra och det är solsängarna vid polerna. De behöver börja bytas ut, en dyna till dessa vore även det fint.

 
2019-08-19

Inlägg av Maria B

Fantastiskt läge

En vecka bokade vi till detta härliga hotell, de var för oss 3.e gången på Rhodos och de vart absolut den bästa av de hotellen vi bott på ...Så veckan på detta hotell var toppen.....Där vi bott tidigare var vi inte så nöjda med... Detta hotell ligger i princip på stranden, som är lång och med sant, gratis solstolar på stranden.. All inclusive hade vi, man fick boka A la carte restauranger och det var smidigt och enkelt vi valde Mexikansk, Asiatiskt och Italiens och utan att ljuga så var de absolut den godast e pizzan jag ätit i mitt liv på den Italienska restaurangen - top service på alla de 3.... Buffen för frukost, lunch och middag med möjlighet att sitta ute under tak vilket vi föredrog, nån morgon kunde de ta lite lång tid o få kaffe, juice men annars bra...Lite smaklös mat men gick o krydda upp...ingen jätteupplevelse av den maten men helt okey... Fanns poolbar med glass/bakelse bar, samt ett ställe de stod damer o gräddade crepes o det var bara helt underbart så goda, kunde välja med ex nutella, skinka o ost mm... riktigt bra... Så de unnade vi oss flera dagar - sen mitt i den fantastiska hotell trädgården där de va lummigt, grönt o fint riktigt mysigt där stod de o grillade hamburgare och gyros mellan kl 12-14 också riktigt bra.... En strandbar som låg direkt i anslutning till stranden, alltid glada o trevliga med glimten i ögat, där kunde man också få en toast eller baguette... Vi hade rum 458 som bjöd på en fantastisk utsikt över havet o pool området, en stor balkong åt två håll, vi hade tur och fick högst upp... Vi firade bröllopsdag på resan men de var inget som personalen uppmärksamade fast jag lämnat info.... Sängen dock hård vi bad om extra madrass och det fick vi direkt utan problem, städningen var toppen... Om jag ska gnälla på något så skulle jag önskat ett duschdrapperi i badkaret, vart lätt lite för blött när man duschade .... vi kommer gärna tillbaka, läckert hotell med ett fantastiskt läge... De var minibar på rymmet som fylldes på varje dag, öl, vin läsk o vatten - hade dock önskat att man fick välja vilket vin, de var bara rose - jag önskade vitt men de fanns inte... Kvällsunderhållning vid pool området varje kväll det var bra och varierat...Samt måste jag tillägga att vi hade väldigt sen ankomst till hotellet runt midnatt, och då fanns det mat uppdukat i matsalen - de vart vi lite imponerade av en fin gest.. En liten söt farbror som stod o gjorde omeletter varje morgon, charmig... Vi åker gärna tillbaka ...

 
2019-08-17

Inlägg av Greklandresande

Fantastisk semester.

Ett toppen hotell . Varit på en veckas semester med all inclusive. Väldigt trevlig personal och serviceminded. Det finns fem tema restauranger i all inclusive konceptet. Väldigt bra buffé med med stort urval av mat. Minibar på rummet ingår och fylls på varje dag . Väldigt bra mini club och aktivitetsledare bra shower på kvällen Hög klass rakt igenom . Ett extra stort tack för omtanken som Magda och Panagiotis visat i buffé restaurangen . Det enda är att rummen är lite för små. I övrigt ett toppen hotell. Reser gärna hit fler gånger.