1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Faliraki Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Håkan,
Trollhättan

+
Nära staden, nära till stranden.
-
Man var tvungen att beställa dryck till frukost/dryck. Det hände att man ätit klart då drycken kom in.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Cindy,
Malmö

+
Servicen! Hur glada mesta av personalen alltid var!
-
Allt var toppen, enda var att vårt rum inte var klart efter incheckningstid annars var allt toppen!

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

Odd,
Västerås

+
Servicen, maten och personalen.
-
Madrasserna i sängarna får gärna bli mjukare. 25 kanaler på Tyska, lite "overkill" tycker jag, gärna nånting för oss Skandinaver, ibland vill man slappa på kvällen med nån film som ej är textad på Arabiska.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

,

+
Bra service. Bra med en pool som man kunde simma i. Sångunderhållningen var mycket bra, inte lika kul med cirkus och dans. Mycket bra service att minibaren fylldes på varje dag.
-
Mjukare sängar. Att få ta egen dryck vid bufferna själv gör att man slipper vänta. Kött- och fiskrätterna var överstekta och sega. Skulle vilja ha mer variation på kött och fiskrätter. Det var svårt att få en plats på italienska och mexikanska restaurangerna som hade väldigt god mat

Bekräftad gäst: 2019-07-28


9 av 10

Jacoub,
Stockholm

+
Fantastisk hotell med bra service och jätte trevliga personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-25


10 av 10

Slobodan,
Bodafors

+
Allt restaurang alacarte
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


6 av 10

Johanna,
Gävle

+
Den privata poolen, maten, aktiviteter på hotellet, läget, barnvänligt
-
Sängarna var fruktansvärda. Det var svårt att somna på kvällen. Rummen behöver uppdateras. Ytligt var servicen bra när man blev anvisad plats i matsalen och fick beställa dryck, flera gånger under veckan kom dock drycken in när jag och min sambo ätit upp. De var inte otrevliga på något vis men servicen var inte bra.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


8 av 10

,

+
Rymligt, nära till de mesta strand mm
-
Mjukare sängar och bättre Wi-fi

Bekräftad gäst: 2019-07-03


9 av 10

Peter,
Lidingö

+
Tillgängligheten, fanns alltid plats. Utbudet av restauranger och barer. Ordning och reda. Välstädat.
-
Hissarna.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Natasa,
Malmö

+
Nära till gågatan, stort hotell, fastän det var fullbokat så fanns det ändå plats vid både pool och strand, kul att de hade aktiviteter varje dag för både vuxna och barn, jättebra service, supertrevlig personal och det fanns en Mini Market inne i hotellet med ALLT. Det umderlättade för oss som har barn.
-
Egentligen ingenting men om man ska vara petig så är alla golv blanka i rummen. Hade hellre haft heltäckningsmatta eller trägolv. Vår dotter höll på att halka hela tiden och slog i huvudet pga halt blankt golv. Samma vid poolen, där höll många på att halka och trilla om man hade blöta fötter/flipflop

Bekräftad gäst: 2019-06-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

1862 omdömen
Utmärkt
 
1316
Väldigt bra
 
355
Bra
 
133
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-08-17

Inlägg av Greklandresande

Fantastisk semester.

Ett toppen hotell . Varit på en veckas semester med all inclusive. Väldigt trevlig personal och serviceminded. Det finns fem tema restauranger i all inclusive konceptet. Väldigt bra buffé med med stort urval av mat. Minibar på rummet ingår och fylls på varje dag . Väldigt bra mini club och aktivitetsledare bra shower på kvällen Hög klass rakt igenom . Ett extra stort tack för omtanken som Magda och Panagiotis visat i buffé restaurangen . Det enda är att rummen är lite för små. I övrigt ett toppen hotell. Reser gärna hit fler gånger.

 
2019-08-07

Inlägg av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Mycket bra med några viktiga missar

Absolut ett bra hotel med mycket att välja på. Några viktiga missar som saknas för att semestern ska vara fulländad är dock tillgängligheten till vatten, dricka, frukt. Du är hänvisad till strandbaren när du ligger på stranden där du får köa för att få en mugg vatten, de var varmt så när du väl fått ditt vatten och tagit dig ner till solstolen är det dax att gå upp och hämta vatten igen. Saknar vatten flaskor. Då de va samma bar som serverade drinkar kunde kön till vatten, cola osv vara lång. Låg man vid pool området och ville ha något typ pannkaka eller toast kan man räkna med 30- 40 min kö oavsett vilken tid på dygnet, där efter nästan lika lång kö till dricka då de var två separata köer. Att man inte fick paxa solstolar kan de lika gärna skita i att skriva ut då de inte gör något åt folk som lägger ut handdukar tidigt på morgonen både vid pool och strand oxå gärna dubbla så de har paxat både strand och pool stolar. Beställer du rum utan havs eller pool utsikt får du se ut på bakgården till köket, där fläktarna går hela tiden. Där av mina 4 stjärnor i stället för 5

 
2019-07-23

Inlägg av MattiasE19 Örebro, Sverige

Bra hotell med hög service

Tillbringande en vecka här med all inclusive i ett vanligt dubbelrum. Väldigt fräscht hotell med en oerhört serviceinriktad personal. Trevligt bemötande i alla lägen. Rummet helt OK - välstädat och har det som behövs. Fri minibar med läsk, vatten, vin och öl som fylldes på varje dag. Dock stenhård säng! Men vi bad om extramadrass efter två nätter vilket personalen fixade direkt. Så plus på det. Bra frukostbuffé. Buffématen var överlag helt OK och vällagad men generellt för lite salt och kryddor. Skönt att sitta ute på kvällarna. Finns även fyra a la carte restauranger som man var tvungen att boka separat. Var ute i god tid för tiderna försvann snabbt. Vi åt på den mexikanska och italienska. Bra menyer och god mat på båda. Slapp kylskåpskallt rödvin som det alltid var på buffén. Fint poolområde med två barer, glassbar och enklare mat i form av toast och crepes (ofta kö hit). Gott om solsängar men lite svårare att få plats vid parasollerna. Men skugga vid palmer funkade också. Vid lunch sattes ett provisoriskt utekök upp där det serverade gyros och hamburgare. Om man inte ville käka på restaurangerna. Kvällsunderhållning varje kväll runt 21.30. Oväntat hög kvalitet på underhållningen, Allt från jonglörer, dansare till operasångare. Strand med solsängar och parasoller precis utanför hotellområdet. Jättefin strand med hyfsat långgrunt vatten. Skön sandbotten. Flera företag som erbjöd olika vattenaktiviteter. En del turistgator med shopping och restauranger finns bara minuter från hotellet.

 
2019-07-12

Inlägg av Majsan1980 Luleå, Sverige

Toppsemester

Ett riktigt trevligt hotell med oerhört serviceminded personal. Anlände vid fyratiden på morgonen och möttes av personal redan vid taxin och fick frågan om jag ville att de skulle ordna något att äta. Därefter blev jag uppgraderad till ett rum med havsutsikt från sängen. Rummen håller hög standard och minibaren fylls på kontinuerligt. Hotellets personal är oerhört hjälpsamma och man behöver aldrig vänta länge på service i restauranger eller barer. Ett stort plus är att man kommer ut och hämtar och fyller på med poolhanddukar varje dag direkt på rummet. Kvällsunderhållningen håller väldigt hög klass, bland annat bjöd man på Abba-musik och grekisk dans. Hotellet har ett bra läge då du har busshållplatsen till Rhodos stad precis utanför hotellet (Första stopp på busslinjen så du får sittplats på bussen, vilket blir svårare och svårare). Vill du varva poolliv med strandliv har du stranden alldeles utanför dörren och reser du med barn finns det gott om barnaktiviteter. Missa inte ala carte restaurangerna som man bokar in i förväg (minst en dag innan).

 
2019-07-09

Inlägg av 395maybrittn Fagersta, Sverige

Bara bättre och bättre

Var till Mitsis igen i maj. Ja det är mitt andra hem. Personalen är underbar och jag tycker stämningen har blivit ännu bättre. Denna vecka lämnade vi inte ens hotellområdet. Allt finns ju där. God mat och dryck. Vill du röra på dig, kasta pil boccia vattenaerobic vattenpolo mm mm. Underhållningen både dag och kväll är kanon. Och av hög kvalitet. Maten är 👍👍👍👍 Ett extra plus för att solstolarna på stranden numera tillhör hotellet så du slipper 5 euro/ person var gång du vill dit. Jag älskar verkligen detta hotell och dess personal. Här hjälps alla åt för att vi gäster ska ha det bra MayBritt