1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Faliraki Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Karl,
Borås

+
-
Byt rumsdörrar , väldigt lyhört.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Cecilia,
Upplands Väsby

+
Hotellet låg nära stranden. Det var bra solstolar och det var inte jättetrångt vid poolerna. Ala carte restaurangerna hade bra mat och det var trevligt att kunna sitta ner och bli serverad. Trevlig personal på hotellet som var tillmötesgående och vi kunde få ett familjerum istället för två dubbelrum.
-
Vi saknade bra träningsmöjligheter så som ett fullt utrustat gym. Hade önskat lite bättre mat i matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-08-01


7 av 10

Anders,
Kalmar

+
Hotellområdet är mycket fint och stort, vilket resulterar i att det blir luftigt och skönt.
-
Förbättringar o förbättringar...jag har bott i flera enkelrum som varit större än det dubbelrum vi nu hade. Mycket små rum, som man knappt kan vända sig i. Men man får det man betalar för...

Bekräftad gäst: 2018-07-11


7 av 10

Perry,
Piteå

+
Egen pool
-
Duschar vid poolerna.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


10 av 10

Roger,
Upplands Väsby

+
Servicen, läget, poolen, gräsmattan
-
Enklare system för bokning av restaurangerna eller åtminstone information om att man måste boka dagen innan.

Bekräftad gäst: 2018-06-27


9 av 10

,

+
Bra mat o trevligt bemötande
-
Infon om att man måste boka asiatiska , mexikanska , italienska , grekiska restaurangerna per omgående för att gå möjlighet att äta där/ tokigt system ...

Bekräftad gäst: 2018-06-21


10 av 10

,

+
Mycket trevlig personal. Stort poolområde. God mat med många olika alternativ. Goda drinkar. BBQ-lunch på lördagen. Nära till stranden. Bra underhållning på kvällen. Finns ingenting att klaga på.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-10


8 av 10

Jimmie,
Uddevalla

+
Mexikanska maten
-

Bekräftad gäst: 2018-05-30


10 av 10

Krister,
Jokkmokk

+
Den fantastiska personalen, bra service, mycket bra mat samt ett mycket trevligt och rent hotell.
-
Mer inhemsk traditionell mat i buffén. I övrigt kanonbra.

Bekräftad gäst: 2018-05-16


8 av 10

,

+
-
Sängarna var smärtsamt hårda att sova i. Fick ont i hela kroppen av sängen. Vi reste med andra sällskap som sa samma sak. Så sömnbrist blev det verkligen. Fanns inga bäddmadrasser och själva sängen var hårdare än golvet.

Bekräftad gäst: 2018-05-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

1669 omdömen
Utmärkt
 
1162
Väldigt bra
 
333
Bra
 
123
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2018-10-17

Inlägg av Gustins Norrköping, Sverige

Underbart

Då va man hemma efter 2 härliga veckor. Det är fjärde gången vi besöker detta hotell. Vi fick rum 22 och 18 där det finns en pool himmla mysigt. Denna gång tog vi bussen till Rhodos stad och så tog vi färjan tillbaka, så smidigt. Som vanligt r maten väldigt god. Men jag saknade alacart luncherna. All personal är mycket bra. Älskar allt och det händer nästan någonting varje förmiddag, hel stekt gris, akrobatik, såpbubblor i mängder mm. Vi har bokat till nästa år sep/okt 2 veckor. Då tar vi med 2 personer som inte varit där, men dom kommer nog att trivas. Hoppas vi får samma rum som sist.

 
2018-10-13

Inlägg av maritakjellgren Umeå, Sverige

Underbart

Jag och min man kom hem 3 Oktober efter att ha bott på hotellet för tredje gången. Jag har alltid tyckt folk är trista som åker till samma ställe men nu förstår jag. Läget är perfekt nära gator där man kan shoppa lite,samt att det ligger vackert vid havet. Maten är god. Tema restaurangerna har utsökt mat . Personalen på hotellet är alla så fina och gör ett bra jobb ,allt från städerskor upp till högsta chef. Bland personalen vill jag nämna några som jobbat extra bra. Magda i buffé restaurangen är en lysande stjärna. Hon ser till att vi får fantastisk service,ett glatt leende och en kram ibland. Hon har chefs egenskaper. Hennes son Nikons som serverar arbetar så snabbt och effektivt att vi gäster bara gapar. En ny ung tjej har börjat servera hon är populär bland gästerna. Jag orsakade att hon tappade glas. Hon är graciös och vacker som en balett dansös. En rödhårig,korthårig städerska arbetar hela dagarna. Hon är i plus,minus 60 år och utför ett proffsigt arbete. Alltid glad. Sist men inte minst måste jag nämna natt portier Christos. Vilken underbar,vänlig och ärlig man. Han är duktig på engelska vilket passar oss skandinaviska turister som börjat fylla hotellet. Han delar gärna med sig av bra besöksmål hjälper till då man frågar. Han är intelligent . Minus är fåtöljerna i receptionen. De behöver bytas ut då de är obekväma att sitta i. Hotellet behöver även börja förse solstolarna med dynor, eller påbörja att byta ut solsängarna. Många av gästerna håller med mig i detta.

 
2018-10-10

Inlägg av MrJohn964c2

Bra hotell med trevlig personal

Nyss hemkommen efter 1v på detta hotell. Inledningsvis vill jag vara tydlig med att det är ett bra hotell med riktigt bra all inclusive. Personalen är med några undantag mycket trevlig och fantastisk med barn. Vi är nöjda med vår resa men jag nöjer mig med att säga att hotellet var bra, inte fantastiskt. Nedan är lite feedback till hotellet. Vi bodde i ett familjerum. Positivt: - Bra läge med nära till bad och shopping! - God mat och man tröttnar inte alls under en vecka - Väl fungerande all inclusive med mycket att välja på under dagarna - De flesta i personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma - George i restaurangen är ett guldkorn. Tack George för att du gjorde vår semester extra bra! - Kul med vattenrutchbana för barnen - Det gick att få solstolar även om man var sent ute Negativt: - Man placerade oss med 2 barnvagnar i ett rum med 3 trappor utan hiss. - Vi hade under 3 dagar i rad påhälsning av stora kackerlackor (fick dock utan problem byta rum när vi till slut önskade detta). - Några i personalen som exempelvis mannen som hanterade handdukarna var direkt otrevlig. En kvinna i receptionen borde skickas på charmkurs. - Rummen var lite småslitna (speciellt i sidobyggnaden) och det närmar sig nog en facelift. - Sängarna är mycket hårda och hälften av kuddarna är galet höga och hårda. - Mycket lyhört Detta kan tyckas negativt men jag vill bara skapa rimliga förväntningar. Som sagt vi är nöjda!

 
2018-10-01

Inlägg av Explore115518

Toppenhotell!

Vad vi älskar detta hotell! God mat och dryck, fina rena pooler och utrymmen, välstädade rum och en service som är helt fantastisk. Personalen, alla från städerskorna till övrig personal även de med högre befattning är alla lika hjälpsamma. Vi ( min man är rullstolsburen) får så otroligt mycket hjälp och glada leenden av alla! Tack ni är underbara, vi kommer igen nästa år./ Gunnel

 
2018-09-27

Inlägg av katarinar209 Ystad, Sverige

Favorit i repris

Det var andra gången vi spenderade vår semester här, och vi kommer absolut att återvända igen ! Har aldrig varit på ett bättre hotell ! Man får verkligen mycket för pengarna. Personalen är underbar och gör allt för att man ska vara nöjd . Maten är utsökt i buffén och av temarestaurangerna som vi bokade av jättetrevliga Stella tyckte vi att den italienska och mexikanska restaurangen stack ut lite extra i år Vi blev uppgraderade från ett familjerum till två rum på tredje våningen med finaste havs- och poolutsikt. Tusen Tack till chefen Michalis även för de andra förmånerna vi fick😊 Vi hyrde en båt detta året och fick en härlig tur på havet Man fick dessutom rabatt på båthyran när man bodde på Mitsis.Varma hälsningar från Rosengrens på rum 354 och 356😊