1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Faliraki Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Lena,
Öckerö

+
Ganska bra mat. Inte så enkelt alltid för allergiska och laktosintoleranta.
-
Lite tystare musik efter 10-11på kvällen. Bättre musikanläggning i nomhus vid showerna så man slappa vända öronproppar. Det var smärtsamt att inte ha det. Drickbart röd och rosévin. Lära personalen att blanda drinkar. Aperol splitz och dry martini är ju ganska vanligt ändå. För den som inte tål grenaldin och vissa andra drinkindigrenser så var det i get utbud. Även möjlighet att få mat utan Oregano i bufferestautangen. Det borde ju gå bra att låta bli att hälla på det

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

Martin,
Stockholm

+
Service,utbud av mat,barnklubben
-
Renovera rummen

Bekräftad gäst: 2019-05-09


9 av 10

Helene,
Kalix

+
Det var rent och snyggt. Fina och stora grönområden. Väldigt vänlig och hjälpsam personal. Fanns alltid något att äta och dricka. Nära till buss och taxi.
-
Sängarna är ett stort problem, alldeles för hårda och påverkar vistelsen mycket negativt. Ljudnivån i huvudbaren var hemsk, gick inte att sitta där när det var mycket människor. Akustiktak och akustikdämpande skärmar vore inte helt fel.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


7 av 10

Ingeborg,
Kil

+
Service mycket trevlig personal!
-
Ljudnivån i matsalen var olidlig i bland

Bekräftad gäst: 2019-05-02


10 av 10

Karl,
Borås

+
-
Byt rumsdörrar , väldigt lyhört.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Cecilia,
Upplands Väsby

+
Hotellet låg nära stranden. Det var bra solstolar och det var inte jättetrångt vid poolerna. Ala carte restaurangerna hade bra mat och det var trevligt att kunna sitta ner och bli serverad. Trevlig personal på hotellet som var tillmötesgående och vi kunde få ett familjerum istället för två dubbelrum.
-
Vi saknade bra träningsmöjligheter så som ett fullt utrustat gym. Hade önskat lite bättre mat i matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-08-01


7 av 10

Anders,
Kalmar

+
Hotellområdet är mycket fint och stort, vilket resulterar i att det blir luftigt och skönt.
-
Förbättringar o förbättringar...jag har bott i flera enkelrum som varit större än det dubbelrum vi nu hade. Mycket små rum, som man knappt kan vända sig i. Men man får det man betalar för...

Bekräftad gäst: 2018-07-11


7 av 10

Perry,
Piteå

+
Egen pool
-
Duschar vid poolerna.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


10 av 10

Roger,
Upplands Väsby

+
Servicen, läget, poolen, gräsmattan
-
Enklare system för bokning av restaurangerna eller åtminstone information om att man måste boka dagen innan.

Bekräftad gäst: 2018-06-27


9 av 10

,

+
Bra mat o trevligt bemötande
-
Infon om att man måste boka asiatiska , mexikanska , italienska , grekiska restaurangerna per omgående för att gå möjlighet att äta där/ tokigt system ...

Bekräftad gäst: 2018-06-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

1710 omdömen
Utmärkt
 
1196
Väldigt bra
 
337
Bra
 
125
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2019-05-01

Inlägg av eva692015 Kalix, Sverige

Fantastiskt hotell

Detta är det bästa all-inclusive jag bott på i Grekland! Så rent och snyggt ! God mat och dryck, mycket att välja på! På det här hotellet är servicen utöver det vanliga , all personal från städerskor , reception, restaurang och barpersonal är så genuint trevliga och hjälpsamma och alltid med ett leende på läpparna! Alla är så serviceminded! Under påsken hade dom ordnat en barbecue i trädgården, där alla grillade , åt och drack, och dom hade tagit dit grekiska dansare, och detta var lunchtid! Fattar verkligen inte varför ving ger detta 4 stjärnor, det är tveklöst ett 5 stjärnigt hotell! Och än en gång, vilken underbar personal på hotellet! Och ligger i stort sett på stranden! Här blir ingen besviken!

 
2018-10-17

Inlägg av Gustins Norrköping, Sverige

Underbart

Då va man hemma efter 2 härliga veckor. Det är fjärde gången vi besöker detta hotell. Vi fick rum 22 och 18 där det finns en pool himmla mysigt. Denna gång tog vi bussen till Rhodos stad och så tog vi färjan tillbaka, så smidigt. Som vanligt r maten väldigt god. Men jag saknade alacart luncherna. All personal är mycket bra. Älskar allt och det händer nästan någonting varje förmiddag, hel stekt gris, akrobatik, såpbubblor i mängder mm. Vi har bokat till nästa år sep/okt 2 veckor. Då tar vi med 2 personer som inte varit där, men dom kommer nog att trivas. Hoppas vi får samma rum som sist.

 
2018-10-13

Inlägg av maritakjellgren Umeå, Sverige

Underbart

Jag och min man kom hem 3 Oktober efter att ha bott på hotellet för tredje gången. Jag har alltid tyckt folk är trista som åker till samma ställe men nu förstår jag. Läget är perfekt nära gator där man kan shoppa lite,samt att det ligger vackert vid havet. Maten är god. Tema restaurangerna har utsökt mat . Personalen på hotellet är alla så fina och gör ett bra jobb ,allt från städerskor upp till högsta chef. Bland personalen vill jag nämna några som jobbat extra bra. Magda i buffé restaurangen är en lysande stjärna. Hon ser till att vi får fantastisk service,ett glatt leende och en kram ibland. Hon har chefs egenskaper. Hennes son Nikons som serverar arbetar så snabbt och effektivt att vi gäster bara gapar. En ny ung tjej har börjat servera hon är populär bland gästerna. Jag orsakade att hon tappade glas. Hon är graciös och vacker som en balett dansös. En rödhårig,korthårig städerska arbetar hela dagarna. Hon är i plus,minus 60 år och utför ett proffsigt arbete. Alltid glad. Sist men inte minst måste jag nämna natt portier Christos. Vilken underbar,vänlig och ärlig man. Han är duktig på engelska vilket passar oss skandinaviska turister som börjat fylla hotellet. Han delar gärna med sig av bra besöksmål hjälper till då man frågar. Han är intelligent . Minus är fåtöljerna i receptionen. De behöver bytas ut då de är obekväma att sitta i. Hotellet behöver även börja förse solstolarna med dynor, eller påbörja att byta ut solsängarna. Många av gästerna håller med mig i detta.

 
2018-10-10

Inlägg av MrJohn964c2

Bra hotell med trevlig personal

Nyss hemkommen efter 1v på detta hotell. Inledningsvis vill jag vara tydlig med att det är ett bra hotell med riktigt bra all inclusive. Personalen är med några undantag mycket trevlig och fantastisk med barn. Vi är nöjda med vår resa men jag nöjer mig med att säga att hotellet var bra, inte fantastiskt. Nedan är lite feedback till hotellet. Vi bodde i ett familjerum. Positivt: - Bra läge med nära till bad och shopping! - God mat och man tröttnar inte alls under en vecka - Väl fungerande all inclusive med mycket att välja på under dagarna - De flesta i personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma - George i restaurangen är ett guldkorn. Tack George för att du gjorde vår semester extra bra! - Kul med vattenrutchbana för barnen - Det gick att få solstolar även om man var sent ute Negativt: - Man placerade oss med 2 barnvagnar i ett rum med 3 trappor utan hiss. - Vi hade under 3 dagar i rad påhälsning av stora kackerlackor (fick dock utan problem byta rum när vi till slut önskade detta). - Några i personalen som exempelvis mannen som hanterade handdukarna var direkt otrevlig. En kvinna i receptionen borde skickas på charmkurs. - Rummen var lite småslitna (speciellt i sidobyggnaden) och det närmar sig nog en facelift. - Sängarna är mycket hårda och hälften av kuddarna är galet höga och hårda. - Mycket lyhört Detta kan tyckas negativt men jag vill bara skapa rimliga förväntningar. Som sagt vi är nöjda!

 
2018-10-01

Inlägg av Explore115518

Toppenhotell!

Vad vi älskar detta hotell! God mat och dryck, fina rena pooler och utrymmen, välstädade rum och en service som är helt fantastisk. Personalen, alla från städerskorna till övrig personal även de med högre befattning är alla lika hjälpsamma. Vi ( min man är rullstolsburen) får så otroligt mycket hjälp och glada leenden av alla! Tack ni är underbara, vi kommer igen nästa år./ Gunnel