Kundomdömen om Esperos Village Blue & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

+
Lugnt, fräscht och bra service. Uppskattade verkligen bussarna inom hotellområdet och ner till den härliga stranden och den lyxiga servicen vid strandsängarna.
-
Det skulle kunna tydliggöras lite bättre vad som ingår i de olika valen, dvs halvpension eller all inclusive. Personalen sa lite olika saker och hänvisade till fel restaurang ibland för oss som hade halvpension. Maten på buffén skulle kunna snäppas upp en kvalitetsnivå då det faktiskt är ett 5-stjärnigt hotell.... Vill också påpeka bussresan till hotellet från flygplatsen. På hemsidan står det att transfern tar 45 min, det tog det dubbla, dessutom i en buss utan fungerande AC eller information om den längre turen...

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

+
Pool-området
-
Mer kvalitet på buffén

Bekräftad gäst: 2019-07-31


10 av 10

+
Servicen och läget
-
Bättre bussförbindelser, chaufförerna var inte särskilt punktliga

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

+
Vårat rum med privat pool, att det gick buss inom området, delvis maten,det kalla samt desserter samt servitörer
-
Maten, saknades salt i nästan all mat, för lite stekt kött, samt avsaknaden av såser

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

+
-
Sängarna var dåliga. Kuddarna var tunna, sängarna hårda och stod på hjul som gjorde att de rullade ifrån varandra.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

732 omdömen
Utmärkt
 
454
Väldigt bra
 
187
Bra
 
60
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av Mirre1234

Underbart hotell med jättebra service!

Vi stannde på hotellet en vecka och fick väldigt bra service. En av oss är mjölk- och glutenintolerant vilket de var väldigt behjälpliga med. Fick alltid glutenfritt bröd, glutenfria flingor och mjölk/glutenfri dessert till efterrätt. I restaurangerna så stod det tydligt skyltat vad som innehöll vad. Gluten, mjölk, ägg, nötter m.m. Frågade man kocken så gick hen även runt och berättade vad varje rätt innehöll då receptet kunde ändras och inte innehålla gluten till exempel vissa dagar. De lade dock aldrig till någon allergen, i så fall tog de bort något. Poolområdet är lika maffigt i verkligheten som på bilderna. Framförallt infinity-poolen. Den andra höll aningen lägre standard även om den var fin den med. Lite svårt att få solstolar på morgonen, men om man var där till 08’30 så kunde man säkra sin plats. Om man vill bada i havet har de bussar som skjutsar ner en till stranden var 20:e minut. Har man ett rumsnummer på 3XX-5XX (till exempel 532) så kan man behöva åka med denna buss om man har svårt att gå i trappor då de ligger på en höjd. Vi bodde i ett rum nära receptionen, 2XX, vilket vi tyckte var väldigt smidigt. Vid receptionen ligger närmligen det stora poolområdet, frukosten och övriga restauranger. Dessutom är rummen 1XX och 2XX relativt nära gymmet som ligger cirka 3 min promenad ifrån receptionen.

 
2018-07-29

Inlägg av Vinmurarn Stockholm, Sverige

Vuxensemester

Lyxigt vuxenhotel med flera restauranger och barer. Stor gemensam pool. Bra mat trevlig personal. En komplett superfrukost. Vi valde ett rum med egen pool 2x3 meter med storslagen utsikt över havet, perfekt för enskilt morgon- och kvällsdopp.

 
2017-06-15

Inlägg av Birgitta B

En pärla

Hotellet ligger avskilt i bergssluttningen med ett antal mindre hus. Vi bodde i svit med delad pool. Stora rum och 2(!) badrum. Lugnt och rogivande runt den "egna" poolen. Stor terass ut mot Medelhavet med fantastisk utsikt. Kändes lite mer "grekiskt" än de gigantiska hotellkomplexen vid stranden. Frukosten enorm och tillfredställer den mest kräsne. Även om hotellet inte ligger direkt på stranden har man tillgång till Solstolarna på stranden vid andra "Esperos"hotell ( även poolerna). Hotellets egna minibuss går runt i området och tar dig från rummet till restaurangen, gemensamma pooler, till stranden. Att tänka på: Hotellet är inget för rörelsehindrade. Det är branta backar och trappor i hotellområde men det är lite av charmen trots allt.

 
2017-06-12

Inlägg av michelabousamra Stockholm, Sverige

Bra poolområde med trevlig personal och speciellt en person vid namn ELISABETH som gav en mycket mycket god service! ++

Rummet var superbra (superior room) grym utsikt! Buss genom hotellområdet hade trevlig personal. Väldigt skönt och lugnt hotell. mindre bra: maten var inte det bästa men funkar. Wifi fungerade men inte det snabbaste.

 
2017-06-10

Inlägg av martinwestin Sundsvall, Sverige

Fina rum

+Mycket fint rum och väl städat. +Mycket bra frukost. +Fin utsikt. +Trevliga chauförer -Ohjälpsam receptionspersonal. -Ligger på ett berg så man måste invänta hotellets bussar för att ta sig till frukost, strand m.m.