1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Esperos Village Blue & Spa

 • Boka rum med egen eller delad pool
 • Hög servicenivå
 • Välkomnar gäster över 16 år

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Esperos Village Blue & Spa är ett fint och välskött hotell som välkomnar gäster över 16 år. Hotellet är beläget på en höjd och har en fantastisk utsikt över havet. Här bor du i smakfullt inredda rum och har möjlighet att boka rum med antingen privat eller delad pool direkt från din uteplats. Välkommen!


Rumstyper

Tvårumssviter med delad pool för 2 personer. Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum med privat pool för 2 personer. Dubbelrum med delad pool för 2 personer. Superiorrum med delad pool för 2 personer. Svit med privat pool för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Utsikten, rummen, poolen vid hotellrummet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 638 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fint hotell som välkomnar gäster över 16 år. Hotellet är beläget ovanför stranden med vacker utsikt över havet. Mysigt poolområde två pooler samt gratis solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar. Poolbar.

Bufférestaurangen Aphrodite är öppen för såväl frukost, lunch och middag. À la carte-restaurangen Mediterraneo, som är öppen kl. 12.00-22.00, serverar Medelhavsinspirerad mat (ingår ej i All Inclusive eller halvpension). På hotellet finns även restaurang Panorama som är öppen för frukost och middag för vissa rumstyper. I hotellets restauranger krävs vårdad klädsel under middagen (Långbyxor för män). Pianobar. Underhållning tre kvällar i veckan.

Gratis wifi i vissa allmänna utrymmen. Gratis gym och tennis. Biljard mot avgift. Fina promenadstråk inom hotellområdet, men med nivåskillnader och flera trappor. Det finns en hotellbuss som, både dag och kväll, kör inom hotellområdet. Gratisbuss från hotellet till stranden var tjugonde minut. På stranden finns en trevlig restaurang samt en snackbar för gäster med All Inclusive. Spa med sköna behandlingar mot avgift.

Måltider

Svit med privat pool: frukostbuffé. Halvpension och All Inclusive mot tillägg. Tvårumssvit, dubbelrum och superiorrum: halvpension. All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

 • Frukostbuffé på restaurang Aphrodite kl. 7.00-10.30.
 • Lunchbuffé på restaurang Aphrodite, kl. 12.30-14.30.
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.30-12.30, kl. 15.00-18.00 och kl. 22.30-24.00.
 • Middagsbuffé på restaurang Aphrodite, kl. 18.30-21.30.
 • En middag per vistelse i grekiska à la carte-restaurangen Kafenio (reservation krävs), kl. 19.00-21.30.
 • En middag per vistelse i restaurang Burger House (reservation krävs), kl. 19.00-21.30.
 • En middag per vistelse i restaurang Panorama (reservation krävs), kl. 18.30-21.30.
 • Obegränsat med lokalt producerade förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i baren Aegean och poolbaren Mediterraneo, kl. 10.00-24.00.

För gäster som bor i Svit med privat pool, Tvårumssvit med delad pool, Dubbelrum med privat pool och Superiorrum med delad pool ingår dessutom:

 • Frukostbuffé i restaurang Panorama, kl. 7.00-10.30.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Hotellet välkomnar endast gäster över 16 år.