1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Esperos Mare

Dubbelrum

Fina dubbelrum som har gratis centralstyrd luftkonditionering (1/6-30/9) och deponering. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Önskar man att den fylls på under vistelsen är det mot extra avgift. Satellit-tv och telefon. Separata sängar. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong som har begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum i sidobyggnad

Fina dubbelrum i sidobyggnad med två separata sängar. Satellit-tv och telefon. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Önskar man att den fylls på under vistelsen är det mot extra avgift. Gratis centralstyrd luftkonditionering (1/6-30/9) och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Sidobyggnaden är belägen på grannhotellet Esperos Palace.
Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Fina enkelrum som har gratis centralstyrd luftkonditionering (1/6-30/9) och deponering. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Önskar man att den fylls på under vistelsen är det mot extra avgift. Satellit-tv och telefon. Separata sängar. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong som har begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Renoverade familjerum med ett separat sovrum och ett vardagsrum. Vattenkokare. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Önskar man att den fylls på under vistelsen är det mot extra avgift. Gratis centralstyrd luftkonditionering (1/6-30/9) och deponering. Satellit-tv och telefon. Separata sängar. Hårtork. Två badrum, ett med bad/dusch och wc och ett med wc. Balkong som har begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.