1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Esperos Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Susanne,
Västerås

+
Strandläget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Hans,
Norrköping

+
Maten var kanonbra
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Mats,
Landskrona

+
Bra hotell, mycket trevlig personal
-
Maten har blivit sämre , och priset har stigit för mycket.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

,
Gävle

+
Kundorienterande företag
-

Bekräftad gäst: 2019-05-30


10 av 10

Ann-Britt,
Vårgårda

+
Läget nära havet. Renligheten stod på topp.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-15


8 av 10

Kiruna,
Stockholm

+
Att man kunde boka ett familjerum -alltså delat rum med var sin toalett och balkong och att de var avgränsat med en möjlighet till att stänga en dörr emellan.
-
Kanske byta ut en del av personalen i matsalsrestaurangen som verkade vara trött eller less på sitt jobb - saknade service-mindes-känslan! Att man får tax-free Katalonien någon dag INNAN man ska åka utomlands och inte som i vårt fall fick vi tax-freekatalogen DAGEN-innan avresa☹️☹️☹️ Dålig information från Apollo på VAR Apollo fanns på flygplatsen vid ankomst. Ingen information om VAR jag kan hitta mitt bagage. Ingen information om VAR OCH NÄR AVGÅNGEN från hotellet till flygplatsen sker☹️☹️☹️

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

Jan,
Göteborg

+
Nära havet, buss utanför och trevlig utomhusmiljö Bra service och god mat. Trevlig personal
-
Bättre viner och saknade information att man kunde köpa bättre vin till maten

Bekräftad gäst: 2019-05-08


10 av 10

Eva,
Piteå

+
vi gillar Esperos Mare, det här var andra gången vi tillbringar en semester vecka där.
-
Att fylla på vatten flaskor i kylen på hotellrummet, ingår två små flaskor vatten, sen måste man gå och köpa. Det är ett hotell med al inclusive.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


8 av 10

Mona,
Österåker

+
Rent och snyggt
-
Bättre sängar! Dem är så fruktansvärt hårda.

Bekräftad gäst: 2019-05-02


9 av 10

Zobeideh,
Lund

+
Mat, personalen, strandnära, poolen
-
Dryck kan förbättras. Ingen mjölk serveras och ingen läsk hade kolsyra i sig vilket gav känslan av att det var gammalt.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

379 omdömen
Utmärkt
 
204
Väldigt bra
 
124
Bra
 
38
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-08-24

Inlägg av Ylvis14

Trevligt hotell nära jättefin strand

Mycket trevlig personal med bra service. Vi hade bokat rum med havsutsikt och det var verkligen fantastiskt. Vi var glada att vi inte hade rum åt gatan, åt andra hållet. Mycket trafik på gatan intill. Trevligt pool område med en härlig Lazy River. Mycket god och bra hotellfrukost. Vi provade att äta middag en kväll på hotellet och det var verkligen inte värt pengarna. Vi promenerade till restauranger i närheten eller tog bussen in till Faliraki istället. Mycket bättre. Hotellet ligger precis mittemot Vattenparken, men runt omkring är nästan allt stängt och igenbommat. Finns inte mycket att göra i närheten av hotellet. En bit bort ligger en liten shopping galleria.

 
2018-03-11

Inlägg av Natcha S

Barnvänligt hotell

Bra pris för halv pension. Grekisk mat var bäst. Tema mat var så där. Färsk apelsinjuice till frukost var stor favorit! Servicemind personal men snälla köp in fler barnstolar. Massa aktiviteter att välja mellan, underbar lazy pool. Zumba aqua instruktören är bäst! Stenig strand.

 
2016-07-16

Inlägg av Erik S

Semester

Rent&snyggt, utmärkt service, bra mat och kanon fina rum, gratis wifi och solsängar både vid pool och strand. Badskor bör användas för stranden är stenig likaså botten när man kliver i. Skall tilläggas att vi åkte med apollo och hade allinclusive. Var här förra året samma vecka också, och det var lika bra då och det var anledningen till att vi for hit i år igen.

 
2016-07-03

Inlägg av Anna N

All inclusive vecka

Underbart fint hotell. Fräscha rum och bra mat. Trevlig personal (dom flesta), städat och fint. Väldigt nöjd med våran vecka där. Rekommenderar det starkt både för par och ensam resenärer. Kanske inte så mycket för barn att göra på hotellet.

 
2013-05-21

Inlägg av Lotta H Ockelbo, Sverige

Jättefin semester

Efter att blivit flyttad från Esperos Village blev vi först lite besvikna, vi hade ju bestämt oss för Village (som senarelagt sin öppning) men det blev ett uppköp! Jättefint rum på våning 2 med havsutsikt, helpension där frukost och middag serverades på Palace och var utmärkt. Lunch serverades på gannhotellet Mare, och det var ingen hit. Stökigt och tråkig mat, men ok. De flesta i personalen var mycket trevliga och tillmötesgående, dock lite ostrukturerat. Av en personal fick vi endast ett glas var till middagen (dryck ingick) av andra fick vi en hel flaska?? Vi visste inte vad som gällde riktigt. Hotellets interiör var mycket fint, rent och snyggt. Dock på våning 1 var rummen orenoverade (vårt resesällskap hamnade där). Exteriören var mycket fin, inga problem med solstolar (trots detta var det ett antal som "paxade" stolar tidig morgon, sedan såg man dem inte förrän vid em?? fattar inte detta) Småstensstrand, men rent och fint. Vi använde gymet flera dagar, mycket bra löpband och crosstrainer, även andra gymmaskiner fanns. Lite hårda sängar. Kan verkligen rekommendera detta hotell.