Kundomdömen om Esperos Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 329 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,

+
Mycket bra All inklusive, trevlig personal. Rent o snyggt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


9 av 10

Kjell,
Västerås

+
Ett stort och fint hotell område med pol och strand i samklang
-
vet ej

Bekräftad gäst: 2019-10-21


9 av 10

Anette ,
Göteborg

+
Varierad meny
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

Marita,
Borås

+
Läget nära stranden o servicen i resturang
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

Dacke,
Stockholm

+
Väldigt noggrann städning både i rummen och externt, t om ute på huvudgatan runt hotellet !! Mycket hög servicegrad och mycket trevlig personal. Maten var i toppklass, ett stort + var att man hade handsprit tillgänglig innan man gick in i restaurangen.
-
Trevligt om man gjorde en strandpromenad som var upplyst på kvällarna. När vi var där gick solen ner 18.30 och då var det kolsvart vid stranden. Kanske inte ligger på hotellets åtagande men ändå.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Monika,
Stockholm, Jordbro

+
Fräscht, men utsikten var sådär, såg havet men det var en sopstation på marken, inte kul.
-
Hotellet bör plocka bort allt skrot som låg på marken nedanför .

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Torbjörn,
Västerås

+
Tyst och lugnt. Trevlig personal. Bra mat och mycket att välja på. Bra WiFi åtminstone på rum 5 där vi bodde. Gott om solstolar både vid poolerna och på stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Jan-Åke,
Gävle

+
Maten, stranden, boendet var jättebra.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Ingrid,
Sundsvall

+
Lugnt och fint. Nära till stranden .
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Elisabeth,
Norrköping

+
Att det ligger på stranden och den vänliga atmosfären
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

434 omdömen
Utmärkt
 
244
Väldigt bra
 
137
Bra
 
38
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av michaelkinell Stockholm, Sverige

Bra hotell

Summerar en riktigt bra vistelse på detta hotel. Rent, välskött, trevlig personal, fantastiskt god frukost. Enda negativa omdömet är att så många gäster röker. Tycker att en del av området borde vara rökfritt. Inte så trevligt att ligga i en solstol med rökare runt om.

 
2018-08-24

Inlägg av Ylvis14

Trevligt hotell nära jättefin strand

Mycket trevlig personal med bra service. Vi hade bokat rum med havsutsikt och det var verkligen fantastiskt. Vi var glada att vi inte hade rum åt gatan, åt andra hållet. Mycket trafik på gatan intill. Trevligt pool område med en härlig Lazy River. Mycket god och bra hotellfrukost. Vi provade att äta middag en kväll på hotellet och det var verkligen inte värt pengarna. Vi promenerade till restauranger i närheten eller tog bussen in till Faliraki istället. Mycket bättre. Hotellet ligger precis mittemot Vattenparken, men runt omkring är nästan allt stängt och igenbommat. Finns inte mycket att göra i närheten av hotellet. En bit bort ligger en liten shopping galleria.

 
2018-03-11

Inlägg av Natcha S

Barnvänligt hotell

Bra pris för halv pension. Grekisk mat var bäst. Tema mat var så där. Färsk apelsinjuice till frukost var stor favorit! Servicemind personal men snälla köp in fler barnstolar. Massa aktiviteter att välja mellan, underbar lazy pool. Zumba aqua instruktören är bäst! Stenig strand.

 
2016-07-16

Inlägg av Erik S

Semester

Rent&snyggt, utmärkt service, bra mat och kanon fina rum, gratis wifi och solsängar både vid pool och strand. Badskor bör användas för stranden är stenig likaså botten när man kliver i. Skall tilläggas att vi åkte med apollo och hade allinclusive. Var här förra året samma vecka också, och det var lika bra då och det var anledningen till att vi for hit i år igen.

 
2016-07-03

Inlägg av Anna N

All inclusive vecka

Underbart fint hotell. Fräscha rum och bra mat. Trevlig personal (dom flesta), städat och fint. Väldigt nöjd med våran vecka där. Rekommenderar det starkt både för par och ensam resenärer. Kanske inte så mycket för barn att göra på hotellet.