1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Esperos Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Joakim ,
Kvänum

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-28


10 av 10

Ewa,
Alingsås

+
Otroligt rent och fint överallt
-
Bättre rödvin i restaurangen :-)

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Christer,
Göteborg / Torslanda

+
Läget, maten, personalen, och sängarna !
-
Jämna till stranden vid vattenbrynet samt rensa bort de största stenarna,. Vidare vore det önskvärt om poolerna var uppvärmda hela den öppna säsongen, dvs även efter den 30:e september !

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Marianne,
Söderfors

+
Personalen alla är kanon trevliga,hjälpsamma vill verkligen göra semestern till en underbar upplevelse.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

Åsa,
Lund

+
Bra läge nära strand. Lagom stort men ändå fint. Bra utbud av mat och dryck. Uppskattar särskilt att det fanns möjlighet att äta utomhus både vid lunch och middag.
-
Vi blev alla magsjuka, vet inte om det var maten eller bristande städning. Vi försökte förmedla detta till städerskan men tyvärr hjälpte det inte.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


7 av 10

Michael,
Gävle

+
Läget
-
Men tjej blev dålig sista natten med kräkningar och diarré. Inget som eg. påverkade vår resa negativt, inte heller något vi då tyckte var värt att rapportera på plats till er. Däremot fick vi veta att ett flertal svenska resenärer på samma hotell varit magsjuka tidigare i veckan. Kanske kan vara värt för er att kolla med hotellet hur hygienen sköts i köket.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

Gun,
Uppsala

+
Mycket god mat, varierande. Trevlig och hjälpsam personal både i reception och restaurang.
-
Dålig städning på toaletterna vid poolbaren. Många blev magsjuka och jag tror smittan spreds från toaletterna

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Karina,
Stockholm

+
Lugnt läge och strandnära.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


3 av 10

Snezana,
Göteborg

+
Nära till vattnet. God mat
-
Luktar matos på rummen

Bekräftad gäst: 2018-10-03


10 av 10

Karin,
Sollebrunn

+
-
Bättre sängar - för hårda

Bekräftad gäst: 2018-10-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

351 omdömen
Utmärkt
 
184
Väldigt bra
 
117
Bra
 
36
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-08-24

Inlägg av Ylvis14

Trevligt hotell nära jättefin strand

Mycket trevlig personal med bra service. Vi hade bokat rum med havsutsikt och det var verkligen fantastiskt. Vi var glada att vi inte hade rum åt gatan, åt andra hållet. Mycket trafik på gatan intill. Trevligt pool område med en härlig Lazy River. Mycket god och bra hotellfrukost. Vi provade att äta middag en kväll på hotellet och det var verkligen inte värt pengarna. Vi promenerade till restauranger i närheten eller tog bussen in till Faliraki istället. Mycket bättre. Hotellet ligger precis mittemot Vattenparken, men runt omkring är nästan allt stängt och igenbommat. Finns inte mycket att göra i närheten av hotellet. En bit bort ligger en liten shopping galleria.

 
2018-03-11

Inlägg av Natcha S

Barnvänligt hotell

Bra pris för halv pension. Grekisk mat var bäst. Tema mat var så där. Färsk apelsinjuice till frukost var stor favorit! Servicemind personal men snälla köp in fler barnstolar. Massa aktiviteter att välja mellan, underbar lazy pool. Zumba aqua instruktören är bäst! Stenig strand.

 
2016-07-16

Inlägg av Erik S

Semester

Rent&snyggt, utmärkt service, bra mat och kanon fina rum, gratis wifi och solsängar både vid pool och strand. Badskor bör användas för stranden är stenig likaså botten när man kliver i. Skall tilläggas att vi åkte med apollo och hade allinclusive. Var här förra året samma vecka också, och det var lika bra då och det var anledningen till att vi for hit i år igen.

 
2016-07-03

Inlägg av Anna N

All inclusive vecka

Underbart fint hotell. Fräscha rum och bra mat. Trevlig personal (dom flesta), städat och fint. Väldigt nöjd med våran vecka där. Rekommenderar det starkt både för par och ensam resenärer. Kanske inte så mycket för barn att göra på hotellet.

 
2013-05-21

Inlägg av Lotta H Ockelbo, Sverige

Jättefin semester

Efter att blivit flyttad från Esperos Village blev vi först lite besvikna, vi hade ju bestämt oss för Village (som senarelagt sin öppning) men det blev ett uppköp! Jättefint rum på våning 2 med havsutsikt, helpension där frukost och middag serverades på Palace och var utmärkt. Lunch serverades på gannhotellet Mare, och det var ingen hit. Stökigt och tråkig mat, men ok. De flesta i personalen var mycket trevliga och tillmötesgående, dock lite ostrukturerat. Av en personal fick vi endast ett glas var till middagen (dryck ingick) av andra fick vi en hel flaska?? Vi visste inte vad som gällde riktigt. Hotellets interiör var mycket fint, rent och snyggt. Dock på våning 1 var rummen orenoverade (vårt resesällskap hamnade där). Exteriören var mycket fin, inga problem med solstolar (trots detta var det ett antal som "paxade" stolar tidig morgon, sedan såg man dem inte förrän vid em?? fattar inte detta) Småstensstrand, men rent och fint. Vi använde gymet flera dagar, mycket bra löpband och crosstrainer, även andra gymmaskiner fanns. Lite hårda sängar. Kan verkligen rekommendera detta hotell.