Kundomdömen om Esperos Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 281 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Catarina,
Storvik

+
Maten! Otroligt god.Trevlig personal i restaurangen och bra service.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Suzana ,
Malmö

+
Lugnt o avkopplat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Alaa,
stockholm

+
nice staff
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

Eva & Benny,
Strömsholm

+
Allt har varit toppen finns absolut inget att klaga på jättetrevlig personal överallt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Anders,

+
Läge. Mat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

jonas,
Halmstad

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


8 av 10

mia,
sätila

+
-
Vid all inclusive förväntar man sig att ha fri tillgång på vatten och att man kan hämta det på fler ställen än i baren. Var man på gymmet var man tvungen att gå till baren o hämta ett glas vatten..... vattnet smakade dessutom klor. Att männen var tvungna att bära långbyxor vid middagen men fick gå i linne....borde väl i så fall vara t-shirt med ärm minst.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

Sladjana,
Göteborg

+
Ligger på stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

Annette,
Tyresö Stockholm

+
Läget, maten och personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Karin,
Kungsbacka

+
Trevligt hotell vid stranden, fint poolområde mellan hotell och strand. Mycket att välja på vid måltiderna, buffén på kvällen var med olika teman varje kväll. Underhållning på kvällen de flesta av kvällarna. Trevlig och hjälpsam personal som pratade engelska (och tyska).
-
Trångt att duscha på ca 60cm bredd där även tvålbehållaren sitter på väggen. Dålig (läs ingen) påfyllning i minibaren på rummet. Tycker att vatten borde funnits dagligen. Tycker att någon Cava/ Prosecco kunnat ingå i all inclusive. Kravet på långbyxor för herrar till middagen känns konstigt när damer kan klä sig med väldigt korta kjolar/ klänningar. Vad är skillnaden på att herrar kan ha shorts?

Bekräftad gäst: 2019-08-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

420 omdömen
Utmärkt
 
233
Väldigt bra
 
134
Bra
 
38
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av michaelkinell Stockholm, Sverige

Bra hotell

Summerar en riktigt bra vistelse på detta hotel. Rent, välskött, trevlig personal, fantastiskt god frukost. Enda negativa omdömet är att så många gäster röker. Tycker att en del av området borde vara rökfritt. Inte så trevligt att ligga i en solstol med rökare runt om.

 
2018-08-24

Inlägg av Ylvis14

Trevligt hotell nära jättefin strand

Mycket trevlig personal med bra service. Vi hade bokat rum med havsutsikt och det var verkligen fantastiskt. Vi var glada att vi inte hade rum åt gatan, åt andra hållet. Mycket trafik på gatan intill. Trevligt pool område med en härlig Lazy River. Mycket god och bra hotellfrukost. Vi provade att äta middag en kväll på hotellet och det var verkligen inte värt pengarna. Vi promenerade till restauranger i närheten eller tog bussen in till Faliraki istället. Mycket bättre. Hotellet ligger precis mittemot Vattenparken, men runt omkring är nästan allt stängt och igenbommat. Finns inte mycket att göra i närheten av hotellet. En bit bort ligger en liten shopping galleria.

 
2018-03-11

Inlägg av Natcha S

Barnvänligt hotell

Bra pris för halv pension. Grekisk mat var bäst. Tema mat var så där. Färsk apelsinjuice till frukost var stor favorit! Servicemind personal men snälla köp in fler barnstolar. Massa aktiviteter att välja mellan, underbar lazy pool. Zumba aqua instruktören är bäst! Stenig strand.

 
2016-07-16

Inlägg av Erik S

Semester

Rent&snyggt, utmärkt service, bra mat och kanon fina rum, gratis wifi och solsängar både vid pool och strand. Badskor bör användas för stranden är stenig likaså botten när man kliver i. Skall tilläggas att vi åkte med apollo och hade allinclusive. Var här förra året samma vecka också, och det var lika bra då och det var anledningen till att vi for hit i år igen.

 
2016-07-03

Inlägg av Anna N

All inclusive vecka

Underbart fint hotell. Fräscha rum och bra mat. Trevlig personal (dom flesta), städat och fint. Väldigt nöjd med våran vecka där. Rekommenderar det starkt både för par och ensam resenärer. Kanske inte så mycket för barn att göra på hotellet.