1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Esperides Beach Family Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 48 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Sabina,
Sigtuna

+
Läget
-
Bar närmare stranden

Bekräftad gäst: 2019-08-22


7 av 10

Frida,
Järfälla

+
Städningen ! Trots att hotellet är gammalt och slitet så var städningen tipp topp!
-
Barnuppträdandet på kvällen!! Vilken katastrof!!! Ena kvälllen annonserades om att det skulle vara ”Mr Esperides”. Och en bild på Kalle Anka. Vi gick dit med barnen. Då visade det sig att fyra pappor var på scen. De skulle spring fem meter, häva en öl(??) o göra mer saker. Inte barnunderhållning!! En annan kväll anspelades det på sex. Två från underhållningsgruppen låtsades spela synth med sina könsorgan. Otroligt konstig barnunderhållning ! Sen står det att det finns wi-fi på rummen. Det finns det inte! Iaf ingen som gick att använda!!

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

,

+
Otroligt städat & rent överallt. Trevlig personal alltid glada och vänliga. Fina stora gräsmattor att vara på om man inte vill ligga nära poolen.
-
Fler parasoll på området, inte ens träden räckte till på eftermiddagen för att hitta ngn skugga efter kl 15

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Johan,
Sundsvall

+
Närheten till stranden och städservice, tryggt boende
-
Att inte rökning sker vid ingångar och poler

Bekräftad gäst: 2019-07-31


8 av 10

,

+
Service
-
Dörrarna på hotell rum

Bekräftad gäst: 2019-07-31


9 av 10

,

+
Att det alltid fanns plats.
-
Skönare kuddar.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


9 av 10

Malin ,
Göteborg

+
Rent och fint på hela hotellet städades hela tiden. God mat och dryck Massor att göra för barnen. Trevlig personal Rekomenderas starkt.
-
Det städades inte på rummet förutom att de bytte sängkläder o bytte handdukar. Städerskorna tog inte bort använda glas o golvet sopades inte en endaste gång. Mycket dåligt. Skandinavisk talande personal på barnaktiviteterna. Fanns bara de som talade tyska o engelska vilket inte mina barn förstår. Bion som visades för barn kvällstid var endast tysk o engelsktalande. Tråkigt för barnen hade gärna velat titta men förstod ingenting.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

,

+
-
Bättre städning av rummen

Bekräftad gäst: 2019-07-28


9 av 10

Anna,
Västerås

+
Flera bra matställen som varierade lite de olika dagarna. Närhet till strand. Närhet till shopping. Aktiviteter som vattengympa. Jättebra att vi kunde låna dusch innan den sena hemresan.
-
Den stora matsalen var väldigt stimmig. Tog oss flera dar att hitta aktivitetsprogrammet. Kunde man få i handen vid incheckning.

Bekräftad gäst: 2019-07-25


5 av 10

Calle,
Tyresö

+
-
Ni skriver att det finns wi-fi, det är en sanning med modifikation. Wi-fi när näst intill obefintligt och fungerar väldigt dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1769 omdömen
Utmärkt
 
1138
Väldigt bra
 
410
Bra
 
152
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-06-01

Inlägg av Anita E

Relaxing

Jag har upplevt trevliga människor omkring mig. Har varit med och spelat Waterpool med Francesco. Animation Teamet från Pink-Wave har varit toppen! Trevliga ungdomar alltid glada . Bra och glada tjejer och killar.

 
2019-05-05

Inlägg av KarinJ1118

Prisvärt, barnvänligt och fantastisk personal

1 vecka på ett fint all inclusive-hotell. Väldigt barnvänligt, men finns aktiviteter för alla åldrar. Nära till Falirakis "centrum" samt vattenparken. Fin lång badstrand. Finns tillgång till mat och dryck större delen av dygnet sånt ett mini-market där man kan handla det mesta. God mat, relativt god variation. Enda nackdelen var de väldigt obekväma/hårda sängarna med otympliga kuddar.

 
2018-11-01

Inlägg av Amanda S Stockholm, Sverige

Toppensemester med familjen!

Vi hade en jättebra semester här med familjen (2 vuxna och 2 barn, 1 och 5 år gamla). Stora utomhusytor med flera pooler och vattenrutschkana. Hotellet ligger på stranden med bra bad, även om det inte passar små barn då det blir djupt ganska snabbt. Stora fina familjerum. De gemensamma ytorna behövde uppfräschning men det var rent överallt. God mat! Det fanns organiserade träningsaktivitet som t ex vattenpolo, vattengympa och yoga för den som ville ha det. Våra barn tyckte mycket om minidiscot som arrangerades av Giovanni och Sabrina varje kväll.

 
2018-09-27

Inlägg av lindamarling Nyköping, Sverige

Underbar semester☀️

Helt fantastiskt hotell för familjen, fina rum, bra pooler och fantastisk underhållning för alla åldrar av animationteam. Rent och fint. Mat för alla smaker, bra drinkar och god öl. Missa inte kvällsshowerna av animationteam👍

 
2018-09-22

Inlägg av F6567VPmariac Västerås, Sverige

Barnens paradis

Ett trevligt hotell. God mat och stort utbud även för vegetarianer. Även om det är många gäster var det sällan kö till maten. Perfekt läge vid stranden o många pooler både för bebisar o barn samt vuxna. Paradis för barnen med lekplatser. Pooler. Vattenrutchbanor 4 st och miniklubb där alla aktiviteter fanns för barn. Trevlig personal. Smidigt med uttagsautomat på hotellet o affär samt busshållplats utanför. Fina duschrum att boka o låna inför hemresan. Mindre bra att kaffe endast serverades i matsalen på morgonen annars fick man gå till baren. Inga toaletter i anslutning till matsal kan va jobbigt med små barn. Lyhörd korridor o hårda sängar. Tog lång tid för vår AC innan den blev kall de andra hade bättre. Lite myror på rummet. Mer solstolar hade inte skadat. Att boka middag i taverna var inte värt men kunde gå dit på vanliga buffén istället. Ljudanläggningen för uppträdanden var dåligt och de kunde satsat mer på underhållning o hyrt in personal utifrån. Gärna mer uppträdanden för barn nu var allt i miniklubben. Som helhet bra hotell kommer gärna tillbaka.