Esperides Beach Family Hotel

  • Mycket kul för barnen
  • Vattenrutschkanor
  • Strandnära läge

Esperides Beach Family Hotel är ett trevligt familjehotell som ligger mitt på stranden på Rhodos. På hotellet finns en mängd aktiviteter för såväl barn som vuxna. I All Inclusive-programmet ingår både sockervadd och popcorn för barnen. Dessutom finns det en egen biograf och ett mini-nöjesfält och vattenrutschkanor på hotellet.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Närhet till både pool och hav
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1851 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2,7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Esperides Beach Family Hotel är ett familjehotell i Rhodos som ligger i gröna omgivningar i Faliraki. Poolområde på stranden med fyra pooler, varav en stor barnpool. Två nya vattenrutschkanor, båda för barn. Gratis solstolar och parasoller. Gratis poolhandukar. Pooltaverna (öppen 1 juni - 30 sept). Barnklubb i hotellets regi och ett lekrum. För barnen finns också en mininöjespark som har enklare karuseller, inträdet är gratis. Livsmedelsbutik.

Hotellet erbjuder en bufférestaurang och fem barer. Vårdad klädsel krävs till middagen, långbyxor för män. En av barerna ligger i lekparken och är för barn. Baren serverar endast gratis kaffe och läsk. Vatten i baren är mot avgift. Kvällsunderhållning flera kvällar i veckan. Hotellet har en egen biograf som visar gratis film varje dag. Kl. 18.00-20.00 visas barnfilm, kl. 20.00-22.00 visas det familjefilm på bion.

Gratis wifi. Två tennisbanor. Tennis mot avgift. På stranden kan du låna kanoter och trampbåtar gratis, övriga vattensporter mot avgift. Ingen trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukost, kl. 7.00-10.00.
  • Kontinental frukost, kl. 10.00-11.00.
  • Lunch, kl. 12.30-14.30.
  • Glass kl. 10.00-22.00, sockervadd och popcorn till barnen 16.00-18.00.
  • Middag, kl. 18.00-21.15.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl.10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt för gäster att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.