1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Epsilon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Patrik och Cecilia ,
Göteborg

+
havsutsikten från balkongen, vi är glada vi fick rum mot poolen och havet, att det var så rent, städningen, de diskade och bäddade sängar och satte gosedjuren så fint :) poolen och havet så nära. Lina på Apollo som var så trevlig och proffsig och tipsade om både utflykter och mataffärer. Biluthyrningen var så lätt att nyttja... Vi är supernöjda och detta kommer vi göra igen :)
-
fler minigolfklubbor. Ni hade bara en som egentligen inte var en klubba för minigolf och några fler bollar samt gärna ett litet protokoll och kanske måla ut siffror så kan flera spela samtidigt. VI var ändå nöjda med att det fanns, Kanske göra filtmatta på som gör att bollen studsar mindre men vi spelade ändå och hade skoj... Barnen tyckte det var lite kallt i poolen på morgonen.

Bekräftad gäst: 2019-07-17


8 av 10

Cecilia,
Stockholm

+
Fräscht hotell. Närhet till stranden.
-
Maten i restaurangen var som mest medelmåttig, barnets rätt var så salt att han inte kunde äta den. Efter en lunch i Sea side baren (lördag) blev alla tre i familjen ordentligt matförgiftade, och missade därmed sista semesterdagen.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Åsa,
Stockholm

+
-
Mer köksutrustning tex en brödrost

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Ann-Christine,
Stockholm

+
Hotellet översteg mina förväntningar genom Läget och alla saker att göra som t.ex. morgonyogan, det fanns allt man behövde vid hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-04


8 av 10

Bosse ,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-04


8 av 10

Christina,
Sandviken

+
Poolen var det bästa med hotellet, fint hotell men usel strand och botten i havet. AC. WIFI.
-
Bättre köksutrustning. mer variation på maten på Tavernan.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


8 av 10

rosita,
hjärnarp

+
Rummen var väl tilltagna
-
Parasoller vid stora poolen

Bekräftad gäst: 2019-07-03


9 av 10

Anna,
Jönköping

+
Nära till pool och hav.
-
Tråkigt att poolen är öppen för alla. På helgen kom många grekiska familjer med barn som inte riktigt tar hänsyn till våra barn.

Bekräftad gäst: 2019-07-03


6 av 10

Emma,
Åkersberga

+
Bra läge vid havet, bra pool och beachclubb, rymligt rum, jätte trevligt att hotellet uppmärksammade vår dotters födelsedagsdag med en tårta.
-
Bodde i två enrumslägenheter eftersom vi är två vuxna och tre barn. Vi hade lätt fått plats i en lägenhet, bra om det gick att boka så via Apollo(fick vi inte när jag ringde) Badrummen var väldigt dålig standard i stort behov av renovering till och med duschmunstycket såg ut att vara från 70 talet. Hade helst velat ha dusch och inte badkar. Man har åtminstone bytt toasits men till en som inte passar toastolen. Absolut inte 4*. Stor besvikelse. En enliterskastrull hade varit bra. Tvårumslägenheterna hade renoverade badrum och va mycket fräschare även om den kändes lite mindre.

Bekräftad gäst: 2019-07-03


7 av 10

Kenny ,
Nacka

+
Rummet var stort och fint. Bra poolområde och precis vid stranden. Trevlig personal. Rent och fräscht.
-
Se över priserna. En 25 cl Fanta kostade t ex 3 euro på resaturangen.

Bekräftad gäst: 2019-07-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 3,5/5 Sovkvalitet
 • 3,5/5 Rum
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Standard
 • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

159 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
66
Bra
 
37
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-07-03

Inlägg av Fyrbarnsmamman

Fru

Fint hotell, fräscha enrumslägenheter med vacker utsikt. Små möjligheter att äta utanför hotellet om man inte tar bussen till Faliraki eller Rhodos. Dyrt att äta på hotellet, men kan verkligen rekommendera deras hamburgare. Sliten utrustning för bordtennis. Saknar parasoll vid poolen, för att få skugga där behöver man hyra en solsäng vilket kräver att man äter på hotellrestaurangen för cirka 35-40 Euro. Motsvarande gäller på stranden, men då finns parasoll närmare hotellet. Hade varit toppen men en djupare pool än 80-120 cm. För att bada på stranden krävs badskor, pga klippig, vass och ojämn botten. Annars klart och fint vatten. Badskor säljs i shoppen, som har rätt höga priser generellt.

 
2019-06-08

Inlägg av Kristin O Gothenburg, Sweden

Greek retreat

Fantastiskt ställe på alla sätt! Underbar havsutsikt från hotellet, bra pool, riktigt bra barnklubb, vattenrutschkana, kristallklart hav, beach club, gym, massage på stranden. Trevlig personal! Åker gärna tillbaka!

 
2019-05-07

Inlägg av Will0wfield Sala, Sverige

Inte värt sina solar på Apollo

Ett oerhört stort + till all städpersonal, de var dem som förhöjde hotellets värde. i övrigt inte värt så många stjärnor som hotellet säger sig ha. Att det sedan var en byggarbetsplats under hela vistelsen gjorde inte saken bättre. maten i restaurangen var medel inget att hurra för. Stranden tråkig och inte badvänlig. Strandsängarna för dyra ( de vanliga gratis) Ville man ligga vid poolen så fick man antingen betala 5 euro för säng med solskydd eller ligga gratis utan parasoll. Sängarna hårda och du fick leta länge för att hitta ett extra vägguttag. Slutligen tog vi tv:ns. Toalettsitsen passade inte in och för övrigt hyfsat slitet. Området är bara turister så söker du något med lite genuint grekiskt skall du inte åka hit. Ett plus för dansarna på grekiska aftonen.

 
2018-09-25

Inlägg av Leif P Nykvarn, Sverige

Semestrer

Åter kommer till detta hotell efter 4 år, jag skrev för 4 år sedan att det bra och trevlig hotell. Måste säga att hotellet har lyfts ytterligare i mina ögon sett. Trevlig och härlig strand, rekommenderar badskor, då det är lite ojämn på botten/stenigt. Klart possitivt var att man aldrig blev utan solsäng, som för övrigt är fria att utnyttjas av hotellets gäster. Kommer att återkomma till detta hotell.

 
2018-08-26

Inlägg av Lellekba Kungsbacka, Sverige

Trevligt hotell

Bra läge fantastisk beach resturang på betal sidan har sällan haft så god standard på solsängar maten va gudomlig Till de stora minus den otroligt tråkiga receptions personalen slö slapp och likgiltiga vill även avråda från deras Grekiska afton den sämsta vi upplevt någonsin man borde sluts med sånt här det va en riktig turist fälla Vi har varit på Rhodos många gånger och kan tänka oss att komma tillbaka men då undviker vi dessa tråkiga saket