1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Epsilon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

,

+
Fin utsikt, nära till havet. Bra toaletter vid poolen.
-
Bättre bord och stolar på rum 607. Bättre köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Mikael,
Örebro

+
hotellet är lagom stort, ligger nära till havet och bra restauranger och affärer
-
rummen mot gatan (som vi tyvärr fick) är otroligt bullriga då det är galet mkt trafik på vägen utanför hela nätterna. förbättring vore någonslags bullerskydd för dessa rum

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Susanne,

+
Både pool och hav. Aktiviteter som yoga, core och volleyboll .
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Göran,
Borlänge

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Josefine ,
Linköping

+
Jättebra läge vid havet, strandbaren var superbra med jättebra lunchalternativ. Poolområdet var fint och rent.
-
Parasoll vid poolen, jättekonstigt att det enda alternativet att få skugga vid poolen är att hyra Solsäng för 5euro. Badrummen i enrumslägenheterna behöver ses över, de motsvarade tyvärr inte fyra stjärnor. AC.n fungerade inte som den skulle nattetid, blev väldigt varmt.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


5 av 10

Erica,
Sundsvall

+
Bra service och personal.
-
Toaletten på hotellrummet skulle behöva uppfräschas. Även sängarna kunde vara bättre. I barnpoolen sprutade vattnet konstant, vilket gjorde att få barn ville vara där.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Henrik ,
Mariestad

+
Rent. Bra mat
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


7 av 10

,

+
-
Fler parasoller vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Monica,
Trelleborg

+
-
Önskade att någon kom och tog beställningar vid poolen eftersom det numera kostar pengar att använda vissa solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

WOLMAR,
BROMMA

+
läget maten personalen
-
poolerna var bra men själva havsstranden var verkligen obehagliga , man vinglade och trillade nästan

Bekräftad gäst: 2019-06-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 3,5/5 Sovkvalitet
 • 3,5/5 Rum
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Standard
 • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

156 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
66
Bra
 
36
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-06-08

Inlägg av Kristin O Gothenburg, Sweden

Greek retreat

Fantastiskt ställe på alla sätt! Underbar havsutsikt från hotellet, bra pool, riktigt bra barnklubb, vattenrutschkana, kristallklart hav, beach club, gym, massage på stranden. Trevlig personal! Åker gärna tillbaka!

 
2019-05-07

Inlägg av Will0wfield Sala, Sverige

Inte värt sina solar på Apollo

Ett oerhört stort + till all städpersonal, de var dem som förhöjde hotellets värde. i övrigt inte värt så många stjärnor som hotellet säger sig ha. Att det sedan var en byggarbetsplats under hela vistelsen gjorde inte saken bättre. maten i restaurangen var medel inget att hurra för. Stranden tråkig och inte badvänlig. Strandsängarna för dyra ( de vanliga gratis) Ville man ligga vid poolen så fick man antingen betala 5 euro för säng med solskydd eller ligga gratis utan parasoll. Sängarna hårda och du fick leta länge för att hitta ett extra vägguttag. Slutligen tog vi tv:ns. Toalettsitsen passade inte in och för övrigt hyfsat slitet. Området är bara turister så söker du något med lite genuint grekiskt skall du inte åka hit. Ett plus för dansarna på grekiska aftonen.

 
2018-09-25

Inlägg av Leif P Nykvarn, Sverige

Semestrer

Åter kommer till detta hotell efter 4 år, jag skrev för 4 år sedan att det bra och trevlig hotell. Måste säga att hotellet har lyfts ytterligare i mina ögon sett. Trevlig och härlig strand, rekommenderar badskor, då det är lite ojämn på botten/stenigt. Klart possitivt var att man aldrig blev utan solsäng, som för övrigt är fria att utnyttjas av hotellets gäster. Kommer att återkomma till detta hotell.

 
2018-08-26

Inlägg av Lellekba Kungsbacka, Sverige

Trevligt hotell

Bra läge fantastisk beach resturang på betal sidan har sällan haft så god standard på solsängar maten va gudomlig Till de stora minus den otroligt tråkiga receptions personalen slö slapp och likgiltiga vill även avråda från deras Grekiska afton den sämsta vi upplevt någonsin man borde sluts med sånt här det va en riktig turist fälla Vi har varit på Rhodos många gånger och kan tänka oss att komma tillbaka men då undviker vi dessa tråkiga saket

 
2017-09-14

Inlägg av carljohank896 Stockholm, Sverige

Trevligt hotell med mervärde!

Vi bor nu en vecka på Epsilon, bokat genom Apollo resor. Familj med 2 vuxna och 2 barn (9 och 10 år). Hotellet är trevligt, fräscha och rena rum. Vi har en 2-rums lägenhet med delvis havsutsikt. Hotellet har havsfront men skyms till 60% av ett annat hotell som är beläget framför, detta känns ändå ok. Hotellet har en egen Beach Club med fina solbäddar och små "Cabanas" / solsängar med tak, alldeles vid strandkanten. Dessa är avgiftsbelagda, men man konsumerar mat och dryck och få är de utan kostnad. Mycket fräscht och trevligt! Mer vuxen publik, färre barnfamiljer, lugnt och relaxat! Havsbaden är fina, rent vatten och hotellet har en egen flytbrygga man kan sola / dyka ifrån. Ett ord om maten på hotellet; hotell restaurangen är förvånansvärt BRA! Bästa Grekiska salladen i världshistorien och många trevliga och vällagade rätter. Bra kaffe! Bra efterrätt. Frukosten är dyr och ger ett mer mediokert intryck. Undvik att boka frukosten tillsammans med charteresan, betala på plats (samma pris) antingen per dag eller köp hem från affären för en bråkdel av kostnaden. Slutsats: Ett överraskande trevligt och fräscht familje- parhotell. Bra restaurang, vi är kräsna avseende maten och vi är riktigt nöjda. Trevlig beach club. Ordning och reda på hotellet. Bra value for money! Vi rekommenderar Epsilon.