1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Epsilon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 1291 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mats,
Västerås

+
Helheten med faciliteter, god mat och läge
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


7 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Nära stranden, baren vid poolen, old navy baren, tillgång till massage.
-
Personalen bör bli trevligare, speciellt dem i receptionen och i supermarket. Vi blev mycket otrevligt bemötta, främst i receptionen. Bättre service i restaurangen, några gånger blev vi bortglömda och fick påminna att vi ville beställa mat. Grekiska kvällen bör innehålla bättre underhållning för det priset. I övrigt hade det varit härligt med en djupare pool och fler restauranger i gångavstånd. Priserna var lite väl höga.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

Hasse,
Lysekil

+
Bra sängar och ac.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

stig,
göteborg

+
Bra läge för att ta del a service och utflykter.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

Ulla,
Göteborg

+
Vid stranden
-
Mer intresserad personal i receptionen

Bekräftad gäst: 2019-09-11


6 av 10

Helen,
Enskededalen

+
En av personerna i receptionen. En medelålders dam som var väldigt trevlig. En i restaurangen likaså. En något äldre herre. Hotellet var på det stora hela, rent och helt okej. Nära till affärer och shopping. Stranden med den gråbruna sanden var inte i min smak, men den låg ju väldigt nära för den som gillar sådana stränder. Men jag skulle inte kalla det ett klass 4 hotell.
-
De MÅSTE få bättre sängar. Detta var 90 cm resårbottnar, utan bäddmadrass på. När man åker två personer som inte delar säng, så är det både hårt och trångt. AC i vårt rum strulade än hel del. Vi gav upp mot slutet av veckan då det åtminstone blåste i rummet, men blev inte helt svalt. Tyckte att alternativen på maten på hotellet var tveksam. När man inte kan välja all inclusive, vill man ha tillgång till enkla snacks måltider för en rimlig kostnad. Här kostade en måltid i snitt 100 kronor. Två personer lunch och middag hamnar alltså på 400kr/dag bara på lunch och middag. Det är lite dyrt och krångligt. In med lite hamburgare, korv och annan snacks mat som man också kan ta med lätt.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Berhane,
Stockholm

+
Sovrummet
-
Inter måste vara bra , info om städ hotell vet tid ’info bussar bättre

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

Ola,
Sundsvall

+
Läget, att det ligger alldeles vid havet. Nära till Rhodos Waterpark.
-
Servicen på hotellets restaurang imponerade inte det minsta. Personalen tyckte jag mest stod och pratade med varandra, och ville knappt ta betalt. Priserna för mat och dryck var i dyraste laget.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


3 av 10

,

+
-
skitig pool. växte grönt runt kanterna

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Åsa,
Nacka

+
Stor lägenhet och stor balkong. Mkt bra städning av rummet. Fantastisk utsikt från rummet på 7:e våningen.
-
Bäddmadrass till sängarna som var lite hårda. Personalen i receptionen lite oengagerad. Sen utcheckning som standard eller reducerat pris när flyget hem går sent, 23.25. Kostade 70 euro att behålla rummet till kl 18, dyrt.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

168 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
69
Bra
 
38
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-07-03

Inlägg av Fyrbarnsmamman

Fru

Fint hotell, fräscha enrumslägenheter med vacker utsikt. Små möjligheter att äta utanför hotellet om man inte tar bussen till Faliraki eller Rhodos. Dyrt att äta på hotellet, men kan verkligen rekommendera deras hamburgare. Sliten utrustning för bordtennis. Saknar parasoll vid poolen, för att få skugga där behöver man hyra en solsäng vilket kräver att man äter på hotellrestaurangen för cirka 35-40 Euro. Motsvarande gäller på stranden, men då finns parasoll närmare hotellet. Hade varit toppen men en djupare pool än 80-120 cm. För att bada på stranden krävs badskor, pga klippig, vass och ojämn botten. Annars klart och fint vatten. Badskor säljs i shoppen, som har rätt höga priser generellt.

 
2019-06-08

Inlägg av Kristin O Gothenburg, Sweden

Greek retreat

Fantastiskt ställe på alla sätt! Underbar havsutsikt från hotellet, bra pool, riktigt bra barnklubb, vattenrutschkana, kristallklart hav, beach club, gym, massage på stranden. Trevlig personal! Åker gärna tillbaka!

 
2019-05-07

Inlägg av Will0wfield Sala, Sverige

Inte värt sina solar på Apollo

Ett oerhört stort + till all städpersonal, de var dem som förhöjde hotellets värde. i övrigt inte värt så många stjärnor som hotellet säger sig ha. Att det sedan var en byggarbetsplats under hela vistelsen gjorde inte saken bättre. maten i restaurangen var medel inget att hurra för. Stranden tråkig och inte badvänlig. Strandsängarna för dyra ( de vanliga gratis) Ville man ligga vid poolen så fick man antingen betala 5 euro för säng med solskydd eller ligga gratis utan parasoll. Sängarna hårda och du fick leta länge för att hitta ett extra vägguttag. Slutligen tog vi tv:ns. Toalettsitsen passade inte in och för övrigt hyfsat slitet. Området är bara turister så söker du något med lite genuint grekiskt skall du inte åka hit. Ett plus för dansarna på grekiska aftonen.

 
2018-09-25

Inlägg av Leif P Nykvarn, Sverige

Semestrer

Åter kommer till detta hotell efter 4 år, jag skrev för 4 år sedan att det bra och trevlig hotell. Måste säga att hotellet har lyfts ytterligare i mina ögon sett. Trevlig och härlig strand, rekommenderar badskor, då det är lite ojämn på botten/stenigt. Klart possitivt var att man aldrig blev utan solsäng, som för övrigt är fria att utnyttjas av hotellets gäster. Kommer att återkomma till detta hotell.

 
2018-08-26

Inlägg av Lellekba Kungsbacka, Sverige

Trevligt hotell

Bra läge fantastisk beach resturang på betal sidan har sällan haft så god standard på solsängar maten va gudomlig Till de stora minus den otroligt tråkiga receptions personalen slö slapp och likgiltiga vill även avråda från deras Grekiska afton den sämsta vi upplevt någonsin man borde sluts med sånt här det va en riktig turist fälla Vi har varit på Rhodos många gånger och kan tänka oss att komma tillbaka men då undviker vi dessa tråkiga saket