Epsilon - Sommar 2019

apollo mondo selected

  • Granne med Faliraki Waterpark
  • Mitt på den fina Falirakistranden

Med sitt läge mitt på den populära Falirakistranden på Rhodos välkomnar Epsilon till sköna semesterdagar. Som alla våra Apollo Mondo Selected-hotell håller hotellet hög standard för både par och familjer. Barnen kan glädjas åt en egen pool, barnklubben Club Polly & Mino och simskola med skandinavisktalande siminstruktörer. På Mondo Café serveras gott baristakaffe, nypressade juicer och lokala godsaker.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Solsängarna vid baren
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 174 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pooler och sandstrand
Hotell Epsilon ligger precis vid den fina Falirakistranden på nordöstra Rhodos. Här finns ett fint poolområde med en stor pool (80-120 cm djup) som har barnsektion (ej avskild). I närheten av poolen finns en vattenrutschkana för de lite äldre barnen. Det finns också en separat barnpool på hotellet. Gratis solstolar och parasoller. Solsängar med palmtak kostar 5 euro per dag. Handduksservice finns mot avgift med möjlighet att byta handduk varannan dag.

Nedanför hotellet brer den välkända Falirakistranden ut sig, med gratis solstolar och parasoller. Det finns också solstolar med halmtak, dessa är mot avgift om du inte beställer mat/dryck för 30-40 euro/dag (beroende på solstolens placering).

Nära till Faliraki Waterpark
Inte långt från hotellet ligger en av Europas största vattenparker, Faliraki Waterpark (inträde för vuxna och barn över tre år). I parken finns över 20 olika vattenrutschkanor, lazy river, fritt fall, svarta hålet och allt annat som hör till en vattenpark av rang. För de allra yngsta finns ett eget område med pooler anpassade för dem.

Välkommen till Mondo Café
Apollos kaffe- och juicebar Mondo Café är som gjord för en avkopplande stund. Här har vi samlat hälsojuicer, lokala delikatesser och vin av hög kvalitet. Dessutom har kaffespecialisten Johan & Nyström utbildat cafépersonalen i konsten att ta fram riktigt gott baristakaffe.

Mat och dryck på hotellet
I hotellets restaurang Ammades serveras frukostbuffé från kl. 7.30 samt lunch och middag från en à la carte-meny kl. 11.00-22.00. Du kan också välja att äta frukost med havet som granne nere på strandrestaurangen. På stranden finns också en mysig strandbar (öppen från mitten av maj till mitten av oktober). Det finns också en bar och en snackbar som serverar svalkande drycker och glass.

Sport och träning
På Epsilon finns ett gym med väl avvägd utrustning för dig som gillar att träna. Gratis morgonyoga erbjuds fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Det kan också erbjudas andra gruppträningspass, tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet.

I anslutning till hotellet finns flera löparrundor och cykelbanor. Gåstavar finns att låna mot deposition i receptionen. Gratis tennis (racketar mot avgift). Volleyboll, biljard och minigolf mot avgift.

Barnvänligt på Epsilon
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino. I barnklubben står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på grekiska eller laga en lokal rätt. Det erbjuds även simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo. På hotellet finns också en lekplats.

Övrig information
Gratis wifi på hela hotellet. Elektroniska spel såsom air hockey mot avgift. Underhållning och livemusik en gång i veckan under högsäsong. Minilivs. Tvättservice mot avgift. Hotellet ligger i relativt lugna omgivningar, bara två kilometer från Faliraki. Det finns ett mindre shoppingcentrum i närheten. Genomfartstrafik.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
  • Hög kundnöjdhet
  • Mondo Café
  • Club Polly & Mino
  • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till Epsilon

Som gäst på Epsilon kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Epsilon och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.


Boka vårt barnpaket

För en extra bekväm semester när du reser med mindre barn föreslår vi att du bokar vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng. Barnpaketet bokas i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.


Löp- och cykelrundor

Ta del av våra kartor över de olika löparrundorna och cykelbanorna vid Epsilon: 

Black loop quins trail
Blue loop trail heaven
Green loop ocean breeze
Red loop life on the edge