1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Elysium Resort & Spa

Clubrum, Elite Club

Snyggt inredda clubrum med gratis wifi och kaffe- och tefaciliteter. Minibar (fylld vid ankomst med en flaska vin och en flaska vatten). Dubbelsäng eller två separata sängar. Boende i clubrummen har privat incheckning, lounge med gratis snacks, tidningar och dryck samt egen frukostmatsal. (Elite Club) Alla rum har sittdel med soffa. Telefon och 26 tums LCD-tv. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrum med jacuzzibadkar. Hårtork. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Fint inredda dubbelrum. Vissa dubbelrum har heltäckningsmatta. Dubbelsäng eller två separata sängar. Alla rum har telefon och 26 tums LCD-tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Minibar (fylld vid ankomst med en flaska vin och en flaska vatten). Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer / 2-3 personer, varav 1 barn.

Enkelrum

Fint inredda enkelrum, vissa med heltäckningsmatta. Alla rum har telefon och 26 tums LCD-tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Minibar (fylld vid ankomst med en flaska vin och en flaska vatten). Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter, Elite Club

Juniorsviter med 26-tums platt-tv i sovrumsdelen som separeras från vardagsrumsdelen med skjutdörrar. Boende i juniorsviterna har privat incheckning, lounge med gratis snacks, tidningar och dryck samt egen frukostmatsal. (Elite Club) Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Telefon. Te- och kaffefaciliteter och kylskåp. Minibar (fylld vid ankomst med en flaska vin och en flaska vatten). Hårtork. Två badrum. Det ena badrummet har jacuzzibadkar, och det andra har dusch. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Fint inredda superiorrum. Vissa superiorrum har heltäckningsmatta. Dubbelsäng eller två separata sängar. Alla rum har telefon och 26 tums LCD-tv. Sittdel med soffa. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Minibar (fylld vid ankomst med en flaska vin och en flaska vatten). Badrum med jacuzzibadkar. Hårtork. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit, Elite Club

Stora sviter med separat sovrum, två tv-apparater, dvd-spelare, bord, stolar, walk-in-closet och strykfaciliteter. Extrabädd i bäddsoffa. Boende i sviterna har privat incheckning, lounge med gratis snacks, tidningar och dryck samt egen frukostmatsal. (Elite Club) Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Telefon. Kylskåp och te- och kaffefaciliteter. Minibar (fylld vid ankomst med en flaska vin och en flaska vatten). Badrum med wc, dusch och jacuzzibadkar samt separat wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.