Kundomdömen om Elysium Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 132 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Maria,
Falun

+
Otroligt rent och fräscht!
-
Bättre underhållning kvällstid.

Bekräftad gäst: 2019-10-28


10 av 10

Gunilla,
Gävle

+
Ett helt fantastiskt hotell vilket paradis .Vi är så nöjda kommer att välja Elysium igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


7 av 10

Matthias,
Gnesta

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

Marianne,
Lyngby

+
Service og opgradering til bedre
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


8 av 10

Susanne Ulla Margareta,
Nyköping

+
trevlig personal
-
stranden. möjlighet att komma i(och ur) vattnet lättare

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Evelyn,
Lindome

+
Service, att alla rum har havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Janina,
Vega

+
Otroligt fina miljöer och närheten till både strand och pool.
-
Hade önskat några grader varmare pool. Havet var perfekt. Önskade större variation på lunchen, både roomservice, poolbaren och strandbaren hade liknande rätter.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Katarina,
Västerhaninge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Kim,
Haninge

+
Service manager Dimitris samt food manager Nanolis. Så underbara personer
-
Noll och inget. Bästa hotellet i europa

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Anders Mikael,
Haninge

+
Läget,
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2306 omdömen
Utmärkt
 
1760
Väldigt bra
 
401
Bra
 
93
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-23

Inlägg av 837JanD Växjö, Sverige

Jättebra hotell

Detta var andra gången vi besökte Elysium, och hotellet var lika bra denna gången. Väldigt rent och fint, fina rum, mycket trevlig personal (en extra stjärna till Eugenius i restaurangen), perfekt läge vid stranden. Helt enkelt perfekt!

 
2019-10-10

Inlägg av thomasrW742FG Göteborg, Sverige

Fantastisk återupplevelse

Vi kom tillbaka till detta fantastiska hotell för andra gången. Besöket denna gången var samma som sist första veckan i oktober. Allt är mycket välordnat och rent. Perfekt läge att varva poolhäng till en dag på stranden. Oavsett vem du möter i personalen har alla en mycket proffsig och inbjudande inställning. Frukosten har allt du kan tänka dig, och att avsluta med ett glas bubbel sätter guldkant på semestern. Maten i restaurangen är helt underbar, mycket att välja på och smakrik. Skicka gärna en hälsning från oss till Kostas och hans trevliga kollega som verkligen gjorde allt för oss under vår vistelse hos Er. Två servitörer på högsta nivå. En uppskattad inbjudan kom till vårt rum där hotell ledningen bjöd på fördrink och canapeer en kväll innan middagen för alla gäster som besökt hotellet tidigare. Tack för det. Vi kommer tillbaka. Varma hälsningar Thomas & Jenny Ryberg

 
2019-08-14

Inlägg av PKErd

Rekommenderas

Fint och fräscht hotell med mycket god mat och extremt trevlig serviceinriktad personal. Bra underhållning på kvällen, hyfsat stort gym, gruppträning (yoga, pilates, vattengympa), stor pool och rent poolområde, solsängar både på strand och vid pool, tyst och lugnt trots barn. Rymliga, ljusa rum, enda lilla minuset var något hårda sängar. Åker gärna hit igen.

 
2019-06-12

Inlägg av Samantha P

Fantastiskt!

Vi besökte Elysium första veckan i Juni 2019 och fick en hel fantastisk vecka. Hotellet hade super trevlig personal som var väldigt hjälpsamma. Hela anläggningen var i prima skick. Vi hade bokat deluxrum med halvpension. Efter några dagar blev vi och vårt resesällskap kontaktade av receptionen som undrade om vi ville tillbringa dom tre sista nätterna i Presidential Suite, självklart ville vi det! Vi packade våra väskor och hotellets personal såg till att allt fanns i vårt nya rum när vi checkade in. Det var som att bo i ett palats, vi hade 115 kvadrat lägenhet med 43 kvadrat balkong. Vi blev också uppgraderade till Elite Club och fick äta vår frukost högst upp på hotellet! Maten på hotellet var super god och Nikitas som serverade i Emerald var en fantastisk servitör, vi bad om att sitta i hans "area" både morgon och kväll! Rekommenderar verkligen detta hotell som gjorde allt för att vi skulle ha en fantastisk vecka. Lugnt hotell men ändå underhållning varje kväll. Det tar ca 7 minuter med taxi till Faliraki och 20 minuter till "gamla stan". Fanns en bra Super Market på hotellet också!

 
2019-05-24

Inlägg av NatashaB7777 Göteborg, Sverige

Vackert hotell vid stranden med mycket bra service.

Hotellet är jättevackert och välvårdat, fin strand och stora rum med bekväma säng, men kuddarna är så hårda som man sover typ på träkudde. Servicen med hög standard och maten helt fantastiskt och mycket att välja på i buffé. Denna gången jag fick åka på semester helt ensam och trodde att det kommer att vara tråkigt speciellt på middagen, men stort tack för värdinnor Elena, Natalie, Afrodite och servitörer Lefteris, Michaeles på huvudrestaurangen att de gjorde allt jag kunde känna mig jättevälkommen och fått den personlig omtanke och uppmärksamhet. Kan tänka mig att bo på hotellet igen, men nästa gången med familjen.