1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Elysium Resort & Spa

 • Omtyckt personal
 • Exklusivt och hög servicenivå
 • Elite Club - boka rum med extra förmåner

Lyxigt hotell som välkomnar dig med rena linjer och öppna ytor. De ljusa byggnaderna står i kontrast mot det blå havet och den vita sandstranden. Poolområdet sträcker sig längs hela hotellet och har formen av en lagun. Här är stämningen avkopplad och lugn, med stranden alldeles intill.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2 personer. Clubrum för 2 personer. Sviter för 2-4 personer, varav 2 barn. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 2 barn. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Fantastiskt läge, lugnt och tyst (jätteskönt att inte musik spelas högt vid poolområdet vilket bl...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2153 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Elysium Resort & Spa är ett lyxigt hotell som ligger alldeles vid stranden och nära de välkända källorna i Kalithea. Hotellet består av fler byggnader. Poolområde med en lagunformad pool med barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar och jacuzzi. Flera mycket bra restauranger och flera barer. I hotellets restaurang krävs vårdad klädsel under middagen (män ska bära långbyxor och fotriktiga skor).

Gratis wifi. Minilivs. Underhållning med livemusik samt temakvällar. Gratis gym och tennis. Fint spa med en härligt avkopplande miljö, som erbjuder behandlingar och massage mot avgift samt ett uppvärmd pool. Nedanför hotellet finns en fin strand med gratis solstolar och parasoller.

Elite Club
Gäster som bokar clubrum, juniorsviter och sviter har tillgång till hotellets Elite Club där man erbjuds privat in- och utcheckning samt har tillgång till Elite Club Lounge. I loungen serveras gratis juicer, kaffe, te, frukt och enklare snacks. Här finns även ett brett utbud av internationella tidningar och magasin. Gäster i Elite Club har även möjlighet att äta frukost på hotellets takrestaurang, Senses Café.

Måltider

Dubbelrum och superiorrum: Halvpension. Helpension mot tillägg. Clubrum, sviter och juniorsviter: Frukostbuffé. Hel- och halvpension mot tillägg.

Alltid på våra exklusiva hotell
 • Klassificering minst 5
 • Hög kundnöjdhet
 • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
 • Exklusivt poolområde