1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Eden Roc

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kristina,
Gävle

+
Lugnt hotell med vacker miljö. Få svenskar. Lounge 800 och Nikos=helt fantastisk service.
-
Bättre städning, rusta upp hotellet. Receptionisterna var inte så trevliga. Även om de hört vissa frågor 7000 gånger så borde de kunna svara trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

,

+
Stor variation på restauranger
-
Vinerna måste bli bättre!

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

,

+
Bra all inclusivemat och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Elinor ,
Bunkeflostrand

+
Möjligheten att boka bord på de övriga restaurangerna. Bra alternativ för att sola, strand, pool, trädgård mm
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

Ulrika,
Malmö

+
Möjlighet till flertal a la carte restauranger Saltvattenpool
-
Svårt för dåligt gående att gå i pool och hav. Trappa eller ramp till något vore lämpligt.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


10 av 10

Camilla,
Kiruna

+
Bra service och trevlig personal. Helt underbart läge.
-
Maten i mainrestauranen.

Bekräftad gäst: 2019-06-12


9 av 10

,

+
-
Hotellets stora pool är inte Olympic size ( 50 m ), utan endast 40 meter. Förvisso dög det bra ändå, men rätt skall vara rätt

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Ann-Sofie,
kalix

+
Rent,trevlig personal.ingen trängsel vid poolerna,bra utbud med restauranger
-

Bekräftad gäst: 2019-06-05


9 av 10

Johan,
Mariehamn

+
Läget direkt vid stranden och även nära till Rhodos stad. Transferturen lagom lång. Brett utbud med restaurangalternativ och att även a la carterestauranger ingick i all inclusive (blev tyvärr ganska fort uppbokade). Dryckerna gjordes på originalprodukter och inte enbart lokalproducerat. Fin champagnebar. Trevligt med spabehandlingar utomhus. Trevlig och bemötande personal genomgående.
-
Rummet var nyrenoverat och fräscht, men badrummet borde ännu fixas till. Allt fungerade, men gav lite gammalt intryck och vattentrycket lite lågt i duschen. Någon skandinavisk TV kanal eftersom många gäster kommer från Norden. Gymmet kan ha bättre ventilation/AC och solavskärmning på eftermiddagen (blev väldigt varmt). Viss utrrustning borde förnyas (viss förnyelse redan påbörjad medan vi var där). Utrymmet stort och fint beläget högst upp, vilket var positivt. Aktiviteterna kunde marknadsföras lite mera av det teamet. Noterade inte att scenen alls var i bruk.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


7 av 10

Martina,

+
Nära strand, generös all inclusive (dvs alltid något att äta oavsett tid)
-
I hotellets app fick man betygsätta hotellet. Jag gav en sjua och fick efter det en lapp under dörren där jag ombads kontakta receptionen. Där ville de veta varför de bara fått en sjua. Borde varit anonymt. Och en sjua är inte dåligt så jag kände mig lite dum och överrumplad när jag stod där. Lite smaklös mat. Borde få två nyckelkort. Grannarna var ute till fyra varje morgon och tvingades knacka för att komma in. Väcktes varje morgon av detta.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1638 omdömen
Utmärkt
 
1053
Väldigt bra
 
397
Bra
 
128
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av Sommarmedfamiljen

Lounge 800

En fantastisk vecka på Lounge 800, där Nikos står för den bästa servicen man kan tänka sig. Inget var omöjligt och Nikos fixade mat och dryck som man ville ha. Skönt att ha en pool nära hotellrummet. Lugnt och skönt område. Vi kommer tillbaka. Familj från Sverige

 
2019-07-07

Inlägg av KennethS1213

Mysigt o välskött

Underbar personal, fina pooler, strand och god mat. Fina rum o bra AC👍 Enda negativa var att man var tvungen lägga ut handduk på solstol tidigt om man ville ha plats vid poolerna. Åker gärna dit igen!

 
2019-06-23

Inlägg av Roland410 Göteborg, Sverige

Helt godkänt

Åter efter vårt första besök på Eden Roc. Mycket nöjda!!!! Rent och snyggt, mycket trevlig personal och riktigt bra mat och urval i buffèrestaurangen. Flera pooler men om man ville använda stranden gällde som vanligt tidigt badlakansmarkering, om man ville ligga i första raden, men plats fanns för allal!! Kvällsunderhållningen sisådär. Sämst var Lejonkungen och elduppvisningen. Byt ut! Något negativt? Möjligen att matsalen inte öppnade i tid varken till lunch eller middag och att avdukningen på borden utomhus var bedrövlig.

 
2019-06-22

Inlägg av Eric L

Kompsiar

Mycket bra hotell! Bra mat o fina lägenheter, alessandro och livio mycket aktiva vid poolen och är väldigt trevliga. Mycket rolig personal och alltid hjälpsamma. Vi bodde i bungalowerna och där var alltid rent. Maten borde det vara lite mer kvalite på. Inget ofärdigt men maten kändes lite sådär

 
2019-06-17

Inlägg av chrille_mannen Vollsjo, Sweden

Bästa hittills

Hemkommen 13/6 efter en veckas härlig semester. Har varit på en hel del olika destinationer o hotell genom åren men måste utse detta till det bästa än så länge.konceptet med olika restauranger man kan boka in sig på via appen Exclusivi gjorde att all inklusive kändes lyxigt,även minibar o snacks som ingick. Alltigenom trevlig personal på hotellet. Nära till bussar som gick till Rhodos var 20:de minut (2,40 euro). Om jag ska klaga på något så är det att rummen som är mot poolbarsserveringen är rent för lyhörda. Hade behövt ljudisolerade fönster eller bullertak över uteplatsen. Tack Eden Roc,vi kommer tillbaks.