Kundomdömen om Eden Roc

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 170 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

gerd,
borlänge

+
strandnära, god mat
-
lite bättre service i barerna, köbildning

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

Christer ,
Malmö

+
Ute miljön vid beachbaren, alla a la carte restauranger där ute och även frukost och lunch buffén där ute. Bra variation på mat pga a la carte restaurangerna.
-
Renovera badrummen, standarden var som ett 2 Stjärnigt hotell. Förbättra miljöerna runt poolerna, ingen mysig miljö förutom utsikten.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Thomas,
Ljungsarp

+
Det fanns7 olika ställen man kunde äta på. Vissa måste man förboka vilket va inga problem. Kanon service med trevlig personal.
-
Kolla över AC. Funkade inte så bra i vårat rum. Fylligare kuddar:)

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

,

+
-
Bättre skyltat överallt vart allt finns tyckte de var inte så bra skyltat tyvärr . Vi letade tex. Toalett vid stranden ej bra skyltat sen självaste snacks baren vart den fanns m.m

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

Rigmor,
Norrtälje

+
Möjlighet till restaurangbesök
-
När man bokar och betalar för ett trebäddsrum är det inte okej att den tredje sängen är en hopfällbar tältsäng med tunn madrass. Alla handdukar som ligger på solstolar tiotals innan någon dyker upp borde verkligen tas bort. Lyckades aldrig hitta en ledig solstol på stranden..

Bekräftad gäst: 2019-09-01


9 av 10

Amanda ,
Stockholm

+
Flera pooler, barer och restauranger. Blev inte ensidigt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Bo,
Lysekil

+
Läget lugnt och inte en massa störande trafik, utbudet av olika barer och restauranger, personalen, närheten till stranden, fria solstolar. Ett perfekt all inklusivehotel för den som vill koppla av.
-
Det var som på de flesta Hotel inte tillåtet att reservera solstolar genom att tidigt på morgonen lägga ut handdukar. Efterlevdes inte av mig heller till slut. Hur ska hotellet hantera detta. Bad/solvakt som tilldelar stolar? Förbättrat beteende borde man kunna förvänta sig av gästerna, många är väldigt giriga, inte minst i matsalen, det är så man skäms när man ser vad väldigt många lägger på tallriken och som man sen inte äter upp. Blandar alla rätter på samma talrik. All inklusive verkar locka fram det sämsta hos människan.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Yvonne,
Falun

+
trevlig personal, bra läge
-
polen borde har banor för motionssim, och gym och pol borde vara öppen för de som vill träna tidigare än 08.30.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Birgitta ,
Tidaholm

+
Närheten till både havet och poolerna
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Dajana,
Ulricehamn

+
Barnvänligt, bra mat, väldigt trevligt
-
Personal som har bättre koll. Man kunde hämta ut rumsnycklar utan att intyga vem man var utan bara säga numret på rummet. Kändes väldigt oseriöst och läskigt.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1819 omdömen
Utmärkt
 
1175
Väldigt bra
 
439
Bra
 
139
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-09-15

Inlägg av jeanetteh944 Torslanda, Sverige

Skön Semester

Hotellet var super! Supersköna saltvattenspooler! Baren servade oss sköna drinkar. Tyvärr för lite solstolar så jag tvingades ställa kl på 06.00 för att lägga ut handdukar för och få en bra plats nära poolen! Jag råkade ut för en olycka, slant och slog mej illa, två änglar hjälpte mej. Vings personal hjälpte mej snabbt till en röntgenläkare i Rhodos stad! Sådan superservice jag fick! Tack VING!!! Och receptionisterna brydde sig verkligen om mej och frågade hur jag mådde!! Men borde fixas nån enklare bokning till dom andra restaurangerna!!! Vill gärna hit igen!! Kramar Jeanette & Gerry

 
2019-09-09

Inlägg av rigmori

All inclusive

All inclusive hotell med lite extra. Man kunde boka restaurangbesök via app men svårt få plats. Vi lyckades tre middagar av sju men inte i de vi helst velat prova. Otroligt svårt hitta lediga solstolar, lyckades aldrig vid stranden eller stora poolen, vid barnpoolen lyckades vi lägga beslag på stolar genom att lägga ut handdukar innan vi åt tidig frukost. Många handdukar låg många timmar innan någon intog stolen. Poolhanddukar fanns på rummet och kunde bytas varje dag vid massagetältet. Massagen var väldigt dyr.120 E för en timme. Man fick en kvart gratismassage - erbjudande när man checka in, vi utnyttja inte det, kändes som ett sätt att sälja in den dyrare massagen. Maten på bokningsrestaurangerna var god, den stora bufférestaurangen serverade kall mat och ljummen dryck, ofta fick man leta i tallrikshögen för att få en fräsch tallrik och även bland glasen. Minibar på rummet men den var inte påfylld när vi kom. Fick beställa i receptionen och även senare för att få påfyllning. Borde göras koll varje dag utan att man sa till. Rummet var rent. Bokat ett rum för tre, fick ett dubbelrum med en tältsäng med tunn madrass inklämd. Inte ok för ett hotell som vill kallas lyx. Ett hyfsat all inclusive hotell mitt ute i ingenting. Bara allinclusivehotell runt om Men inget vi kommer tillbaka till.

 
2019-09-03

Inlägg av Seaside291554

Fantastisk bra

En fantastisk bra hotel, Jätte bra service med trevliga och Underbara personal speciell bar manen som heter Lakis. Mycket fina pooler, strand och god mat. Fina rum och bra AC, bra gym .massor med aktivitet .Jag kommer att åka dit nästa år igen. kan rekommendera 100% till de andra.

 
2019-08-28

Inlägg av 593_sah Trelleborg, Sverige

2 nätter på Eden Roc

Vi avslutade vår vecka på Rhodos med två nätter på Eden Roc. Vi flög hem sent och fick stanna kvar och utnyttja hotellet hela dagen vilket var ett stort plus. Vi var två vuxna och två barn i yngre tonåren och vi fick ett stort och fint familjerum. Baren och restaurangdelen vid stranden kändes nybyggd och det var fint och mysigt där med härlig utsikt över stranden. Personalen i strandbaren var trevliga och tack till Rafaelo ? som var väldigt trevlig mot mina barn och verkligen bjöd på sig själv. Dock känns det inte som att hotellets restauranger på kvällen är anpassade till hotellets storlek. Antalet platser på de olika restaurangerna var alldeles för få och servicen fungerade inte tillräckligt väl för en hotell av den klassen. Vi framförde klagomål efter att mycket av maten i bufferestaurangen tagit slut långt innan tiden för att äta där var slut och hotellet ansträngde sig verkligen för att kompensera oss dagen efter. Men även kvällen efter fallerade servicen i restaurangen där vi åt. Bortsett från detta var vi jättenöjda med hotellet och anpassar man restaurangerna till antalet gäster är detta ett toppenhotell helt i vår smak !!

 
2019-08-05

Inlägg av Karina M Kallinge, Sverige

Mysigt ställe med underbar mat

Min man och jag spenderade två underbara veckor här tillsammans med ett annat par. Hotellet ligger precis vid stranden där det är gratis solstolar. De olika barerna serverar ett stort utbud av drinkar som ingår i all inclusive. Dessutom finns det en champagnebar som också ingår. Hotellet har två saltvattenpooler där det är gratis solstolar. Det finns sju restauranger, förutom huvudrestaurangen, att välja mellan. Meditarranean, Churrasco Bar & Grill, Basilico, Meze, Thalassa Beach Restaurant, Arun · Asia och Arun · Teppanyaki. Det finns nåt för alla. Se bara till att boka så fort som möjligt för det blir fullt snabbt. Supertrevlig personal överallt men ett extra plus till George i champagnebaren. Vi kan varmt rekommendera detta hotell och kommer gärna tillbaka.