1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Eden Roc

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Sandra,
Uppsala

+
Maten och drycken
-
Det stod att fransfern skulle ta 20 minuter. Det tog 1 timme! bättre städning!! Det var bedrövligt! En massa småkryp på rummet!!

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Berit,
Uddevalla

+
Läget, stranden, rum med delvis havsutsikt god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-10-03


9 av 10

Carita,
Krylbo

+
-
Ha duschar istället för badkar.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Martin,
Nynäshamn

+
Stranden - skyddad läge
-
Vänlig men stressad personal.t.ex. I baren. Det behövs 2 man i baren som förut.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


7 av 10

Mikael,
Grillby

+
Restaurangerna,
-
Bäddmadrasser,

Bekräftad gäst: 2018-09-20


8 av 10

Martina,
Umeå

+
Nära till havet, bra faciliteter och superbra med restaurangbesök med a la carte
-
Bättre glutenfri kost. Borde vara lättare att få tag på Apollo

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Jan,
Malmö

+
Den fantastiska servicen. Service nästan dygnet runt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

Linda,
Ludvika

+
Lätt tillgänglighet bortsett från att poolen ej var handikappanpassad. NÄRHETEN TILL STRANDEN Bra service Bra utbud av restauranger
-
Handikappanpassade pooler, med trapp istället för stege ner i poolerna Kolla över handikappanpassningen på rummen Större närvaro av Apollos personal, för att kunna få mer info om utflyktsmål. Ingen information anpassad för synskadade fanns på plats

Bekräftad gäst: 2018-09-09


7 av 10

Karl - Gunnar,
Stockholm

+
Mkt bra restauranger Bra service på två av tre besökta restauranger trots att vi var sällskap på 15 personer Mycket god mat
-
Viktigt att barn serveras först när man är i stort sällskap

Bekräftad gäst: 2018-09-09


9 av 10

Staffan,
Nyköping

+
Att det finns o ligger där det ligger.
-
Bättre duschar efter badet

Bekräftad gäst: 2018-09-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1343 omdömen
Utmärkt
 
844
Väldigt bra
 
325
Bra
 
117
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-10-02

Inlägg av _62borgjorgen Kristinehamn, Sverige

lugnt och skönt hotell med fantastisk mat.

Här har jag och min fru hittat det perfekta hotellet för oss .Lata dej vid någon av poolerna eller vid havet. Har återvänt hit i 5 års tid och bokat in samma 2019. Positiv och hjälpsam personal. Stor buffé morgon, lunch och middag med varierande mat varje dag. Rummen är stora med mycket bekväma sängar och städningen som görs 7 dagar i veckan är kanon.

 
2018-09-18

Inlägg av Erika H

Fru Erika

Kanonbra att det går att boka middagen på flera restauranger då det annars skulle bli lite enahanda att äta på buffén i två veckor. Sängarna i bungalow får minus då bäddmadrass saknas. Vi löste det själva genom att ta de tjocka filtarna under lakanet det blev något bättre. Hotellet Rekomenderas och vi kommer gärna tillbaka. Tack Eden Rocs personal ❤❤❤

 
2018-09-03

Inlägg av Christina K

Det bästa hotellet på Eden Rock

Hej Vi bodde på eden Rock en vecka och det vart mycket uppskattat, mycket bra motagande när vi kom till hotellet. Rummen var mycket fina och välstädade, Handuka som vi hade till stranden fick vi byta varje dag mycket trevligt. Maten var riktigt god, mycket att välja på, med trevlig personal. Även affär som fanns där var mycket bra trevlig personal som tog tid till sig för oss. Polerna var rena och fina likså stranden där det ordnades härliga aktiviter hela dagarna. Baren låg till vid poolen och som var mycket uppskattad där även underhållning av Michele och hans team stod för med bra musik shower, som Mamma Mia och tävlingar både på land och i poolen. det var mycket uppskattat av oss och hade mycket trevligt vi ge en stor eloge till hela Hottelets Personal och vi kommer att återkomma 2019

 
2018-08-04

Inlägg av madeleinesundholm Märsta, Sverige

Trevligt hotell

Fint och fräscht hotell. Fina pooler. Bra för familjer. Fanns massa aktiviteter för barnen. Trevlig personal. Helt ok mat. O bra service. Fint område o fina rum. Man för låna handdukar utan avgift va plus

 
2018-08-04

Inlägg av Catrine V Söderköping, Sverige

Perfekt semesterhotell

Vi var på hotellet i två veckor med all inclusive. Vi hade bokat ett dubbelrum med trädgårdsutsikt men blev uppgraderade till övervåningen på en bungalow. Till vår lycka var det i ett hus på galen så vi fick en stor härlig balkong. Så långt allt bra. Efter att ha ätit frukost, lunch och middag i buffen fick vi panik och ville byta hotell. Det var långa köer, tallrikar var slut och vissa rätter var slut. Vi klagade i receptionen och jag fick då prata med hotellchefen och food and beverage managern. Då trillade polletten ner. På hotellet finns det fem a la carte restauranger. Italiensk, asiatisk, meze, grill och mediterranian. Bara man bokar bord till middagen INGÅR det i all inclusive att äta middag där istället för i buffen. Lunch kan ätas i buffen, i standbuffen eller i a la carte restaurangen på stranden! Frukost kan även den ätas på tre ställen varav ett med bordsservering! Maten har varit toppklass hela tiden, portionerna är stora, ibland lite för stora då det är trerätters. Ett tips är att boka bord till 19.00 och att boka bord till flera kvällar på en gång. Det kan vara lite kaos senare under kvällen pga hårt tryck. Hotellchefen har under hela vistelsen verkligen brytt sig om oss och har flera gånger säkerställt att vi haft det bra och att vi varit nöjda. Det kändes som lite vip-behandling nästan 😉 Solstolar har det alltid funnits. Antingen nere på stranden eller vid något av poolområdena. Man får handdukar till solsängarna på rummet och dessa får man byta dagligen om man vill. En nackdel är att det spelas musik hela dagarna. Både vid stranden och vid poolen. Lite trist är det att det i princip alltid spelas internationell musik. Jag saknade att höra mer grekisk musik för att få känslan av att jag faktiskt var i Grekland. Hotellet borde lyfta fram Grekland lite mer tycker jag. Att åka taxi in till Rhodos kostar 13 euro om man bokar den i receptionen. Bokar man genom att ringa själv kostar det 10 euro. Vill man handla i någon supermarket eller liknande kommer man snabbt dit genom att gena mellan hotellen nere vid stranden. Gå rakt fram längs "diket" och följ gatan så är ni snart framme. I området med bungalows har det hela tiden varit lugnt och tyst så det boendealternativet kan jag rekommendera. I rummet blev det svalare om dörren till badrummet hölls stängd vilket är ett tips. Det fanns ingen torkställning så ta gärna med en tvättlina. Dock såg jag att det fanns i de vanliga rummen. Kort sagt. Gillar ni sol, bad och god mat? Åk hit!