1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Eden Roc

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

,

+
Poolen
-
Mer gym utrustning Ta bort konstant musik och det vore bra om man alternerade platser där uppträdande sker nu var det hög musik varje kväll mitt rum låg på nedre delen och svårt att koppla av.. GGärna bättre nivå på drycker ffa sockerfria alternativ

Bekräftad gäst: 2019-05-12


9 av 10

Matz,
Skövde

+
Det mesta.
-
Bättre ytor för uppträdanden.mm. inomhus.

Bekräftad gäst: 2019-05-05


10 av 10

Mari,
Lidköping

+
Att det fanns så mycket olika mat att välja på och att det var många restauranger. Att det fanns flera pooler. Kändes aldrig som det var trångt eller för mycket folk. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-05


8 av 10

Josefin,
Motala

+
Hotellet var bättre än beskrivningen. Mycket glatt överraskade. Vilken all in clusive! ALLT ingick verkligen. God mat och dryck. Lite slitet yttre på huvudbyggnaden och vårt badrum lite slitet. Trevlig personal och service överallt. Allmänna utrymmen fräscha.
-
Poolbaren och buffén där kändes inte så fräscha. Lite slitet yttre på huvudbyggnaden och vårt badrum lite slitet. Allmänna utrymmen fräscha dock.

Bekräftad gäst: 2019-05-05


6 av 10

Jan,
Stockholm

+
Lugnt område ingen biltrafik
-
Hårda sängar, inga bäddmadrasser

Bekräftad gäst: 2019-05-02


10 av 10

Robert,
Ljungskile

+
Mat och service
-

Bekräftad gäst: 2019-04-28


9 av 10

,

+
Fräscht.
-
Mer aktiviteter för tonåringar. För hög ljudvolym i det rum där bar och spel fanns.

Bekräftad gäst: 2019-04-28


7 av 10

Sandra,
Uppsala

+
Maten och drycken
-
Det stod att fransfern skulle ta 20 minuter. Det tog 1 timme! bättre städning!! Det var bedrövligt! En massa småkryp på rummet!!

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Berit,
Uddevalla

+
Läget, stranden, rum med delvis havsutsikt god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-10-03


9 av 10

Carita,
Krylbo

+
-
Ha duschar istället för badkar.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1440 omdömen
Utmärkt
 
912
Väldigt bra
 
348
Bra
 
120
Mindre bra
 
44
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-05-18

Inlägg av m_sarahs1984 Göteborg, Sverige

Värsta semesterveckan ever!

Rekommenderar ingen att åka till Eden rock. Smutsigt hotell och usel service. Stenhårda sängar och ac fungerade dåligt. Rummet blev inte städat mer än 3 gånger på hela veckan, trots att vi klagade hände inget. Otrevlig personal i både receptionen och barerna. Ignorerade gästerna och va snäsiga. Maten va under all kritik. Hade köpt till och betalat extra för all inklusive ultra. Det va inte värt pengarna. Ingen alkohol i drinkarna och wi-fi fungerade inte. Poolen med saltvatten va misskött och full med alger. Solstolarna va söndriga och nerluggna. Det ända som va bra va hotellstranden. Gratis solstolar och ligger i en vik. Om ni absolut inte måste boka inte detta hotell.

 
2019-05-08

Inlägg av agnetajonsson3 Härnösand, Sverige

En fantastisk vecka!

Stora, fina, välstädade rumt med sköna sängar. Flera olika restauranger tillhör hotellet, bra mat på samtliga, gott vin. Trevlig personal, ordning och reda. En fin strand, solstolar som rengjordes dagligen. Aktiviteter kvällstid för de som vill, stor lounge med vinbar. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2019-05-05

Inlägg av Robin Å

Otroligt bra all inclusive hotell i den här prisklassen

Suverän service, väldigt trevlig personal. Vi bodde i Bungalow med poolutsikt vilket är värt varenda krona mer som det kostar, tillgång till privat pool och poolbar med större utbud av alkohol och jättebra mat och snacks. Vatten på flaska fick vi obegränsat av i den privata baren medan de andra barerna hänvisade till mini market. Vi saknade dock alkoholfria alternativ vad gäller öl och vin. Vi bokade via Ving, de har helt fel uppgifter på detta hotell angående antal restauranger osv. Finns 6 middagsrestauranger 3 pooler (varav 1 som bara de med poolbungalows får använda) Flertalet barer, bland annat vin och champagnebar. Vi blev verkligen glatt överraskade när vi kom fram. Kom ihåg att ladda hem appen och boka bord på restaurangerna direkt! Special thanks to Nikos in lounge 800 who made our week so great with his service mind and bartender skills. Also big thanks to Ginka who cleaned our bungalow the whole week, very good cleaning and accommodating.

 
2019-05-05

Inlägg av karolinab973 Varbergs kommun, Sverige

Super bra all inclusive!

Första gången vi föredrar all inclusive och vi är mer än nöjda. God mat, goda drinkar och bra personal! Helt okej mat i stora restaurangen men bästa maten var i de man bokade in. Boka direkt när ni kommer, då de bokas snabbt. Vi var nöjda med alla förutom att Grill restaurangen var lite tråkig. Lite slitet i de allmänna rummen men hotellrummet var fräscht och fint. Fint område, mycket aktiviter för barnen dessutom. Hur kan jag faktiskt tänka mig att komma tillbaka 😊

 
2019-05-05

Inlägg av ElinB1 Eskilstuna, Sverige

All inclusive med det där lilla extra

Vi planerade en 5 dagars vistelse med all inclusive på Eden Roc. Som en glad överraskning blev vi uppgraderade från ett rum med havsutsikt till en bungalow vid den privata pooldelen med egen bar och restaurang, Lounge 800. Nikos vår bartender gjorde sitt yttersta för att känna oss välkomna med goda drinkar, fantastisk frukost, lunch och eftermiddagssnacks, alltid med ett leende på läpparna. Vi åt middag på flera av hotellets restauranger, godast var det på det italienska stället Basilica och deras osso bucco. Generellt var servicen väldigt bra och snabb. 15 min massage ingick liksom tennisbana och bra wi-fi i alla utrymmen. Flera pooler för olika behov, solstolar vid stranden och möjlighet för vattensport (för extra kostnad). Bra att känna till är att restaurangerna behöver bokas i förväg, gör detta direkt när du checkar in genom att hämta hem appen, vi var lite sena med bokningar och fick därmed sen middag varje kväll. I appen kan du också se en karta över anläggningen samt alla menyer till restaurangerna. Vår känsla var att huvudbyggnaden var något sliten och maten i stora matsalen inte så rolig, restaurangerna däremot och övriga området mycket trevligt. Det var så skönt att kunna beställa precis vad vi ville när vi ville utan att behöva tänka på kostnaden då allt ingick. Vi är supernöjda!