Kundomdömen om Amada Colossos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 97 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Anders,
Söderköping

+
Nära havet, bra poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-10


10 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Maten, servicen,
-
Riktiga dörrar in till toaletten på rummet

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

,

+
trevlig personal och fantastisk mat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

Eva,
Sigtuna

+
Allt fungerade så bra
-
Mkt mer underhållning för oss vuxna. En dag var det ngn som spelade lite soft musik. Nää, lite mer för de vuxna vill nog till

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

Ulrika,
Falköping

+
Läget, nära strand och Rhodos stad. Bra med vattenlandet för barn. Bra grekisk och asiatisk restaurang.
-
Skilj på vem som serverar dryck och vem som hämtar disk. Ibland fick man vänta väldigt länge på dryck.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Lisa,
Visby

+
Modernt, nära till havet och fina pooler. Maten varierande.
-
personalen var ej så serviceinriktade. vid buffèn på terrassen skulle det vara barnfritt. Gick inte och sitta där för alla barnskrik. Hotellet sa att det skulle finnas vuxenzoner men det gällde inte i praktiken.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

,

+
Rent och fräscht
-
bättre service i matsalen

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

Jonas,
Sölvesborg

+
Läget!
-
Ändra rutinerna för servering av kaffe på frukosten. Underbemannade i lobbybaren.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Joakim,
Avesta

+
Hade allt att önska. Riktigt fint.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Per,
Varberg

+
De tre restaurangerna som man kunde fritt boka varje vecka. Tema i bufférestaurangen varje dag. Den höga standarden på allt i hotellt
-
inget

Bekräftad gäst: 2019-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

687 omdömen
Utmärkt
 
372
Väldigt bra
 
194
Bra
 
78
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2018-12-10

Inlägg av Mangloo1

Fint hotell men med väldigt kalla pooler.

Vi var ett större sällskap i början av oktober 2018, med två stycken 1-års bebisar. Det är ett fint hotell som nyligen är renoverat, utom den stora baren den ser ut som som en Finlandsfärja på 90-talet. Ett stort poolområde på sidan mot havet, med en "vuxendel" på cirka hälften av området. Samt ett mindre badland på framsidan mot vägen, lite tråkigt att det var så separerat från baksidan när man är en familj som har barn med sig när man tagit plats mot havet. Det finns en stor huvudmatsal där frukost, lunch och middag serverades, även restaurangen hade en egen del bara för vuxna sällskap. I byggnaden finns också 3 st olika A la Carte restauranger som man kunde boka dagen innan vid en viss tidpunkt (man fick då köa för att skriva upp sig bredvid receptionen). Maten i Bufférestaurangen var olika teman varje dag, med vissa dagar som det var riktigt bra och några dager var det mindre lyckat. Det var tur att det fanns kryddor, oljor osv, så man kunde krydda upp maträtter. Lunchen var mer eller mindre likadan varje dag, men där fanns det en räddning, för vid stranden finns förutom en bar även en mindre restaurang som hade Gyros/spett med pomme varannan dag och även mackor samt sallader, så detta blev det några dagar på vår vecka för att slippa byta om och springa upp till buffén. På de 3 Á la carte restaurangerna som finns var det väldigt god och varierad mat. Genomgående så var personalen väldigt trevliga och tillmötesgående, det var möjligtvis i receptionen som det var mindre glada. Det negativa som vi upplevde, var att det var galet kallt i poolerna. Jag tvivlar på att det var varmare än runt 20 grader, barnpoolerna var även de jättekalla. De som var lite varmare var vattenrutschbanorna. Vi hade tur att det var varmt i havet när vi var på plats, så det var där vi badade mest. Det var konstigt att man inte hade några utrymmen för att kunna byta på bebisar på någon av toaletterna eller något nursingroom, vi frågade i reception och det fanns inte någonstans för detta, väldigt konstigt med tanke på att det var många barnfamiljer på området. Många av hissarna var väldigt trånga så vi kunde bara åka i en hiss på hela hotellet, med dubbelvagnen som vi hade med. Det fanns inte mycket för barnen att göra på kvällarna, förutom ett pingisbord som stod utomhus och där bollarna var trasiga. Kvällsshowerna var om jag ska vara ärlig väldigt tråkiga och fantasilösa, när man varit på mer skandinaviska hotell. Trevliga barer och helt ok med drinkar (färdigbas på alla drinkar), stort plus att man har Prosecco i barerna. Det var blandat med nationaliteter när vi var där (få ryssar....). När vi var där hade vi inga problem med solstolar, det fanns både på stranden och vid poolområdet.

 
2018-10-14

Inlägg av jörgen d

Lyx och relax

Underbar miljö. Underbar service - fantastiskt ställe att koppla av på. Res hit i oktober då det inte är så mycket folk. En vecka är lagom. Välj all inclusive - Grekland är annars dyrt att leva i. Vatten och vädret är varmt i oktober.

 
2018-10-08

Inlägg av MariaC617 Ludvika, Sverige

Toppen hotell

Vi spenderade en vecka i slutet av september på detta hotell. Helt underbart hotell, rent snyggt jätte bra personal. Stor eloge till dom som jobbade i stora matsalen som va super trevliga och hejade och busade med våra barn varje måltid. Lika så tjejen i healthy bar där små grabbarna varje morgon beställde sin slush själva ;) lite synd att lekparken stängde tidigt, perfekt syssla för barnen lite senare annars. Stranden va lite stenig vilket jag inte uppfattade från bilderna. Men annars ett kanon hotell. Skulle absolut kunna åka tillbaka hit!!!

 
2018-07-19

Inlägg av 484christera Piteå, Sverige

Semester

Otroligt trevlig personal. Servicen bra.Enda negativa var bemötandet från kvinnan i receptionen som praktiskt taget förnekade att vi hade blivit bestulna från garderoben i vårt rum. …..................................... Managern ville inte komma ner till receptionen trots att enligt uppgift från receptionen inte hade skett en stöld på trettio år. Uselt.

 
2018-07-17

Inlägg av artymarky65 Stockholm, Sverige

Super super bra !!

Hotellet är nyrenoverat, fräscht, rent, och stirent. Vi hade ett familjrum med delvis havsutiskt och tyckte att det var toppen. Maten var jättebra och vi åt också middag i hotellets 3 á la carte restauranger som vi tyckte var mycket bra. Poolen var jättefin, men det var lite svårt att hitta solsängar om vi kom till poolen sent (efter 08:45). Våra barn tyckte mycket om vattenparken. Personalen var vänlig och hjälpsam och vi provade yoga på hotellet. Det var korta pass, men instruktörerna var trevliga och duktiga. Vårat helhetsintryck var att Amada Collossos var ett av de bästa all inclusive hotell vi bott på i den här klassen. Vi hade en toppenvecka!!