1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amada Colossos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Konstantinos,

+
Allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Hans,
Trollhättan

+
-
Konstigt system med bokning av resturang. Man skulle stå i kö kl 9 som var samma tid som vi åt frukost.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


9 av 10

Erik,
Harplinge

+
Närheten till stranden och att hotellet var mkt fräschare "live" än vad era bilder och beskrivningar gav intryck av
-
Servicen i matsalen var lite si och så. De hade inte en arbetsstruktur som gjorde att servering av dryck etc gick så smidigt som det borde kunna göra

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Marie,
Trollhättan

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


9 av 10

Stina,
Trollhättan

+
Otroligt rent och fräscht överallt!
-
Riktig glass att äta mellan måltiderna. Snabbare på att servera dricka vid måltiderna/alt ta dricka själva. Ett annat system för att boka A’la Carte restaurangerna.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


9 av 10

Richard ,
Malmö

+
Det mesta var mycket bra men för vår del Var rummet lite väl litet för 3 vuxna och 1 baby Rummet som våra resekompisar 2 vuxna 2barn Var mycket större och hade funkat bättre.
-
Stranden tycker jag behövs fixas så man kan bada ordentligt utan risk att bryta benen. Väldig hög ljudnivå på dom ställen som spelade musik

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

,

+
Rent och trevlig personal
-
Incheckning på hotellet så man slipper väntan på flygplatsen (som ni har på Mythos Beach(

Bekräftad gäst: 2019-05-30


9 av 10

Anja,
Boden

+
Fantastiskt utbud när det gäller maten i restaurangen.God mat,mycket grönsaker att välja på!
-
Dryck fick man inte ta själv,det serverades vid bordet.Tyvärr hann inte servitriserna/servitörerna alltid med.Lång väntetid och ibland blev man utan dryck. Sedan kunde det vara bra med en "station"där man får hämta vattenflaskor.Som det är nu måste man få tag på någon ur personalen i restaurangen och begära vatten.

Bekräftad gäst: 2019-05-22


6 av 10

Thomas,

+
Personalens servicevänlighet
-
Kallt vatten i poolerna, stor besvikelse när barnen fryser och inte vill bada för att det är för kallt. Tur att havet var varmare (!?!?) Enligt informationen på hemsidan var gränsen för vattenlandet 120 cm, men när vi kom dit blev barnen stoppade för att de inte var 10 år! Mycket stor besvikelse. Särskilt eftersom den ena hann åka en gång innan den andra blev stoppad, som inte fick. ILLA! Det stod att det skulle finnas frisör på hotellet, vilket det inte gjorde! Restaurangerna vad ok, men servicen med dryck på huvudrestaurangen var dålig, man fick ofta vänta och satt utan dryck. Mycket bättre om det hade varit självservering på det med. Bokningen av a-la cart restaurangerna var ju rent löjlig. Man var tvungen att vara på plats i receptionen vid en specifik tidpunkt just dagen innan man ville äta, för att kunna göra en bokning. Skitlöjligt! Man får intrycket att hotellet vill göra det svårt att boka. När hotellet nu har en tennisbana, så borde man erbjuda vettiga racket, inte racket med kladdig packtejp som handtag, det ger ett schabbigt intryck. Inga egen-aktiviteter för barn i 7-15 år på kvällarna, inget aktivitetsrum eller liknande. Ett enda pingisbord med trasiga racket och konstig boll var det enda som fanns, och det var följaktligen upptaget ständigt av såväl barn som vuxna. Barnen hade helt enkelt ingen stans att ta vägen. Våra barn hängde med oss hela tiden, andra barn drev omkring i skaror på hotellet, lekte i hissarna osv.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Martina,
Gislaved

+
Nytt, fräscht, lyxigt, poolen
-
Stranden drog ner rejält, stökig och skräpig. Glass ska ingå i all inclusive hela dagen. Samma utbud i alla 3 poolbarerna.

Bekräftad gäst: 2018-10-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

514 omdömen
Utmärkt
 
251
Väldigt bra
 
159
Bra
 
70
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-12-10

Inlägg av Mangloo1

Fint hotell men med väldigt kalla pooler.

Vi var ett större sällskap i början av oktober 2018, med två stycken 1-års bebisar. Det är ett fint hotell som nyligen är renoverat, utom den stora baren den ser ut som som en Finlandsfärja på 90-talet. Ett stort poolområde på sidan mot havet, med en "vuxendel" på cirka hälften av området. Samt ett mindre badland på framsidan mot vägen, lite tråkigt att det var så separerat från baksidan när man är en familj som har barn med sig när man tagit plats mot havet. Det finns en stor huvudmatsal där frukost, lunch och middag serverades, även restaurangen hade en egen del bara för vuxna sällskap. I byggnaden finns också 3 st olika A la Carte restauranger som man kunde boka dagen innan vid en viss tidpunkt (man fick då köa för att skriva upp sig bredvid receptionen). Maten i Bufférestaurangen var olika teman varje dag, med vissa dagar som det var riktigt bra och några dager var det mindre lyckat. Det var tur att det fanns kryddor, oljor osv, så man kunde krydda upp maträtter. Lunchen var mer eller mindre likadan varje dag, men där fanns det en räddning, för vid stranden finns förutom en bar även en mindre restaurang som hade Gyros/spett med pomme varannan dag och även mackor samt sallader, så detta blev det några dagar på vår vecka för att slippa byta om och springa upp till buffén. På de 3 Á la carte restaurangerna som finns var det väldigt god och varierad mat. Genomgående så var personalen väldigt trevliga och tillmötesgående, det var möjligtvis i receptionen som det var mindre glada. Det negativa som vi upplevde, var att det var galet kallt i poolerna. Jag tvivlar på att det var varmare än runt 20 grader, barnpoolerna var även de jättekalla. De som var lite varmare var vattenrutschbanorna. Vi hade tur att det var varmt i havet när vi var på plats, så det var där vi badade mest. Det var konstigt att man inte hade några utrymmen för att kunna byta på bebisar på någon av toaletterna eller något nursingroom, vi frågade i reception och det fanns inte någonstans för detta, väldigt konstigt med tanke på att det var många barnfamiljer på området. Många av hissarna var väldigt trånga så vi kunde bara åka i en hiss på hela hotellet, med dubbelvagnen som vi hade med. Det fanns inte mycket för barnen att göra på kvällarna, förutom ett pingisbord som stod utomhus och där bollarna var trasiga. Kvällsshowerna var om jag ska vara ärlig väldigt tråkiga och fantasilösa, när man varit på mer skandinaviska hotell. Trevliga barer och helt ok med drinkar (färdigbas på alla drinkar), stort plus att man har Prosecco i barerna. Det var blandat med nationaliteter när vi var där (få ryssar....). När vi var där hade vi inga problem med solstolar, det fanns både på stranden och vid poolområdet.

 
2018-10-14

Inlägg av jörgen d

Lyx och relax

Underbar miljö. Underbar service - fantastiskt ställe att koppla av på. Res hit i oktober då det inte är så mycket folk. En vecka är lagom. Välj all inclusive - Grekland är annars dyrt att leva i. Vatten och vädret är varmt i oktober.

 
2018-10-08

Inlägg av MariaC617 Ludvika, Sverige

Toppen hotell

Vi spenderade en vecka i slutet av september på detta hotell. Helt underbart hotell, rent snyggt jätte bra personal. Stor eloge till dom som jobbade i stora matsalen som va super trevliga och hejade och busade med våra barn varje måltid. Lika så tjejen i healthy bar där små grabbarna varje morgon beställde sin slush själva ;) lite synd att lekparken stängde tidigt, perfekt syssla för barnen lite senare annars. Stranden va lite stenig vilket jag inte uppfattade från bilderna. Men annars ett kanon hotell. Skulle absolut kunna åka tillbaka hit!!!

 
2018-07-19

Inlägg av 484christera Piteå, Sverige

Semester

Otroligt trevlig personal. Servicen bra.Enda negativa var bemötandet från kvinnan i receptionen som praktiskt taget förnekade att vi hade blivit bestulna från garderoben i vårt rum. …..................................... Managern ville inte komma ner till receptionen trots att enligt uppgift från receptionen inte hade skett en stöld på trettio år. Uselt.

 
2018-07-17

Inlägg av artymarky65 Stockholm, Sverige

Super super bra !!

Hotellet är nyrenoverat, fräscht, rent, och stirent. Vi hade ett familjrum med delvis havsutiskt och tyckte att det var toppen. Maten var jättebra och vi åt också middag i hotellets 3 á la carte restauranger som vi tyckte var mycket bra. Poolen var jättefin, men det var lite svårt att hitta solsängar om vi kom till poolen sent (efter 08:45). Våra barn tyckte mycket om vattenparken. Personalen var vänlig och hjälpsam och vi provade yoga på hotellet. Det var korta pass, men instruktörerna var trevliga och duktiga. Vårat helhetsintryck var att Amada Collossos var ett av de bästa all inclusive hotell vi bott på i den här klassen. Vi hade en toppenvecka!!