Kundomdömen om Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 216 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
9,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Åsa,
BÅLSTA

+
Trevlig personal, god mat och dryck. Kvällsunderhållning var bra.
-
Saknar en strandpromenad. Idag är det jobbigt att gå efter stranden.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Ulf,
Vaxholm

+
Maten, dryck
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Sten,
Östersund

+
Restaurangerna, vin- och champagnebarer, personalen
-
Få bort småfåglar i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Karin,
Göteborg

+
Maten! Fantastiskt god och fräsch buffé och dessutom högklassiga á la carte restauranger. Underhållningen! Varje kväll olika, högkvalitativa musikaliska underhållningar.
-
Pappersmuggar i barerna-känns inte modernt och särskilt hållbart. Bör förbättras av hotellet. Privata poolerna inte så privata. I anslutning till övriga pooler och strandstolar placerade framför. Inte alls avskilt. Står i beskrivningen att det finns tre pooler, men det var snarare två. Båda saltvattenpooler. Kanske svårt att förbättra men väl värt att känna till. Kunde funnits mer toaletter närmare barnpoolen.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Camilla,
Perstorp

+
Det strandnära läget, den underbara personalen och de olika restaurangerna.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

Mikael,
Strängnäs

+
Ljus o fint bra personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Morgan,
Borås

+
God service. Nära till vattnet. Bra mat med möjlighet att välja speciella restauranger.
-
Buffétrestaurangen har hög ljudnivå. Fåglar inne i restaurangen är inte acceptabelt. Vissa får reservera solstolar t ex resande med Thomas Cook.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Karl,
Stockholm

+
Ett fantastiskt hotell där allt är på allra bästa sätt.
-
Allergi informationen vid matbuffen saknas. Apollos hotellbeskrivning är lite återhållsam - det framgår inte fullt ut vilket fantastiskt hotell det här är. Borde lägga till några mer ”varma” bilder till de sim finns idag.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Sofia,
Helsingborg

+
Otrolig service, jättegod mat i restaurangerna samt bra att det fanns områden med "adults only", så som den separata frukostrestaurangen (som ej är buffén) och champagnebaren.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Sara,
Stockholm

+
Det är ett fantastiskt hotell med service i toppklass. Hade på vissa områden tappat lite mot tidigare år.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

2538 omdömen
Utmärkt
 
2071
Väldigt bra
 
294
Bra
 
118
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-16

Inlägg av dennyandreasson Göteborg, Sverige

PARADIS HOTELL

Måste besökas, dyrt men vilken upplevelse. Vi tog en svit denna gång med jacuzzi och stor balkong 30 kvm. Fantastiska rum även om man inte tar en svit. (5:te gången här) Rent snyggt jämt, personalen gör sitt yttersta trots sent på säsongen. Maten kan man välja själv på de 9 olika unika Alá Carte restauranger mot bokning eller den stora buffé restaurangen. All inklusiv hotell i Världsklass av Charter-hotells kategori. Turkiets hotell och mat kan kasta sig i väggen. Hotellet, personalen, maten, miljön måste upplevas live. Finns det något att klaga på. säkert något men löjligt om man gör det för allt +väger upp mot den upplevelsen och miljön man får här. Var inte mätt när ni kommer dit. Vill du ta ett glas vin eller mousserande av olika sorter görs detta intag i champagne vin avdelningarna. Stranden perfekt 30 meter från hotellet med bar och egen pizza bagare på stranden. Allt fritt efter att ha betalt resan. Åk gärna på Vår eller september oktober.. då priserna är mer humana en mitt på sommaren... 1 vecka för två i svit 28700 höst oktober sommar dryga 50 000. Efter 5:te gången här har vi sett hur priserna ökar dramatiskt för varje år. Klarar man en 6:te gång? -börjar bli hål i plånboken.

 
2019-10-03

Inlägg av MartSwe Helsingborg, Sverige

Lyxigt hotell!

Det lyxigaste och finaste all inclusive hotellet som vi varit på! Fantastisk mat! Vi tröttnade aldrig på maten pga att det förutom en mycket bra bufférestaurang även finns 4st restauranger som gick att boka. Det är en Italiensk, en Mexikansk, en Asiatisk och en Grekisk. På de restaurangerna är det vanlig a la carte meny som ingår i priset. Det finns också ett creperie, afternoon tee, ett ställe för hamburgare och ett med fisk. Reser ni utan barn finns även en frukost med a la cart meny. På den privata stranden finns, bredvid strandbaren, ett ställe där det görs vedugnsbakad pizza som är mycket fin. Vi hade rum med balkong med havsutsikt, mycket fint rum med sköna sängar. Rent och fräscht överallt och mycket trevlig personal som gjorde att vi kände oss väldigt välkomna. På stranden ingår strandstolar med skön madrass. I barerna är det bra utbud på vin, öl och cocktails som blandas på ”riktiga” varumärken. Hotellet rekommenderas varmt om ni vill koppla av en vecka i lyxig miljö och njuta av strand, pool och god mat!

 
2019-08-01

Inlägg av Annakarlsson74

Fantastiskt hotell!

Vi fick en fantastisk semester hela familjen på Mitsis Alila Resort och spa. Vi hade aldrig haft All inclusive förut och det överträffade alla förväntningar på detta hotell! Imponerad av personalen som tar hand om sina gäster på ett mycket proffessionellt sätt! Glada och vänliga och får en att känna sig speciell. Vackra rum med härlig havsutsikt! Många restauranger att välja på med mycket god mat!Extra tack till roliga George och kockarna på Pita Corner! God mat och alltid glatt humör! Likaså Restaurang Ellinadiko där man togs emot av Antonia och Roula med ett varmt leende och mycket god service! Fantastiskt!

 
2019-07-18

Inlägg av ninnie69 Stockholm, Sverige

Hotellet som har allt!

Jag hade högt ställda förväntningar på detta hotell, eftersom jag bokat det efter rekommendationer. Det överträffade allt. Så otroligt vänlig och uppmärksam personal. Rena och fräscha rum med daglig tillsyn och minibar som ingår med påfyllning varje dag. Maten var bra i buffé matsalen, lite bullrig miljö eller så väljer man att sitta utomhus. I de andra olika restaurangerna som man fick boka, var det toppenmat, de hade väldigt många rätter att välja på och alla ställena var verkligen fantastiska. Notera att det finns nio olika restauranger att välja på som ingår i all inclusive konceptet. Italian, Grekisk, Asiatisk bjöd på otroliga menyer, med många rätter, som att gå på bättre restauranger, de hade både lunch och middag. (Ouzo, Pita och Hambugerstället helt otroliga lunchrestauranger med många rätter att välja på även här, de är lätta att glömma bort, behöver inte bokas) Afternoon tea eller Creperie inte att förglömma. Vedungspizza vid strandbaren smakar precis så som man önskar. Personalen vid strandbaren gör allt för att du ska trivas. Dryckerna är av otroligt bra kvalitet till maten och drinkar. Champagnebaren har världens bästa personal så där satt vi en stund varje kväll. Frukostbuffé som hade allt att önska. Ligger du på stolarna på stranden så se till att ha skor, stranden är stenig. Spa finns likaså ett gym som är litet men funktionsdugligt. Det här är ett ställe som vi definitivt kommer att åka tillbaka till. Väljer du detta kommer du inte att bli besviken.

 
2019-06-12

Inlägg av MrRude Stockholm, Sverige

All inclusive i toppklass

I stort sett är allting riktigt bra på det här hotellet. Rummen är snygga och rymliga, fantastisk mat i flera restauranger och väldigt trevlig personal. När det gäller rum så rekommenderar jag definitivt att välja havsutsikt och allra helst en juniorsvit med en stor terrass och egen jacuzzi. Swim up rum kan vara kul men här ligger de inte så bra. Det blir väldigt mycket insyn när så många människor går eller ligger och solar framför. Ett annat minus är poolen som är alldeles för liten och inte särskilt varm. Det finns flera pooler som vore fint att få bada i men de är endast för dekoration. Utöver detta så är allt riktigt bra. Barnpoolen såg bra ut men vi reste utan barn så vi fick inga kommentarer. Maten är otroligt bra. Flera av rätterna var bland de bästa vi ätit. Utöver buffén så finns det flera andra restauranger man får boka bord i. De har ovanligt stora menyer för att vara på all inc och även en rejäl vinlista. I baren serveras drinkar i världsklass med riktig märkessprit i stället för den inhemska sörjan man ofta serverar på all inc. Kvällsunderhållningen vid baren var bra och omväxlande med olika artister / band varje kväll. Strandbaren där de även serverar pizza tillagad i vedugn kan man tycka ett och annat om. För att vara en så vuxen publik så blir det ganska röjigt där på dagen, hög musik och många festglada engelsmän...Gillar man det så är baren helt OK om inte så får man lägga sig längre bort. Stranden är rätt stenig så badskor rekommenderas.