1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotel

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
9,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Pia,
Lysekil

+
God mat o dryck, stort fint rum o bad, mycket handdukar, nära till stranden, fina pooler,
-
Mer solstolar på stranden, de var slut redan klockan 09.00 En toalett närmare restaurangen ,

Bekräftad gäst: 2019-05-01


10 av 10

Monica ,
Stockholm

+
Att all personal var väldigt serviceinriktad och mycket glada och vänliga och bjöd verkligen på sig själva!
-
Viktigt!!! Att få ner ljudnivån i matsalen! Var väldigt hög ljudnivån överlag i matsalen. Man kunde INTE föra ett normalt samtal där framför allt vid middagen, den måltid som man ändå ser mest fram emot på sin semester! För oss skulle det kunna vara avgörande om vi väljer det här hotellet igen... tyvärr! För allt annat var i det närmaste perfekt!

Bekräftad gäst: 2019-04-28


9 av 10

Christian,
Västerås

+
Variationen av mat, champagne baren
-
Inte ha hemlösa katter närvarande runt hotellet på grund av allergier

Bekräftad gäst: 2019-04-28


10 av 10

Susanne,
Hjo

+
All service, det stora utbudet och att allt ingick.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


8 av 10

Agnetha,
Finland

+
Så elegant interiör! Blank vit marmor överallt.
-
Toaletter saknades på den våning som entren och den stora matsalen finns. Även vid poolerna saknades toaletter och en plats där man kunde byta om till baddräkt. Vårt rum nr 93 har mögel i badrummet, små små myror och silverfiskar.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Ulrika,
Skara

+
Det stora utbudet med olika mat
-
Då vi bokat 13 personer 5 familjer varav en familj var 2 veckor och när dom kom fick de inte det rum de betalat för utan först dagen därpå och när resten anlände blev det lika för en familj till och detta är inte ok.Vi bokade i januari och vi fick ändå inte ligga i närheten av varandra( 50 års firande)

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Camilla,
Uppsala

+
-
Parasoller på terassen med egen pool

Bekräftad gäst: 2018-10-10


10 av 10

Annica,
Göteborg

+
-
Det börjar bli för mycket barnfamiljer Hotellet är i mina ögon mer ett vuxenhotell Det finns en barnpool o en vuxenpool där barn höll till med madrasser o andra badleksaker Börjar bli för hög volym med barnspring i matsalar mm

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Ida ,
Skövde

+
Den fantastiska servicen och den goda maten och drycken!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

Håkan,
Bromma

+
-
Tennisbanan måste fixas. Går inte att spela tennis på då det är alldeles för lite utrymme bakom baslinjen.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.