1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villas Duc

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Eva o Paul,
Hörby

+
Personalen och den vegetariska maten
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-10-14


9 av 10

,

+
Familjärt
-
Titta över porslinet på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Lotta,
Arboga

+
Lugnt och lagom stort. Trevlig och serviceinriktad personal. Ligger nära strand och restaurang- och affärsområde.
-
Inga just nu. I år fanns detvattenkokare på rummet som vi saknat tidigare år.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Susanne,

+
Lugnt och skönt fint runt poolen
-
Få tyst på hundarna när man bor ut mot vägen

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Susanne,
Ockelbo

+
Lugnt, trevlig personal, poolområdet, maten (hade halvpension, bra läge, nära till både strand och centrum.
-
Borde finnas bättre utrymmen för resenärer efter att man checkat ut från rummet och i väntan på hemresan.

Bekräftad gäst: 2018-09-20


10 av 10

Tommy,
Leksand

+
Atmosfären och helhetsintrycket, familjen Duc har lyckats med detta på sitt hotell.
-
Luktade kattskit i planteringarna.

Bekräftad gäst: 2018-09-20


9 av 10

Katarina,
Tobo

+
Rent och fint, både ute och i lägenheten
-
Att transfer bussen körde ända fram till hotellet så man slipper släpa resväskor från stora vägen.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

,

+
Lägenheten var fin. Hade önskat balkong mot pool fick en balkong med ca 3 meter buskar som växte in över balkongen vi såg inget annat än ett buskage av Nerium dessutom är dessa giftiga. Buskarna drog till sig mycket mygg så vi kunde inte njyttja uteplatsen. Mycket besvikna på detta då förstörde en del av semestern.Är anmält till Apollo på plats medönskan om byte av lägehet
-
Klipp häcken utanför balkongen

Bekräftad gäst: 2018-09-16


7 av 10

Annica,
Stockholm

+
Poolen , maten, städningen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-06


9 av 10

Isabell,
Uppsala

+
Fräsch lägenhet och trevlig personal. Bra pool med tillräckligt med solstolar iaf under veckan vi var där (slutet av augusti). Nära till stranden.
-
Poolen kunde nog ha rengjorts oftare men ändå OK, vissa av stegarna in i poolen hade bara två steg vilket gjorde det svårare att ta sig ner och upp.

Bekräftad gäst: 2018-09-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

182 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
76
Bra
 
19
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-08-06

Inlägg av Anna S Stockholm, Sweden

Mysigt familjehotell

Ett mysigt familjehotell som alternativ till de stora jättarna lite närmare stan. Gott om solstolar och nära till stranden och bra restauranger, utan inkastare. Här lever man närmare lokalbefolkningen, men skippa restaurangerna nere vis stranden. Personalen är oerhört trevliga allihop. Maten var god och prisvärd och frukosten helt ok, med både varmt och kallt och bakverk och frukt. Poolen fräsch. Strikt förbjuder att hoppa i poolen men alla ungar gjorde det förstås ändå. Ganska djup pool, även i barndelen. Bra städning. Rummet lite slitet men med skön sängar och helt ok. Köksdelen var fräsch. Enda negativa är att wi-fi inte fungerade på rummet, och nere vid poolen var det väldigt långsamt. Vi löste det genom att köpa ett lokalt sim-kort till sonen. Det andra som drar ner omdömet lite är att det var slut på varmvatten vissa tider, exempelvis på kvällen när det var dags att duscha efter en dag i solen. Många kalla duschar blev det. Skulle gärna återvända!

 
2018-07-21

Inlägg av Evelina S

Bra men inte mer

Ett helt ok hotell med fint poolområde. Några i personalen var extremt trevliga medans några var lite mindre trevliga. Jag får lite känslan att det har varit en pärla men inte riktigt håller måttet idag. Frukosten var ok men jag skulle rekommendera att ta en morgonpromenad (3min)till cakebox och köpa färskt bröd. De hyr ut strandhanddukar för 2 euro per handduk och vecka. Nära(4 min) till stranden som är väldigt stenig och blir djup fort. Vi hade ett familjerum med dubbla terasser och det var som en fin liten lägenhet med 2 badrum, perfekt för den stora familjen. Plus Bra poolområde med gott om utrymme och tillräckligt med solstolar. Bra barservering vid poolen Helt ok mat till rimliga priser Fräscha toaletter vid poolen Minus - köksutrymmet var inte fräscht. Tekokaren gick ej att använda pga att det lossnade för mycket kalk/smuts från elementet i den, det fanns ingen brödrost och de verkar ta bort diskmedel för att alla gäster ska köpa nytt, inte så miljövänligt. - Brandsäkerheten! För att låsa på natten måste du använda nyckeln som du sen måste ta ut och sätta i hållaren för att el och lampor ska fungera. De uppmanar gäster att inte dela på nyckel och hållare. Om du vaknar av en brand ska du alltså dra ut nyckeln, och låsa upp i mörkret. Väldigt förvånande - Jag har aldrig bott på ett bad/pool hotell utan upphängningsmöjligheter för badkläder förrän nu. - Fick nästan en sänglampa i huvudet mitt i natten då den lossnade från väggen! - Det är väldigt lyhört - Några stora kackerlackor kom på besök. - Sällskapet vi reste med hade problem med att en toalett inte fungerade och det tog ett tag att fixa den under ganska sura miner.

 
2018-05-10

Inlägg av Jeanette F

Lugnt o skönt

Jag och min dotter var här en vecka på detta mysiga familjeägda hotellet. 5 min ner till stranden. Vi tyckte inte att flygplanen var störande. Supertrevlig personal som såg till att allt var bra, jag är glutenintollerant och visade mitt översättningskort och dagen efter fanns det bröd även för mig. Det vi saknade var mer färsk frukt till frukost, det fanns äpple och päron. Vi kommer att återvända.

 
2017-06-04

Inlägg av kaoao

Välskött lägenhetshotell

Fint hotell i lugna omgivningar. Bra städning, fin och välskött innergård med pool. Trevlig personal. Nära till restauranger och strand. Värt att kolla priserna på restaurangerna då det kan skilja en del på samma rätter. Den bästa supermarket tyckte vi var Barbara. Ett härligt äldre par som har ALLT i sin affär. Skickar också med jättegod apelsinmarmelad när man handlar.

 
2017-05-25

Inlägg av Mirjam E Kiruna

Prisvärt

Rent och fräsch hotell med städning varje dag. Trevlig och serviceinriktad personal. Lite lyhörda hotellrum och det saknades diskredskap. Bra pool med gott om solstolar. Vi åt frukost en dag, men det fanns tyvärr inte så mycket att välja på. Men helt klart ett prisvärt hotell.