1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villas Duc

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Tony ,
Sundbyberg

+
Väldigt trevlig personal och allt var fräscht
-
Mer saker att göra som tex pingisbord. Vattengymnadtik, nåt kul för bsrnen, tex skattjakt, disco etc

Bekräftad gäst: 2019-07-18


9 av 10

,

+
Alltid lediga solstolar.
-
Polen är fördjupa.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

,

+
Sängarna och Ac´n, låg centralt till nära havet
-
att bussarna går fram till hotellet samt att de utflykter som finns med i katalogen och som Du beställer o betalar hemma verkligen finns då Du kommer ner till resmålet

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Cecilia,
Gästrikland

+
Bra utrymme i rummen, nära flygplatsen utan att störa för mkt från inkommande flygplan. Syrsorna hörs mer ☺ Bra att det fanns lite madrasser i poolen att låna. Biljardbord var toppen, har kunnat vara gratis dock! Maten var jättebra ☺
-
Wi-Fi var urdåligt. Lägre pris på barndrinkar/milkshakes. 50kr är lite väl, vi har handlat mer varje dag om det varit billigare. 20kr är mer överkomligt. Rabbattkupongen 10% på en hel måltid har kunnat vara giltig hela vistelsen, inte bara en dag... Micro på rummen har varit bra. Bättre med mindre bord och stolar i köket, nu var det trångt så det gick inte att sitta där om man behövde öppna kylen tex. Katterna bajsade på gräsmattan vid något tillfälle och jag sa till men ingen kom och tog bort det på en gång så en person råkade trampa i det...

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Ann,
Örebro

+
Poolområdet, maten och personalen
-
Flexiblare med den centrala airkonditonen vid så höga temperaturer som 28_31 grader. Mådde fruktansvärt dåligt första natten så vi och en barnfamilj fick byta rum och betala för air condition. Tyvärr fanns det bara ett större rum med en kostnad på 12 euro + 15 euro per dygn. Rent hälsovådligt att inte an kan ändra datum när temperaturen är så hög. Antingen får Apollo beställa från 1 juni eller att det installeras i varje rum så man kan betala för att slippa hettan på rummet

Bekräftad gäst: 2019-06-16


7 av 10

Roger,
Eskilstuna

+
Lugnt och familjärt.
-
Badrummet ej duschvänlig, saknar kaffebryggare.

Bekräftad gäst: 2019-06-13


8 av 10

Anne,
Kungälv

+
-
Enligt er sida så skulle det finnas wifi på rummet. Detta fungerade inte under hela vistelsen. Vi felanmälde detta under vår andra vistelsedag till er representant som hade tid på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-06-12


10 av 10

Martina,
Kalix

+
Fantastisk god mat, vi provade andra ställen men hotellets mat var överlägsen. Lugnt och stillsamt, skönt när det inte var för mkt folk, behövde aldrig stressa ner till solstolar för det fanns alltid lediga. Jättefin och mysig trädgård och miljö i hotellområdet.
-
Kanske ett bättre utbud på frukosten. Det fanns inte så mkt för det pris den kostade. Diskmedel och diskborste i lägenheten hade varit ett plus.

Bekräftad gäst: 2019-06-12


9 av 10

Linda,
Stockholm

+
Jättetrevlig personal och mysigt poolområde, väldigt god mat i restaurangen!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


7 av 10

Carina,
Norrtälje

+
Vi fick byta rum, eftersom vi hade önskat separata bäddar. Trevligt bemötande från all personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

186 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
77
Bra
 
19
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-06-07

Inlägg av LosAngered Vänersborg, Sverige

Underbart

Mkt trevlig personal på ett mkt trevligt hotell med riktigt fin pool som är uppdelad i 2. Lägenheten var kanon o nära till allt,både hav o supermarket. Solstolar till alla o restaurangen var grym med mat o dryck. Enda vi sakna var en microvågsugn på rummet. En vattenflaska på rummet vid sen ankomst vore fint att få/köpa. Annars var allt riktigt riktigt bra!! Vi kommer tillbaka !!

 
2019-05-16

Inlägg av Jeanette L

Mycket bra hotell!

Allt var toppen. Maten personalen och boendet. Bra pris på mat och dryck. Nära till hav och centrum. Poolområdet perfekt, ingen trängsel. Var verkligen god service. Kommer åka dit fler gånger. Bra städning var det också.

 
2018-08-06

Inlägg av X7044SYannas Linköping, Sverige

Mysigt familjehotell

Ett mysigt familjehotell som alternativ till de stora jättarna lite närmare stan. Gott om solstolar och nära till stranden och bra restauranger, utan inkastare. Här lever man närmare lokalbefolkningen, men skippa restaurangerna nere vis stranden. Personalen är oerhört trevliga allihop. Maten var god och prisvärd och frukosten helt ok, med både varmt och kallt och bakverk och frukt. Poolen fräsch. Strikt förbjuder att hoppa i poolen men alla ungar gjorde det förstås ändå. Ganska djup pool, även i barndelen. Bra städning. Rummet lite slitet men med skön sängar och helt ok. Köksdelen var fräsch. Enda negativa är att wi-fi inte fungerade på rummet, och nere vid poolen var det väldigt långsamt. Vi löste det genom att köpa ett lokalt sim-kort till sonen. Det andra som drar ner omdömet lite är att det var slut på varmvatten vissa tider, exempelvis på kvällen när det var dags att duscha efter en dag i solen. Många kalla duschar blev det. Skulle gärna återvända!

 
2018-07-21

Inlägg av 474evelinas Stockholm, Sverige

Bra men inte mer

Ett helt ok hotell med fint poolområde. Några i personalen var extremt trevliga medans några var lite mindre trevliga. Jag får lite känslan att det har varit en pärla men inte riktigt håller måttet idag. Frukosten var ok men jag skulle rekommendera att ta en morgonpromenad (3min)till cakebox och köpa färskt bröd. De hyr ut strandhanddukar för 2 euro per handduk och vecka. Nära(4 min) till stranden som är väldigt stenig och blir djup fort. Vi hade ett familjerum med dubbla terasser och det var som en fin liten lägenhet med 2 badrum, perfekt för den stora familjen. Plus Bra poolområde med gott om utrymme och tillräckligt med solstolar. Bra barservering vid poolen Helt ok mat till rimliga priser Fräscha toaletter vid poolen Minus - köksutrymmet var inte fräscht. Tekokaren gick ej att använda pga att det lossnade för mycket kalk/smuts från elementet i den, det fanns ingen brödrost och de verkar ta bort diskmedel för att alla gäster ska köpa nytt, inte så miljövänligt. - Brandsäkerheten! För att låsa på natten måste du använda nyckeln som du sen måste ta ut och sätta i hållaren för att el och lampor ska fungera. De uppmanar gäster att inte dela på nyckel och hållare. Om du vaknar av en brand ska du alltså dra ut nyckeln, och låsa upp i mörkret. Väldigt förvånande - Jag har aldrig bott på ett bad/pool hotell utan upphängningsmöjligheter för badkläder förrän nu. - Fick nästan en sänglampa i huvudet mitt i natten då den lossnade från väggen! - Det är väldigt lyhört - Några stora kackerlackor kom på besök. - Sällskapet vi reste med hade problem med att en toalett inte fungerade och det tog ett tag att fixa den under ganska sura miner.

 
2018-05-10

Inlägg av 515jeanettef

Lugnt o skönt

Jag och min dotter var här en vecka på detta mysiga familjeägda hotellet. 5 min ner till stranden. Vi tyckte inte att flygplanen var störande. Supertrevlig personal som såg till att allt var bra, jag är glutenintollerant och visade mitt översättningskort och dagen efter fanns det bröd även för mig. Det vi saknade var mer färsk frukt till frukost, det fanns äpple och päron. Vi kommer att återvända.