1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villas Duc

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Roland,
Alingsås

+
Lungt och fint gott om solstolar fin pool
-
Wi-fi fingerade inte alls

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

Benny,
Hölö

+
Lugnt trevligt
-
Halvpension middag borde få välja rätter ur ordinarie meny. Frukost: Maten bör varmhållas, varma ägg!

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

,

+
Servicen och innergården där poolen var
-
Fylla på buffén vid frukosten, efter att frukosten varit öppen två timmar så var det mesta slut.

Bekräftad gäst: 2019-05-19


7 av 10

Lisbeth,
Veberöd

+
Nära till havet , samt spa o massage på plats
-
Modernisera inredning

Bekräftad gäst: 2019-05-19


7 av 10

kenneth,
Västra Frölunda

+
Fick ett bra rum med balkong mot havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-19


8 av 10

Anneli,
Kungälv

+
-
Bättre wifi

Bekräftad gäst: 2019-05-15


10 av 10

Jeanette ,
Kiruna

+
Personalen och maten. Poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-15


10 av 10

Lena,
Kållered

+
Personalen , trädgård o pool området
-
Lite mer porslin

Bekräftad gäst: 2019-05-15


8 av 10

Mattias,
Skutskär

+
Trädgården med gräsmatta vid poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-05-12


7 av 10

,

+
Trevlig personal och nära till allt
-
Bättre spis med ugn eller en miccro

Bekräftad gäst: 2019-05-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

184 omdömen
Utmärkt
 
78
Väldigt bra
 
77
Bra
 
19
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-05-16

Inlägg av Jeanette L

Mycket bra hotell!

Allt var toppen. Maten personalen och boendet. Bra pris på mat och dryck. Nära till hav och centrum. Poolområdet perfekt, ingen trängsel. Var verkligen god service. Kommer åka dit fler gånger. Bra städning var det också.

 
2018-08-06

Inlägg av X7044SYannas Linköping, Sverige

Mysigt familjehotell

Ett mysigt familjehotell som alternativ till de stora jättarna lite närmare stan. Gott om solstolar och nära till stranden och bra restauranger, utan inkastare. Här lever man närmare lokalbefolkningen, men skippa restaurangerna nere vis stranden. Personalen är oerhört trevliga allihop. Maten var god och prisvärd och frukosten helt ok, med både varmt och kallt och bakverk och frukt. Poolen fräsch. Strikt förbjuder att hoppa i poolen men alla ungar gjorde det förstås ändå. Ganska djup pool, även i barndelen. Bra städning. Rummet lite slitet men med skön sängar och helt ok. Köksdelen var fräsch. Enda negativa är att wi-fi inte fungerade på rummet, och nere vid poolen var det väldigt långsamt. Vi löste det genom att köpa ett lokalt sim-kort till sonen. Det andra som drar ner omdömet lite är att det var slut på varmvatten vissa tider, exempelvis på kvällen när det var dags att duscha efter en dag i solen. Många kalla duschar blev det. Skulle gärna återvända!

 
2018-07-21

Inlägg av 474evelinas Stockholm, Sverige

Bra men inte mer

Ett helt ok hotell med fint poolområde. Några i personalen var extremt trevliga medans några var lite mindre trevliga. Jag får lite känslan att det har varit en pärla men inte riktigt håller måttet idag. Frukosten var ok men jag skulle rekommendera att ta en morgonpromenad (3min)till cakebox och köpa färskt bröd. De hyr ut strandhanddukar för 2 euro per handduk och vecka. Nära(4 min) till stranden som är väldigt stenig och blir djup fort. Vi hade ett familjerum med dubbla terasser och det var som en fin liten lägenhet med 2 badrum, perfekt för den stora familjen. Plus Bra poolområde med gott om utrymme och tillräckligt med solstolar. Bra barservering vid poolen Helt ok mat till rimliga priser Fräscha toaletter vid poolen Minus - köksutrymmet var inte fräscht. Tekokaren gick ej att använda pga att det lossnade för mycket kalk/smuts från elementet i den, det fanns ingen brödrost och de verkar ta bort diskmedel för att alla gäster ska köpa nytt, inte så miljövänligt. - Brandsäkerheten! För att låsa på natten måste du använda nyckeln som du sen måste ta ut och sätta i hållaren för att el och lampor ska fungera. De uppmanar gäster att inte dela på nyckel och hållare. Om du vaknar av en brand ska du alltså dra ut nyckeln, och låsa upp i mörkret. Väldigt förvånande - Jag har aldrig bott på ett bad/pool hotell utan upphängningsmöjligheter för badkläder förrän nu. - Fick nästan en sänglampa i huvudet mitt i natten då den lossnade från väggen! - Det är väldigt lyhört - Några stora kackerlackor kom på besök. - Sällskapet vi reste med hade problem med att en toalett inte fungerade och det tog ett tag att fixa den under ganska sura miner.

 
2018-05-10

Inlägg av 515jeanettef

Lugnt o skönt

Jag och min dotter var här en vecka på detta mysiga familjeägda hotellet. 5 min ner till stranden. Vi tyckte inte att flygplanen var störande. Supertrevlig personal som såg till att allt var bra, jag är glutenintollerant och visade mitt översättningskort och dagen efter fanns det bröd även för mig. Det vi saknade var mer färsk frukt till frukost, det fanns äpple och päron. Vi kommer att återvända.

 
2017-06-04

Inlägg av kaoao

Välskött lägenhetshotell

Fint hotell i lugna omgivningar. Bra städning, fin och välskött innergård med pool. Trevlig personal. Nära till restauranger och strand. Värt att kolla priserna på restaurangerna då det kan skilja en del på samma rätter. Den bästa supermarket tyckte vi var Barbara. Ett härligt äldre par som har ALLT i sin affär. Skickar också med jättegod apelsinmarmelad när man handlar.