Kundomdömen om Villas Duc

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 429 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Therese,
Sjöbo

+
Litet mysigt trevligt o familjärt hotell. Har supergod mat!
-
Var inte så trevligt att det luktade lite mögel i en garderob...

Bekräftad gäst: 2019-10-13


3 av 10

Britt-Karin,
Finnerödja

+
Lugnt
-
uppdatera inredningen, plus köksutrustning, ställa dit en micro

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Maud,
Västerås

+
Trevlig trädgård. Bra läge. Nära till restauranger och nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-10


8 av 10

Malin ,
Tyresö

+
Väldigt geniunt och mysigt
-
Städningen var ju lite si och så. Vi kom hem när dom städade 3:e dagen och dom hade sopat upp papper och sådant som vi inte hade använt så det var tydligen inte städat från början .

Bekräftad gäst: 2019-10-06


7 av 10

Ellen,
Södertälje

+
Fräscht rum, trevlig personal, fina pooler med leksaker barnet kunde låna.
-
Städningen, de plockade inte undan skräp på rummet och diskade inte heller (något jag är väldigt van med att det görs).

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

Linda,
Ulricehamn

+
Vi hade rum på bottenplan med bara några meter till poolen vilket var perfekt för oss som reste med barn. Bra service och ett fint poolområde.
-
AC:n stängdes av den 15/9, samma dag som vi anlände, med förklaringen stt nu är det höst men för oss nordbor är mellan 25-30 grader inte svalt. Vi var tvugna att sova med öppna alrandörrar för att inte svettas bort och det var ändå inte svalt. Dessutom stördes vi på så sätt av trafik, skällande hundar och musik på nätterna. Det blev lite si och så med sömnen. Jag hade hellre sett att vi hade fått betala för AC:n och på så sätt fått bestämma själva om vi ville ha den eller inte. Vi var 4 personer men på altanen fanns bara 3 stolar. Tydligen stod det 3 stolar på varje altan men det kanske hade varit bättre att se till att det finns rätt antal stolar sett till boende på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

Jörgen ,
Ulricehamn

+
Det fina pool-området.
-
Låta AC vara tillgängligt längre än 15/9 då det inte är datum som styr utan temperaturen.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

Harry,
Stockholm

+
Trevlig personal.
-
Man behöver inte byta handdukar var annan dag.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

Christer,
Vaxholm

+
Rent , mysigt och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


9 av 10

Jan ,
Falkenberg

+
-
Wi-fi på rummen/lägenheterna

Bekräftad gäst: 2019-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

197 omdömen
Utmärkt
 
85
Väldigt bra
 
82
Bra
 
19
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-26

Inlägg av Kristina B

Toppen ställe!

Bodde 2 veckor på Villas Duc och det är ett toppenställe! Vi åkte med våra barn som är unga vuxna samt med vänner som har yngre barn. Sammanlagt 3 rum. Rena fina rum, sköna sängar, Underbar personal och de gemensamma ytorna vid pool och restaurang/bar är både inbjudande och fräscht. Frukosten är inte massiv men kommer med både varmt och kallskuret samt frukt och efterrätter som jag tycker håller en bra kvalitet. Funderar du på Ialyssos på Rhodos så rekommenderar jag dig verkligen Villas Duc!

 
2019-06-07

Inlägg av LosAngered Vänersborg, Sverige

Underbart

Mkt trevlig personal på ett mkt trevligt hotell med riktigt fin pool som är uppdelad i 2. Lägenheten var kanon o nära till allt,både hav o supermarket. Solstolar till alla o restaurangen var grym med mat o dryck. Enda vi sakna var en microvågsugn på rummet. En vattenflaska på rummet vid sen ankomst vore fint att få/köpa. Annars var allt riktigt riktigt bra!! Vi kommer tillbaka !!

 
2019-05-16

Inlägg av Jeanette L

Mycket bra hotell!

Allt var toppen. Maten personalen och boendet. Bra pris på mat och dryck. Nära till hav och centrum. Poolområdet perfekt, ingen trängsel. Var verkligen god service. Kommer åka dit fler gånger. Bra städning var det också.

 
2018-08-06

Inlägg av X7044SYannas Linköping, Sverige

Mysigt familjehotell

Ett mysigt familjehotell som alternativ till de stora jättarna lite närmare stan. Gott om solstolar och nära till stranden och bra restauranger, utan inkastare. Här lever man närmare lokalbefolkningen, men skippa restaurangerna nere vis stranden. Personalen är oerhört trevliga allihop. Maten var god och prisvärd och frukosten helt ok, med både varmt och kallt och bakverk och frukt. Poolen fräsch. Strikt förbjuder att hoppa i poolen men alla ungar gjorde det förstås ändå. Ganska djup pool, även i barndelen. Bra städning. Rummet lite slitet men med skön sängar och helt ok. Köksdelen var fräsch. Enda negativa är att wi-fi inte fungerade på rummet, och nere vid poolen var det väldigt långsamt. Vi löste det genom att köpa ett lokalt sim-kort till sonen. Det andra som drar ner omdömet lite är att det var slut på varmvatten vissa tider, exempelvis på kvällen när det var dags att duscha efter en dag i solen. Många kalla duschar blev det. Skulle gärna återvända!

 
2018-07-21

Inlägg av 474evelinas Stockholm, Sverige

Bra men inte mer

Ett helt ok hotell med fint poolområde. Några i personalen var extremt trevliga medans några var lite mindre trevliga. Jag får lite känslan att det har varit en pärla men inte riktigt håller måttet idag. Frukosten var ok men jag skulle rekommendera att ta en morgonpromenad (3min)till cakebox och köpa färskt bröd. De hyr ut strandhanddukar för 2 euro per handduk och vecka. Nära(4 min) till stranden som är väldigt stenig och blir djup fort. Vi hade ett familjerum med dubbla terasser och det var som en fin liten lägenhet med 2 badrum, perfekt för den stora familjen. Plus Bra poolområde med gott om utrymme och tillräckligt med solstolar. Bra barservering vid poolen Helt ok mat till rimliga priser Fräscha toaletter vid poolen Minus - köksutrymmet var inte fräscht. Tekokaren gick ej att använda pga att det lossnade för mycket kalk/smuts från elementet i den, det fanns ingen brödrost och de verkar ta bort diskmedel för att alla gäster ska köpa nytt, inte så miljövänligt. - Brandsäkerheten! För att låsa på natten måste du använda nyckeln som du sen måste ta ut och sätta i hållaren för att el och lampor ska fungera. De uppmanar gäster att inte dela på nyckel och hållare. Om du vaknar av en brand ska du alltså dra ut nyckeln, och låsa upp i mörkret. Väldigt förvånande - Jag har aldrig bott på ett bad/pool hotell utan upphängningsmöjligheter för badkläder förrän nu. - Fick nästan en sänglampa i huvudet mitt i natten då den lossnade från väggen! - Det är väldigt lyhört - Några stora kackerlackor kom på besök. - Sällskapet vi reste med hade problem med att en toalett inte fungerade och det tog ett tag att fixa den under ganska sura miner.