1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sirene

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lars,
Solna och

+
Vänlig stämning och servicen var ok
-

Bekräftad gäst: 2018-10-15


10 av 10

Lasse,
Kävlinge

+
Läge, mat och bra rum
-
Arrogant man i receptionen på eftermiddagar och kvällar, han kan man byta ut. Wi-fi kostade extra, lite snålt..

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

Maria,
Göteborg

+
Läget på rummet (bredvid poolen) och servicen från all personal!
-
Lunch och middag borde alltid innehålla kyckling som protein och alternativ.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

David,
Tibro

+
Enkla rum, som sänker betyget en aning. I övrigt väldigt bra hotell, god mat, kändes väldigt rent och fräscht trots några år på nacken.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-15


7 av 10

Camilla,
Stockholm.

+
-
Städa bättre. Vi fick fläckiga handdukar. Filtarna var fläckiga och kändes inte rena. Under sängarna var det jättemycket damm.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


9 av 10

Tomas,
Stockholm

+
Städningen och personalen. Vällagad mat på buffén. Nära till havet och Rhodos stad.
-
Bättre läsk

Bekräftad gäst: 2018-08-05


5 av 10

Magnus,
Stehag

+
poolen
-
några gånger om dagen skulle det finnas gratis buss till Rhodos stad

Bekräftad gäst: 2018-07-29


8 av 10

Björn,
Halmstad

+
Läget och ett bra poolområde.
-
Vissa av personalen borde gå en charmkurs.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


6 av 10

Jimmy,
Halmstad

+
Restaurang och mat var genomgående bra under hela veckan.
-
Förbjud rökning i restaurang, bar och poolområde. Sängarna var obekväma.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

Lisa,
Göteborg

+
Maten.
-
Lekplats och spelrum.

Bekräftad gäst: 2018-07-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

285 omdömen
Utmärkt
 
91
Väldigt bra
 
110
Bra
 
66
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-09-02

Inlägg av Peter S Borlänge, Sverige

Jättetrevlig personal, fantastisk mat och bra underhållning.

Rummen var helt ok, höll vanlig standard. Sängarna lite hårda, men det är bara att be om en extra bäddmadrass. Lite slarvig städning av rummen. Maten på all inclusive var väldigt bra och varierande! Dock var ölen och drinkarna väldigt blaskiga. :) Servicen var fenomenal! Läget kanske inte var det allra roligaste. Men endast tio minuter bort ligger Rhodos Stad där större utbud fanns. Samma med motorvägen som gick precis utanför hotellet, ibland förenat med livsfara när man skulle gå ner till havet och bada.

 
2018-07-24

Inlägg av Mikael W

Motsvarar förväntningarna

Trevlig personal, rent och snyggt. Okej mat, bra sallader. Nära till stranden och intill Rhodos stad. Kan rekommenderas som funktionellt, trevligt hotell för överkomligt pris. Kan tänka oss att bo där igen.

 
2018-05-30

Inlägg av HelenaK1205 Kalmar län, Sverige

Enkelt men trevligt och fullt tillräckligt

Hotellet erbjuder inga extravaganser åt något håll, varken rum, allmänna ytor eller mat. Vi upplevde det dock fullt tillräckligt. Överlag trevlig personal utom någon enstaka med snorkig otrevlig attityd (äldre dam i receptionen).

 
2018-05-19

Inlägg av Gute54 Gnesta, Sverige

Semester på Siren Beach

Var på detta hotell den 4/5-11/5. Bodde i rum 102 med balkong mot berget vilket jag tyckte var bra då det var tyst och lugnt, inget störande ljud från vägen. Rummet var helt ok med en dubbelsäng som var väldigt hård. Men bad om en bäddmadrass och det fixade dom utan problem. Badrummet var helt ok, fanns badkar. Maten på hotellet tyckte jag var bra, ingen jätte stor allinclusive men det fanns något för alla. Personalen var alltid glada, trevliga och hjälpsamma. Poolområdet var trevligt, det fanns tre pooler, där den ena var en barnpool. Det var byggt i olika etager och det fanns även solstolar på en gräsmatta. Var aldrig något problem att få en solstol. Fanns en poolbar där det fanns tex glass, olika drinkar och lite att äta. Hotellet ligger ca 35 minuters promenad från Rhodos stad men det går även buss utanför hotellet in till Rhodos. Bussen kostade 1,3 euro och den var väldigt smidig att ta. Är väldigt nöjd med min vecka på detta hotell och jag kan helt klart tänka mig att åka dit igen.

 
2018-05-15

Inlägg av Annica A Visby, Sverige

Toppentrevligt hotell, inte mycket att klaga på!

Jag anlände till Sirene Beach 23,11, två minuter efter all inclusive stängde. Bland det första killen i receptionen sa var att om jag ville ha en välkomstdrink så gick det bra. Hade gärna tagit något litet att äta också som man ofta blir bjuden på vid sen ankomst. Men en drink var inte illa det heller. Frukost/lunch/middagsbufféerna var bra. Kanske inte jättestort utbud men det som fanns smakade gott. Fisken, som jag åt alla dagar, var delikat! Gott vin, både det vita, det röda och rosévinet. Drinkarna ok, förutom deras gin som mest smakade som syrener luktar. Första natten blev inte så bekväm då sängen var stenhård, utan bäddmadrass. I och för sig inte ovanligt men hårt var det. Jag bad om en madrass morgonen efter och under dagen bäddades den i sängen och då var sängen genast bekväm. Stora sköna kuddar. Filtar i garderoben om man så önskar. Rummet i övrigt är som hotellrum är mest, varken mer eller mindre. Fast med tanke på att jag bara duschar, byter om eller sover där så har det inte så stor betydelse. Jag fick ett hörnrum med två balkonger, båda med utsikt över poolområdet och berget fast från olika vinklar. Jättebra läge, verkligen! (Hade rum 242.) För att ta sig till poolområdet måste man vara på plan ett, alltså inte entrévåningen. Trappan går upp precis innan ingången till baren. Hotellet ligger bara några km från Rhodos stad. Jag gick in till stadsgränsen tre gånger på en vecka som morgonpromenad. In till själva stan blev det dock inte av att ta sig till. Precis innan själva stan finns en fin sevärdhet som jag inte läst om någonstans. "Ärkeängeln Mikaels kapell". Man ser det när man går längs strandpromenaden, precis innan stan, uppe mot vägen. Det första man ser är ett stort kors, går man upp för trappan så kommer man upp till själva grottan. En inte så stor grotta med ett altare längst fram, ikoner längs väggarna, ljus. En magiskt plats! Utanför är också smyckat. Jag gillade verkligen detta hotell och kommer garanterat att återvända!