1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sirene

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 119 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Camilla,
Ystad

+
Trevlig personal. Fantastisk mat. Närheten till både strand och Rhodos stad.
-
Vattnet i poolbaren smakade illa, toaletterna vid poolområdet behövdes renoveras. Bättre rödvin.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Ann-Christon,
Landskrona

+
Lagom stort. Familjärt. Lugn.
-
Snyggare uppläggning av maten. ”Burk” på bordet att lägga tomma smörförpackningar, använda servetter m.m.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


5 av 10

Sara,
Malmö

+
-
Tänka på att variera maten då det endast fanns kött och fläsk.. Finns folk som är vegetarianer och då är detta inget för dem.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Isabel,
Södertälje

+
Att det ligger nära centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

Villiam ,

+
Maten
-
Städningar och mer snacks i baren

Bekräftad gäst: 2019-08-11


4 av 10

Marina ,
Trollhättan

+
Bra läge
-
Ha bäddmadeasser på resårmadrassen. Erbjud gratis Wifi. Ta inte betalt för vatten på flaska...det ska föreställa ett all inclusive-hotell.

Bekräftad gäst: 2019-08-07


8 av 10

Jeanette,

+
Bra mat och personalen var trevliga
-
Ha lite aktiviteter under dagarna

Bekräftad gäst: 2019-08-04


7 av 10

Julia,

+
Mat, pool, utsikt
-
Säg till städerskorna att ej gå igenom gästernas saker

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

Angelica ,
Skövde

+
Maten var vällagad och personalen i receptionen hjälpte till och var mycket trevliga vid frågor!
-
Att hotellet hade haft stolar vid stranden mitt över vägen så man inte behövde betala 9 euro för att va där.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Håkan,
Rätan

+
Lugnt och trevligt hotell med bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

315 omdömen
Utmärkt
 
104
Väldigt bra
 
121
Bra
 
69
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-08-20

Inlägg av Mysan_x

Helt ok!

Fint hotell med jättetrevlig personal, ljus och luftig entré. Maten i all inclusive var god och vällagad och med bra variation. Drycken var däremot tråkig. Inte speciell hög procent i drinkarna och läsk/juice smakar klor, vinet surt. Rummen var fina och välstädade, sängarna helt ok för att vara Grekland. Bra minimarket på hotellet men dyr. Bättre att gå en tur neråt gatan där det finns fler butiker som är billigare. Poolen var bra men lite smutsig och näst intill omöjligt att få solstol efter 08 på morgonen. Stranden var ett stort minus, så stökig och smutsig och nedskräpad strand har jag aldrig varit med om. På det stora hela et bra hotell.

 
2019-08-11

Inlägg av oskros Reykjavik, Island

Bra hotell

Bra hotell men de behöver uppdatera rummen lite. Väldigt trevlig personal. Maten är jättebra för att vara all inclusive. Bra variation men efter en vecka så blir maten ganska tråkig. Fint område vid poolen, välstädat. Stranden över gatan är tyvärr väldigt smutsig. Många fimpar i sanden och plast som ligger utspritt. Stenstrand så krävs badskor.

 
2019-06-26

Inlägg av Lenabygden

Supernöjda med allt!

Jag och min sambo 31 och 35 år var på detta fantastiska hotell i två veckor! Allt var toppen, finns verkligen ingenting att klaga på. Maten var fantastisk god och vällagad. Mycket olika rätter och bra variation. Servicen på hotellet var också topp! Ville man ha en taxi så ringde de i receptionen åt en så kom en taxi inom 5 min. Vi hyrde även 4-hjulning och även det hjälpte dem med, ringde ett samtal och sedan var det fixat. All info om uthyrning finns i receptionen och har man frågor så är de hjälpsamma. Rummen var väldigt rena och välstädade. Vi bodde på baksidan så vi hade utsikt av berget och det var inga fel alls! AC ingick och det var välbehövligt! Polområdet var väldigt fräscht och fint. Stranden var ett stenkast från hotellet med otroligt vacker solnedgång. Stenig strand men med badskor går det bra! Det finns även en liten ”kiosk” tillhörande hotellet med förnödenheter så som vatten, souvenirer, tandkräm m,m. Busshållsplats fanns också utanför hotellet. Vi rekommenderar verkligen detta hotell! Högsta betyg på allt!

 
2019-06-26

Inlägg av Ballyxl55 Mjolby, Sverige

Pensionär

Toppenhotel! Har varit en fantastisk vecka.Mycket bra hotel.Fina välstädade rum. Maten är otroligt bra. Så varierad och mycket god. Har inte varit samma mat någon gång. Personalen kan man inte nog berömma,så trevliga och hjälpsamma.Vilken service. Kan varmt rekommendera detta hotel. Hennerbergs

 
2019-06-13

Inlägg av Fia F

Härligt boende

Ett enkelt men fräscht hotell med underbar personal. De har alltid ett leende på läpparna och gör allt för att gästerna ska trivas. Oerhört effektiva i restaurangen och i barerna. Håller rent och fint. Maten får fyra stjärnor, jättegod och bra variationer. Det enda man kan önska skulle iså fall vara lite kul underhållning. Men som helhet ett toppenställe att bo på