Kundomdömen om Sirene

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 133 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Thomas,
Helsingborg

+
*Trevlig personal *Bara att gå över gatan till havet (varmare än poolen!) * Bussar stannar precis utanför, 1,2 Eur att ta sig till stan, 10min
-
Bättre variation på maten! Ha "vanlig" drycker, kändes väldigt budget med deras cola, fanta osv.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


7 av 10

Elisabeth,
Stockholm

+
Trevligt poolområde, nära till stranden, gott kaffe
-
Ta inte betalt för solsängar på stranden (som ligger precis intill hotellet, bara hotellets gäster låg där!) Ta inte betalt för Wi-fi ! Trevligt om det finns vatten och juice i kylen när man anländer ! Kändes snålt faktiskt! Fanns inte snacks i poolbaren , men gott om bullar och kakor. Borde funnits nått matigt som pizzaslize eller liknande. Bättre rödvin! Vitt vin o rosé var ok. Mousserande vin ingick inte i all inclusive ! 5 euro för ett glas! Också det kändes snålt. För att vara ett all inclusive hotell var det för mycket som kostade extra! Kändes inte så där lyxigt som det kan göra när man väljer all-inclusive . Tyvärr. Tjej i receptionen var inte trevlig! Suckade och gjorde miner , inget bra bemötande!

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

Lena,
Landvetter

+
Läget, maten
-
Poolen måste göras ren varje dag. Var grumligt vatten hela veckan. Fixa AC:n som läckte vatten. Satt ovanför garderoben så kläderna blev blöta. Fixa duschstången i badrummet som föll ner över min man så han halkade och föll över badkarskanten. Som tur var så blev han inte skadad. Införa fri internet.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


9 av 10

Maud,
Gövle

+
-
Dåligt med el kontakter och krokar i att hänga kläder på ute på balkongen ...

Bekräftad gäst: 2019-09-08


2 av 10

,

+
-
Mer smak på. Maten. Plus mer grillat kött.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Linnea,
Stockholm

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


9 av 10

Camilla,
Ystad

+
Trevlig personal. Fantastisk mat. Närheten till både strand och Rhodos stad.
-
Vattnet i poolbaren smakade illa, toaletterna vid poolområdet behövdes renoveras. Bättre rödvin.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Ann-Christon,
Landskrona

+
Lagom stort. Familjärt. Lugn.
-
Snyggare uppläggning av maten. ”Burk” på bordet att lägga tomma smörförpackningar, använda servetter m.m.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


5 av 10

Sara,
Malmö

+
-
Tänka på att variera maten då det endast fanns kött och fläsk.. Finns folk som är vegetarianer och då är detta inget för dem.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Isabel,
Södertälje

+
Att det ligger nära centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

330 omdömen
Utmärkt
 
107
Väldigt bra
 
128
Bra
 
71
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-09-25

Inlägg av Kjetil S

Bra hotell

Vi är nöjda, förutom att det var en starkt traffikerad väg mellan hotellet och havet. Men rent och snyggt. Ok all inclusive, beskrevs som enkel, men var helt ok. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Hårda sängar. Utifrån vad vi betalade är vi nöjda.

 
2019-09-12

Inlägg av G_Gidlund Rimbo, Sverige

Semesterfirande

Trevligt hotell med väldigt god och variationsrik mat. Trevlig personal med ett undantag. Receptionen var väldigt arrogant. Vi hade bokat via Ving i ett sällskap om 10 personer med olika bokningsnummer, jag och min fru hade valt seaview och betalt 1100sek extra och övriga i sällskapet hade valt den billigare varianten med garden view. Av 5 så fick 4 seaview och vi som betalt extra fick det minsta rummet med en säng som var ca. 120cm vilket vi påtalade för både Ving och hotellet utan att få gehör. Drinkarna var goda men innehåller knappt någon alkohol, bara så ni vet. När schampo och duschgel tar slut så fylls det inte på, det får man hålla med själv. Så, nej jag återvänder inte igen.

 
2019-09-04

Inlägg av 777fiaf Zanzibars stenstad (Mji Mkongwe), Tanzania

Avkopplande semester

Rent och fräscht hotell med trevlig personal. God mat och bra läge. Trevligt poolområde med mycket grönområde. Nära till både stad och den lila bykärnan med rockklubbar och affärer. Helt ok allinklusive hotell med lite underhållning en del kvällar,.

 
2019-08-29

Inlägg av MalinT140

Jättebra

Vi hade en mkt bra vecka! Snyggt och rent Trevlig hjälpsam personal! Maten var bra, visst sista dagarnas buffé blev kanske lite trist trots det var gott! Bra underhållning Vi hade läst att sängarna var hårda, men de vi hade var perfekta Lite modernare inredning hade inte skadat :) Kommer gärna igen

 
2019-08-25

Inlägg av Bengt E

Mycket bra budgethotell för vuxna

Rent och fint med jättebra personal, maten var från helt ok till bra! Klart prisvärt! Rent och fint! Trevligt litet poolområde med mysiga etager med gräs. Ligger lite för sig själv så de är en bit att gå om man vill köpa nåt, taxi till Rodos stad ca 5-7 minuter, finns busshållplats precis utanför. Old Town i Rodos stad måste besökas, grym shopping och mat i fantastisk miljö!