1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sheraton Rhodes Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Maten och den vänliga petsonalen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

Viveka,
Göteborg

+
Personalen var så vänlig
-
Information om ljudvolymsskapande underhållning som påverkade småbarnens sömn hade behövts så att vi hade kunnat välja rum utan havsutsikt.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

,

+
Maten! Middagarna var fantastiska! Fräsha råvaror och gott kött med variation varje dag! Vi åt som kungar :)
-
Vatten kan ingå...

Bekräftad gäst: 2018-08-02


9 av 10

Fredrik,
Norrtälje

+
Läget och trots stort hotell, lugn känsla
-

Bekräftad gäst: 2018-08-02


8 av 10

Martin,
Uppsala

+
Poolbarpersonalen var mycket trevlig.
-
Personal som fyller på buffé kan vara trevligare och smidigare

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

Sofie,
Malmö

+
Bra service, god mat, roomservice spa och olika pooler till olika tillfällen
-
Vänd sängen mot utsikten istället på rummet. Ett skynke för extra dörren till nästa rum skulle kännas trevligare. Samt lite bättre ljud isolerade dörrar till rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


10 av 10

Berivan ,
Stockholm

+
Allt, alltså hotellet, mat, service och jätte trevliga personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


10 av 10

Niloofar,
Malmö

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


10 av 10

Eva,
Vallentuna

+
Trevlig personal, god mat och fräsch anläggning.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-24


10 av 10

Lisbeth,
Os

+
Lite bråk og voksent miljø
-
Forbeholde et basseng barnefritt. Tilsammen 5 basseng så burdevært enkelt å få til.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

2035 omdömen
Utmärkt
 
1054
Väldigt bra
 
643
Bra
 
216
Mindre bra
 
77
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2018-10-06

Inlägg av RolandT431

Rolle T

Mycket trevlig personal.extremt trevliga på resturang och bar Fina rum , rent och fint Detta kan vi helt klart rekommendera! Bra mat Alla pratar engelska Nära till bad, gångtunnel under trafikerad gata

 
2018-09-10

Inlägg av sandramI4837MA Nykvarn, Sverige

Inte nöjd

Vi besökte Sheraton maj 2017 då vi var mer än nöjda med allt. I år bestämde vi oss att åka tillbaka men är tyvärr inte lika nöjda denna gång. Delux rummet behöver renoveras. Låset/nyckeln till rummet funkar inte som den ska. Smutsiga handdukar o badrock dagen vi checkade in. Även lakan i sängen hade fläckar. Påpekade detta i receptionen men fick inte nya på en gång än mindre en ursäkt utan det blev bytt av städpersonalen under den dagliga städningen. Damm/smuts på golvet i rummet och även korridoren. Hår på toalettstolen vid ankomst. På lunchrestaurangen hade två av tre maträtter hår i sig. Varenda bord i restaurangen och lobbyn vickar. Minibaren på rummet är tom. En dag kom en hantverkare in på rummet o spacklade/målade på balkongen. Jag förstår att rummen behöver underhållas men jag tycker att hotellet bordet informera gästerna om detta. Beställde roomeservice en kväll och då saknades en av maträtterna vi beställt. En dag sprang en ödla förbi i korridoren och in i ett av rummen på plan 9. Hotellet i sig är jättefint, många fina pooler, personalen är jättetrevlig, utsikten är FANTASTISK och kvällsunderhållningen har varit rolig. Frukostbuffén är bra men middagsbuffén känns b, men det är min personliga åsikt. Dåligt av hotellet att ta in för konferens för helt plötsligt blev dem privata gästerna på hotellet mindre viktiga?! Internet funkar inte o man kan inte röra sig på hotellet pga allt folk. Detta förstör för dem som har semester och hotellet tar inte hand om dem gäster som redan finns! Frukosten var helt överbelamrad med folk så man fick sätta sig där det fanns plats. Jag tycker att hotellet borde avgränsat ett visst område av frukosten till konferensgästerna samt delar av hotellet. Stor del av semestern blev förstörd pågrundav detta och från att vilja komma tillbaka årligen till detta hotell kommer vi inte komma tillbaka efter denna vistelse.

 
2018-02-17

Inlägg av SuzanneM2312

Sheraton är alltid Sheraton😎

Varit här med vår vuxna dotter två år i rad. Hotellet helt underbart, personalen gör allt för att man ska trivas och är helt fantastisk. Maten är god och det finns alltid något för alla. Rummet med havsutsikt och stor balkong gjorde vistelserna inte sämre. Ett av de bästa hotell jag bott på. Har varit på Rhodos många gånger, en trivsam ö och mycket att upptäcka om man lämnar stranden o poolen. Sista gången hade vi egen bil hela veckan, då känns allt genast mycket enklare. Helt ok att köra där, även om de tutar o har bråttom 😀

 
2017-08-29

Inlägg av DgZn Värmlands län, Sverige

Perfect!

Hotellet är väldigt fint och modernt, med en otroligt vacker utsikt från sjätte och sjunde våningen. Men det jag främst gillade var servicen på hotellet, där dom var väldigt vänliga, trevliga, hjälpsamma och professionella. Det fanns en kvinna (heter Litsa) som jobbade på restaurange Castellania. Hon är den bästa servitrisen jag någonsin har stött på. Otroligt hjälpsam, trevlig och effektiv. Servicen var alltså toppen! Läget var väldigt bra och låg ungefär 20 min från flygplatsen och 15 min från rhodos stad. Det jag tyckte mindre om var att hotellets pooler låg precis vid vägen, vilket gjorde att man hörde alla fordon som åkte förbi.

 
2017-08-06

Inlägg av 353jennyd Växjö, Kronobergs Län, Sweden

Fantastiskt hotell

Här trivdes min man och jag mycket bra. All personal var väldigt serviceminded och trevliga överallt på hotellet. Stort utbud på frukosten. Rekommenderar att bo i Juniorsvit.. Stort fint rum. Gillade balkongerna som hade en härlig gungstol! Mycket god mat i poolbaren på första våningen. Lugn vuxenpool på 6 våningen. Det enda negativa var att min man mailat dit och sagt att jag fyllde 50år och ville ha detbästa bordet när vi skulle äta på den grekiska restaurangen på hotellet på min födelsedag. Hanfick till svar att det skulle fixas och jag skulle få en tårta. Men inget av detta fick vi! Ingen uppmärksamhet alls trots att vi mailat!