Kundomdömen om Sheraton Rhodes Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 94 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Tina,
HÖÖR

+
Den fantastiska personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Birgitta ,
Danderyd

+
Mycket trevlig personal! Läget på hotellet var också väldigt bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Jonas,
Uppsala

+
Personalen och utsikten från rummet (havsutsikt).
-
Vissa rum kan vara i behov av renovering. Det utlovades en flaska vin på rummet vid ankomst om man hade bokat en juniorsvit. Detta såg vi inte röken av. Förbättrad kommunikation mellan Apollo och hotellet kanske vore bra så att det som utlovas på hemsida stämmer med verkligheten. Jag är också osäker på huruvida hotellet erbjuder särskilda solstolar på stranden för de som har bokat juniorsvit. Det fanns i varje fall inte en särskilt anvisad plats för detta.

Bekräftad gäst: 2019-07-25


9 av 10

Philip,
Kullavik

+
Läget, känsla av lyx bra ac o wifi
-

Bekräftad gäst: 2019-07-17


10 av 10

Fredrik ,
Västerås

+
-bra service av personal -lugn och ro - "allt finns" behöver inte lämna hotellet
-
- Barnpoolen (45cm djup) skulle kunna ha ett nät(mot solen) spänt över, likt lekområdets - hissarna var dåligt synkade, långa väntetider

Bekräftad gäst: 2019-07-14


7 av 10

Sebastian ,
Göteborg

+
Bra pool/er. Bra tillgänglighet till solstolar. Bra avstånd till omgivande restauranger. Bra frukost.
-
Ljudnivå på musiken vid poolen var alldeles för hög. Under aktiviteter såsom vattenpolo spelades hög musik samtidigt. Det gick inte att föra en normal samtalston trots att vi satt långt från högtalare.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Marie- Louise,
Vallent7na

+
Rummen och den fina utsikten mot havet. Städat och mycket rent.
-
Underhållningen kan förbättras. Den var usel alla dager utom en...

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Rent, fräscht, snyggt och lyxigt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Rolf,
Huddinge

+
-
Jag hade all-inclusive och maten varit inte bra. Lunchen trist och repeterades var tredje dag. Gymmet kunde vara mer redskap för variation. Sammanfattningsvis: Maten var inte bra och önskvärt med ett bättre gym

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Amelia,
Hässleholm

+
Frukosten och personalen som jobbade under frukostserveringen. Lätt att ta sig runt hela hotellet. Fast det var så stort var det aldrig trängsel med andra gäster utan gott om plats vid stranden, poolen och resuurangerna
-
Städningen kunde varit mycket bättre. Vissa i personalen favoriserade gäster vilket inte gav ett bra intryck. Inte okej att vissa blir bjudna på mat och dryck framför andra gäster som får betala. Maten borde hålla samma kvalité fast det är olika kockar som lagar.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

2203 omdömen
Utmärkt
 
1147
Väldigt bra
 
685
Bra
 
233
Mindre bra
 
85
Underkänt
 
53

5 senaste omdömen

2019-07-06

Inlägg av 638christiank

Bra men pissit

Bra hotel på sätt å vis men blev jagad. Låg och kolla facebook på stranden. Sen kom vakt med flera och skrek. Inkallad till receptionen följd av vakt.. fatta inget. De framför trodde att jag filmat barnen. De kolla min telefon, mir, vakt, med flera. Inget så klart. Jag vart naturligvis arg, försökte glömma händelsen. Lade mig på stranden, njöt. Då kom man igen och ville kolla min mobil. Som dom naturligtvis fick se. Inget. Kränkande. Kränkande.

 
2019-06-07

Inlägg av 470urbang

Finns bättre 5 stjärniga hotel

Sheraton Rhodos har mycket att lära av Atrium Platinum som ligger på samma gata i Ixia, båda har 5 stjärnor men man får så mycket mer på Atrium, mer professionellt ,bättre städning , vatten flaska varje dag för alla i rummet, man blir hänvisad till sin sitt plats på frukosten så man slipper stå och fundera vart man ska sitta, finare och mycket större rum med toalett med både dusch och badkar,ej lyhört som på Sheraton,trevligare lugnare pool område, helt enkelt mycket mer professionellt.

 
2018-10-06

Inlägg av RolandT431

Rolle T

Mycket trevlig personal.extremt trevliga på resturang och bar Fina rum , rent och fint Detta kan vi helt klart rekommendera! Bra mat Alla pratar engelska Nära till bad, gångtunnel under trafikerad gata

 
2018-09-10

Inlägg av sandramI4837MA Nykvarn, Sverige

Inte nöjd

Vi besökte Sheraton maj 2017 då vi var mer än nöjda med allt. I år bestämde vi oss att åka tillbaka men är tyvärr inte lika nöjda denna gång. Delux rummet behöver renoveras. Låset/nyckeln till rummet funkar inte som den ska. Smutsiga handdukar o badrock dagen vi checkade in. Även lakan i sängen hade fläckar. Påpekade detta i receptionen men fick inte nya på en gång än mindre en ursäkt utan det blev bytt av städpersonalen under den dagliga städningen. Damm/smuts på golvet i rummet och även korridoren. Hår på toalettstolen vid ankomst. På lunchrestaurangen hade två av tre maträtter hår i sig. Varenda bord i restaurangen och lobbyn vickar. Minibaren på rummet är tom. En dag kom en hantverkare in på rummet o spacklade/målade på balkongen. Jag förstår att rummen behöver underhållas men jag tycker att hotellet bordet informera gästerna om detta. Beställde roomeservice en kväll och då saknades en av maträtterna vi beställt. En dag sprang en ödla förbi i korridoren och in i ett av rummen på plan 9. Hotellet i sig är jättefint, många fina pooler, personalen är jättetrevlig, utsikten är FANTASTISK och kvällsunderhållningen har varit rolig. Frukostbuffén är bra men middagsbuffén känns b, men det är min personliga åsikt. Dåligt av hotellet att ta in för konferens för helt plötsligt blev dem privata gästerna på hotellet mindre viktiga?! Internet funkar inte o man kan inte röra sig på hotellet pga allt folk. Detta förstör för dem som har semester och hotellet tar inte hand om dem gäster som redan finns! Frukosten var helt överbelamrad med folk så man fick sätta sig där det fanns plats. Jag tycker att hotellet borde avgränsat ett visst område av frukosten till konferensgästerna samt delar av hotellet. Stor del av semestern blev förstörd pågrundav detta och från att vilja komma tillbaka årligen till detta hotell kommer vi inte komma tillbaka efter denna vistelse.

 
2018-02-17

Inlägg av SuzanneM2312

Sheraton är alltid Sheraton😎

Varit här med vår vuxna dotter två år i rad. Hotellet helt underbart, personalen gör allt för att man ska trivas och är helt fantastisk. Maten är god och det finns alltid något för alla. Rummet med havsutsikt och stor balkong gjorde vistelserna inte sämre. Ett av de bästa hotell jag bott på. Har varit på Rhodos många gånger, en trivsam ö och mycket att upptäcka om man lämnar stranden o poolen. Sista gången hade vi egen bil hela veckan, då känns allt genast mycket enklare. Helt ok att köra där, även om de tutar o har bråttom 😀