1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sentido Ixian Grand & All Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Jørgen,
Billund

+
Private pool + service
-
Info fra Apollo (on site) kunne være betragtelig bedre

Bekräftad gäst: 2018-08-12


9 av 10

Riitta,
Vantaa

+
Rauhallinen ja viihtyisä sijainti
-
Kasvisruokavaihtoehdot olisi hyvä olla selkeämmin esillä ja enemmän lämpimiä kasvisruokavaihtoehtoja.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Jorun,
Oslo

+
Rom og beliggenhet
-
Bedere råvarer til resturantene .

Bekräftad gäst: 2018-10-18


9 av 10

Kenneth,
Bergen

+
Høy kvalitet. Vell drevet.
-
Det skjedde ingenting på hotellet. Ingen musikk / aktivitet. Når middagen var ferdig, så var alternativet baren eller rommet. Hva med innslag av levende musikk & dans. Spille rom med biljard o.l kunne også vært kjekt.. Kanskje litt flere solstoler på stranden?

Bekräftad gäst: 2018-07-08


3 av 10

Rita,
Trondheim

+
Betjeningen var strålende og hyggelige. Pent hotell
-
Vi havnet på hotellets bakside, noe som ikke kom fram på apollos sider. Vis fram rommene slik de er. Vi fikk et illeluktende, mørkt og skittent rom først. Etter å ha klager fikk vi et litt bedre rom. Hadde sett fram til å sitte på balkongen om kveldene, men fikk utsikt rett i en vegg. Hotelmaten lignet kafeteriamat. Selv om utvalget var stort var mye av kjøttet seigt. Maten var best de to dagene det var gresk mat. Ellers lite som minnet oss om at vi var i Hellas. Området utenfor hotellet var ille. Masse søppel og tomme bygninger. Her bør Apollo kanskje pålegge all-inklusive-hotellene å gjøre en innsats for lokalmiljøet.

Bekräftad gäst: 2018-07-01


9 av 10

Heidi,
Grong

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


8 av 10

Henny,
Langevåg

+
Uteområde.
-
Venting ved middagsservering pga mange gjester.

Bekräftad gäst: 2018-06-20


8 av 10

Lisbeth,
Axvall

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

1805 omdömen
Utmärkt
 
745
Väldigt bra
 
576
Bra
 
295
Mindre bra
 
114
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2018-10-27

Inlägg av Anneli H

September 2018 Ixian Grand hotel

Fint hotel, bra rum med sköna sängar. bra frukost och mat. Hade all inclusiv och bytte en middag mot al a carte som var en riktig besvikelse. Tycker att man kunde ta hand om alla katter som sprang lösa på hotelområdet, inte kul att se kattungar med ögoninflammation och loppor.

 
2018-10-17

Inlägg av Tiger C

Riktigt illa nästan hemskt

Rummen är väldigt ofräscha överlag med djur och dåligt städat och när städerskorna väl städar så bäddar dem oftast bara sängen. maten är dålig speciellt i deras al la carte restauranger, i barerna dricker man i äckliga plastglas som knappt är diskade och bara halva personalen är trevlig. Åker aldrig hit igen.

 
2018-10-15

Inlägg av Emma E

väldigt bra mat

Godaste maten jag ätit, skulle kunna åka tillbaka för endast maten, fanns så mycket att välja på. Deras efterrätter var gudomliga. Personalen var även mycket trevliga. Denna buffé vill ni inte missa! gott gott gott

 
2018-09-29

Inlägg av 163piam Göteborg, Sverige

Mycket bra

Väldigt trevligt hotell, ligger precis vid havet, bodde i deluxrum som var jättefint. Personalen var mkt trevlig och maten i restaurangen var god. Goda drinkar . Mycket lugn och avslappnad atmosfär. Kommer gärna tillbaka

 
2018-08-11

Inlägg av Jonas E

Besviklse

Förväntade oss mer, långt ifrån 5 - stjärnig upplevelse. Lobbyn och poolområdet var helt okej , rummen var en besvikelse men service och maten var under all kritik. Verkligen jätte kasst, skulle inte rekommendera någon att spendera sådana pengar på detta hotell. All inclusive var väldigt begränsad och drinkarna gick knappt att dricka , skulle man dricka något fick man då betala för kvalite grejor, maten va även den en rejäl besvikelse smaklös mat och gammal salladsbuffé i kombination med ett väldigt begränsat utbud! Har man något annat 5 stjärnigt att jämföra med så lär man bli lika besviken som jag och min sambo blev. // Jonas