1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rodos Palace

Hotel Rodos Palace är ett barnvänligt hotell med barnpool, lekplats och aktiviteter. Det består av två områden: huvudbyggnaden och området som kallas Garden Wing. Det finns flera faciliteter och stranden ligger precis i närheten.


Rumstyper

Dubbelrum Garden Wing för 2 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Tvårumslägenheter Garden Wing för 2-4 personer. Superiorrum för 2 personer.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2676 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Rodos Palace är ett välkänt hotell med ett attraktivt läge vid stranden i Ixia. Hotellet består av en huvudbyggnad och ett område som kallas för Garden Wing.

På hotellet finns ett fint poolområde med flera pooler, separat barnpool, gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition. Inomhuspool. Pool- och snackbar. I mitten av juni öppnar en nybyggd barnpool med vattenrutschkanor för yngre barn.

Frukostservering och tre restauranger, en bufférestaurang samt två à la carte-restauranger. À la carte-rstaurangerna erbjuder asiatisk och mexikansk mat. Reservation krävs och är mot avgift (5 euro).  Vårdad klädsel (långbyxor för män) till middagen.

Alla gäster har tillgång till gym mot avgift. Det finns också ett spa mot avgift. Det finns också juvelerare, frisör och souvenirbutik. Hotellet har dag- och kvällsaktiviteter flera gånger i veckan (15/5-15/10). Sportaktiviteter som tennis och biljard mot avgift. Gratis bordtennis. Bastu mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen samt stationära datorer mot avgift. Tvättservice mot avgift. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet, ramper finns. Stranden nås via en gångtunnel. Ljud från flygtrafik kan uppfattas som störande. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension mot tillägg. Halvpension innebär frukost- och middagsbuffé.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden. Boende i Garden Wing har cirka 40 meter till faciliteterna i huvudbyggnaden.