1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Poseidonia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Katarina,
Borås

+
Tyckte att det var över förväntan mot vad bilderna visade...jätte fint!!! Det bästa va Kostas...vilken härlig människa!!! Servic & ett glatt leende av honom från tidig morgon till sen kväll...hoppas dom uppskattar honom & ger han en rejäl bonus...om fler va som han...skulle världen vara bättre!!!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-15


8 av 10

Therese ,

+
-
Lite bättre utbud till barn på buffén.

Bekräftad gäst: 2019-05-15


8 av 10

Marianne,
Göteborg

+
Fantastisk personal, fina rymliga lägenheter, bra mat.
-
Bättre varmhållning på maten, viss mat var ljummen eller kall.

Bekräftad gäst: 2019-05-15


4 av 10

Yvonne,
Hortlax

+
Att det var tyst på nätterna. Bra AC.
-
Upprustning av hotellrummen. 80 tals känsla. Byt ut de solblekta sängöverkasten. Fräscha upp glas m m i pentryt, skaffa dit vinglas på fot.

Bekräftad gäst: 2019-05-15


7 av 10

Louise ,
Källby

+
Personalen va helt fantastiska allihopa, hjälpte oss med matallergi och såg till att vi kände oss välkomna. Stora och rymliga rum, hotellets område kändes lugnt och tryckt
-
Tempererade pooler, byt ytterdörrar då det är extremt lyhört, uppgradera snackbaren med tex chips och fruk, mer barnvänlig snacks. Isglass som alt, våran dotter tex tål inte vanlig glass så vi fick köpa minst 2 isglasssr till henne varje dag. Fixa lekplatsen... Dels just själva lekplatsen och sen är det många katter som går där. Och iaf 1-2 små rutschkanor vid poolen skulle göra barnen glada

Bekräftad gäst: 2019-05-15


7 av 10

Evelina,
Borås

+
Supergod mat!
-
Fräschare rum, lite mer barnaktiviteter, sängarna var usla!

Bekräftad gäst: 2019-05-12


10 av 10

Lena,
Götene

+
stora lägenheter rent och snyggt
-
se över köksinredningen

Bekräftad gäst: 2019-05-12


6 av 10

c ,
sandviken

+
god mat. bra och trevlig personal. rena rum och rent runt pool området .
-
inför poolhandukar. när man bokar all inklusive borde man få duschtvål, balsam och schampo. Nu fick jag gå o köpa en pool handuk och tvål, baslam o schampo på supermarket, hade jag vetat det så hade jag packat med hemifrån.

Bekräftad gäst: 2019-05-12


7 av 10

Gunilla,
Strängnäs

+
Trevlig och hjälpsam personal i receptionen.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-09


9 av 10

Anette,
Bromma

+
Poolområdet och den trevliga personalen.
-
Större gym med rimliga öppettider, gärna tidigare på morgonen. Nuvarande öppettider 09.30-13.30 passar ej bra med tanke på att frukosten är till kl. 10 och sen befinner man sig gärna utomhus i solen under dagtid.

Bekräftad gäst: 2019-05-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

178 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
74
Bra
 
47
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-10-24

Inlägg av elisabeths645 Säter, Sverige

Jättebra hotell

Jättebra hotell med bra all inclusive. Bra service personal både i receptionen och i restaurangen. Busshållplats i närheten in till Rhodos stad. Nackdel att man måste korsa huvudvägen som är hårt trafikerad för att komma till stranden. Finns både lägenheter och hotellrum. Åker gärna tillbaka till Poseidonia och rekommenderar detta hotell till både vuxna och banfamiljer.

 
2018-09-24

Inlägg av 674kristian Oxelösund, Sverige

...

Väldigt fint hotell och trevlig personal. Maten är jätte god. Men i poolbaren är alkoholen utspädd och ölen som ingår när du har all inkluse är lätt öl. Så anser inte det värt flera tusen för all inklusive och du inte ens får riktig öl.

 
2018-09-16

Inlägg av anders h Göteborg, Sverige

Dålig resturang

Rummen helt ok i förhållande till priset, pool och poolbaren bra men passar bäst för barnfamiljer, restaurangen under all kritik maten i stort sett oätbar, så undvik att köpa en all-inclusive resa ni kommer att ångra det.

 
2018-09-11

Inlägg av Anahita I

VARNING FÖR DETTA HOTEL SAMT APOLLO!!! BESTULEN PÅ HELA VÅR RESEKASSA!!

Hej Apollo ! Befinner mig just nu på erat hotel vid namn Poseidonia på Rhodes i Grekland! Är inne på dag 3 av vår all inclusive ”semester” Igår har städaren på ert hotel varit inne på vårt rum, städat fint och passat på och snott hela min och min familjs resekassa ur plånboken som INTE låg framme. Nu tänker en massa människor: varför låste ni inte in den i boxen? Alla som har 2 små barn kan säkerligen relatera till detta. När man hjälpt sina små med allt från blöja, mat, gnäll, bråk och trots så kan även den bästa av de bästa föräldrar glömma bort ett o annat i röran. Hur som haver... låt oss komma till Apollo personalens ”fantastiska ” bemötande av sina kunder. Vi ringer er jour personal och säger att vi inte känner oss trygga längre på detta hotel. Jag upprepar även vid flera tillfällen att detta inte handlar om pengarna och att jag inte begär att nån ska kompensera mig med pengar. Klockan hinner bli runt 19 och Apollo jouren säger att hon ska skriva rapport men att det blir svårt att göra någonting förens dagen efter (alltså idag den 11 september). Jag säger att det är fullt förståeligt och att vi får stå ut till dagen efter. Idag kontaktar de mig och säger att de hjälper oss att byta hotel då vi har småbarn och det inte känns tryggt längre med allt som hänt. Men Apollos personal säger även att de endast hjälper oss om vi betalar!!! Jag säger självfallet ifrån och säger att vi redan betalat för denna resa och inte kommer betala igen. Tyvärr säger Apollo vi hjälper er endast OM ni betalar 540 euro!!!! Jag och min familj är nu” strandade” på detta skithotel Poseidonia. Jag ringde även Er kundtjänst i Sverige och de sa: ” vi kan tyvärr inte hjälpa er då ni fortfarande är på resan. Ansvaret ligger på Apollo personalen på plats”. Slutresultatet är att vi nu är så nojiga att nån av oss ( jag eller min man) är inne på hotellrummet hela tiden. Så semestern har skitit sig pga Apollos beteende. Vi vill självfallet inte betala igen för hotel som vi redan betalat för. Dessutom är det en kostnadsfråga för vår familj. Apollo kan hjälpa oss men väljer att inte göra det. Slutresultatet är att vi måste nu gå 1 och 1 när vi ska äta eller vara ute i solen en stund. Min man o son är och badar just nu medans jag sitter på hotellrummet och väntar på min ” tur”. Jag vill verkligen att folk/ familjer vet vad de ger sig in på när de bokar charter via Apollo. Det de får är misstro, respektlöshet och en förstörd semester!!!

 
2018-08-30

Inlägg av Deniselarsson Kalmar, Sverige

Vägglöss i sängen!!

När vi checkade in och hade fått vårt rum så kollade jag om det fanns några vägglöss i sängen och kan meddela att vi hittade mängder utav det. Han i receptionen sa att dom kunde byta sängkläder, men är det vägglöss så sitter de i madrasser, väggar etc och måste saneras. Först hade han inget ledigt rum och ville inte byta hotell men fixade sedan ett nytt där vi inte kunde se eller hitta några vägglöss, men man vet ju aldrig. Sliten lägenhet, var mängder med myror på golvet och man kände ribbottnarna i sängarna så ingen avkoppling direkt. Positiva var väl att det låg bra lägligt, hade bra pool och nära strand osv. Men 4-stjärnigt var det då inte. Skulle inte rekommendera att åka dit om du inte vill ha vägglöss med dig hem.