1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Poseidonia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Anna,
Sandviken

+
Läget, nära till stranden, nära till restauranger och nära till Rhodos stad
-
Lite mer utrustad köksdel. saknade brödkniv (fick en efter påpekande) hade inte 4 glas eller tallrikar och då bodde vi i en lägenhet med två sovrum o två badrum

Bekräftad gäst: 2018-10-15


9 av 10

Liselotte,
Hästveda

+
Stora fina rum! Fin matsal med stor varierande buffe!
-
Vi reste sist i säsongen och polbaren stängde på tisdagen. Vi skulle stanna till söndag. Tråkigt även om baraen inne i resturangen var öppen. Det hade varit trevligt att sitta utomhus på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


7 av 10

Hans,
Malmö

+
Av 3 rum så fick Vi 2 st som var väl anpassade eftersom sällskapet hade små barn.
-
Beskrivningen av hotellet var väl lite si o så från Apollos sida. Där skulle finnas lekplats enligt Er beskrivning. Kalla 2 gungor o en rutschikana för vad Ni vill? Sedan är det skandal att man stänger poolbaren from onsdag vid 16 tiden för att hotellet skall stänga för säsongen söndagen den 14 okt. I beskrivningen står det att poolbaren är öppen från 10.30 till 24.00. Ta reda på den infon så behöver man inte bli så irriterad som gäst.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


9 av 10

Elida,
Hjärnarp

+
Läget
-
Fruktansvärt hårda sängar!! Fick så ont i ryggen att jag knappt kunde sova. Hjälpte lite när jag tog alla filtar jag hittade och la på sängen.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


7 av 10

Josefine,
Linköping

+
Servicen, maten, läget.
-
Standarden på rummen skulle behöva förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Linda,
Sundsvall

+
-
Omysiga lägenheter, saknades möbler och inredning. Avloppet till dusch & vatten var dåligt, blev översvämning varje gång vi duschade. Badrummen behöver renoveras & lgh behöver inredning.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Martina,
LERUM

+
Väldigt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Gunilla,
Göteborg

+
maten, service, läget, poolen, stora rum....
-
Mycket störande hög musik en kväll.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Mathyos,
Stockholm

+
Rent, stora rum med ac. Trevliga personal och gott bemötande från samtliga anställa.
-
Det var lite snålt med snacks, men maten var smakfullt , varierande och fantastiskt.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

eva,
bullaren

+
trevlig personal
-
mer variation på maten inte samma mat varje dag ,man är besviken på att bli serverad lätt öl om man vill ta ett glas öl som som smakar dåligt ,vill man ha ur annan kran får man betala över pris mot andra ställen för att vi har all inclusive

Bekräftad gäst: 2018-09-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

177 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
73
Bra
 
46
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-10-24

Inlägg av elisabeths645 Säter, Sverige

Jättebra hotell

Jättebra hotell med bra all inclusive. Bra service personal både i receptionen och i restaurangen. Busshållplats i närheten in till Rhodos stad. Nackdel att man måste korsa huvudvägen som är hårt trafikerad för att komma till stranden. Finns både lägenheter och hotellrum. Åker gärna tillbaka till Poseidonia och rekommenderar detta hotell till både vuxna och banfamiljer.

 
2018-09-24

Inlägg av 674kristian Oxelösund, Sverige

...

Väldigt fint hotell och trevlig personal. Maten är jätte god. Men i poolbaren är alkoholen utspädd och ölen som ingår när du har all inkluse är lätt öl. Så anser inte det värt flera tusen för all inklusive och du inte ens får riktig öl.

 
2018-09-16

Inlägg av anders h Göteborg, Sverige

Dålig resturang

Rummen helt ok i förhållande till priset, pool och poolbaren bra men passar bäst för barnfamiljer, restaurangen under all kritik maten i stort sett oätbar, så undvik att köpa en all-inclusive resa ni kommer att ångra det.

 
2018-09-11

Inlägg av Anahita I

VARNING FÖR DETTA HOTEL SAMT APOLLO!!! BESTULEN PÅ HELA VÅR RESEKASSA!!

Hej Apollo ! Befinner mig just nu på erat hotel vid namn Poseidonia på Rhodes i Grekland! Är inne på dag 3 av vår all inclusive ”semester” Igår har städaren på ert hotel varit inne på vårt rum, städat fint och passat på och snott hela min och min familjs resekassa ur plånboken som INTE låg framme. Nu tänker en massa människor: varför låste ni inte in den i boxen? Alla som har 2 små barn kan säkerligen relatera till detta. När man hjälpt sina små med allt från blöja, mat, gnäll, bråk och trots så kan även den bästa av de bästa föräldrar glömma bort ett o annat i röran. Hur som haver... låt oss komma till Apollo personalens ”fantastiska ” bemötande av sina kunder. Vi ringer er jour personal och säger att vi inte känner oss trygga längre på detta hotel. Jag upprepar även vid flera tillfällen att detta inte handlar om pengarna och att jag inte begär att nån ska kompensera mig med pengar. Klockan hinner bli runt 19 och Apollo jouren säger att hon ska skriva rapport men att det blir svårt att göra någonting förens dagen efter (alltså idag den 11 september). Jag säger att det är fullt förståeligt och att vi får stå ut till dagen efter. Idag kontaktar de mig och säger att de hjälper oss att byta hotel då vi har småbarn och det inte känns tryggt längre med allt som hänt. Men Apollos personal säger även att de endast hjälper oss om vi betalar!!! Jag säger självfallet ifrån och säger att vi redan betalat för denna resa och inte kommer betala igen. Tyvärr säger Apollo vi hjälper er endast OM ni betalar 540 euro!!!! Jag och min familj är nu” strandade” på detta skithotel Poseidonia. Jag ringde även Er kundtjänst i Sverige och de sa: ” vi kan tyvärr inte hjälpa er då ni fortfarande är på resan. Ansvaret ligger på Apollo personalen på plats”. Slutresultatet är att vi nu är så nojiga att nån av oss ( jag eller min man) är inne på hotellrummet hela tiden. Så semestern har skitit sig pga Apollos beteende. Vi vill självfallet inte betala igen för hotel som vi redan betalat för. Dessutom är det en kostnadsfråga för vår familj. Apollo kan hjälpa oss men väljer att inte göra det. Slutresultatet är att vi måste nu gå 1 och 1 när vi ska äta eller vara ute i solen en stund. Min man o son är och badar just nu medans jag sitter på hotellrummet och väntar på min ” tur”. Jag vill verkligen att folk/ familjer vet vad de ger sig in på när de bokar charter via Apollo. Det de får är misstro, respektlöshet och en förstörd semester!!!

 
2018-08-30

Inlägg av Deniselarsson Kalmar, Sverige

Vägglöss i sängen!!

När vi checkade in och hade fått vårt rum så kollade jag om det fanns några vägglöss i sängen och kan meddela att vi hittade mängder utav det. Han i receptionen sa att dom kunde byta sängkläder, men är det vägglöss så sitter de i madrasser, väggar etc och måste saneras. Först hade han inget ledigt rum och ville inte byta hotell men fixade sedan ett nytt där vi inte kunde se eller hitta några vägglöss, men man vet ju aldrig. Sliten lägenhet, var mängder med myror på golvet och man kände ribbottnarna i sängarna så ingen avkoppling direkt. Positiva var väl att det låg bra lägligt, hade bra pool och nära strand osv. Men 4-stjärnigt var det då inte. Skulle inte rekommendera att åka dit om du inte vill ha vägglöss med dig hem.