1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Poseidonia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 968 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

,

+
Service.
-
Vi fortfarande har ont i ryggen eftersom vi sov på de gamla madrasserna med metalringar. Vi är 26 år gamla och har aldrig förut sätt sådana sängar. Rum 159. Skicka inte människor ditt.

Bekräftad gäst: 2019-08-22


9 av 10

Alkojak,
Köping

+
MATEN
-
Bättre gym kanske..

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

Malin,
Borås

+
Läget, stor balkong med utsikt mot havet och den underbara solnedgången, fina rum.
-
Vattenkokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-21


9 av 10

Jessica ,
Lidköping

+
Mycket finare i verkligheten än på bilderna. Fantastiskt fint poolområde! Fina lägenheter. Mycket trevlig personal. Kostas är underbar!
-
Sanera så att man slipper myror i sängarna.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Gisela,
Vaggeryd

+
Maten och närheten till strand, restauranger
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


9 av 10

Linda ,
Stockholm

+
Maten. Trevlig personal. Bra läge.
-
Miljötänk. Sopsortering. Återanvända sina plastmuggar.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Susanna,
Stockholm

+
3 gången jag varit på hotellet så jag läste inte beskrivningen av hotellet på hemsidan. Det är ett lagom stort hotell och hotellområde med helt ok mat för att vara all inclusive men det är helt klart den underbara personalen som gör att man återkommer hit!
-
När jag beställer all inclusive räknar jag med att det ska gälla fram till att jag åker hem eftersom det inte är jag som bestämmer vilken tid på dygnet flyget går hem. På er hemsida skriver ni visserligen att det slutar gälla kl 12 på hemresedagen men i vårt fall innebar det att vi var tvungna att betala 1000:- på plats för att få det även på hemresedagen då flyget inte skulle gå hem förrän 23.30 på kvällen...

Bekräftad gäst: 2019-08-15


9 av 10

,

+
Personalen.bra buffé
-
Bättre lekparken.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


10 av 10

Madeleine ,
Göteborg

+
Poolen och poolområdet plus servicen i poolbaren, bartender och framför allt Costas är hjärtat på hela hotellet. Vilken fantastiskt varm och fin människa, så professionell och serviceinriktad - en juvel!!! Ta väl hand om honom han är guld värd och får alla gäster att trivas och känna sig välkomna.
-
Snacks i form av chips

Bekräftad gäst: 2019-08-14


8 av 10

,

+
Costas, denna goa vänliga man som alltid hälsade glatt och med värme. Han hoppas jag att hans arbetsgivare är rädd om.
-
Snorhala golv och gångar, vilket flera fick erfara. Inte så lätt att åtgärda dock, utan att byta ut klinkers mm:)

Bekräftad gäst: 2019-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

194 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
77
Bra
 
50
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-08-02

Inlägg av NancyE1369

Utmärkt

Är jättenöjd med detta Hotell , bra service , luftiga rena rum m en stor balkong . Nöjd med städningen. Fantastiskt god mat , varje dag en ny rätt att upptäcka. Personalen var fantastisk och jag behöver väl knappast nämna att Kostas som hela tiden fanns där med ett leende och glatt humör. Ja å så var det sängarna som jag sov som en stock i och resten av familjen också. Nancy Göteborg

 
2019-07-30

Inlägg av Ewa E

Kvinna

Mycket bra hotell. God o variationsrik mat (all inklusive.) Kostas är fantastisk. Läst mycket negativt. Men det vi (8pers från 5år-74år) klagar på (om man nu ska hitta något negativt) är långsamma hissar samt seg brödrost.

 
2019-07-15

Inlägg av Alissan240

Helt ok standard

Jag besökte detta hotell i Juli tillsammans med min familj. Vi hade en tvårummare med två balkonger. Det var rymligt och lagom för fm personer som vi var. I badrummet fanns det duschtvål och schampo. Vattenkranarna i duschen och handfatet var svåra att få perfekt värme i. Det fanns inga poolhanddukar vilket var negativt eftersom att man då måste använda egen handduk till både poolen och havet. Duschhandukar fanns. Städningen var ok, toaletten rengjordes knappt och det enda som städades var sängarna som bäddades om. Personalen på hotellet var väldigt trevliga och tillmötesgående. Hotellet har gratis wi-fi som dock knappt fungerar på dagen. Ända tiden det fungerar är sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Strömmen gick på hela hotellet ett flertal gånger. Hissarna är trånga. Det finns gym. En fin takterrass vid poolen finns att sola på. Det finns mycket solstolar och olika ställen att sola på. Poolområdet är litet med små pooler. Poolerna var grumliga. Poolbaren var bra och bartenderna trevliga. Snacksen man får vid poolen var dock inte så mycket att ha, torra bullar och kakor. Dock finns det mackor, sallad och vatten melon i en kyl ute. Frukosten är bra men inte varierad från dag till dag. Lunchen är i princip samma varje dag också. Middagen är lite varierad fån varje dag men mycket samma. Maten var inte jättegod men den gick att äta. Finns mycket restauranger och affärer i närheten av hotellet. Precis utanför hotellet och påväg till stranden finns en väl trafikerad väg. Hotellet ligger nära stranden och ligger cirka 10 minuter med buss från Rhodos stad. Bussen går 1 gång i kvarten men brukar ofta vara full. Taxi finns för cirka 10 euro till stan. Inte jättebra underhållning på kvällarna och dessutom håller den på till ungefär 24. All inclusive slutar gälla i baren efter en viss tid på kvällen. Rummen var inte så moderna och inte så mysiga. Dåligt att man bara får en nyckel till rummet,( men frågar man kan man få en till!). Bra att hotellet har samarbeten med dagstursbåtar och andra samarbeten med aktivitetsbolag. Så jag är helt ok nöjd med min vistelse på hotell Poseidonia Juli 2019 och rekommenderar personer som inte kräver allt för hög standard att åka dit.

 
2019-07-03

Inlägg av NuRoller Rhodos stad, Grekland

Ok

+ Fina rum + Gratis wifi över hela hotellet + Gratis AC + Trevlig personal - Dålig städning - Inga regler gällande poolen. Varken tider eller paxa med handdukar - Hårda sängar - Lyhört Generellt om Rhodos så är det exakt samma priser som hemma både på restauranger och affärer. Gäller även alkohol, cigaretter och snus.

 
2018-10-24

Inlägg av elisabeths645 Säter, Sverige

Jättebra hotell

Jättebra hotell med bra all inclusive. Bra service personal både i receptionen och i restaurangen. Busshållplats i närheten in till Rhodos stad. Nackdel att man måste korsa huvudvägen som är hårt trafikerad för att komma till stranden. Finns både lägenheter och hotellrum. Åker gärna tillbaka till Poseidonia och rekommenderar detta hotell till både vuxna och banfamiljer.