Kundomdömen om Poseidonia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 1174 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Sara,
Lilla Edet

+
Stora rum, trevlig personal och flera olika pooler.
-
Städningen var inte så som vi är vana vid. Golv och handfat torkade ej av.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Katarina,
Tomelilla

+
Personalen och lugnet.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Eva,
Örnsköldsvik

+
-
Det sämsta var att det inte fanns solstolar vid havet

Bekräftad gäst: 2019-10-13


6 av 10

Magdalena,
Västerås

+
-
Ac i alla rum, fler eluttag

Bekräftad gäst: 2019-10-10


8 av 10

Anette ,
Surahammar

+
Lägenheten & poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-10


8 av 10

Ove,
Borås

+
Trevlig personal och bra service.
-
Byt gärna ut badkar mot dusch. Gärna mjukare kuddar. Påslakan i stället för lakan. Inget kallt rödvin.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Helena,
FORSA

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

gunilla,
eskilstuna

+
trevlig personal
-
bättre fungerande hiss.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

monica,
borås

+
personalen framförallt Silvia och Kostas, alla var vänliga och tillmötesgående.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


6 av 10

Emma ,
Västervik

+
-
Vi bodde så vi hade balkongen precis ovanför poolbaren, där det på kvällarna var underhållning till sent (midnatt) som vi upplevde som väldigt störande.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

200 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
79
Bra
 
51
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-10-12

Inlägg av Erisod Umeå, Sverige

Medelklass hotell

Ganska slitet hotell men motsvarar prislappen väl. Bra tryck i duschen, tyvärr badkar så lite av en balansakt att duscha. Stort minus är utrustningen för självhushåll. Det finns inte ens två likadana glas än mindre vinglas. Ingen micro eller brödrost. Stora rum. Fin balkong. Tråkigt trångt poolområde där solstolarna nästan är nere i poolen. Vill man ha ett billigare hotell som är rent fräscht och trevlig personal är detta rätt hotell.

 
2019-09-20

Inlägg av LasseAndersson Stockholm, Sverige

Härligt ställe

Har tillbringat två semestrar i rad på detta trevliga ställe. Bra hotell, bra personal. Lugnt och skönt. Nära till allt. Bra kommunikationer. Som svensk vill man ju ha lite mjukare sängar, men det löste vi med extra filtar under lakanen. Allt som allt ett riktigt bra hotell.

 
2019-09-15

Inlägg av linus h Vallentuna, Sverige

från gänget i rum 238

vi var ett gäng på 12 pers som skulle på semester i rhodos och första dagen så kände man sig välkommen med öppna armar av alla i hotellpersonalen och rummet där vi 3 bodde var riktigt trevligt dock tyckte vi att AC var lite knasigt placerad.

 
2019-09-08

Inlägg av Ydrebo Ydre, Sverige

Mycket trevligt och bra service

Vi åkte fyra familjer med barn från 10 år och uppåt. Hotellet har varit över förväntan. Trevligt bemötande överallt och inget tillgjort utan de verkade verkligen tycka att deras jobb är roligt och att de uppskattar mötet med sina gäster. Eftersom vi var ett större sällskap så ordnade restaurangpersonalen redan första dagen två stora bord som vi fick ha hela vistelsen. Borden var alltid reserverade för oss. Maten var fantastiskt god! Mycket att välja på och något som passade alla smaker. Gott om plats vid poolen och man slapp hetsen att folk paxade stolar. Inga vattengympapass eller aktiviteter under dagen men det gjorde inget. Var lugnt och skönt. Hårt trafikerad gata utanför som man måste passera för att komma till havet men det fanns övergångsställe lite längre bort. Vi hyrde mopeder av en äldre man precis runt hörnet. Kan rekommenderas. Några av oss hyrde på ett ställe längs med ”Storgatan” men där var det mycket otrevligare bemötande och de var petiga. Trevliga arrangemang på kvällarna med god stämning. Rummen var ganska stora och standarden helt ok. En del av oss upplevde sängarna som hårda. Vi var nöjda med städningen. Sammanfattningsvis ett hotell som vi både rekommenderar och gärna åker tillbaka till!

 
2019-08-02

Inlägg av NancyE1369

Utmärkt

Är jättenöjd med detta Hotell , bra service , luftiga rena rum m en stor balkong . Nöjd med städningen. Fantastiskt god mat , varje dag en ny rätt att upptäcka. Personalen var fantastisk och jag behöver väl knappast nämna att Kostas som hela tiden fanns där med ett leende och glatt humör. Ja å så var det sängarna som jag sov som en stock i och resten av familjen också. Nancy Göteborg