1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Oceanis Park

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

411 omdömen
Utmärkt
 
251
Väldigt bra
 
123
Bra
 
25
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av zedt2019 Gislaved, Sverige

Fantastiskt!!

Oceanien Park Hotel. Är otroligt fint och välstädat varje dag. Otrolig trevlig personal och go mat och dryck. Och en stor eloge till dom 2 underhållarna som jobbar där. Väldigt barnvänligt hotel......

 
2019-07-23

Inlägg av Saba000

Duktig personal

Fint och rent hotell med bra service. Personalen var duktiga och hjälpsamma. Vi var en familj på fem som åkte och då bodde vi i ett familjerum. En nackdel var att det endast fanns ett badrum annars var rummet fräscht med fin utsikt. Efter en vecka blev dock dagarna lite små tråkiga då de var repetitiva, fler aktiviteter på hotellet skulle önskas.

 
2019-05-20

Inlägg av Tommy I

Fler minus än plus..

Börjar med alla minus: - Rummet. Otroligt lyhörda rum. Vi bodde i rummet ovanför där dom hade kvällsshowerna. Det lät som att dom stod på balkongen och spelade. Gick heller inte att släcka lampan på balkongen. Den släcktes kl.23, då även showerna tog slut. - Den stora poolen. Här lades det ut handdukar från tidig morgon för att reservera solstolar. Vilket inte var tillåtet men det gjordes ingenting åt från personalen. Det var även väldigt livat till och från med hög musik och nån som skrek i en mic. Ingen lugn och ro och allmänt trång runt poolen. - Mat och dryck. Inte stor variation på maten. Ölen är typ folköl och drinkarna är vattniga. Det största minuset av allt var att många av tallrikarna vid lunch och middag var smutsiga! Hittade även läppmärken på vinglasen. Sen till det bra: + Den lilla poolen. Här spenderade vi den mesta av tiden. Lugn och ro, rent och fint och ingen hög musik. + Hotellet. Rent och fint och nyrustat. Fräscha rum. Bra läge med närhet till affärer och restauranger. 10 min till Rhodos stad. Tips: Hyr bil och utforska den andra sidan av ön med finare stränder och andra utflyktsmål

 
2019-02-03

Inlägg av em31ie Oxelösund, Sverige

Helt okej!

Rent och fräscht hotell med bra all inclusive-service. Efter 1 vecka så blev vi uttråkade då allting följde samma schema hela tiden. Men hotellet ligger bra till med gångavstånd till restauranger etc.

 
2018-08-28

Inlägg av gunnar618 Stockholm, Sverige

mycket bra service

Vi var fyra personer, alla var mycket nöjda. All inklusive var bättre än förväntat, stor variation,det fanns något för alla.Det röda vinet var inte det bästa, men det fanns gott vitt vin och öl samt mycket annat att dricka. Rent och snyggt. Hotellet passar för alla, möjligen kan barnfamiljer bli störda om deras rum ligger nära platser där man har underhållning till kl 2300. All personal var fantastisk och får högsta tänkbara betyg.