1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dionysos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Åsa,
Norrtälje

+
Stora rymliga rum. Flera restauranger att välja på.
-
För höga priser på mat och dryck. Man bör kunna låna eller hyra handdukar till sol och bad på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

Eva ,
Gislaved

+
Poolområdet
-
Sängarna är katastrofalt hårda

Bekräftad gäst: 2019-07-17


9 av 10

,

+
Charmigt, fin trädgård, jättebra pool.
-
Fler vegetariska alternativ på restaurangerna.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Christina,
Kungälv

+
Poolområdet, alternativen på restauranger. Trevlig personal. Rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Anna ,
Kungälv

+
Poolområdet var väldigt fint, härligt med saltvatten pool fina gröna omgivningar. Bra utbud sv restauranger. FIn lekplats till barnen. Bra priser i souvlaki snackbaren och otroligt gott!! Trevligt med poolbaren. Bra att de ordnade extra bäddmadrass till sängen eftersom den var så obekväm ( frågade efter det i receptionen)
-
Rummen var mer slitna ön man sig på bilderna, Sängarna behöver verkligen bytas ut. Msn kände fjädrarna i madrassen. De var även rätt så trasiga under när man tittade under sängen. Städarna hade inte städat under sängen, väldigt mycket damm och smuts. Annars var städningen bra i övrigt. Vi har tidigare bott på hotell epsilon i Faliraki och där fick man täcke i sängen, här var det bara tunna lakan. Vi bad om filtar i receptionen. Mycket mygg på hotellet, inte mycket man kan göra något åt men bra att veta. Mycket vågor på stranden och blåsigt. Man kunde endast bada på stranden en dag.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Carolina,
Storvik

+
Poolen. Kiosken med soluvaki hade godast mat.
-
Frukosten. Något att torka handdukar på rummet då man inte får hänga på räcket.

Bekräftad gäst: 2019-07-10


8 av 10

,

+
Bra poolområde med flera "kiosker" där man kunde köpa enklare maträtter och dryck.
-
Nu vet jag inte om jag kan ha missat att läsa det "finstilta" men när vi checkade in så skulle hotellet ha 42 euro av oss för någon "skatt". När det gäller bad i hotellpoolen så fick man ej bada efter kl 18. Lite väl tidigt tycker jag det är mitt i sommaren.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Jeanette,
Bankeryd

+
Maten poolen läget , personalen jättetrevlig. Allt kanonbra
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Per,
Stockholm

+
Här finns allt samlat. Bra restauranger, underhållning, pool, avkoppling, supermarket. Personal i superklass. Tredje gången vi är på Dionysos och det känns som hemma. Åker dit igen nästa år.
-
Sängarna är väldigt hårda. Saknar bäddmadrass. Kanske finns att låna. Har inte frågat.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


10 av 10

Ulrika,
Trollhättan

+
Fint poolområde, lugnt på området
-
En del av poolområdet kunde djupet i poolen vara djupare. Våra barn kunde inte dyka ner i poolen plus att dom inte fick ens hoppa från kanten. Detta tycker jag att det kunde ha stått på hotellets hemsida. En liten besvikelse från våra barn.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1062 omdömen
Utmärkt
 
477
Väldigt bra
 
431
Bra
 
116
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av EmmaD3677 Uppsala, Sverige

Ok men rekomenderar inte

Minsta lilla blåst så fäller de när alla parasoller kring poolen, jobbigt när det är stekande sol att inte få ha parasollen uppe. Bodde på annat hotell andra dagar där det inte var ett problem att ha parasollen uppe. Väldigt hårda sängar. Maten var bra.

 
2019-07-15

Inlägg av 533fredrikt Lidköping, Sverige

Underbart pool område

+ Underbart pool område, + Fina stora rum på hotellet + Fina omgivningar med trädgård + Bra mat till bra pris på hotellets restauranger + Liten affär alldeles utanför hotellet + AC på rummet - Pool killen som hela tiden tjatade om att vi inte fick ha parasollet uppe i 40 graders värme

 
2019-07-11

Inlägg av Tina B

Bra poolområde och mat, MEN....

Det var ett fint poolområde med god mat och bra hotellrum. Dock var personal på hotellet inte trevliga, service var inte ok. Poolkillen hamnade i bråk med flera gäster och man är inte ett dugg intresserad av att hjälpa sina gäster, utan vill tjafsa, hitta på saker om gästerna. Vi blev beskyllda att störa på kvällarna i vårt rum (när vi inte ens var på hotellet, vi var på middag i Rhodos stad). Min mamma som är handikappad kunde inte sitta i en solstol och vi bad om en stol. Det gick absolut inte och mina föräldrar fick då gå och sätta sig på sitt rum.

 
2019-07-08

Inlägg av nettan2019 Jönköping, Sverige

Kanonhotell

Verkligen nöjda med detta hotell , stor pool , rent och fräscht, och jättegod mat . Nära till Rhodos Stad och kort promenad till stranden. Väldigt trevlig personal.förvånansvärt bra underhållning på kvällen , lugnt och skönt och vacker trädgård. Rekommenderas!

 
2019-07-06

Inlägg av erikapaj Alingsås, Sverige

Trivsamt

Jättenöjd med valet av hotel. Fint poolområde. Stort poolområde. God lunch, bra priser. Trevlig personal. Finns en man som går runt poolområdet som är jättetrevlig o hjälpsam. Finns gott om solsängar och man får ej reservera dem innan.