1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dionysos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Sofie,
Norrköping

+
Stor härlig pool.
-
Ett gym! Fler vegetariska (prisvärda!) alternativ på menyerna, gärna haloumi pita t.ex. Toaborste i badrummet, poolhanddukar och möjlighet att hänga upp blöta badkläder på balkongen hade varit bra. Sängen var fasansfull, man låg direkt på en stenhård resårmadrass men personalen fixade en bäddmadrass direkt när vi sa till.

Bekräftad gäst: 2018-10-15


8 av 10

Anders,
Uppsala

+
Poolområdet, frukosten, grillrestaurangen hade väldigt trevlig personal, bra WiFi
-
Handdukar behöver inte bytas varje dag, micro och vattenkokare

Bekräftad gäst: 2018-10-15


10 av 10

Junior,
Viana

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-15


9 av 10

Lotta,
Gävle

+
Trädgården
-
Pentryt väldigt litet. Genom att flytta garderobsraden lite in mot rummet skulle en längsgående smal bänkskiva få plats.

Bekräftad gäst: 2018-10-15


10 av 10

Sonia,
Uppsala

+
Frukostbuffén, allting fanns som man kunde tänka sig. Maten, vi hade halvpension och i grillrestaurangen var det riktigt gott och trevligt. Servitörerna i grillrestaurangen var helt underbara!
-
Förbjud väskor i frukostmatsalen, det fanns många som tog med sig frukostmat därifrån. Det hade varit bra med ett riktigt bagagerum.

Bekräftad gäst: 2018-10-15


10 av 10

Christer ,
Kramfors

+
Trevlig personal,rent och fint samt ett fint personligt bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-10


10 av 10

Eva,
Stockholm

+
-
Bäddmadrasser, kände spiralerna i madrassen

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

,

+
-
Borde ordna ställ där man kan hänga upp handdukar, både på hotellrummen och i lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


5 av 10

Katarina,
Uppsala

+
Poolområdet
-
Mjukare sängare. Mindre kakor på frukosten. Torkställning på balkongen. Luktade avlopp i korridorerna

Bekräftad gäst: 2018-10-04


9 av 10

Gunni,
Järna

+
Helheten, möjligheter
-
Madrasser i sängarna

Bekräftad gäst: 2018-10-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1001 omdömen
Utmärkt
 
445
Väldigt bra
 
411
Bra
 
110
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2018-10-23

Inlägg av Pär B

Väldigt bra

Väldigt fint och trevligt ställe, vänlig och trevlig personal. Fint poolområde. Centrum ligger en bit bort, men det finns gott om taxi. Väldigt trevligt centrum, framförallt gamla stan. Hotellet var rent och snyggt trots att hotellet är gammalt.

 
2018-10-06

Inlägg av SVEATRAVEL Fuengirola, Spanien

Klassiskt Charterhotell med anor från 70talet.

Hotellet öppnade 1974 och det är fantastiskt hur väl man bevarat den "gamla" klassiska stilen. Heltäckningsmatta i korridorerna, riktiga rumsnycklar med klump i änden osv. Poolen var kanon. Frukost och restauranger höll bra klass och personalen hade full koll. Vi kommer absolut att återkomma med våra resegrupper...

 
2018-09-29

Inlägg av Mikael J

Trevligt hotell

För min del, som egentligen aldrig reser på charter, var detta en trevlig bekantskap. Charter med Apollo i slutet av september. Runt 25 grader varmt, stort poolområde och flera OK restauranger på hotellområdet. Ca 400 m till havet. Stor frukostbuffé, men utan bacon! Korv och äggröra är lite snålt. Rent och fräscht i alla fall. Bra för barnen.

 
2018-07-27

Inlägg av Madd397

Fin miljö

Poolen vae verkligen lika stor som på bilden. Många restauranger på hotellet med ett bra utbud av maträtter. Bara någon pasta på den finaste restaurangen som var smaklös. Jättetrevlig personal förutom mannen som jobbar med att hålla reda på solstolar och parasoller. Sur hela tiden. Tyvärr så upplevde vi åldersdiskriminering utav honom. Dem har på tok för lite solstolar där och vi hade kämpat i en timma på att hitta stolar till oss alla. Då kommer han och säger att vi inte får flytta runt stolarna för att dem är i olika färger. Då pekar vi på att andra som också har gjort det. Dvs en småbarnsfamilj men det reagerar han inte alls på. Han tyckte vi kunde sitta i hans bar resten av dagen och vänta. Då fick vi nog och gick därifrån. Som tur är så är det nära till havet. Sen har vi sett en kackerlacka och två råttor på hotellet dessutom, som jag känner drar ner känslan av det annars så fräscha hotellet. Bra väggar och ljudisolerat förutom om du har en dörr in till rummet bredvid. Finns risk att höra en massa saker du helst inte vill höra om man säger så.

 
2018-06-23

Inlägg av Resetestare

Håll dig på hotellet och/el åk till gamla stan

Stora pooler med saltvatten. Parklik trädgård. Höga träd o väldigt grönt. Fint o välstädat hotel. Lekplats med nergrävd studsmatta. Stor frukost. 3 restauranger + en med lunch souvlaki i pita 2.40€. Taxi tar man från gatan till Rhodos 8€. Från hotellet 11.30€. Flytta inte solstolar/parasoll då flyttar personalen tillbaka och du blir tillsagd. Ordning på hög nivå! Trevligt hotel men inget att göra utanför. Trafiken kör hårt/fort. Stenig strand/fint vatten.