Kundomdömen om Dionysos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 499 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Stort fint poolområde, mycket grönska o bra vattentryck i duschen
-
Modernisera utseendet på rummen lite mer

Bekräftad gäst: 2019-10-21


10 av 10

+
Nära till havet och dom hade eget supermarket med hyfsade priser.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


10 av 10

+
Närheten till stranden Poolerna Frukosten Bra att ingen får boka solstolar
-
Ljussättningen i gångarna från anexen till huvudbyggnaden. Ljusen är felriktade. Ett ställ för att hänga och torka kläder Vattenflaska i kylskåpet på rummet när man checkar in Kaffe pulver till 2 personer även the påsar

Bekräftad gäst: 2019-10-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

+
Städningen Maten Poolen
-
Absolut sängarna. Visste inte om jag låg på golvet eller i sängen. Otroligt hårda sängar. Hårdaste jag någon legat i på våra resor. Även måste torkställning eller krokar ut på balkongen så det finns möjlighet att torka sina handdukar mm.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1176 omdömen
Utmärkt
 
540
Väldigt bra
 
467
Bra
 
124
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2020-08-19

Inlägg av laarass

Bra hotell

Besökte Dionysos den 9/8-20 stannade där i en vecka tillsammans med 9 andra vänner. Rent och fräscht hotell. Städning varje dag. Bra restaurang och bar på hotellet med helt ok mat och drinkar. Det negativa med hotell rummen var att det inte fanns några filtar eller täcken. Man var tvungen att använda ett tunt lakan som täcke och det blev alldeles för kallt på kvällarna när man hade ACn på. Vi bad om filtar i receptionen vilket vi fick. Men när några andra vänner också bad om filtar så blev personalen otrevliga och tyckte att man borde bett om det tidigare och att det var försent för att man borde ligga och sova nu klockan var bara 22.00 och hela baren och hotellet hade öppet. Under våran vistelse hände en del incidenter med personal där de var väldigt otrevliga. Första natten satt vi på balkongen och blev en aning högljudda då fick en tillsägelse (vilket jag förstår) och det skedde inte igen. Medan rummen bredvid oss var högljudda flera nätter i rad med skrik, musik och de hoppade i poolen mitt i natten. De fick ingen tillsägelse eller varning. Alltså det enda negativa med hotellet var att vissa som jobba där kunde bli otrevliga för små saker. Sedan fanns det såklart trevligt folk också som jobbade där.

 
2019-12-06

Inlägg av Wirre61

Min 50 års resa med familjen

Det absolut bästa hotell jag varit på hittills. Underbar personal, den mest utsökta maten, rymliga och rena rum, helt otroligt stor pool, med poolbar, man kunde simma runt hela området, under broar sen fram till baren för en läskande drink. Mycket barnvänligt. Ett riktigt paradis vi hittade på Rhodos, jag är så nöjd med allt, och jag kommer absolut tillbaka. (20010804)

 
2019-11-04

Inlägg av jfnilsson74

Härlig pool

Underbar saltvattenspool. Stolarna blev fort uppbokade. Restaurangutbudet i byn inte det bästa men Rhodos stad ligger inte så långt bort. Klapperstensstrand nedanför hotellet. Låter kanske inte så kul men poolen vägde upp det övriga för oss.

 
2019-08-11

Inlägg av Vero2fiqH Söderköping, Sverige

Medelmåttigt med fin trädgård och pool

Precis hemkommen från en vecka på detta hotell. Har läst en hel del recensioner inför resan och var beredd på hårda sängar och inga badhanddukar. + Det är ett jättefint stort poolområde som barnen gillade skarpt. - Nackdelar med poolen var att det inte fanns stolar så det räckte till alla, så många blev utan. Sen var det en poolkille med varierande attityd. Supertrevlig mot vissa och direkt otrevlig mot andra. - Blandad attityd från personal generellt. Inte alltid serviceminded. - Det är ett hotell från 70-talet och vi fick ett ganska slitet rum som stundtals luktade mögel. + Städningen var dock bra varje dag. + Det är en fin, mysig, välskött trädgård med lekområde för barn. - Det finns flera restauranger på området och maten är medel. De sjabblade till beställningen ett par gånger för oss, och löste det inte på ett snyggt sätt. +Souvlakistället är toppen, så bra som en enkel lunch på området. + Frukosten var bra. Mycket att välja på!! - Det finns, en liten super market i anslutning rill hotellet, som gar lite av det mesta. Några hundra meter till stranden som kallas windy beach med vågor.

 
2019-07-21

Inlägg av EmmaD3677 Uppsala, Sverige

Ok men rekomenderar inte

Minsta lilla blåst så fäller de när alla parasoller kring poolen, jobbigt när det är stekande sol att inte få ha parasollen uppe. Bodde på annat hotell andra dagar där det inte var ett problem att ha parasollen uppe. Väldigt hårda sängar. Maten var bra.