Kundomdömen om Dionysos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 909 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Andreas,
Stockholm

+
Bra poolområde och gångvägar inne på hotellområdet.
-
Dåligt bemötande av personalen i receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Morgan ,
Forserum

+
Städningen Maten Poolen
-
Absolut sängarna. Visste inte om jag låg på golvet eller i sängen. Otroligt hårda sängar. Hårdaste jag någon legat i på våra resor. Även måste torkställning eller krokar ut på balkongen så det finns möjlighet att torka sina handdukar mm.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Bra läge, trevlig personal, trevliga restauranger, väldigt fin pool
-

Bekräftad gäst: 2019-10-10


10 av 10

Solvig,
Borlänge

+
Rent och snyggt. Fin lägenhet. Snyggt poolområde. Underbar trädgård.
-
Borde få ta med badlakan ner till poolen. Upphängningsanordning för att kunna torka badkläder på balkong borde finnas. Tog ut resväskorna 20 minuter innan bussen skulle komma vid hemresan men fick inte ha dom vid stolarna i entren utan måste gå ut...dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-10-10


8 av 10

Anna,
Kristianstad

+
Poolområdet och restaurangerna!
-
Familjerummen behöver rustas upp på markplan, slitet nergånget, luktar kiss på flera ställen av rummet, kan det vara katterna? Sängarna var den största nackdelen, inga bäddmadrasser, man sov direkt på stommen/fjädringen!

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

,

+
vacker omgivningfantastiska städerskor. de ska ha deplom
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Anita,
Stockholm

+
-
Hemska sängar. Hårda resårsängar utan bäddmadrass.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Annica,
Tjörnarp

+
Att allt var rent Tysta rum Nya handdukar och lakarn varje dag Trevlig personal
-
Kanske mer variation på frukosten

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Bert,
Åkersberga

+
Mycket fint poolområde.Grönskande trädgård.Rent och snyggt.
-
Gym på hotellområdet.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Staffan,
Bettna

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1137 omdömen
Utmärkt
 
521
Väldigt bra
 
454
Bra
 
121
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-08-11

Inlägg av Vero2fiqH Söderköping, Sverige

Medelmåttigt med fin trädgård och pool

Precis hemkommen från en vecka på detta hotell. Har läst en hel del recensioner inför resan och var beredd på hårda sängar och inga badhanddukar. + Det är ett jättefint stort poolområde som barnen gillade skarpt. - Nackdelar med poolen var att det inte fanns stolar så det räckte till alla, så många blev utan. Sen var det en poolkille med varierande attityd. Supertrevlig mot vissa och direkt otrevlig mot andra. - Blandad attityd från personal generellt. Inte alltid serviceminded. - Det är ett hotell från 70-talet och vi fick ett ganska slitet rum som stundtals luktade mögel. + Städningen var dock bra varje dag. + Det är en fin, mysig, välskött trädgård med lekområde för barn. - Det finns flera restauranger på området och maten är medel. De sjabblade till beställningen ett par gånger för oss, och löste det inte på ett snyggt sätt. +Souvlakistället är toppen, så bra som en enkel lunch på området. + Frukosten var bra. Mycket att välja på!! - Det finns, en liten super market i anslutning rill hotellet, som gar lite av det mesta. Några hundra meter till stranden som kallas windy beach med vågor.

 
2019-07-21

Inlägg av EmmaD3677 Uppsala, Sverige

Ok men rekomenderar inte

Minsta lilla blåst så fäller de när alla parasoller kring poolen, jobbigt när det är stekande sol att inte få ha parasollen uppe. Bodde på annat hotell andra dagar där det inte var ett problem att ha parasollen uppe. Väldigt hårda sängar. Maten var bra.

 
2019-07-15

Inlägg av 533fredrikt Lidköping, Sverige

Underbart pool område

+ Underbart pool område, + Fina stora rum på hotellet + Fina omgivningar med trädgård + Bra mat till bra pris på hotellets restauranger + Liten affär alldeles utanför hotellet + AC på rummet - Pool killen som hela tiden tjatade om att vi inte fick ha parasollet uppe i 40 graders värme

 
2019-07-11

Inlägg av Tina B

Bra poolområde och mat, MEN....

Det var ett fint poolområde med god mat och bra hotellrum. Dock var personal på hotellet inte trevliga, service var inte ok. Poolkillen hamnade i bråk med flera gäster och man är inte ett dugg intresserad av att hjälpa sina gäster, utan vill tjafsa, hitta på saker om gästerna. Vi blev beskyllda att störa på kvällarna i vårt rum (när vi inte ens var på hotellet, vi var på middag i Rhodos stad). Min mamma som är handikappad kunde inte sitta i en solstol och vi bad om en stol. Det gick absolut inte och mina föräldrar fick då gå och sätta sig på sitt rum.

 
2019-07-08

Inlägg av nettan2019 Jönköping, Sverige

Kanonhotell

Verkligen nöjda med detta hotell , stor pool , rent och fräscht, och jättegod mat . Nära till Rhodos Stad och kort promenad till stranden. Väldigt trevlig personal.förvånansvärt bra underhållning på kvällen , lugnt och skönt och vacker trädgård. Rekommenderas!