1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Avra Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Cecilia ,
Lerum

+
Bra personal. Trevligt bemötande. Bra aktiviteter för barnen. Bra service. Snyggt och prydligt.
-
Mer grekisk mat. Mer kryddor. Den som var, var väldigt smaklös.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Sten,
Gräddö

+
Maten, personalen och läget
-
Att säkerhetsboxen och internet skall ingå i kostnaden

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Lars,
Hofors

+
Framförallt den trevliga och serviceinriktade personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Pähr,
Stockholm

+
Läget och de nyrenoverade rummet.
-
2 mindre restauranger istället för en stor. Det blev lite för stort och stökigt.

Bekräftad gäst: 2018-09-20


10 av 10

Thomas,
Laholm

+
Bra läge,nära flygplatsen, lagom stort o fin strand.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-19


5 av 10

Marlene,
Sätula

+
Närhet till Havet och poolen
-
Variation och bättre mat. Trevligare personal som inte får gästerna att känna sig som att de stör.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


8 av 10

Vivianne ,
Stockholm

+
Läget och personalen
-
Maten!

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Eva,
Göteborg

+
Mkt trevlig personal. Fina nyrenoverade rum.
-
Mer smakrik mat

Bekräftad gäst: 2018-08-08


10 av 10

,

+
Närheten till havet, rent o snyggt
-
Fler solparasoller

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Magnus ,
Alfta

+
Trevlig personal och rent och snyggt .
-
Tycker att rummen är lite för liten när man är 3st . 2 vuxna och ett barn på 16år .

Bekräftad gäst: 2018-08-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

1399 omdömen
Utmärkt
 
603
Väldigt bra
 
481
Bra
 
225
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2019-02-04

Inlägg av marita s

1 vecka

Tyvärr väldigt besvikna. Efter att ha varit på Grand bay beach resort på Kreta. Skulle jag säga 2 stjärnor på det här hotellet och 5 stjärnor på Grand bay. Opersonlig personal ej service inriktad.( Kan kanske bero på otroligt låga löner och arbete i stort sett alla dagar i månaden ca 12-13 timmar/dag.) Smaklösa drinkar maten inte rolig varje dag heller. Sorry.

 
2018-12-01

Inlägg av GourmetStockholm Stockholm

Tur med vädret.

Skön och avkopplande semester. Vi var ett stort sällskap som reste. Vi hade tur med vädret när vi åkte i oktober. Det var behaglig sensommarvärme och skönt att bada. Poolen har kallt vatten så barnen ville hellre vara i havet. Det är stenstrand. Så rekommenderas att ha badskor. Barnen var nöjda med att få gå och hämta pizza eller glass när de ville. Rummen helt okej. Vi fick bra hjälp av Airtours representant. Hon fixade kontakt med biluthyrning, och hjälpte oss med försvunnet bagage på flygplatsen. Rhodos är vackert att åka runt. Så passa på att hyr bil, ta en taxi till Rhodos stad eller åk med guidebuss. Det är mycket fint att titta på, och det kan bli tjatigt att bara stanna på hotellet hela tiden.

 
2018-11-12

Inlägg av Komendoran Mellerud, Sverige

Härlig semester

Första gången vi testar på all inclusive och vi var supernöjda. Det är ju slutet på säsongen så mycket runtomkring hade stängt ner. Då var det perfekt med all inclusive. Det var jätteduktiga ungdomar som hade olika aktiviteter för både barn och vuxna under dagen. Det bästa är närheten till havet, inga problem att få solsäng. Väldigt lyhörda rum så vi var glada att få rum längst bort från restaurang/bar. Trevlig personal och bra service. Busstop alldeles utanför entrén. Lokalbussen tog 2.2 € in till Rhodos stad, jättemysigt att knalla runt inne i framförallt gamla staden. Vi rekommenderar verkligen Avra Beach och skulle gärna återvända hit.

 
2018-11-05

Inlägg av mange2017 Motala, Sverige

Värme i Oktober / November

Hotellet ligger fantastiskt fint på en kullerstens strand alldeles vid vattnet. Rummen är enkla men fungerande vi fick ett fint läge på rummet som gjorde att vi såg stranden och vattnet. det som drar ner omdömet är maten som är enkel och samma samma. Där man tar maten känns det som en skolmatsal däremot restaurangen har massor av möjligheter, man kan sitta inne eller ute vid stranden med den bedårande utsikten. Grekland är kanske inte superkända för sitt vin. Bra strandbar och snackbar.

 
2018-09-06

Inlägg av Martin J

Mediokert och ogästvänligt

Vi reste med Apollo. Vi såg en tjej ifrån Apollo på bussen, där vi blev informerade om ett telefonnummer om det var något vi ville, samt lite övrig info. Därefter såg vi inte röken av någon ifrån vårt resebolag. På Hotellet: Det första vi möttes av i lobbyn var -passport please.... Följt av -You must pay 21 Euro in tax.... Därefter fick vi nyckeln till vårt rum och letade oss dit. Rummet var helt okej och hade AC, Svenska Tvkanaler 👍 På morgonen gick vi för att äta frukost. Där möttes vi av personal som hade en utstrålning som fängelsevakter eller t.o.m interner. Frukosten var helt ok. Därefter började vi leta efter handdukar och frågade en ur personalen vid poolen. Hon himlade en aning med ögonen och hänvisade oss besvärat till receptionen. Sedan bestod dagarna vid poolen av Vattengympa, volleyboll och vattenpoolo (Från 12 år och uppåt) Till samma musik om o om o om o om igen. Bartendern som blandade drinkar var lite rolig. Det första han sa var. - Detta är som en dålig film som går på repeat.... Han hade tydligen fått lyssna på låtarna i 7 månaders tid.... Kvällsbuffe var en salig blandning. Pommes, pasta, crepes, gyroskött (inget pitabröd), bläckfisk i dillsås m.m. det kändes väldigt mycket som en buffé på Coop. Vi kallade det för piratbuffe. Efter kvällsmat så gick vi ut till minidisco (ålder 2-5 år) Det fanns ingen aktivitet, annat än bad, för barn mellan 8-12 år. Men en spelhall där allt kostade pengar fanns och där ville de som var mellan 8-12 år hänga. Vi föräldrar gillade denna hall lika mycket som karusellen efter kassan på ICA.... Den gången då personalen var riktigt trevlig var när de ville sälja T-shirts eller bingobrickor. Positivt: Rummen. Negativt: Bemötande Upplevelsen Underhållningen uteblev (För både vuxna och barn Mellan 8 år och uppåt)