Kundomdömen om Avra Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 236 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Lars,
Schoenkirchen

+
bättre än beskrivningen av hotellet - vänlig personal - strand på plats (ingen gata) - rena, fina, nya rum och ren uteplats - all behov uppfylles: shuttle, renta car, hotel-market - fri nättillgång
-
minska ekot på korridoren - pedicure -

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

,

+
Läget, maten och servicen
-
Papperskorg i rummet skulle vara bra att ha.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Sten,
Norrtälje

+
Personalen, maten och läget till stranden
-
Den nya byggnadens rum var små och dålig utsikt

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Mia,
Nykvarn

+
Fantastisk trevlig personal med toppen service
-
Rummet var sisådär kylskåpet läckte vatten och hela rummet var i behov av en renovering

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Birgitta,
Mariestad

+
Läget vid stranden
-
Kvällsunderhållningen har varit trevligare tidigare år

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

Sören,
Vimmerby

+
Strandnära läge Restaurangen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

Per,
Linde

+
Läget vid havet, avstånd från flygplats, avstånd till Rhodus stad.
-
Ta bort tennisbanan och ersätt med padelbanor. Det är mer socialt spel och alla kan spela

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Carolina,
Bollnäs

+
Närheten till både pool och hav.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Lars ,
Hofors

+
Den kunniga samt trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

Torgny,
Varberg

+
Perfekt för familjer som inte vill ut o fara utan bara bada o äta
-
Bättre tydlighet när det kommer till ingredienser på maten. Nötallergiker så det kändes sådär ibland även om personalen va väldigt tillmötesgående. Musiken på barndiskona blev stundtals väldigt hög för de små barnen.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

1689 omdömen
Utmärkt
 
822
Väldigt bra
 
543
Bra
 
231
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-10-11

Inlägg av MagnusHidevik Stöten, Sverige

Underbar vecka

Vi var två par som tillbringade en underbar vecka på Avra i slutet av september. Vädret var kanon, personalen otroligt trevlig och serviceminded, maten riktigt smakrik, varierad och god för att vara all inclusive och hotellet fräscht och städat. Det fanns flera bra små snacksbarer att välja mellan med goda tilltugg ifall man mot förmodan skulle lyckas bli hungrig mellan de väl tilltagna bufféerna. Drinklistan fungerade väl och vad man än bad om löste bartendern det med ett leende. Poolen och hotellområdet var trevligt utformade med en härlig stämning som teamet skapade. Trots allt positivt jag redan lyft fram så är nog närheten till stranden det absolut bästa. 5 steg från strandbaren så står man i havet och vid kvällsmiddagen har man vågornas skvalp bara några meter från bordet. Vår vecka kunde inte bli bättre och vi kommer garanterat att återvända till Avra beach.

 
2019-10-05

Inlägg av Ralph W Teneriffa, Spanien

Ett bra all inklusive hotell

Vi var här 2 veckor under sk.lågsäsong. Vi upplevde ändock att det var mycket folk. Ett hotell som har många toppar och annat som kanske inte är lika bra. Låt oss börja med rummen . Vi hade 206. Trångt. Ganska slitet. Bra aircon. Lågt i tak dusch. Hyfsad säng. Ända facilitet är kylskåp. Fön o tv. Tv dock med svt1 och tv4. Bra städning. Lär finnas bättre rum. Vi ändock nöjda. Utsikt mot bakgård och havet. Bara att välja vad att titta på. Totalt mycket vänlig och hjälpsam personal. Hög standard på städning av allmänna ytor. Bra mat i buffeform, alla måltider. Bra hygien. Typ salladen hålls riktigt kall. Bra. Finns även snackbar stor del av dag med typ pizzabitar, kebabrulle. Våfflor, glass o kakor nästan hela dagen. Vad mer kan du begära.... Stranden är på hotellet, stenstrand av "slipad" Sten. Gott om ytor, i alla fall under lågsäsong. Vi återkommer gjärna....

 
2019-09-26

Inlägg av Putteobirgitta

Trivsam resort intill havet

Mycket trevlig resort med ett otroligt vänligt bemötande från all personal. Perfekt läge vid havet, snyggt och rent överallt och jättegod mat. Årets nyhet - utomhusserveringen vid havskanten var en hit. Häriga luncher kan ätas där i form av pizza, gyros eller pasta.

 
2019-09-06

Inlägg av Letadebastaresorna

Fantatiskt ställe!

Vi kom över ett erbjudande och tänkte att detta stället kommer hålla den standard vi betalar för, men det är ett helt otroligt ställe där allt är på topp. Maten är fantastisk i både huvudrestaurangen och strandbaren. Personalen är genuint trevliga trots att de varit här sedan april. Bilderna är missvisande och betydligt bättre än vad resebyråerna får det att framstå. Även den gamla delen som vi bor i är ett jättebra alternativ med både utsikt och bra standard. Rekommenderar verkligen detta hotellet!!

 
2019-09-05

Inlägg av caramia122 Stockholm, Sverige

Nära strand

Detta hotell ligger precis intill vattnet.Badskor behövs då det är stenig. Fint vatten. De kunde ha fler parasoll, fick vara ute i tid för att vara säker att få ett på stranden. Poolen var fin men lite mer liv och rörelse där ️. Toppen att de plockar bort handdukar om man "paxar" innan 08.15 och inte är kvar. Hotellrummen var det inget fel på. Stora ch rymliga. Trevlig personal som pratade engelska. Valmöjlighet vid lunch då man kunde välja på 2 matställen. Maten på hotellet var helt okej kunde vara lite smakrikare. Nära till bussen in mot Rhodos stad. Otroligt bra städat i lokalerna.