Kundomdömen om Avra Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 610 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Eeva,
Gislaved

+
Läget, maten och servicen
-
Papperskorg i rummet skulle vara bra att ha.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Ingegerd,
Dalsjöfors

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Lars-erik,
Schönkirchen

+
bättre än beskrivningen av hotellet - vänlig personal - strand på plats (ingen gata) - rena, fina, nya rum och ren uteplats - all behov uppfylles: shuttle, renta car, hotel-market - fri nättillgång
-
minska ekot på korridoren - pedicure -

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Susanne,
Skövde

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Sten,
Norrtälje

+
Personalen, maten och läget till stranden
-
Den nya byggnadens rum var små och dålig utsikt

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Felicia Anna Angelica,
Nykvarn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Mia Maria Lena,
Nykvarn

+
Fantastisk trevlig personal med toppen service
-
Rummet var sisådär kylskåpet läckte vatten och hela rummet var i behov av en renovering

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Birgitta,
Mariestad

+
Läget vid stranden
-
Kvällsunderhållningen har varit trevligare tidigare år

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

Lars Rune,
Hofors

+
Den kunniga samt trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Eva Mary,
Bollnäs

+
Närheten till både pool och hav.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

1717 omdömen
Utmärkt
 
844
Väldigt bra
 
548
Bra
 
231
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-11-02

Inlägg av piareiman

Avkopplande toppenvecka på Avra !

Vissa rum ligger nära bilväg så är man känslig för det bör man boka ett rum mot stranden. Vi fick väldigt bra service från både Petra/Airtours och från personalen på hotellet (Ranja & Kostas) och fick ett rum med bättre läge utan knorr och problem. Mjukare kudde trollades fram med ett leende på läpparna. Maten var jättebra! Mycket att välja på, fräscha råvaror, varje kväll alltid olika alternativ kött, fisk, fågel etc Mycket grönsaker och massvis av desserter. Extra varmt TACK till restaurangchefen och masterchef för den smarriga Saganaki-osten som trollades fram. Väldigt väldigt bra bemötande generellt från all personal i restaurangen. Dricka, mat, snacks etc 24/7!! SPA avdelningen var en positiv överraskning, väldigt rent och fräscht, bra utbud av behandlingar, supertrevlig personal varje gång!!! Extra stor eloge till Frida, Katerina, Maria och Mrs SPA-manager (missade namnet tyvärr). Väldigt bra handlag, hög service nivå och professionellt bemötande. Cretan Massage kan VARMT REKOMMENDERAS det enda man kunde önska sig var att man hade första behandlingen tidigare i veckan så hade man kunnat klämma in mer. Läget var helt perfekt PÅ stranden! Generellt är hotellet superfräscht och jätterent hela tiden. Rummet skulle behöva lite renovering för att klassas som 4 stjärnor. Allt annat i hotellet helt klart 4 stjärnor. Vi kommer att återvända helt klart och ser fram emot detta!!

 
2019-10-11

Inlägg av MagnusHidevik Stöten, Sverige

Underbar vecka

Vi var två par som tillbringade en underbar vecka på Avra i slutet av september. Vädret var kanon, personalen otroligt trevlig och serviceminded, maten riktigt smakrik, varierad och god för att vara all inclusive och hotellet fräscht och städat. Det fanns flera bra små snacksbarer att välja mellan med goda tilltugg ifall man mot förmodan skulle lyckas bli hungrig mellan de väl tilltagna bufféerna. Drinklistan fungerade väl och vad man än bad om löste bartendern det med ett leende. Poolen och hotellområdet var trevligt utformade med en härlig stämning som teamet skapade. Trots allt positivt jag redan lyft fram så är nog närheten till stranden det absolut bästa. 5 steg från strandbaren så står man i havet och vid kvällsmiddagen har man vågornas skvalp bara några meter från bordet. Vår vecka kunde inte bli bättre och vi kommer garanterat att återvända till Avra beach.

 
2019-10-05

Inlägg av Ralph W Teneriffa, Spanien

Ett bra all inklusive hotell

Vi var här 2 veckor under sk.lågsäsong. Vi upplevde ändock att det var mycket folk. Ett hotell som har många toppar och annat som kanske inte är lika bra. Låt oss börja med rummen . Vi hade 206. Trångt. Ganska slitet. Bra aircon. Lågt i tak dusch. Hyfsad säng. Ända facilitet är kylskåp. Fön o tv. Tv dock med svt1 och tv4. Bra städning. Lär finnas bättre rum. Vi ändock nöjda. Utsikt mot bakgård och havet. Bara att välja vad att titta på. Totalt mycket vänlig och hjälpsam personal. Hög standard på städning av allmänna ytor. Bra mat i buffeform, alla måltider. Bra hygien. Typ salladen hålls riktigt kall. Bra. Finns även snackbar stor del av dag med typ pizzabitar, kebabrulle. Våfflor, glass o kakor nästan hela dagen. Vad mer kan du begära.... Stranden är på hotellet, stenstrand av "slipad" Sten. Gott om ytor, i alla fall under lågsäsong. Vi återkommer gjärna....

 
2019-09-26

Inlägg av Putteobirgitta

Trivsam resort intill havet

Mycket trevlig resort med ett otroligt vänligt bemötande från all personal. Perfekt läge vid havet, snyggt och rent överallt och jättegod mat. Årets nyhet - utomhusserveringen vid havskanten var en hit. Häriga luncher kan ätas där i form av pizza, gyros eller pasta.

 
2019-09-06

Inlägg av Letadebastaresorna

Fantatiskt ställe!

Vi kom över ett erbjudande och tänkte att detta stället kommer hålla den standard vi betalar för, men det är ett helt otroligt ställe där allt är på topp. Maten är fantastisk i både huvudrestaurangen och strandbaren. Personalen är genuint trevliga trots att de varit här sedan april. Bilderna är missvisande och betydligt bättre än vad resebyråerna får det att framstå. Även den gamla delen som vi bor i är ett jättebra alternativ med både utsikt och bra standard. Rekommenderar verkligen detta hotellet!!