1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Avra Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Joakim,
Eskilstuna

+
Trevlig personal, läget vid stranden, tillgången till mat och dryck hela dygnet.
-
Ett gym. Att hotellet uppfyller sin regler om reservation av solstolar inte är ok.

Bekräftad gäst: 2019-07-18


8 av 10

Johanna,
Göteborg

+
Läget nära stranden.
-
Mycket engångsartiklar i plast. Apollo borde ställa krav på sina hotell att minska plastanvändningen. Tex att alla gäster får en plastmugg vid ankomst som man sedan fyller på med dryck. Och lämnar tillbaka vid avresa.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

Linda,
Nässjö

+
Trevlig personal och bra service. Bra läge precis vid stranden. Upplevde hotellet som lagom stort.
-
Byta ut engångsglasen mot andra glas. Snackbaren och den grek/italienska lunchrestaurangen var toppen. Vi upplevde dock att maten vid middagen var smaklös och hade gärna önskat lite mer temakvällar och lite mer grekiska mat.

Bekräftad gäst: 2019-07-03


10 av 10

Frymet,
Tygelsjö

+
Trevlig personal,fint läge,bra mat, fräscht och rent i alla utrymmen.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


9 av 10

Jens,
Katrineholm

+
Nära till havet
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

jonas,
TROLLHÄTTAN

+
Läget
-
Matutbudet variation av rätter

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Ivan,
Nol

+
Närhet till havet och bra pool.
-
Papperkorgar på rummet ute i sovdelen. Ej bara på toaletten. Vi hade myror på rummet och dom försvann inte även om dom sa att dom hade varit och sprutat medel. Inte bra. Tom myror med hem i resväskorna.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Marie,
Malå

+
Närheten mellan pool och strand, den goda maten från både strandrestaurangen och den stora restaurangen. Trevlig och engagerad personal med en hotellchef med fru som verkligen gör vistelsen till det bästa.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-05


10 av 10

Susann,
Arvidsjaur

+
Att allt var amlat inom ett nära avstånd.super trevlig personal
-
Tillgängligheten kunde ha varit bättre

Bekräftad gäst: 2019-06-05


9 av 10

Åsa,
sundsvall

+
läget
-
mer fruktbägare att hämta mellan måltiderna, vi köpte frukt av en bil som kom till stranden och sålde från bilen

Bekräftad gäst: 2019-05-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

1555 omdömen
Utmärkt
 
718
Väldigt bra
 
516
Bra
 
228
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av Lise-Lotte N

Toppen hotell.

Fantastiskt fint och fräscht hotell. Personalen var väldigt trevliga och måna om sina gäster. De hade alltid ett leende på läpparna och verkande trivas på jobbet. Maten var mycket god och restaurangen var ren och fräsch. Det fanns mycket goda grönsaker, tzatziki och annat gott. Läget direkt på stranden var perfekt. Solnedgången, havet och havsbrisen gjorde upplevelsen runt middagarna än bättre. Drinkarna var goda och utbudet relativt stort. Bartendrarna trevliga. En förbättring skulle dock kunna vara ett bättre miljötänk kring de engångsplastglas som användes. Papper eller hårda plastglas som kan återanvändas hade varit det bästa. Men i det stora hela ett toppenhotell.

 
2019-07-21

Inlägg av Mathias L

All inclusive på Avra

Har varit kanon. Ungarna har älskat nonalcholic drinksen och min son rekommenderar Fruitpunch :) hyr en bil och åk runt. Hotellet ligger så pass nära dom mesta hotspots så med bil kan man besöka mycket. Bra underhpllnings gäng som sysselsätter dom som vill och skapar bra underhållning på kvällarna. Bra service och trevlig personal.. kan bara säga att det var GREaT !!

 
2019-07-20

Inlägg av Nadia R

Fantastiskt bra hotell

Efter en vecka på Avra beach resort kan jag bara säga att vi är så nöjda. Bra mat, nära till havet och även nära till Rhodos stad. Får ni en dag över åk in till Rhodos gamla stad. Superfint och mysiga restauranger och barer. Hotellet hade väldigt tillmötesgående personal samt rummet var alltid bra städade. Det enda lilla minus vi kan ge är att wi-fi’t va riktigt kasst! Annars är allt var toppen. Kommer tillbaka att annat år garanterat!

 
2019-07-09

Inlägg av ninnie69 Stockholm, Sverige

Härlig stämning

Underbar semesterkänsla med fantastiskt härliga Good Time Teamet som verkligen ser till att man ska trivas på hotellet. För övrigt bjuder hotellet på härliga omgivningar med flera matställen och barer. Passar om man vill ha en aktiv semester, vill man inte, då ligger man kvar i solstolen och tittar ut över havet och beställer något gott att dricka. Passar utmärkt för barnfamiljer då Teamet ser till att barnen blir roade mest hela tiden.

 
2019-06-30

Inlägg av Perssonsilanna

Fantastisk semester.

Med en fantastisk känsla för service och vilja att hela tiden se till gästernas bästa får man ett grymt mottagande. Mycket fina rum som städas riktigt bra varje dag. Restaurangen som under MR Kostas överinseende serverar en bra mix av lokala och internationella maträtter i en dignande buffé där det alltid finns något för alla. Emanuella som plockar disk och servar vid snackbaren hela tiden med ett stort leende och ett litet ord till gästerna trots värmen och det stora antal besökare de har. Raina (hoppas jag stavade rätt) som tar emot i receptionen och hjälper till med allt man behöver. Även en miniklubb för de mindre gästerna med massa aktiviteter och dans på kvällarna som dotter uppskattade. Detta sammantaget plus lokalbefolkningens lika vänliga bemötande gör att för oss är det ingen tvekan, det blir Avra beach resort även nästa gång. Högsta betyg 10 hjärtan av 5 möjliga. Joakim, Pernilla, Leo och Kia Persson Sverige .