1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Avra Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Cecilia ,
Lerum

+
Bra personal. Trevligt bemötande. Bra aktiviteter för barnen. Bra service. Snyggt och prydligt.
-
Mer grekisk mat. Mer kryddor. Den som var, var väldigt smaklös.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Sten,
Gräddö

+
Maten, personalen och läget
-
Att säkerhetsboxen och internet skall ingå i kostnaden

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Lars,
Hofors

+
Framförallt den trevliga och serviceinriktade personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Pähr,
Stockholm

+
Läget och de nyrenoverade rummet.
-
2 mindre restauranger istället för en stor. Det blev lite för stort och stökigt.

Bekräftad gäst: 2018-09-20


10 av 10

Thomas,
Laholm

+
Bra läge,nära flygplatsen, lagom stort o fin strand.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-19


5 av 10

Marlene,
Sätula

+
Närhet till Havet och poolen
-
Variation och bättre mat. Trevligare personal som inte får gästerna att känna sig som att de stör.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


8 av 10

Vivianne ,
Stockholm

+
Läget och personalen
-
Maten!

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Eva,
Göteborg

+
Mkt trevlig personal. Fina nyrenoverade rum.
-
Mer smakrik mat

Bekräftad gäst: 2018-08-08


10 av 10

,

+
Närheten till havet, rent o snyggt
-
Fler solparasoller

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Magnus ,
Alfta

+
Trevlig personal och rent och snyggt .
-
Tycker att rummen är lite för liten när man är 3st . 2 vuxna och ett barn på 16år .

Bekräftad gäst: 2018-08-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

1407 omdömen
Utmärkt
 
609
Väldigt bra
 
482
Bra
 
225
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-04-22

Inlägg av Traveler0023

Tacka för den härliga upplevelsen

Jag vill tacka Kostas, Giannis och alla medarbetare på hotellet som har kämpat hårt så vi får den perfekta semestern. Vi hade det mycket kul, hotellet var fräsch. Fin sikt, nära stranden och mycket fin upplevelse.

 
2019-04-21

Inlägg av Sara H

Uruselt!

Ja, var ska man börja?! Vi hade bokat en vecka på Avra beach resort hotel med mina föräldrar och min familj Rummet som vi fick var smutsigt!! Det fanns chips och damm på golvet från tidigare gäster. Jag pratade med receptionen på söndagen när vi kom fram och hon lovade att det skulle städas på en gång! Varje dag gick jag ner och bad dem städa eftersom jag hade spädbarn med mig.. På fredagen fick vi det städat till slut, 5 dagar senare!!! Dessutom var det sååå kallt i rummen men man fick inte fler täcken. Det kostade extra. De påstår att det finns spa.. rena lögnen! Inte finns det något spa där! Däremot tror jag det kommer byggas för det var som att bo på byggarbetsplats! Byggjobbare som kom o gick hela dagarna o bar på olika stora saker som var farliga för barnen! Matsalen... ljudnivån var högre än skolmatsalar. Där inne var det tävling bland personalen om vem som var viktigast. De två männen i kostym kunde stå och skrika över ens huvud. Eftersom det alltid var kö utanför så kom personalen fram o frågade hela tiden om man ätit klart, så det slutade med att man vräkte i sig maten o sprang ut. Inte för att det var så god mat men... att komma in till matsalen var en kaosliknande fenomen varje gång. Folk väntade utanför i en timme i förväg och bokstavligen sprang in så fort de kunde! För det fika och ”mellanmål” som bjöds på i ”caféet” var sååååå äckligt och dåligt så ingen åt! Det var torra mackor med en skiva ost på, varenda dag! En dag tog jag med mig ett äpple från frukosten så mina barn kunde dela på som mellis, då fick jag en utskällning av mannen i kostym. Det fick man minsann inte göra! Wi-fi fick vi betala för och det funkade inte i rummet utan bara i lobbyn eller matsalen. Barnaktiviteterna var för stora barn Mina barn kunde inte ens titta på en enda film för det som visades var från 7 år. Lejonkungen bla. Andra ”aktiviteter” började kl 20.30, då många barn somnat! Baren... alla drinkar smakade samma. Oavsett hur mycket du drack kände du inte så mycket.. jag undrar hur mycket vatten det var i spritflaskorna.. en kväll ville vi fira min födelsedag så vi fick köpa vin! Med andra ord så rekommenderar jag inte detta ställe alls!! Det var katastrofalt dåligt!! Smutsigt, nonchalant personal, matsal där man fick kriga för mat och dålig service!!

 
2019-04-21

Inlägg av Blixten80

Väldigt prisvärt

Stort tack till Kostas och Giannis som skötte logistiken i matsalen helt perfekt (var för kallt och blåsigt på kvällarna för att sitta ute) och hälsade oss välkomna vid varje måltid. Väldigt bra och smakrik mat och frukost. Servitörerna/servitriserna och bar personalen var väldigt trevliga och servicevänliga, otroligt bra på engelska. Mat/glass/fika i strand baren passar alla. Personalen i strand baren var väldigt trevliga otroligt bra på engelska, även lite svenska :) Bra wifi.

 
2019-04-21

Inlägg av AstridEngstrom

Underbart!

5 stars. Servisen var väldigt bra och hela vårat stora sällskap blev väldigt väl omhändertagna. Rummen var större än förväntat och sängarna sköna. Om något ska vara lite sämre så var det att utsikten kanske inte var toppen från alla rum.

 
2019-04-17

Inlägg av resande79

Underbart

Har precis lämnat hotellet och detta med ett leende på läpparna. Rent och fräscht i rummen, rent i och runt pooler och badplatser och mycket god mat. Personalen är de som gjorde att upplevelsen blev bättre än bäst med sin service och vänlighet. Särskilt Kostas, Giannis och Alina som fick varje måltid kännas speciell och Ranias effektiva hjälp i receptionen. Oavsett vem i personalen man frågade så var de hjälpsamma och gjorde sitt yttersta för att göra hotellvistelsen ultimat. De gav en även tips på aktiviteter utanför hotellanläggningen och såg till att man kom rätt. De som höll i kvällsaktiviteterna hade ett mycket gott bemötande mot både barn och vuxna och trots ibland kallt väder utomhus hade de alltid ett leende på läpparna och med service i fokus. Vill även lyfta städpersonalen. Det var alltid snabb och bra service med rumstädningen. Alltid fräscha handdukar och påfyllning av hygienartiklar. Servitörerna och servitriserna hade även dem ett gott bemötande och smutsiga tallrikar och glas byttes snabbt ut mot rent. Kökspersonalen är mycket serviceinriktad och trevlig och såg alltid till att buffén var påfylld. Likaså personalen som stod vid grillarna. Summa summarum fanns inget att klaga på rörande detta hotell och hotellet rekommenderas starkt till alla oavsett syfte med resan