1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Atrium Platinum

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Maria ,
Uppsala

+
Vi har varit där tidigare. Det är trevligt att se bekanta ansikten. Fräscht och det finns ett fint poolområde. Vii åker för att koppla av och det kan vi göra där. Proffsig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Kattis,
Stockholm

+
Solnedgångar och utsikt som vi kunde njuta av från huvudrestaurangen. Magiskt. Hög service och vänlig personal. Stort utbud på buffén och hög kvalitet på maten. Vi kände oss oerhört bortskämda och omhändertagna från incheckning till utcheckning. Underbar vistelse!!
-
Vore toppen om påfyllning av vatten och kaffekapslar skedde i samband med städning av rummet. Nu städades rummet först, lite senare kom de med nya handdukar och choklad på kudden och ännu senare kom någon och frågade om vi behövde påfyllning av vatten och kaffe. Tre av fyra kvällar fick vi aldrig påfyllning av vatten då det aldrig kom någon och frågade. Borde ske automatiskt vid städning då vi har lämnat rummet. Men som sagt - underbart hotell så detta påverkade inte intrycket.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Tuija,
HAPARANDA

+
MAN KAN SÄGA "ALLT" personalen var vänlig och hjälpsamma. hotellet var så fint och maten var bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-05


9 av 10

Catarina,
Halmstad

+
Stora fina rum. Trevlig avslappnad stämning Rent och snyggt Trevlig personal
-
Solsängar på balkongen skulle finnas Shuttle-buss in till stan några gånger om dagen Desinfektionsmedel på gymmet att torka av redskapen

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Anita,
Pello

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-05-29


10 av 10

Anette,
Vellinge

+
Fantastisk service
-

Bekräftad gäst: 2019-05-05


9 av 10

Eva,
Farsta, Stockholm

+
Servicen och hotellrummet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-10


10 av 10

Pia,
Vallentuna

+
Fantastiskt personal samt en fin inne- och utemiljö. Fin poolmiljö där personalen informerade om att de plockar bort handdukar som läggs för reservation av solsängar. Matsalen bjöd på en kulinarisk variation där personalen tog hand om en på ett ypperligt sätt. Bra gym och bra pass att delta på.
-
Förbättring och förbättring... Vi trodde att det inte skulle vara så många barnfamiljer där. Många stora sällskap med barn syns och hörs (så klart).

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Rena,
Bälinge

+
Helt fantastisk personal all eloge till dom alla
-
Finns inte....

Bekräftad gäst: 2018-08-12


8 av 10

Elisabeth,
Töreboda

+
Otroligt fint poolområde, bra och info och service kring poolhanddukar och platser vid poolen. Otroligt skönt att slippa gå upp tidigt och tinga plats,
-
Kom inte och fråga om vi vill byta handdukar på rummet kl 18:50 varje dag! Väldigt störande att behöva öppna dörren och säga samma sak när man håller på att göra sig iordning och är halvnaken, handdukar löser man vid städtillfället. Inte så överdrivet mycket efterrätter, man inser att det åker ut och in på faten ”less is morse”, satsa på färre men riktigt hög kvalitet. Generellt var hotell, mat, service väldigt bra!

Bekräftad gäst: 2018-07-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Läge
 • 5/5 Rum
 • 5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

3620 omdömen
Utmärkt
 
3012
Väldigt bra
 
487
Bra
 
92
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-06-05

Inlägg av Annika B Piteå, Norrbottens Lan, Sweden

Underbart hotell

Lyxigt boende med familjär känsla som förmedlades av den underbara personalen. Professionellt bemötande från incheckning med en piccolo som var så uppmärksam och duktig till den varma och duktiga poolvärdinnan och restauranger, städ och frukostpersonal! Lyx med en härlig känsla men där vår uppfattning var att det som kostade inom hotellets väggar inte var så mycket dyrare än strax utanför! Hotellet har verkligen lyckats skapa en reseupplevelse som håller från incheckning till utcheckning!

 
2019-05-08

Inlägg av JeanetteW54 Ljusterö, Sverige

Hotell med klass

Underbar personal, härligt stora rum dom flesta med havsutsikt. Fantastiska restauranger och frukostbuffé. Poolområdet är stort och fint. Man känner sig välkommen överallt. Nära till havet och Rhodos stad. Åker gärna dit igen.

 
2019-04-28

Inlägg av 77andersd Uddevalla, Sverige

Bra hotel där inget saknas

Det enda negativa att säga är att det inte framgår att det är central aircondition, som inte sätts på förrän i slutet på April. Det är värt ett besök på Lobster restauranten som serverar flera rätters middag varje Torsdag, måste reserveras ngn dag i förväg.

 
2019-01-06

Inlägg av Nils E Stockholm, Sweden

Fint hotell, långt till standen.

Var där en vecka i Juni och jobbade halva tiden. Anledningen till att jag valde det hotellet vara att de hade ett större gym än de flesta anda hotell. Tyvärr öppnade gymet först kl 8.00 och det var inte första klass på utrustningen. Adduktor/abduktor maskinen (insida-/utsida lår) var inte alls bra, alldeles för dåligt rörelseomfång. Antingen är modellen felgjord eller så var den felmonterad, gick inte att se vad. Dips/Chins maskinen var trasig och jag bad dem fixa den men de lyckades inte på hela veckan. De försökte kompensera med att ge en flaska mousserande vin sista kvällen men vin kan ju inte kompensera ett bristande gym. Ett riktigt kryssdrag fanns dock vilket är ovanligt. Mkt bra massage på spat av en välutbildad, seriös, Thailändsk tjej jag glömt vad hon heter. Mkt bättre än ordinarie hotellmassage som jag tycker brukar vara för mjuk. Maten på a la carte var dyr och medelgod. Buffén till frukost och middag var dock utmärkt. Härlig utsikt över havet från matsalen. Det var en promenad på > 5 min till stranden och den låg på andra sidan en starkt trafikerad väg så det vara krångligt att passera. Fanns en gångtunnel nära också men de flesta valde att gå över vägen. Stranden bestod av ganska stora stenar. Ett par supermarkets fanns nära. Svårt få solstolar vid poolen, blev fullt snabbt. Handdukar fanns lätt tillgängligt. Sammantaget ett bra hotell som är lite förstört och för långt till stånden för att jag ska boka igen.

 
2018-09-28

Inlägg av stevenous Göteborg, Sverige

Lyxigt och pampigt men aningen opersonligt

Underbart bemötande av välkomnande reception och personal. MJUKA sängar och stort rum. Mkt generös frukostbuffé men snabb servering av charmiga servitörer. Allt detta så bra med undantag för hotellets storlek som gör att man ständigt känner sig lite vilsen vid långa vackra och rena korridorer som dock saknar den personliga värmen av mindre hotell. Men men, man kan inte ha allt. Tack Atrium för en skön vecka!