1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atrium Platinum

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Eva,
Farsta, Stockholm

+
Servicen och hotellrummet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-10


10 av 10

Pia,
Vallentuna

+
Fantastiskt personal samt en fin inne- och utemiljö. Fin poolmiljö där personalen informerade om att de plockar bort handdukar som läggs för reservation av solsängar. Matsalen bjöd på en kulinarisk variation där personalen tog hand om en på ett ypperligt sätt. Bra gym och bra pass att delta på.
-
Förbättring och förbättring... Vi trodde att det inte skulle vara så många barnfamiljer där. Många stora sällskap med barn syns och hörs (så klart).

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Rena,
Bälinge

+
Helt fantastisk personal all eloge till dom alla
-
Finns inte....

Bekräftad gäst: 2018-08-12


8 av 10

Elisabeth,
Töreboda

+
Otroligt fint poolområde, bra och info och service kring poolhanddukar och platser vid poolen. Otroligt skönt att slippa gå upp tidigt och tinga plats,
-
Kom inte och fråga om vi vill byta handdukar på rummet kl 18:50 varje dag! Väldigt störande att behöva öppna dörren och säga samma sak när man håller på att göra sig iordning och är halvnaken, handdukar löser man vid städtillfället. Inte så överdrivet mycket efterrätter, man inser att det åker ut och in på faten ”less is morse”, satsa på färre men riktigt hög kvalitet. Generellt var hotell, mat, service väldigt bra!

Bekräftad gäst: 2018-07-18


10 av 10

Lina,
Stockholm

+
poolen och rummet
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


10 av 10

,

+
Rent, trevlig personal , fin poolområde och fina rum
-

Bekräftad gäst: 2018-05-23


9 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-05-16


10 av 10

Vivi,
Roskilde

+
Der var ingen larm meget roligt trods mange gæster Beliggenhed og udsigten og den fantastiske morgen buffet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

Karim,

+
Morgenmaden, swimmingpoolen, og personalets venlighed.
-
Få sikret hotellets værelser bedre, fordi min kone fik stjålet sine øreringe i værelset.

Bekräftad gäst: 2018-07-22


10 av 10

Liisa ,
Pudasjärvi

+
Todella kohtelias henkilökunta
-
Huoneesta puuttuivat kunnon nojatulit ja sohva.

Bekräftad gäst: 2018-10-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

3446 omdömen
Utmärkt
 
2846
Väldigt bra
 
481
Bra
 
90
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-01-06

Inlägg av Nils E Stockholm, Sweden

Fint hotell, långt till standen.

Var där en vecka i Juni och jobbade halva tiden. Anledningen till att jag valde det hotellet vara att de hade ett större gym än de flesta anda hotell. Tyvärr öppnade gymet först kl 8.00 och det var inte första klass på utrustningen. Adduktor/abduktor maskinen (insida-/utsida lår) var inte alls bra, alldeles för dåligt rörelseomfång. Antingen är modellen felgjord eller så var den felmonterad, gick inte att se vad. Dips/Chins maskinen var trasig och jag bad dem fixa den men de lyckades inte på hela veckan. De försökte kompensera med att ge en flaska mousserande vin sista kvällen men vin kan ju inte kompensera ett bristande gym. Ett riktigt kryssdrag fanns dock vilket är ovanligt. Mkt bra massage på spat av en välutbildad, seriös, Thailändsk tjej jag glömt vad hon heter. Mkt bättre än ordinarie hotellmassage som jag tycker brukar vara för mjuk. Maten på a la carte var dyr och medelgod. Buffén till frukost och middag var dock utmärkt. Härlig utsikt över havet från matsalen. Det var en promenad på > 5 min till stranden och den låg på andra sidan en starkt trafikerad väg så det vara krångligt att passera. Fanns en gångtunnel nära också men de flesta valde att gå över vägen. Stranden bestod av ganska stora stenar. Ett par supermarkets fanns nära. Svårt få solstolar vid poolen, blev fullt snabbt. Handdukar fanns lätt tillgängligt. Sammantaget ett bra hotell som är lite förstört och för långt till stånden för att jag ska boka igen.

 
2018-09-28

Inlägg av stevenous Göteborg, Sverige

Lyxigt och pampigt men aningen opersonligt

Underbart bemötande av välkomnande reception och personal. MJUKA sängar och stort rum. Mkt generös frukostbuffé men snabb servering av charmiga servitörer. Allt detta så bra med undantag för hotellets storlek som gör att man ständigt känner sig lite vilsen vid långa vackra och rena korridorer som dock saknar den personliga värmen av mindre hotell. Men men, man kan inte ha allt. Tack Atrium för en skön vecka!

 
2018-09-02

Inlägg av hadirt2018 Södertälje, Sverige

Atrium Platinum Hotell

Atrium Platinum Hotell var verkligen rätt val för våran semester under perioden 25 Aug till 1 Sep 2018. Atrium Platinum levererar hög kvalité i princip allt. Maten var riktig bra i halvpension alltså frukost och middag och rekommenderas stark. Personalen är riktig trevliga och är verkligen utbildade i de de gör. Vi hade ett rum 207 med havsutsikt vilket var underbar och riktigt stort. Jag och min fru har tänkt oss att besöka hotellet igen faktist trots att vi inte brukar göra det annars. Det ända saken som vi inte tyckte om att det var lyhört ( dålig isolering i rummet och stora restaurangen). //Hadir

 
2018-08-29

Inlägg av Niklas F

Mycket bättre än föreställningarna.

Extremt fint. Vill säga att detta blir svårslaget. Vi reste med ytterligare ett par fick rummen brevid varann så vi kunde prata över balkongen. Jag pajade knäet, när hotellet fick reda på detta fick vi roomservice och ett par kryckor levererat. Bästa personalen och hotellet är verkligen topp!

 
2018-07-30

Inlägg av Iako84 Stockholm, Sverige

Mycket bra!

Toppen service med bra pooler och bra mat. Extra plus för hotellets frukostbuffé. Tror inte jag varit med om någon bättre faktiskt. Rummen är stora och väldigt fräscha. Åker gärna tillbaka till detta hotell!