Rumstyper på Sentido Port Royal

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med jacuzzi på uteplatsen. Dubbelsäng eller två sängar. I alla rum finns platt-tv, telefon, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Terrass eller balkong som vetter mot havet och har viss havsutsikt. Jacuzzi utomhus. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Fina dubbelrum med dubbelsäng eller två sängar. I alla rum finns platt-tv, telefon, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Jacuzzibadkar och wc. Balkong eller terrass, vissa har havsutsikt och vissa vetter mot havet. De rum som har balkong eller terrass som vetter mot havet ligger närmast stranden och har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum med delad pool

Fina dubbelrum som har uteplats med delad pool. Dubbelsäng eller två sängar. I alla rum finns platt-tv, telefon, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Uteplats med delad pool. Uteplatsen vetter mot havet och har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit

Juniorsviter med en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. Sovrumsdel med en dubbelsäng och en 32 tums tv. Vardagsrumsdel med bäddsoffa och en 42 tums tv. Minibar och kaffe-/tefaciliteter. Telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med jacuzzibadkar. wc. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Sviter med privat pool

Fina sviter som består av ett sovrum och ett separat vardagsrum. I alla rum finns 2 platt-tv. Telefon, minibar, nespressomaskin, kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Jacuzzibadkar och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.