Sambafotboll på Mythos Beach

Sambafotboll på Mythos Beach 14–21 juli 2019

Missa inte sommarens roligaste sportevent på Mythos Beach! Stora som små, alla är hjärtligt välkomna att vara med och lira sambafotboll med Erik "Samba" Johansson, före detta fotbollsspelare i allsvenskan och i Brasilien. Sambafotboll, som har sitt ursprung i Brasilien, är en typ av fotboll till sambatoner där man strävar efter att sprida glädje och inspiration. Resultatet är sekundärt – det viktigaste är att man har kul, helt utan krav och press!  

Alla pass i sambafotbollen är gratis, och ingår för dig som bor på hotell Mythos Beach Resort 14–21 juli 2019. Alla kan vara med!


Träningspass i sambafotboll

  • Kl. 9.00–10.00 måndag-fredag, för barn mellan 7 och 12 år.
  • Kl. 10.00–11.00 måndag-fredag, för ungdomar från 13 år.

Peladapass – spontanfotboll med matchspel

  • Kl. 20.00–22.00. Tisdagen den 16/7, torsdagen 18/7 och lördagen 20/7. 

För alla åldrar.


Taktiksnack inför sambafotbollen på Mythos Beach.

Peledapass under strålkastarnas sken – kvällens absoluta höjdpunkt!


Om instruktören

Erik

Erik ”Samba” Johansson är instruktör och grundare av Samba Football Academy. Under sin fotbollskarriär spelade Erik för klubbarna Bragantino, Örgryte IS, Malmö FF och Hammarby IF. 2014 blev han utsedd av organisationen Friends till årets idrottsförebild i Sverige för sitt arbete med Samba Football Academy.


Om Samba Fotball AcademySamba Football Academy grundades av Erik Johansson 2008, och sedan dess har man verkat bland barn och ungdomar i storstädernas förorter, skolor och fotbollsföreningar.

Läs om Samba Fotball Academy