Rumstyper på Mythos Beach Resort

Dubbelrum

Moderna dubbelrum i varierande storlekar, de flesta är belägna i huvudbyggnaden. Det finns även handikappvänliga dubbelrum för 1-2 personer. I alla rum finns telefon, platt-tv, vattenkokare och kylskåp. Möjlighet att låna strykjärn och strykbräda i receptionen. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i rummet). Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass, vissa med poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 18-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter

Trevliga och moderna enrumslägenheter av hög standard och med varierande utseende och storlek. De flesta belägna i en nybyggd sidobyggnad. I lägenheterna finns minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och brödrost. Telefon och platt-tv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i lägenheten). Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Fint inredda juniorsviter med telefon, platt-tv och Playstation. Vattenkokare, kaffebryggare, vinkyl och kylskåp. Möjlighet att låna strykjärn och strykbräda i receptionen. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i juniorsviten). Hårtork. Bad/dusch och wc. Stor balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 27,5 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Juniorsviter med privat pool

Fint inredda juniorsviter med privat pool. Telefon, platt-tv och Playstation. Vattenkokare, kaffebryggare, vinkyl och kylskåp. Möjlighet att låna strykjärn och strykbräda i receptionen. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i juniorsviten). Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 27,5 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/4 personer.

Trerumslägenheter

Rymliga trerumslägenheter som har två separata sovrum och två badrum. Alla lägenheter har minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och brödrost. Telefon och platt-tv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i lägenheten). Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 71 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenheter

Trevliga och moderna tvårumslägenheter av hög standard. Tvårumslägenheterna har separat sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. Alla lägenheter har mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och brödrost. Platt-tv och telefon. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i lägenheten). Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.