1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Eivor,
NYKÖPING

+
-
Bättre strand, gick inte att bada i havet. lite synd

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Marie,
Stockholm

+
poolerna o rymlig lägenhet
-
stranden

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

sara,
göteborg

+
Mångfalden av aktiviteter och badmöjligheter.
-
Betydligt mer bekväm bäddsoffa behövs. Personalen behöver lära sig le och stressa mindre på området. Fanns en och annan men de var för. Förstör stämningen med stress och sura trötta miner.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Licky ,
Göteborg

+
Det motsvarade beskrivning i Apollos hemsida.
-
en klocka på rummet och en temperatur mätare saknas. Nu när tv finns så saknades det en Info-kanal som en ytterligare service till de gäster. Man kan även använda tv att göra ytterligare reklam över hotellets olika restauranger och deras menyer eller eller andra aspekter som man vill informera hotellets gäster.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Paula ,
Stockholm

+
En relax pool för vuxna. Juicebaren.
-
Bytte alla handdukar varje dag trots att vi hängde upp dem. Onödigt för miljön.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Anders,
Stockholm

+
Maten
-
Oklara besked om cykeltillgång

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Jeanette,
Ramlösa

+
Läget och städningen
-
Mer aktiviteter för lite äldre barn som inte är med i barnklubben (över 11 år) Det var fotboll en gång och volleyboll en gång under vår vecka. Det kunde varit fler gånger + ev vattenpolo som många hotell har.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

,

+
-
Om man inte har All inclusive el Halvpension är det svårt med mat som barnfamilj. Borde ha en av restaurangerna mer barnanpassad, den vid havet lite för lyxig med mindre barn som inte äter allt.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


7 av 10

katerina,
stockholm

+
children friendly pools and friendly staff
-
room and beach towels and bed linen were dirty and torn

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Maria,
Västerås

+
Trevlig och hjälpsam personal. Alla från restaurangen, pool baren, receptionen, biluthyrningen! Jättebra service!
-
Förbättring på kommunikation för Apollos personal. Vi bokade transfer till flygplatsen 5 dagar före avresan men fick ingen plats på bussen ändå. Satt där å väntat på alla att sitta på bussarna innan vi fick komma in. Så det var tur att det fanns några platser kvar på sista bussen.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Läge
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

643 omdömen
Utmärkt
 
401
Väldigt bra
 
189
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-05-08

Inlägg av Bengt-Erik K

Hovslagaren

Helt otroligt bra . Snyggt rent trevlig personal otrolig service FANTASTISK MAT , vi valde all inklusive . Värt varenda krona .Aktiviteter för alla smaker som ingår i apollos program .. snackbaren +++++ Men det är lite tidigt på säsongen så havet ät ju inte så varmt 😎 och givetvis stenig strand när man går ner i havet Benka

 
2019-05-08

Inlägg av Roger B Alingsås, Sverige

Bra hotell

Riktigt bra mat, fria solstolar, en pool för bara vuxna som vill ha lugn och ro, kul uppträdande varje kväll, vill man motionera så fanns det aktiviteter varje dag. Så det bästa av allt : incheckning av resväskorna på hotellet 👍👍 Du slapp att stå i incheckningsköerna på flygplatsen !!

 
2019-05-06

Inlägg av Lars B Borås, Sverige

Ett mycket bra hotell.

Mina vänner bodde där en vecka och trivdes utomordentligt bra. Utsökt hjälp när de anlände av "Racerföraren Schumacher" i sin Ferrari (bagagebil). Mycket god Moussaka i restaurangen bl a, vid kvällsbesök. Perfekt med incheckning på hotellet, med boardingkort och allt klart för att gå upp till passkontrollen på Diagoras flygplats.

 
2019-05-06

Inlägg av Mollanbollan1 Halmstad, Sverige

Trevlig semester, men undvik rum 1023 och 1025

Vi hade oturen att bli tilldelade rum 1023 (rum 1025 är likadant) som ligger precis rakt ovanför entrén med en stor betongplatta på 10-15 meter rakt utanför balkongen som enda utsikt. Vi bad direkt om möjlighet att få byta rum eller uppgradera mot betalning. Detta kunde inte göras hos reception, utan fick göras direkt hos Apollos personal som fanns på plats hela tiden. Det tog två dagar och vi fick återkoppla flera gånger innan vi fick svar och det slutade med att de inte kunde hjälpa oss. Det hade varit trevligt om man kunde fått bättre service vid försök till rumsbyte eller uppgradering av rum. Vi reser mycket och har de få gånger vi behövt uppgradera aldrig haft några problem med detta, utan det har gått fort. Det var första gången vi reste med Apollo och just detta gjorde det lite tråkigt. Två dagar väntan på besked och sedan gick det inte. Ovilja? För övrigt hade vi en trevlig vistelse på Mythos Beach Resort. Hotellet är väl egentligen bäst lämpat för barnfamiljer, men funkade bra för oss som par också. Fanns en relaxpool längst ner på området mot havet för vuxna som var trevlig. Vi hade all-inklusive, vilket kanske var bra då hotellet ligger lite avskilt. De hade fantastiskt god mat, med ett brett utbud och väl utmärkt för allergier. Väldigt trevlig personal på hotellet. Det var sköna sängar. Hotellet låg ungefär mitt emellan Lindos och Rhodos stad. Vi tog bussen in till Rhodos gamla stad som gick direkt utanför hotellet och kostade ca. 4 euro/person, tog runt 40 min. Smidigt. En dag hyrde vi bil via hotellets reception och åkte först till Anthony Quinn Bay, en fantastisk liten vik med otroligt klart vatten. Det var inspelningsplats för filmen Kanonerna på Navarone. Perfekt att snorkla, men vi var där i april, så lite kallt ännu. Sedan åkte vi vidare till Lindos och Akropolis. Vi betalade 300kr för en dag med bilen en Peugot 107 med fria mill och fullt försäkrad, bara tanka upp det vi använde. Apollo tog det dubbla för en dag. Det var incheckning på hotellet inför hemresan. Väldigt smidigt.

 
2019-05-03

Inlägg av AnneliSigge Göteborg, Sverige

Familjeresa

Kanon fina rum, bra service med trevlig personal, god mat, mycket aktivitet för barnen och alla tränings (nördar) 😊 många olika pooler och en jättelång strand med stenar och lite sand. Så jättenöjd med min resa, stort tack till Apollo.