Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 2134 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Lägenheten, läget, städningen, sängarna-helheten med boendet
-
Tyvärr hade vi ingen bra upplevelse av den mat som serverades. Vi åt lunch första dagen vid den lilla serveringen och det var flera rätter som kommunranking vissa tillbehör. När vi frågade såg de frågande ut. Vi fick känslan av att nu tar vi det som finns kvar, vi köper inget nytt för snart är säsongen slut. Det är det enda som vi kan se förbättringspotential på.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


6 av 10

+
Ok rum, ok utsikt.
-
Svajjig wifi. Dålig bild på tv. Urkass sefcice på restaurangen. Korkat med diskställ över spisen. När vi använde spisen gick strömmen, var utan en heldag, de satte på, men när vi tändd spisen dog allt igen. Tills de bytte spisen. Jag fick städa och diska allt i lådorna efter honom och vatten som kommit in.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


10 av 10

+
Närheten till havet, fina, bekväma, fräscha rum, vuxenpoolområdet, utbudet av träning. Frukostpersonal och personalen på Restaurangen vid vuxenpoolen var helt fantastiska och serviceinriktade.
-
Receptionspersonalen behöver vara mer serviceinriktade och framförallt visa att kunden är viktigast genom att visa det med kroppsspråk och inställning. Trist på ett så fint hotell.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


10 av 10

+
Pool, läge m strand/utsikt, lägenheten
-
Ett enklare och billigare lunch alternativ

Bekräftad gäst: 2019-11-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


8 av 10

+
Ljust, fräscht nära strand och pool. Kul med många träningspass.
-
En till restaurang med flera alternativ. Bytet av badhanddukar blev krångligt, städpersonalen hade inte någon koll på hur många handdukar rummet hade (hämtade handdukar utan att fylla på eller fyllde på för många). Flera transferbussar till storstäderna (kanske är bättre under högsäsong). Större närköp med mera mat i, det var fint lägenheter med bra köksateraljer men ingen mat att handla nära om man skulle ha viljat laga en enklare lunch själv.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


9 av 10

+
Inga höga byggnader. Vackert med all grönska o träd kring resortet och byggnader. Uppvärmd utom och inomhus pool. Många aktiviteter om man önskar! Mysigt hotell område!
-
Aktiviteter från hotellets sida där saker i var i bra skick ex tennisrack, basketbollar mm

Bekräftad gäst: 2019-11-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

671 omdömen
Utmärkt
 
413
Väldigt bra
 
202
Bra
 
44
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-12-22

Inlägg av X5592XUmaries Lidköping, Sverige

Trevligt men inget vi återkommer till!

Inget mysigt, matsalen var för hög ljudnivå! Maten vid all-inclusive innebar samma lunch varje dag! Bättre på kvällarna där maten varierade! Ändå proffsig personal i matsalen! För mycket stenar på stranden och i havet! Hotellrummet var jättefint! Balkongen var fin! Poolbaren var bäst! Bra utbud på aktivitet på havet!

 
2019-10-28

Inlägg av Risoros Orihuela Costa, Spanien

Semester

V 43 bra vecka innan höstlovsveckan drar i gång lite lugnare då.Vi har haft en fantastisk vecka med sol varje dag +25-27. Om man bara är ut efter att slappa på hotellområdet så är hotellet rätt val både för familj och par. Vi hade bara frukost och åt oftast vid restaurang nere vid havet för både lunch och middag. Bästa var Dora som jobbade med att servera mat/dryck alltid glad och gav det extra som gjorde vistelsen extra bra ⭐⭐⭐⭐⭐ till henne.

 
2019-10-27

Inlägg av BoardingPass730376

Jättebra hotell

Vi bodde här en vecka med All Inclusive. Jättebra poolområde, jättebra poolrestaurang, bra frukost och middag med hundratals svåra val att göra. Lunch åt vi vid poolbaren, jättegott. Bra rum med utmärkta sängar. Stranden stenig, men alla pooler inkl inomhuspoolen jättebra fast lite kalla. Vi saknade bara en sak och det var duschar i närheten av poolerna. Personalen jättetrevlig, speciellt Christina och Nektarina i poolbaren. Incheckning vid frukost på hotellet vid avresedagen var jättesmidigt. Toppensemester👍

 
2019-10-10

Inlägg av Dajzz Aland Island, Finland

Bra allinclusive med barn

Hotellet bra och barnvänligt, sängarna sköna och rummen fräscha och välstädade. Maten är så bra den kan bli när det är stora volymer mat som skall ut, dvs bra men inte riktigt bra, alla hittade något att äta de gillade varje dag.

 
2019-09-28

Inlägg av Kakbiten Stockholm, Sverige

Mythos ☀️

Jättefint familjehotell som ligger precis vid havet. 4 pooler, massa träningspass, god frukost och trevlig serverings och städpersonal. ⭐️ En av killarna som jobbade vid biluthyrningen på hotellet borde byta jobb annars var allt toppen. Vi bodde i tvårumslägenhet och trivdes bra! Sängarna var över förväntan - väldigt sköna för att vara Grekland. Hög standard och rent hotell. Vi hyrde bil en dag för att ta oss runt ön, vilket rekommenderas. Vi var bland annat i Lindos och i Rhodos stad (gamla stan). Jättemysigt! Vi återvänder gärna hit! Stort tack för en fin vecka ❤️