Kundomdömen om Levante Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 854 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Marc,
Uppsala

+
God mat och mycket ingick i priset tex tennis och cykling
-
Städningen av rummen var under all kritik! Saknade duschhanddukar en dag. Bytte ej ut smutsiga glas eller koppar. Ingen städning av dusch, handfat och golvet i rummet på hela veckan. De tömde sopor och bäddade sängen men inte något mer.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


7 av 10

Karin ,
Kristianstad /Åhus

+
Läget bland olivlundarna och havet. Vår balkong ovanför träningsbassängen.
-
Vattentempen i träningsbassängen måste hålla minst 26 grader. Nu var det säkert nere på 22 grader. Iskallt och omöjligt att träna i. Synd för det var därför vi valde detta hotell. Det får inte vara så att hotellet slutar värma upp vattnet sista veckan. Jag är van simmare och fick huvudvärk vid träningen av kylan. Städningen på rummet undermålig. Bara ett glas när vi bodde två. Middagen alldeles för sen, 19:30. Då har det varit mörkt i två timmar och på ett träningshotell äter man mycket tidigare för att sedan orka upp på morgonen, äta frukostbuffen och röra sig igen. Vi är inte där för att sitta i baren två timmar innan middagen. Maten för fet, mycket stekt och trista desserter. Går inte i linje med ett träningshotell. Trist bröd också på frukostbuffén och "fruktsalladen" bestod vara av äppelbitar.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

Mikael,
Varberg

+
Gratis tennis, cyklar. Bra aktiviteter med stort utbud. Bra frukost o trevlig personal.
-
Bättre kartor för egna cykelturer Bättre utbud på lunchmat

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

Anneli,
Kungälv

+
Crawlkursen med Emma Igelström. Allt ingick låna cyklar, pass mm
-
Bättre lunch och middagsmat, dåligt på hela hotellet. Vi gick in till närmasta by och åt på en trevlig krog Karusell

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

Annelie,
Timmernabben

+
Stora fina områden, träningspass och tennis som ingick i priset
-
Bättre matmöjligheter när man inte har valt till middag på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Mariette,
Stockholm

+
+ Hotel area is very beautiful + Very good availability of sport activities + Nice with breakfast and dinner buffet
-
Quality of cleaning service should be improved e.g. remove sand from the floor etc. Food quality could be improved

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

Christina,
Göteborg

+
Allt i princip, maten, rummet, personalen....
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Peter,
Trelleborg

+
Bra utbud av aktiviteter, mycket bra frukost och trevlig personal. Läget vid stranden är kanon.
-
Lyhört mellan rum och ut till korridoren Gymmet behöver fräschas upp och man borde plocka undan och städa gymmet varje kväll eller morgon Sedan behöver Rhodos som ö verkligen ta ett krafttag och städa upp allt plastskräp som ligger i mängder över allt. Det ser rent ut sagt för jävligt ut. Det känns som om Rhodosborna dumpar allt i naturen.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

,

+
Läget vid havet,poolerna,trådgården
-
Träningsbassängen städades dåligt. Samma smuts på botten hela veckan

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Katinka,
Ystad

+
-
Lunchen är inte bra. Frukosten däremot utmärkt.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

834 omdömen
Utmärkt
 
597
Väldigt bra
 
161
Bra
 
49
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-09-01

Inlägg av 483annetteb

Guest

Vi har varit jätte nöjda med detta hotell. Levante uppfyllde alla våra förväntningar. God frukost, trevlig personal, bra träningsmöjligheter med bra instruktörer, rent och fint och fräscha pooler. Kortsagt, Utmärkt 👍

 
2018-10-13

Inlägg av famtell Göteborg, Sverige

Supernöjd👌/A-M Mölnlycke

Jag är supernöjd med min vistelse på Levante. Många och bra träningsmöjligheter och allt som ingick ex.tennis olika gruppträningar med grymma Sara,låna cyklar alla fina pooler barer och fräscha goda bufféer både morgon och kväll.Supertrevlig och proffsig personal.Nära till härlig strand och solstolar ingår även speciella badhanddukar ingår som man byter till rena i receptionen.

 
2018-06-17

Inlägg av Ann M

Aktiviteter högt o lågt

Sportprofil, stort gym med det mesta både maskiner o fria vikter, dock funkar inte alla maskiner ok. Cyklar, tennis o simning, bara att låna o nyttja. Segling o vindsurf vid stranden. Finns flera olika pooler varav en varm och en för barn. Vattensporter, aerobics finns också. Man kan träna hur mycket som helst. Frukostbuffen innehåller allt och lite till, middagsdito likaså. Man går inte hungrig. Finns två olika ställen för lunch. Det finns en liten shop på hotellet men en större supermarket tvärs över gatan. Ett trevligt hotell med trevlig personal. Rekommenderas både till den aktiva och den som vill njuta utan träning. Själv har jag rört mej mer än vanligt, svårt att låta bli när allt är serverat.

 
2017-12-07

Inlägg av Susanne_236 Lindome, Hallands Län, Sweden

Träningshotell

Fräscht o rent hotell, stort o rymligt rum nr.2018 (om jag minns rätt) bra rum med havsutsikt dock så såg man det stora taket över restaurangen innan havet i horisonten. Fin frukostbuffé . Restaurangen vid pool o beachen höll inte måttet varken i service el maten 2/5 . Fanns mycket att välja på i träning ,gymmet ,pass o vattengympa.

 
2017-10-13

Inlägg av annalL6059IV

Fantastiskt hotel med goda träningsmöjligheter

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Utmärkt frukost- och kvällsbuffé. Mycket bra träningsmöjligheter med pass och utlåning av cyklar. Ligger i en hotellby med infrastruktur i form av biluthyrning och bra bussförbindelser. Utmärkt och fritt Wi-Fi.