Kundomdömen om Levante Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 702 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Arne Conny,
Sandviken

+
Rent , fräscht , nytt och rymligt med fantastiska faciliteter för sport och motion . Mycket bra frukost och fina rum . Överhuvudtaget inget att anmärka på .
-
Nedskräpningen utanför hotellområdet , längs vägar och strandpromenad samt på stränder utanför hotellområden är monumental vilket Rhodos myndigheter borde göra något åt eftersom det på sikt inte är bra för turismen . Hotellområdet är rent och fint men det räcker liksom inte när man summerar det helhetsintryck man får av hela området där hotellet ligger.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

Jessica,
Västerås

+
Alla aktiviteter
-
Fler restauranger inom hotellområdet, mjölkfria produkter ex soyadryck

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Pontus,
Stockholm

+
Idrottsaktiviteter, låna gratis cykel, många pooler.
-
Maten är inte super, ner brittiskt än grekiskt.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Katarina,
Fagersta

+
Alla sporter i synnerhet vattensporter och tennis som vi utnyttjade mycket, fina bassänger, bra spa, fina rum, rent och fräscht, toppen med extra strand/pool handdukar. Väldigt trevlig personal.
-
Mer vatten gympa, många äldre personer (som min mamma) skulle uppskatta det då det i vissa fall är den enda aktivitet som fungerar för dem pga rörlighet etc.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Birgitta ,
Sthlm järfälla

+
Lugnt o bra läge. Kul att man kunde träna oxå. Alla var trevliga.
-
Att folk inte fick förboka solstolararna o inte var där på flera timmar gällde även stranden. Nån som kollade runt o sa till vore bra. Vinglas och riktiga kaffeskedar på rummen vore ett plus. Annars är vi jätte nöjda med allt. Hoppas på 2 veckor nästa år.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Paula,
Trollhättan

+
jättebra service av alla. Trevligt mottagande med mackor på rummet då vi anlände sent. Super rent och fräscht
-
Maten var inte så vidare bra, kändes som halvfabrikat.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


7 av 10

,

+
Frukost buffén
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

,

+
tennisbanorna och dess tillgänglighet
-
- det gavs bara en badhandduk/person och vecka (i beskrivningen lät det som att det gick att få nya) - fler veganska alternativ hade önskats, pratade både med personal och restaurangmanager men endast sojamjölk kunde erbjudas som alternativ - stora poolen upplevdes kall av flera gäster - havsvattnet var inte klart utan fullt av sjögräs

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

Henry,
Järfälla

+
Faciliteter. Närhet till havet. Många pooler. Träningsmöjligheter.
-
Städning måste förbättras, motsvarade ett 2-stjärnigt hotell. Service i receptionen under all kritik. När receptionen ej aktiverat våra nyckelkort korrekt vid incheckning så föreslog de att vi skulle kontakta Apollo! Hela incheckningen försenades en timme p.g.a ett misstag från receptionen. Ingen ursäkt och ingen kompensation på minsta sätt. Ej värdigt ett 5-stjärnigt hotell (enligt lokal klassificering)!

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Stylianos,
Stockholm

+
Personal, bemötande, service, mat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

817 omdömen
Utmärkt
 
585
Väldigt bra
 
158
Bra
 
47
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-09-01

Inlägg av 483annetteb

Guest

Vi har varit jätte nöjda med detta hotell. Levante uppfyllde alla våra förväntningar. God frukost, trevlig personal, bra träningsmöjligheter med bra instruktörer, rent och fint och fräscha pooler. Kortsagt, Utmärkt 👍

 
2018-10-13

Inlägg av famtell Göteborg, Sverige

Supernöjd👌/A-M Mölnlycke

Jag är supernöjd med min vistelse på Levante. Många och bra träningsmöjligheter och allt som ingick ex.tennis olika gruppträningar med grymma Sara,låna cyklar alla fina pooler barer och fräscha goda bufféer både morgon och kväll.Supertrevlig och proffsig personal.Nära till härlig strand och solstolar ingår även speciella badhanddukar ingår som man byter till rena i receptionen.

 
2018-06-17

Inlägg av Ann M

Aktiviteter högt o lågt

Sportprofil, stort gym med det mesta både maskiner o fria vikter, dock funkar inte alla maskiner ok. Cyklar, tennis o simning, bara att låna o nyttja. Segling o vindsurf vid stranden. Finns flera olika pooler varav en varm och en för barn. Vattensporter, aerobics finns också. Man kan träna hur mycket som helst. Frukostbuffen innehåller allt och lite till, middagsdito likaså. Man går inte hungrig. Finns två olika ställen för lunch. Det finns en liten shop på hotellet men en större supermarket tvärs över gatan. Ett trevligt hotell med trevlig personal. Rekommenderas både till den aktiva och den som vill njuta utan träning. Själv har jag rört mej mer än vanligt, svårt att låta bli när allt är serverat.

 
2017-12-07

Inlägg av Susanne_236 Lindome, Hallands Län, Sweden

Träningshotell

Fräscht o rent hotell, stort o rymligt rum nr.2018 (om jag minns rätt) bra rum med havsutsikt dock så såg man det stora taket över restaurangen innan havet i horisonten. Fin frukostbuffé . Restaurangen vid pool o beachen höll inte måttet varken i service el maten 2/5 . Fanns mycket att välja på i träning ,gymmet ,pass o vattengympa.

 
2017-10-13

Inlägg av annalL6059IV

Fantastiskt hotel med goda träningsmöjligheter

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Utmärkt frukost- och kvällsbuffé. Mycket bra träningsmöjligheter med pass och utlåning av cyklar. Ligger i en hotellby med infrastruktur i form av biluthyrning och bra bussförbindelser. Utmärkt och fritt Wi-Fi.