1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Levante Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Jenny,
Järfälla

+
Mycket att göra träningsmässigt.
-
Lite mer sällskapsytor med avkoppling/lek/spel. Fler ställen att äta på trots att det snart är slut på säsongen. Tråkigt att vissa saker inte fanns att beställa när det gäller mat o dryck pga säsongen snart är slut, vi betalade lika mycket och t.o.m mer då priset var högre pga höstlovet. Tråkigt att inte bussarna till olika resmål om Rhodos stad o Lindos gick så ofta

Bekräftad gäst: 2018-11-05


9 av 10

,

+
Aktiviteterna cykling, simning, pass
-
Maten kunde varit bättre

Bekräftad gäst: 2018-11-05


10 av 10

rickard,
Stockholm

+
Läget och att det vara nytt och fräscht. God mat.
-
Vet ej men för mycket tårtefterätter för min smak.

Bekräftad gäst: 2018-11-05


8 av 10

Marie-Anne ,
Tullinge

+
Det vänliga bemötandet och den snabba servicen.
-
Jag försökte nå dem angående att barnbarnet behövde laktosfri mat och vi ville ha helpension men fick inget svar. Ni hänvisade till er personal på Rhodos och de gav svaret att det finns specialkost men av vilken typ kunde de inte svara på. Jag fick därför ta med mig smör etc från Sverige.

Bekräftad gäst: 2018-11-05


8 av 10

Mikael,
Stockholm

+
Poolen närmast havet, tennisplanerna och gymmet.
-
Plantera ut några stora palmer på hotellområdet. Det var lite avskalat med växtlighet. Mycket oljud från hundar på granntomterna på nätterna

Bekräftad gäst: 2018-11-05


8 av 10

Lars,
Stockholm

+
Läget och alla aktivitetsutbud
-
Hotellet som helhet bra. Om jag ser något som kan förbättras så är det varierat utbud av maträtter lunch och middag när man har frukostpension. Saknade mer grönt som valmöjlighet när vi åt vid matstället nere vid havet

Bekräftad gäst: 2018-11-05


9 av 10

Erik,
Stockholm

+
Alla aktiviteter, personalen var mycket trevlig.
-
Fyll på med duschtvål när den tagit slut. Kanske lite kallt i pooler.

Bekräftad gäst: 2018-11-05


8 av 10

Tiina,
SUNDBYBERG

+
Fin resort
-
Borde finnas shuttle service ett par gånger efter kl 15 på eftermiddagarna till nån av närliggande byar från hotellet . Alla har inte all incl . Man ska inte bli låst till ett matställe på resorten med bestämda tider . Självklart förstår man att många matställen stänger inför säsongen.

Bekräftad gäst: 2018-11-05


10 av 10

Emilie,
Stockholm

+
Allt var bra! Så nöjd! Vi hade förstås tur med vädret men ändå! Det var så trevlig personal och bra coacher. Fantastiskt kul med alla sporter. Spa avdelningen var jättefin.
-
Kanske lite fler vegetariska rätter i lunchrestaurangen. Första kvällen hade vi en show som mynnade ut i dans för alla som ville. Det var riktigt kul, så varför inte ha lite disco nån timme efter middagen fler kvällar.

Bekräftad gäst: 2018-11-05


9 av 10

,

+
Träningsmöjligheterna och personalen, extra guldstjärna till Manolis och Kiriakos i restaurangen!
-
Lite mer att göra för små barn som ännu inte kan ta del av träningsmöjligheterna

Bekräftad gäst: 2018-11-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

766 omdömen
Utmärkt
 
554
Väldigt bra
 
148
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-10-13

Inlägg av famtell Göteborg, Sverige

Supernöjd👌/A-M Mölnlycke

Jag är supernöjd med min vistelse på Levante. Många och bra träningsmöjligheter och allt som ingick ex.tennis olika gruppträningar med grymma Sara,låna cyklar alla fina pooler barer och fräscha goda bufféer både morgon och kväll.Supertrevlig och proffsig personal.Nära till härlig strand och solstolar ingår även speciella badhanddukar ingår som man byter till rena i receptionen.

 
2018-06-17

Inlägg av Ann M

Aktiviteter högt o lågt

Sportprofil, stort gym med det mesta både maskiner o fria vikter, dock funkar inte alla maskiner ok. Cyklar, tennis o simning, bara att låna o nyttja. Segling o vindsurf vid stranden. Finns flera olika pooler varav en varm och en för barn. Vattensporter, aerobics finns också. Man kan träna hur mycket som helst. Frukostbuffen innehåller allt och lite till, middagsdito likaså. Man går inte hungrig. Finns två olika ställen för lunch. Det finns en liten shop på hotellet men en större supermarket tvärs över gatan. Ett trevligt hotell med trevlig personal. Rekommenderas både till den aktiva och den som vill njuta utan träning. Själv har jag rört mej mer än vanligt, svårt att låta bli när allt är serverat.

 
2017-12-07

Inlägg av Susanne_236 Lindome, Hallands Län, Sweden

Träningshotell

Fräscht o rent hotell, stort o rymligt rum nr.2018 (om jag minns rätt) bra rum med havsutsikt dock så såg man det stora taket över restaurangen innan havet i horisonten. Fin frukostbuffé . Restaurangen vid pool o beachen höll inte måttet varken i service el maten 2/5 . Fanns mycket att välja på i träning ,gymmet ,pass o vattengympa.

 
2017-10-13

Inlägg av annalL6059IV

Fantastiskt hotel med goda träningsmöjligheter

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Utmärkt frukost- och kvällsbuffé. Mycket bra träningsmöjligheter med pass och utlåning av cyklar. Ligger i en hotellby med infrastruktur i form av biluthyrning och bra bussförbindelser. Utmärkt och fritt Wi-Fi.

 
2017-10-03

Inlägg av KristinaL1192

Hotell med träningsfokus

Rummen är rena och ganska rymliga. Personalen trevlig och hjälpsam. Många olika träningsaktiviteter finns som tennis, vattengymnastik, vattensporter av olika slag och träning i alla former yoga, pilates, piloxing, styrka. Frukost- och middagsbuffe med otroligt mycket att välja på. Lite tråkigt att det inte finns laktosfri mjölk och mer gluten/laktosfri mat.