1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Levante Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Annika,
Mölndal

+
Personal och mat (frukostbuffen)
-
Det är lite slitet och ffa några av ungdomarna som jobbar för mw är grisiga och stökiga -ser inte så mysigt ut

Bekräftad gäst: 2019-07-17


8 av 10

Dennis,
Partille

+
Stora rum, bra pool, nära till stranden och hög kvalitet på maten!
-
Sängarna är för hårda!!! Störigt med aktiviteter varje dag i stora poolen, även om man har barn vill man slippa skrikande ledare och barngrupper! Gymmet är under all kritik. Smutsigt och inte genomtänkt. Om h ska vara ett träningshotell måste gymmet uppdateras! Borde finnas mer aktiviteter för vuxna vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


6 av 10

,

+
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Linda,
Stockholm

+
Bra service, gott om plats runt poolen, stora rum.
-
De måste börja jobba med hållbara lösningar! Mängden plastglas, engpngsschampo mm var förskräckande. Det var väldigt otydligt vad som gällde om man ville äta middag på den andra restaurangen. Och fixa hotellkartor med rätt antal pooler.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

,

+
Tennisplaner och utbud av andra aktiviteter. Bra med olika pooler.
-
Fler solstolar till stranden. Bättre städning på hotellrummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


8 av 10

Anne-Sofi,
Sundsvall

+
Olika pooler
-
MarkWarner aktiviteter mer avsides, inte någon Info om dessa barngrupper före resa. Dela ut reflexer, eller låna ut reflexvästar, de hade behövts på kvällen när vi gick till och från Kolombya på kvällstid.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


6 av 10

Katrin,
Stockholm

+
Storlek rummet
-
Dålig info om utflykter dålig. När redan startar ons var många utflykter inte valbara. Felaktig info i den pärm som fanns vid receptionen. Tråkigt bemötande när jag ringde tillbaka till det meddelande jag fick vad gäller utflykter på sms. Vi kunde lika gärna rest utan arrangör.

Bekräftad gäst: 2019-07-10


8 av 10

,
Stockholm

+
Vuxenpoolen, fri tillgång närsomhelst till tennis, gruppträningsannläggningen med tak vid havet.
-
Fräscha upp gymmet och laga maskinerna.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


5 av 10

Hosni,
Stockholm

+
Polen va bar ,
-
Bättre renovering av rummet,

Bekräftad gäst: 2019-07-07


7 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Förutom städningen som var lite ”sådär” så var själva hotellet fräscht. Eftersom vi hade sökt efter ett hotell med träningsinriktning så var nog det bästa med hotellet att det fanns så många aktiviteter att ta del av! Framförallt att det fanns så många pass att välja mellan varje dag, med mkt peppande instruktörer från britternas researrangör! Super!
-
Köttet i middagsbuffén hade mer att önska! Det godaste var grönsakerna och frukten.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

793 omdömen
Utmärkt
 
571
Väldigt bra
 
153
Bra
 
44
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-10-13

Inlägg av famtell Göteborg, Sverige

Supernöjd👌/A-M Mölnlycke

Jag är supernöjd med min vistelse på Levante. Många och bra träningsmöjligheter och allt som ingick ex.tennis olika gruppträningar med grymma Sara,låna cyklar alla fina pooler barer och fräscha goda bufféer både morgon och kväll.Supertrevlig och proffsig personal.Nära till härlig strand och solstolar ingår även speciella badhanddukar ingår som man byter till rena i receptionen.

 
2018-06-17

Inlägg av Ann M

Aktiviteter högt o lågt

Sportprofil, stort gym med det mesta både maskiner o fria vikter, dock funkar inte alla maskiner ok. Cyklar, tennis o simning, bara att låna o nyttja. Segling o vindsurf vid stranden. Finns flera olika pooler varav en varm och en för barn. Vattensporter, aerobics finns också. Man kan träna hur mycket som helst. Frukostbuffen innehåller allt och lite till, middagsdito likaså. Man går inte hungrig. Finns två olika ställen för lunch. Det finns en liten shop på hotellet men en större supermarket tvärs över gatan. Ett trevligt hotell med trevlig personal. Rekommenderas både till den aktiva och den som vill njuta utan träning. Själv har jag rört mej mer än vanligt, svårt att låta bli när allt är serverat.

 
2017-12-07

Inlägg av Susanne_236 Lindome, Hallands Län, Sweden

Träningshotell

Fräscht o rent hotell, stort o rymligt rum nr.2018 (om jag minns rätt) bra rum med havsutsikt dock så såg man det stora taket över restaurangen innan havet i horisonten. Fin frukostbuffé . Restaurangen vid pool o beachen höll inte måttet varken i service el maten 2/5 . Fanns mycket att välja på i träning ,gymmet ,pass o vattengympa.

 
2017-10-13

Inlägg av annalL6059IV

Fantastiskt hotel med goda träningsmöjligheter

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Utmärkt frukost- och kvällsbuffé. Mycket bra träningsmöjligheter med pass och utlåning av cyklar. Ligger i en hotellby med infrastruktur i form av biluthyrning och bra bussförbindelser. Utmärkt och fritt Wi-Fi.

 
2017-10-03

Inlägg av KristinaL1192

Hotell med träningsfokus

Rummen är rena och ganska rymliga. Personalen trevlig och hjälpsam. Många olika träningsaktiviteter finns som tennis, vattengymnastik, vattensporter av olika slag och träning i alla former yoga, pilates, piloxing, styrka. Frukost- och middagsbuffe med otroligt mycket att välja på. Lite tråkigt att det inte finns laktosfri mjölk och mer gluten/laktosfri mat.