1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Afandou Bay Resort

  • Stillsamt område
  • Fantasifullt poolområde
  • Nära stranden

På Afandou Bay Resort bor du i lugna omgivningar. Hotellets poolområde är fantasifullt utformat och här hittar du lätt en egen vrå där du kan njuta av solen. Klapperstensstrand med klart vatten finns bara några meter från hotellet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Stora fina rum
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 175 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Afandou Bay Resort är beläget på östra sidan om Rhodos, nära stranden Afandou. Omgivningarna är väldigt stillsamma och passar dig som längtar efter att bara koppla av i lugn och ro. Hotellet har ett trevligt lagunliknande område.

Poolområde med en pool med barnsektion. Pool-/snackbar och gratis solstolar och parasoller. Handdukar mot deposition. I hotellets restaurang serveras en frukostbuffé och middagsbuffé (män måste bära långbyxor vid middagen), och det arrangeras temakvällar några gånger per vecka. Liten livsmedelsbutik och lekplats för barnen. Gratis wifi. Spa med behandlingar, nagelsalong, jacuzzi och bastu mot avgift. Tennisbana mot avgift. Lokal trafik. Det finns inga restauranger eller butiker för shopping nära hotellet. Det är 2 kilometer till närmaste centrum.

Måltider

Halvpension.