Rumstyper på Summer Senses

Deluxerum

Modernt inredda deluxerum i kykladisk stil med dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler och kaffe- och tefaciliteter. Deponering, minibar, luftkonditionering och wifi ingår. Badrockar och tofflor. Modern bad/dusch och wc med hårtork. Terrass eller balkong, med utsikt över trädgården eller havet. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: Ca 25 kvm.
Antal personer: 1-2

Juniorsvit

Generösa och öppna juniorsviter med dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrasäng. Tv med satellitkanaler och kaffe- och tefaciliteter. Deponering, minibar, luftkonditionering och wifi ingår. Badrockar och tofflor. Modern bad/dusch och wc med hårtork. Balkong med utsikt mot trädgården. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: 27-35 kvm.
Antal personer: 2-3

Superiorsvit med privat pool

Ljusa superiorsviter med öppen planlösning med dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler och kaffe- och tefaciliteter. Gratis deponering, minibar, luftkonditionering och wifi. Badrockar och tofflor. Bad/dusch och wc med hårtork. Uteplats med privat pool och havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: Ca 23 kvm.
Antal personer: 2

Svit

Ljusa och öppna sviter med dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrasäng. Sittplats. Tv med satellitkanaler och kaffe- och tefaciliteter. Gratis deponering, minibar, luftkonditionering och wifi. Badrockar och tofflor. Bad/dusch och wc med hårtork. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: Ca 36-43 kvm.
Antal personer: 2-3