Summer Senses

  • Helt nybyggt hotell
  • Fräscha, ljusa rum med uteplats
  • Nära stranden

Välkommen till vår eleganta nyhet på Paros – Summer Senses! Hotellet öppnade i maj 2019 med visionen att bli det största och mest lyxiga hotellet på Paros. Fem minuter från den kända sandstranden Punda Beach väntar en hotellby med över hundra deluxerum. Här bor du i en lugn och behaglig atmosfär med flera pooler, spa, restauranger och barer.

Gästerna gillar

Fräscht och hög standard, bra wifi och mycket bra frukost. Poolen var supernice och Punda Beach (...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 98 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Summer Senses på Paros är ett splitternytt hotell uppbyggt i kykladisk stil i traditionella tvåvåningsbyggnader. Två kilometer från Summer Senses ligger den mysiga lilla byn Piso Livadi med tavernor och små båtar i hamnen.

Hotellet har ett stort poolområde med tre pooler, varav en är en barnpool. Gratis solstolar och parasoller väntar vid poolen. Gratis pool- och strandhanddukar. Bara fem minuter bort ligger en av Paros mest kända stränder, Punda Beach, med turkosblått vatten och skön sand.

På hotellet finns två restauranger, en huvudrestaurang och en à la carte. Efter middagen finns två barer att släcka törsten vid, varav en ligger vid poolen. På hotellets spa kan du njuta av bastu, massage och en inomhuspool. De ljusa rummen på Summer Senses andas lyx och gästerna har tillgång till room service dygnet runt.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.