Kundomdömen om Parosland

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 17 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Anna,
Uppsala

+
Litet familjedrivet, hög service, alltid trevliga och tillmötesgående.
-
Näpp

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Anders,
Vaxholm

+
Poolområdet, bra luftkonditionering,biluthyrning
-
Brödrost, tidigare öppning frukost

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

JohN,
Stockholm

+
Maten och servicen. Fin personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Jonas,
Jörlanda

+
Frukost och service
-
bättre furkostpåse sista dagen, mest kakor var det

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

Azadeh,
Stockholm

+
service och underbar personal
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

,

+
Personalen och poolen!
-
Vi hade ätit oftare i Restaurangen om det fanns fler vegetariska alternativ på matsedeln.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


10 av 10

anders,
höllviken

+
Avkopplande miljö, perfekt service
-
I annonsen sägs att hotellet har gym. Men träningsutrustningen är tyvärr undermålig.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

Rebecka,
Kungälv

+
Fantastisk frukost. Väldigt trevlig personal och välskött!
-
Restaurangen kvällstid. Inte jättegod mat till ganska högt pris

Bekräftad gäst: 2018-06-02


9 av 10

Kajsa,
Stockholm

+
Fint och trevligt. Väldigt bra service. Rent och snyggts jättebra frukost!
-
Det kändes längre än 800m till centrum och strand

Bekräftad gäst: 2018-06-02


9 av 10

Mats,
Upplands Väsby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

236 omdömen
Utmärkt
 
178
Väldigt bra
 
43
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-17

Inlägg av 103fredrikp Jönköping, Sverige

En lugn oas

Den absolut rätta platsen att avnjuta en lugn och avkopplande semester på. Samt en fantastisk service som är svår att slå. Hoppas ni kommer att tycka likadant..! Så ta din bok avnjut den till frukost, lunch... Efter en cykeltur eller bara hela tiden.

 
2018-09-17

Inlägg av Annika W

Extraservice

Rum med det lilla extra, en handy, egen smartphone, som du får ha under hela din vistelse. Tvål,schampoo, balsam, badrock och tofflor, allt man behöver på rummen. Frukosten var underbar, mycket att välja på och poolområdet var så mysigt. Nära till den fantastiska stranden Akiri

 
2018-08-07

Inlägg av Johan J

Bästa hotell och restaurang

Utan tvekan det bästa hotellet och restaurangen i Aliki. Skönt designade rum och små detaljer som ger utsökt intryck. Lägg därtill en fantastiskt trevlig personal som gör allt för att din vistelse här ska bli så bra som möjligt. Ligger bara 10 min från strand och centrum och det är väldigt lugna omgivningar vilket vi uppskattade stort. Hyr gärna bil direkt från hotellet. Prisvärt. Vi hyrde scooter och fyrhjuling på annat håll. Mycket fint sätt att ta sig runt ön på och upptäcka egna små stränder. Johan Jern

 
2019-11-06

Inlägg av ChristinaKristiansen Alicante, Comunidad Valenciana, Spain

Peaceful, Pretty surroundings.

I went with a group of people. Our accommodation was lovely with everything you need and more. Very friendly staff. Plenty to choose from at breakfast, especially if you like cakes!! Dinner was a little dissapointing, not much choice at all. A great base for travelling around the island. Beautiful Noussa with great shops and lovely Harbour with plenty of restaurants etc,. We only stayed four nights and wished we had a couple more to unwind after our site seeing.

 
2019-10-02

Inlägg av beldars Denver, Colorado

Perfect

We had a surpisingly delightful stay. It's not the fanciest hotel, but the rooms are plenty big and spotless. Each one has a lanai (with small hanging eacks) that allows you to spread out. The staff was lovely, the room was spotless and quiet and the breakfast was SPECTACULAR. So, too, were the other meals. Clearly, they pay attention to detail. We enjoy walking, so we didn't mind walking 10 minutes to Aliki for seafood and beach. But when we wanted to tour we rented a car at the front desk. Very efficient rental; took 2 minutes! (Be sure to get an international driver's license before coming.) The pool is beautiful. Great for kids. There were no kids during our visit, though. This place was outstanding