1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Parosland

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

JohN,
Stockholm

+
Maten och servicen. Fin personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Jonas,
Jörlanda

+
Frukost och service
-
bättre furkostpåse sista dagen, mest kakor var det

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

Azadeh,
Stockholm

+
service och underbar personal
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

,

+
Personalen och poolen!
-
Vi hade ätit oftare i Restaurangen om det fanns fler vegetariska alternativ på matsedeln.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


10 av 10

anders,
höllviken

+
Avkopplande miljö, perfekt service
-
I annonsen sägs att hotellet har gym. Men träningsutrustningen är tyvärr undermålig.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

Rebecka,
Kungälv

+
Fantastisk frukost. Väldigt trevlig personal och välskött!
-
Restaurangen kvällstid. Inte jättegod mat till ganska högt pris

Bekräftad gäst: 2018-06-02


9 av 10

Kajsa,
Stockholm

+
Fint och trevligt. Väldigt bra service. Rent och snyggts jättebra frukost!
-
Det kändes längre än 800m till centrum och strand

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

Dag Harald,
Hyggen

+
-
Transfer til hotellet gikk rundt HELE øya, og vi var kun tre personer i bussen siste halvdel av turen. Totalt tok vår reise 15 timer, og det burde vært satt opp en mindre buss direkte fra havnen på Paros til hotellet. Unødvendig å busse rundt hele øya. Kjedelig at HELE lørdagen både ved tur og retur går med til reise.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Rune,
Råde

+
Behagelig atmosfære
-
Litt mindre støy ved bassenget

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

W,
Bærum

+
Vennlighet og service til alle ansatte Stille og fredelig
-
NA

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

212 omdömen
Utmärkt
 
162
Väldigt bra
 
37
Bra
 
9
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-17

Inlägg av 103fredrikp Jönköping, Sverige

En lugn oas

Den absolut rätta platsen att avnjuta en lugn och avkopplande semester på. Samt en fantastisk service som är svår att slå. Hoppas ni kommer att tycka likadant..! Så ta din bok avnjut den till frukost, lunch... Efter en cykeltur eller bara hela tiden.

 
2018-09-17

Inlägg av Annika W

Extraservice

Rum med det lilla extra, en handy, egen smartphone, som du får ha under hela din vistelse. Tvål,schampoo, balsam, badrock och tofflor, allt man behöver på rummen. Frukosten var underbar, mycket att välja på och poolområdet var så mysigt. Nära till den fantastiska stranden Akiri

 
2018-08-07

Inlägg av Johan J

Bästa hotell och restaurang

Utan tvekan det bästa hotellet och restaurangen i Aliki. Skönt designade rum och små detaljer som ger utsökt intryck. Lägg därtill en fantastiskt trevlig personal som gör allt för att din vistelse här ska bli så bra som möjligt. Ligger bara 10 min från strand och centrum och det är väldigt lugna omgivningar vilket vi uppskattade stort. Hyr gärna bil direkt från hotellet. Prisvärt. Vi hyrde scooter och fyrhjuling på annat håll. Mycket fint sätt att ta sig runt ön på och upptäcka egna små stränder. Johan Jern

 
2018-09-28

Inlägg av Gael G Katikati, Nya Zeeland

Beautiful stay

My husband and are travelling in the Greek Islands. We stayed at Parosland Hotel a lovely boutique hotel set in spacious grounds with trees and gardens. We were booked for 2 nights but because of the weather and the ferries not going at all we stayed another 2 nights. The owners are very gracious and accommodating with everything. You want a quiet place to stay while travelling I would recommend this hotel. Breakfasts are so good. We also dined here and the food was outstanding. They also have rental cars very reasonable price which we hired for one day to travel around Paros. It is very close to Aliki so you can stroll down to the beach.

 
2018-09-26

Inlägg av Michael S

Nice hotel

Just spent 6 nights at the lonely hotel,we were in one of the small bungalows which was spacious & comfortable & kept extremely clean.The whole of the staff were extremely nice,friendly,helpful & efficient from the reception to the pool bar,very nice.The food was very good as well,breakfast was the typical island buffet,lovely yoghurt,fresh bread,etc but also had a juicer to make fresh squeezed orange juice,lovely. The relaxing & roomy pool area was,just like the rest of the hotel,kept very clean & tidy,just one little whinge,maybe they could invest in some thicker sunbed covers they were a bit hard,but all in all a nice hotel you wouldn't hesitate to return to or recommend to friends.Its well situated about 15mins easy walk from the small harbour & taverners to spend the evenings so all in all a good choice