Kundomdömen om Parian Boutique

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Ronney Karl-erik,
Strömstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Karin Nilsson,
Nynäshamn

+
De städade rummen två gånger om dagen. Man valde själv när frukosten skulle serveras på rummet.
-
Det finns inte så mycket skugga när man äter frukost.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Jan,
Huskvarna

+
Otroligt bra frukost! Service inriktad personal i receptionen. Trevlig inredning o dekor i hela hotellet.
-
Klent med 2×80cm sängar i superiorrummen. Det framgår heller inte på er hemsida att sängarna är små. Lite mer skugga på innergården vore bra då flertalet av balkongerna har sol em o kväll. Poolens bakteriedödande medel svider rejält i hud o ögon.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Birgitta,
Växjö

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Arne,
Råå

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Pauline,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Helene,
Kullavik

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Mårten,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


9 av 10

Louise,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Nina Høy,
Narvik

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

355 omdömen
Utmärkt
 
174
Väldigt bra
 
101
Bra
 
36
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-08-24

Inlägg av MGustavsson Stockholm, Sverige

Fräscht och lugnt

Bra fyrstjärnigt hotell som ligger något utanför Noussa, en 7-10 min promenad tar dig till de smala gränderna och hamnen. Strandnära hotell i det annars i princip strandlösa Noussa. Direkt vid stranden. Frukost, som är helt ok, startar vid 8 och solstolarna tas fram 9. Ingen hets att ta plats utan lugnt vid både strand och pool. Strandstolar ingår för hotellgäster samt gratis strandhandduk. Ac och säkerhetsbox på rummet. Djup pool. Bra lunch på hotellet, Cesarsalladen var min favorit.

 
2017-08-01

Inlägg av Liza9193 Sigtuna, Sverige

Mysigt och trevligt familjehotell

Jättetrevlig personal! Gör det lilla extra. Rent och fräscht. Lugnt och avkopplande hotell. Mycket och välja till frukost. Åt även lunch några av dagarna och smakade gott och lagom med portionerna. Behöver inte boka upp solstolar i förväg för det finns gott av dom. Både vid poolen och havet. Havsbotten är mestadels sand men kan finnas någon sten. Det ligger en trafikerad väg mellan hotellet och stranden. Kan rekommendera hotellet!

 
2016-07-04

Inlägg av Eva S Berlin, Tyskland

Enastående trevlig och serviceinriktad personal!

Rent och fint överallt. Fantastisk personal som var hjälpsam i alla situationer (anpassade frukosten till en allergiker, tillkallade specialistläkare vid en olyckssituation, gav mycket bra och tillförlitliga tips om utflykter m.m.) Utmärkt läge nära stranden. Lugnt och tyst. Vi kände oss verkligen väl omhändertagna under vår semester!

 
2016-06-07

Inlägg av lottalu Uppsala, Sverige

Mycket nöjd.

Fint hotell, bra städning, fantastiskt personal, fullgod frukostbuffé, god lunch. Det enda jag har att klaga på är sängen. Den var fruktansvärt hård. Hade den varit bra hade hotellet fått full pott av mig.

 
2013-07-16

Inlägg av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Rent och fint hotell med trevlig personal. Resturangmaten var i toppklass, vi åt gärna på hotellet istället för att gå ut på stan. Gratis solsängar på stranden som tyvärr var skräpig och inte städades.