Kundomdömen om Panorama (Paros)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Trevlig personal. Helt och rent. Såg solnedgången varje kväll från balkongen. Gratis safety box, AC och myggdosor till eluttagen. Rejäl hårfön. Utsikten från restaurangen. Närhet till busshållplats och större mataffär.
-
Skriv att hotellet ligger på en kulle och att det är en bra bit att gå till Parikia centrum och ner till stranden. Och att denna väg är väldigt mörk eller helt oupplyst kvällstid och bitvis helt saknar trottoar, vilket känns väldigt otryggt. Servera gärna äggröra utan korvbitar i, istället för med till frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

+
-
Mer tillmötesgående med önskemål. Samt bättre service, tex när vi ville beställa mat eller dryck i restaurangen eller vid poolen fanns det aldrig någon där. Trots att det stod att man kunde beställa mellan kl.12-22 fick vi vänta mellan 1-2h varje gång.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

+
Grekiskt och mysigt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
Läget och den trevliga personalen. Handdukar byttes varje dag!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


8 av 10

+
Personal o fin utsikt. Bra hotell för motionärer! - långt till bad och till centrum.
-
Telefonen fungerar ej!

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

147 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
62
Bra
 
31
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av MitheraT Ekerö, Sverige

Helt ok

Vi gjorde en sista-minuten-bokning för två nätter och fick ett rum på bottenvåningen med pytteliten uteplats. Helt ok när man bokar sent. Hårda sängar, pytteliten dusch. Trevlig personal vid incheckningen. Frukosten är viktig för oss och vi hade läst recensioner om att den var fantastisk. Det var inte vår upplevelse. Kalla ägg som var så hårdkokta att gulan fått en grön kant, marmelad från närmsta supermarket, omogen frukt, stabbig yoghurt. Det enda varma var någon typ av äggröra med korv/skinka i - svårt att äta om man inte äter kött... Kaffet var dock gott, brödet färskt och utsikten fin.

 
2018-09-22

Inlägg av stenehov87

Vilken Pärla!

Vi bodde två veckor på Panorama, superfin service! All personal är så trevlig och hjälpsam, rent och snyggt överallt! Och vilken trädgård! Rummet blev städat varje dag och superbra frukost, fastän vi lämnade 05:30 på morgonen såg dom till att vi fick kaffe och macka. Skulle rekommendera alla jag känner att bo här, bästa utsikten i Parikia!

 
2017-07-19

Inlägg av kenneth623 Malmö, Sverige

Underbar utsikt

Vi bodde här i 4 dgr i Juli månad. Hotellet har gratis transfer från o till hotellet. Det är ca 10 min till Parikia där det finns gott om restauranger o en del butiker. Till stranden är det 5 min att gå inte den bästa men helt klart godkänd. På stranden kan man hyra solstolar för 4 euro per styck. Vi bodde i en trevlig trerumslgh rum 204 utsikt mot poolen, i rumspriset ingår en stabil o god frukost. Är man två personer skall man boka rum 412 som har en stor balkong med en magisk utsikt över stranden o havet. På hotellet finns en liten o välskött pool samt kan man sitta o avnjuta den magiska utsikten. Hotellet serverar enklare måltider. Mitt emot hotellet finns det scooter,fyrhjulingar mm att hyra om man vill utforska ön. Ett stort tack till personalen som är otroligt hjälpsamma.

 
2015-06-27

Inlägg av Birgittahelena Norrköping, Sverige

Paros i juni

När vi kom till Paros med båt och tung ryggsäck tänkte vi att varför bokade vi ett hotell så långt från hamnen. Men det var det finaste ställe man kunde bo på. Vi hade ett rum med en otroligt stor balkong och en utsikt som var superfin, vy över stan och stranden. Balkonen var avskild från andra balkonger så vi hade ingen insyn från någon. Alla balkonger var inte likadana, det fanns även små balkonger med lite sol och ingen fin utsikt. Badrummet rent och fint. Bra säkerhetsfack med kod som inte kostade extra. Frukosten också toppen med både kall och varm mat. Frukosten kunde man äta både inne och ute. Poolen liten men ändå bra, solstolar runtom. Hotellet hade en fantastisk trädgård men massor av blommor och fruktträd, det fanns apelsinträd, nektarinträd, hibiskus mm. Sängarna var ovanligt sköna för att vara Grekland och på morgonen vaknade man av att en tupp gol på granntomten. Boka rum 412 så får ni ett toppen rum.

 
2019-12-27

Inlägg av LanzaBliss Lanzarote, Spanien

Wonderful

The staff were so lovely, helpful and welcoming. The hotel itself is beautiful.... set up in the hills above Parikia, with a stunning view across the bay. It's very charming and full of character, set in beautiful gardens, and a terrace with amazing views. The rooms are basic but very clean and comfortable. We had a huge (!) terrace overlooking Parikia. Unfortunately it was SO (!) windy while we were there, we didn't get to use it. Also there was only a small table & 2 chairs on it, which seemed a waste for the space (sun loungers up there would have been lovely as it was totally private & not overlooked, unlike most of the balconies). My only slight complaint would be that there were no mattress or pillow protectors on the bed. And the sheets were too small for the bed. But it was very comfortable! There is some road noise at the hotel, with a busy road running either side of it. The walk down into Parikia is hazardous as there is no (!) lighting and no pavements..... and the (busy) traffic is crazy. I definitely would not have felt safe had I been travelling alone. However, it is only a 10minute walk to the centre of town and the beach. BUT.... I would definitely recommend this hotel. The breakfast was lovely and very well 'stocked'. The staff couldn't have been more helpful. It really is a secluded hidden gem. I really do hope that we have an opportunity to return.