1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Pandrossos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ing-marie,
Flen

+
Läget
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Ingrid,
Uppsala

+
Läget, poolen
-
Sluta spela hög musik i högtalarna! Det var väldigt irriterande och störande att de ständigt hade på amerikansk popmusik på hög volym. Tog fullständigt bort trivsel och den grekiska atmosfären. Inget mysigt att sitta ute för att njuta av utsikten med den typen av musik i Grekland.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Jarl,
Resö

+
-
Dämpa musiken under frukosten!!

Bekräftad gäst: 2018-09-22


3 av 10

,

+
Närhet till stad
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


6 av 10

Ove,
Linköping

+
Läget och utsikten mot havet
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-09-08


5 av 10

Petter,
Kullavik

+
Läget. Personalen.
-
Sängarna är helt kass, man var aldrig utvilad och dom var alldeles för hårda. Furkosten kunde ju kanske varieras lite i alla fall, men så är det väl i Grekland.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Natalie,
Stockholm

+
Rummen var betydligt finare än på bilderna. Balkongen och utsikten gjorde väldigt mycket för helhets intrycket! Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

,

+
Läget
-
Frukosten; Större utbud av bröd och flingor, saknade små fruktryougurt och bacon. Endast hårdkokta ägg med blå gula serverades.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

Olof,
Stockholm

+
Fantastisk utsikt! Bra läge!
-
Det utlovade Wifi fungerade dessvärre inte alls och inte någonstans. Det var frustrerande. Låg standard på poolen...

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

Maria,
Västerås

+
Underbar utsikt bra läge , trevlig personal .
-
Hade gärna sett lite pärmar i receptionen om tips på sevärdheter , båtutflykter från hamnen och på Paros förövrigt .

Bekräftad gäst: 2018-07-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

159 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
46
Bra
 
51
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2015-07-26

Inlägg av shine0n Parikia, Grekland

Fantastik utsikt.

Mycket trevligt hotell med enkla men helt okej rum och badrum. Utsikten från balkongen var fantastisk, hade tur att få ( i vårt tycke ) ett av de bästa rummen. Det låg även nära Wi-Fi routern så vi hade jätte-snabbt internet. Fräscht pool område. Trevlig och hjälpsam personal. Frukosten tröttnade man rätt fort på. Brödet var hårt men gjorde man en toast i rosten så funkade det.Nära till gamla stan, buss-station och badbåt. Orkar man gå så var det en 1/2-timmes promenad till en fin strand som heter Livadia Beach. Där var det gratis solstolar om man beställde något ätbart eller någon dryck från tavernan för minst 3 euro.Kan rekommendera badbåten till Martselo Beach. Fin sandstrand, inte så trångt bland solstolarna och härligt bad,men dyrt på tavernan om man ska äta.Vi kan verkligen rekommendera Paros och Pandrossos Hotell.

 
2015-07-18

Inlägg av 116joelh Karlskrona, Sverige

Enkelt men med perfekt läge!

Enkelt hotell som är lite slitet i kanterna, men som har ett fantastiskt läge. Utsikten är fantastisk och hotellet ligger i ett lugnt område men bara minuter från stranden och gamla stan. Frukosten, som många verkar missnöjda med, var också ganska enkel men god. Rummen var små och innehåller bara det mest nödvändiga, men vem åker till Grekland för att sitta på hotellrummet?

 
2013-05-25

Inlägg av 21JessicaA Linköping, Sverige

Trevligt Hotell med fantastiskt läge

Bra hotell för pengarna får man ett av rummen med havsutsikt så har man en helt fantastiskt vy. Annars var rummen väldigt nergångna och skulle behöva en renovering. Riktigt dålig frukost. Men trevlig personal och läget är helt fantastiskt.

 
2018-11-07

Inlägg av renoelder Amwaj Islands, Bahrain

Nice View, clean and well cared for hotel but, poor WIFI concept & function

For its price class the hotel is clean, bathrooms small - but functional, room OK size for the price and the room balcony allows you to sit and enjoy the quiet sea view of the islands harbor and open sea. The dining room puts out an adequate breakfast, or other meal. Location is maybe a five minute walk up a small hill on a paved road from down town. Except for breakfast most guests “Vote with their feet” and walk the five minutes into town where there are dozens and dozens of taverna eating place open early until late. Con: If Internet connection is important to you the one at Pondeossos Hotel is divided into 3 distinct legs or independent systems and they weirdly decided to have 3 different passwords one for each network. They have failed to even print a sheet you can at least carry with you, so you can to again type in a new password when you realize the place you picked to sit and have coffee is on yet another internet segment !! So you have to go find a hotel employee to have them fix access! To add to the misery, even though the place is not close to other buildings their WIFI expert gave complex passwords to the WIFI. Why not something easy like Hotel 1 or. Hotel 2, etc., I can not imagine. I was there for a convention and essentially every participant I talked with was equally unhappy with This convoluted set up.

 
2018-10-25

Inlägg av siddallj67 Halifax, Kanada

Review of stay

It's like staying in a hostel or dormitory. Beds are cots practically. Dirty floors and smelly.Very unfriendly service! Premises dark and dreary.Do not recommend, will definitely not be on my list to return to.