1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Pandrossos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
Läget fantastiskt, rent och fint rum med havsutsikt. Tyvärr var sängarna alldeles för hårda. Vi hade bokat halvpension och det ät inget vi rekommenderar. Poolområdet mkt fint.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Ing-marie,
Flen

+
Läget
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Ingrid,
Uppsala

+
Läget, poolen
-
Sluta spela hög musik i högtalarna! Det var väldigt irriterande och störande att de ständigt hade på amerikansk popmusik på hög volym. Tog fullständigt bort trivsel och den grekiska atmosfären. Inget mysigt att sitta ute för att njuta av utsikten med den typen av musik i Grekland.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Jarl,
Resö

+
-
Dämpa musiken under frukosten!!

Bekräftad gäst: 2018-09-22


3 av 10

,

+
Närhet till stad
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


6 av 10

Ove,
Linköping

+
Läget och utsikten mot havet
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-09-08


5 av 10

Petter,
Kullavik

+
Läget. Personalen.
-
Sängarna är helt kass, man var aldrig utvilad och dom var alldeles för hårda. Furkosten kunde ju kanske varieras lite i alla fall, men så är det väl i Grekland.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Natalie,
Stockholm

+
Rummen var betydligt finare än på bilderna. Balkongen och utsikten gjorde väldigt mycket för helhets intrycket! Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

,

+
Läget
-
Frukosten; Större utbud av bröd och flingor, saknade små fruktryougurt och bacon. Endast hårdkokta ägg med blå gula serverades.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

Olof,
Stockholm

+
Fantastisk utsikt! Bra läge!
-
Det utlovade Wifi fungerade dessvärre inte alls och inte någonstans. Det var frustrerande. Låg standard på poolen...

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

168 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
48
Bra
 
55
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av aLink_ping Linköping

Bra läge

Har bott en vecka på Pandrossos hotel och hade en underbar utsikt från vårt rum över havet. Hotellet något slitet, men det uppvägs av läget och den mysiga altanen//baren. Kan absolut tänka mig att återvända dit !

 
2015-07-26

Inlägg av shine0n Parikia, Grekland

Fantastik utsikt.

Mycket trevligt hotell med enkla men helt okej rum och badrum. Utsikten från balkongen var fantastisk, hade tur att få ( i vårt tycke ) ett av de bästa rummen. Det låg även nära Wi-Fi routern så vi hade jätte-snabbt internet. Fräscht pool område. Trevlig och hjälpsam personal. Frukosten tröttnade man rätt fort på. Brödet var hårt men gjorde man en toast i rosten så funkade det.Nära till gamla stan, buss-station och badbåt. Orkar man gå så var det en 1/2-timmes promenad till en fin strand som heter Livadia Beach. Där var det gratis solstolar om man beställde något ätbart eller någon dryck från tavernan för minst 3 euro.Kan rekommendera badbåten till Martselo Beach. Fin sandstrand, inte så trångt bland solstolarna och härligt bad,men dyrt på tavernan om man ska äta.Vi kan verkligen rekommendera Paros och Pandrossos Hotell.

 
2015-07-18

Inlägg av 116joelh Karlskrona, Sverige

Enkelt men med perfekt läge!

Enkelt hotell som är lite slitet i kanterna, men som har ett fantastiskt läge. Utsikten är fantastisk och hotellet ligger i ett lugnt område men bara minuter från stranden och gamla stan. Frukosten, som många verkar missnöjda med, var också ganska enkel men god. Rummen var små och innehåller bara det mest nödvändiga, men vem åker till Grekland för att sitta på hotellrummet?

 
2013-05-25

Inlägg av 21JessicaA Linköping, Sverige

Trevligt Hotell med fantastiskt läge

Bra hotell för pengarna får man ett av rummen med havsutsikt så har man en helt fantastiskt vy. Annars var rummen väldigt nergångna och skulle behöva en renovering. Riktigt dålig frukost. Men trevlig personal och läget är helt fantastiskt.

 
2019-07-04

Inlägg av ljwilder Vancouver, Kanada

Excellent location with spectacular view

My husband and I stayed on the top floor which overlooked the town of Parikia to the right and the amazing water with gorgeous sunsets to the left. The location is excellent and within an easy walking distance to all the restaurants, shops, port where the ferries come in, literally everything. Our room had a little sitting room before the actual bedroom so we were able to store our empty suitcases there which made for more room in the bedroom. The bedroom was large and although not fancy, it was very clean. The bathroom had a shower within a bathtub which worked beautifully and was clean. The mattress was quite hard which was the only downside but the sheets were clean and soft and the pillow okay. The breakfasts was fine but given that we ate only greek yogurt with fruit in the mornings made us maybe easier to please. Would I stay there again? Yes because it is clean, in a great location and incredably reasonable in price. We stayed from June 3rd to June 7th and it cost 70 Euros per night which amounted to $400.00 in U.S. currency for the 5 nights.