1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Pandrossos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 63 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kristina,
Kolbäck

+
Läget
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

Ann-Christine,
Stockholm

+
Läget.
-
* Byt ut mannen i receptionen (ägaren?), dåligt bemötande. Kom trötta till hotellet med bl a 2 timmars flygförsening och han säger att vi bara ska vara 2 pers (men vi var 3 pers) och undrade hur vi hade bokat. Berättade att jag bokat via Apollo och då menar han att det var ert fel att han inte fått veta att det var 3 pers som skulle komma. Så oproffsigt. (Bokade resan i feb för 2 pers för att sedan lägga till en person senare) Han säger att vi får ett rum för att sedan byta till ett annat rum om 2 dgr då det inte finns något rum ledigt med x-tra bädd. Jag berättade för honom att vi inte hade lust att byta rum efter 2 dgr och efter 15 min väntan fick vi så ett rum med 3 sängar. Förstår sedan att detta rum var inget man brukade anv, ett rejält spindelnät på väggen (hela veckan dessutom..) och en konstant mögellukt från badrummet som inte försvann. Tv:n hade endast en kanal som det knappt gick att se på, superdålig bild. Vid påpekande till mannen i receptionen ang detta mumlade han att det fanns sååå många kanaler att se på och plötsligt ringer telefonen och han tar det samtalet och ignorerar oss fullständigt. Påpekar någon dag senare samma problem och fick till svar att han skulle skicka någon att ordna detta vilket aldrig skedde..Så trist attityd och jag noterade att det var andra gäster som också hade problem med den mannen.. Hörde även med övrig personal som jobbade på så gott dom kunde, att mannen inte var trevliga mot dom heller. När "myndigheterna" en dag kom på besök för att kontrollera bl a anställda, skickade han hem delar av sin personal... * Rengöring av poolen och förbättring då poolen var mkt sliten på sina ställen. Bl a trasig/rostig metallucka invid poolen som det var ett under att ingen gjorde sig illa på. * Byt ut musiken, trist att höra Tom Jones en hel vecka..

Bekräftad gäst: 2019-08-17


3 av 10

Eva,
Malmö

+
Utsikten från balkongen över havet och solnedgången. Läget centralt
-
Hotellet har haft sin storhets tid men inte hängt med de senaste 25 åren. Behöver fräscha upp interiör på rummen och ut med plaststolar på balkongen. In med växter och ut med krimskrams från sent 80-tal/90-tal från gemensamma ytor. Få tillbaka sin charm. På tal om charm så behövs det charm-kurs till personalen, räcker inte med en som kan behärska yrkets specialitet. Kunna erbjuda glutenfritt alternativ och inte påstå att där är mycket grönsaker när där bara är oliver och tomater och möjligen ägg var 4 dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Gunilla,
Linköping

+
Utsikten mot havet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

,

+
-
Sängarna. Bedrövliga inkl kuddarna

Bekräftad gäst: 2019-07-20


7 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
Läget fantastiskt, rent och fint rum med havsutsikt. Tyvärr var sängarna alldeles för hårda. Vi hade bokat halvpension och det ät inget vi rekommenderar. Poolområdet mkt fint.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Ing-marie,
Flen

+
Läget
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Ingrid,
Uppsala

+
Läget, poolen
-
Sluta spela hög musik i högtalarna! Det var väldigt irriterande och störande att de ständigt hade på amerikansk popmusik på hög volym. Tog fullständigt bort trivsel och den grekiska atmosfären. Inget mysigt att sitta ute för att njuta av utsikten med den typen av musik i Grekland.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Jarl,
Resö

+
-
Dämpa musiken under frukosten!!

Bekräftad gäst: 2018-09-22


3 av 10

,

+
Närhet till stad
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

171 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
48
Bra
 
56
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av aLink_ping Linköping

Bra läge

Har bott en vecka på Pandrossos hotel och hade en underbar utsikt från vårt rum över havet. Hotellet något slitet, men det uppvägs av läget och den mysiga altanen//baren. Kan absolut tänka mig att återvända dit !

 
2015-07-26

Inlägg av shine0n Parikia, Grekland

Fantastik utsikt.

Mycket trevligt hotell med enkla men helt okej rum och badrum. Utsikten från balkongen var fantastisk, hade tur att få ( i vårt tycke ) ett av de bästa rummen. Det låg även nära Wi-Fi routern så vi hade jätte-snabbt internet. Fräscht pool område. Trevlig och hjälpsam personal. Frukosten tröttnade man rätt fort på. Brödet var hårt men gjorde man en toast i rosten så funkade det.Nära till gamla stan, buss-station och badbåt. Orkar man gå så var det en 1/2-timmes promenad till en fin strand som heter Livadia Beach. Där var det gratis solstolar om man beställde något ätbart eller någon dryck från tavernan för minst 3 euro.Kan rekommendera badbåten till Martselo Beach. Fin sandstrand, inte så trångt bland solstolarna och härligt bad,men dyrt på tavernan om man ska äta.Vi kan verkligen rekommendera Paros och Pandrossos Hotell.

 
2015-07-18

Inlägg av 116joelh Karlskrona, Sverige

Enkelt men med perfekt läge!

Enkelt hotell som är lite slitet i kanterna, men som har ett fantastiskt läge. Utsikten är fantastisk och hotellet ligger i ett lugnt område men bara minuter från stranden och gamla stan. Frukosten, som många verkar missnöjda med, var också ganska enkel men god. Rummen var små och innehåller bara det mest nödvändiga, men vem åker till Grekland för att sitta på hotellrummet?

 
2013-05-25

Inlägg av 21JessicaA Linköping, Sverige

Trevligt Hotell med fantastiskt läge

Bra hotell för pengarna får man ett av rummen med havsutsikt så har man en helt fantastiskt vy. Annars var rummen väldigt nergångna och skulle behöva en renovering. Riktigt dålig frukost. Men trevlig personal och läget är helt fantastiskt.

 
2019-09-07

Inlägg av carolk384 New York, New York

Good location only

The location is the only good thing about this place. Other than that, I literately felt like I was camping. Worse than that. Shower was leaking all over the bathroom floor, the ac does not work at all, there’s only one or two channels to watch on tv and they are in Greek, the breakfast is bad to a level I had to skip it every day and the “double bed” I asked for was two twins put together. I would recommend not going cheap like I tried to do and spend extra 20$ a day for a better place.