Kundomdömen om Asterias

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
4,4 av 10 baserat på 20 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
4,4 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Service
 
6,2 / 10
Faciliteter
 
3,4 / 10
Mat och dryck
 
3,2 / 10
Rum/lägenhet
 
3,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
4,4 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Susanne,
Kumla

+
Läget var jättebra. Dusch- och handdukar böts varje dag. Killen i receptionen var så trevlig, hjälpsam och tillmötesgående!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


2 av 10

arne,
stockholm

+
städningen,stående för Apollo,är i anonsen på hotell är ni får inte använda hotellets handukar vid poolen,speciellt om poolen är 4a gånger7,5 m.hade de varitt som jag med dålig balans och ledsagare då förstår ni hur dåligt de har varit med flera med dålig balans!!!!!!
-
jag är över 82år och varit på resor på många hotell,även i Sverige med liten frukost,men detta tog priset!!!!! de är inte många svenskar som vågar säga sanningen!!!!!!

Bekräftad gäst: 2019-09-07


1 av 10

Katarina,
Stockholm

+
nära stranden
-
Sängar spruckna, kopierade alla med badrum på balkongen för renovering, frukost inte att äta, smutsig pool, liten TV, skadade möbler

Bekräftad gäst: 2019-09-07


3 av 10

Marie,
Marieholm

+
Städningen var bra & de som jobbade i receptionen var också bra.
-
Renovera hotellet då det är väldigt gammalt & slitet.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


6 av 10

,
Täby

+
Läget, trevlig personal, utsikten vid frukosten.
-
Mer variation på frukostbordet. Vattenkokare på rummet. Säkerhetsskåp på rummet. Tråkigt med döda insikter hängandes på tak/väggar. Torkställning Åtgärda kylskåp som lät mycket på natten Mycket knarriga sängar Mycket lyhörda rum

Bekräftad gäst: 2019-07-20


7 av 10

Maria,
Göteborg

+
Nära till allt
-
Bättre frukost, vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2019-06-15


2 av 10

Cecilia,
Stockholm

+
Nära hamnen och gångavstånd till Livadiastranden.
-
Saknades hårfön på rummet, tog 3 dagar för receptionen att ordna fram en. Extremt litet dubbelrum (fast knappt plats för att våra två resväskor. Gick ej att ha båda dörrarna öppna till den lilla balkongen, då slogs AC av. Sängen knarrade. Tråkig frukost (inga grönsaker eller färsk frukt). Eluttag & störmbrytare satt löst. Lamporna glappade. Smutsig pool.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


3 av 10

Henrik,

+
Läget va toppen.
-
Väldigt slitna rum, fanns bara ett läge på ac och det va kallt. Alla utag satt löst ren livsfara.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


4 av 10

Anders,
Örebro

+
Det var rent.
-
När man gör reklam för att det är AC så bör den var någorlunda mordern och fungerande.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


3 av 10

Åsa,
Göteborg

+
-
Bättre frukost Bättre städning

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 2,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

40% av resenärerna rekommenderar

90 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
19
Bra
 
19
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-08-28

Inlägg av checkprice Mykonos, Grekland

jobvacation

the staff was very kind and very friendly. the rooms were clean with good air condition. the wifi dont work on the rooms its the only thing that is negative for the hotel. plugs are old and not working well

 
2019-08-11

Inlägg av sophiejb3

Great location and views

Great service from the staff who were always very friendly and helpful. The rooms were clean and had good air conditioning. There was a pool to swim in and breakfast was offered each morning. Only downside was the showers were very small! Overall perfect location and thoroughly enjoyed staying here - would definitely recommend, especially given the price!

 
2017-09-24

Inlägg av Willie_Waller Montreal, Kanada

Old hotel with nice staff

Very old hotel in serious need of an upgrade. It's very basic. The breakfast was included but poor at best. This is a very basic hotel and you get what you pay for. The A/C is very loud and the T.V is a very old one. Close to everything.

 
2017-08-21

Inlägg av Rhd52 Dundee, Storbritannien

Basic but pleasant

This hotel has a great location on the sea-front at Parikia, and I enjoyed sitting on the verandah reading and watching the boats. Breakfast is on the verandah, and there is a good choice of food. There is a very small swimming pool, which I had all to myself, because most people go to the beach. The rooms are basically furnished, but perfectly pleasant.

 
2017-07-10

Inlägg av victoriavieiraa Aventura, Florida

HORRIBLE STAY

If I could rate this hotel 0 stars I would. I had a horrible experience at this hotel. To begin with on the first night I requested extra towels and i assumed it would be no problem but the guy at the front desk was hostile unfriendly and straight up rude and sarcastically asked me if i used my towel to clean the floor as if i would do that. I paid money to stay at this hotel and expected to be treated with respect he also did not give me the towels afterwards. Next I begin to take a shower and i look to my left and see a spider the size of a shoe on the floor of the bathroom. This was absolutely disgusting and when I asked for assistance in removing it from the room I was ignored by the same rude man which was very unprofessional. The beds were rock hard the bathrooms were not clean the staff was RUDE. bad service=bad review DO NOT STAY AT HOTEL ASTERIAS!!!!!!!!