1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Anemomylos Residence

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Tommy & Anne-Lie,

+
Vi bodde på Anemomylos Recidence
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Lillebil,
Stockholm

+
OBS! Bodde på Anomomylos . Inte på Windmill!
-
AC anläggningen borde se över. Jag och även en annan gäst fick en kraftig infektion av AC:n. Krävde antibiotikabehandling.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Eva-Karin,
Falköping

+
Litet o mysigt o nära centrum. Lugnt.
-
Båtresan till o från Santorini var ej bra. Byt båt. Fanns inte tillräckligt med platser att sitta på. Varför inte anlita en större båt. Katastrof! Ska man behöva sitta o ligga på golv?

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Birgitta ,
Falköping

+
Lugnt och ro fyllt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Christine,
Falkenberg

+
Läget
-
Reglerna angående poolen kändes som att dom avskräckte gästerna från att använda poolområdet. Vi är dock inga poolmänniskor så reglerna störde inte oss.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Anne,
Lørenskog

+
Nyoppusset, rent og trivelig, fin beliggenhet, hyggelig vertskap. Manglet ingen ting.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Paula,
Bergen

+
Rolig hotell, nær sentrum og strand
-
Bedre rengjøring, og bedre senger,

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

Tora,
Oslo

+
Hyggelig bassengområde, koselig hotell, perfekt beliggenhet!
-
Eierne var svært strenge mot barn i bassenget, noe som skapte en dårlig stemning for familier, og ødela litt av gleden for mange barn. Ikke bra!!. Leilighetene hadde veldig enkel standard.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Kristian,
Løvenstad

+
Størrelse, stille og rolig.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


7 av 10

Lone,
Oslo

+
Vi bodde på anemomylos residence. Rommet var alt for lite til en familie på to voksne og to barn. I tillegg var det ikke inkludert frokost. Bassenget var stengt mellom kl 14 og 17 noe son gjorde hotellet lite barnevennlig.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

10 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
3
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-15

Inlägg av Matt G London, Storbritannien

Amazing staff

We only stayed one night but could have stayed longer, very cute and clean place, great location. Reception staff was amazing, so helpful with taxi's and getting our ferry on time. Really recommend this place

 
2018-08-28

Inlägg av catherinew1232016 Paris, France

Great value in Naoussa

First you will be welcome with warmth and huge smiles! All rooms are simple but in the best way you can expect: all white and extremely neat... with little touch now and there of good taste. Also very close to city center so everything is doable by foot. If possible choose a room in the back of this hotel.

 
2009-06-30

Inlägg av moiken1 Trondheim, Norge

Great value for your money. Clean, charming and near the small town.

The room had a kitchen, two beds and a balcony. The hotel is very charming, with grapes growing in the garden, and small balconies for each room. A toothless old lady who doesn't speak English cleans the rooms every day, and we got two soaps, every day we were there, so everything was very clean. The kitchen had two plates and all the utensils we could need. On the last day we were there, we cooked soup on there. The hotel has an excellent location, perhaps ten minutes of slow walking from the cafes and small shops of Naoussa. Getting a room like we got for 25 euro was incredible. We were worried that it wasn't genuine since it was so cheap, but it wasn't. This is a very nice hotel, and I would stay there again if I went back to Paros.

 
2018-09-17

Inlägg av Tomggh

ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ενα πολύ καλό και καθαρό συγκρότημα διαμερισμάτων σε καλή τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση με τα πόδια στην πόλη. Αψογη εξυπηρέτηση από την Αθηνά και άνετο χώρο πάρκινγκ. Το απολαύσαμε και το συστήνουμε σε όλους.

 
2018-09-10

Inlägg av Eli20188 Limassol, Cypern

Εξαιρετικη επιλογή

Παρα πολυ καθαρο δωματιο. Η ιδιοκτητρια χαμογελαστη, εξυπηρετικη, μας εδωσε και το τηλεφωνο της να την ειδοποιησουμε αν χρειαστουμε οτιδηποτε. Τα δωματια εχουν ανακαινιστει. Η τοποθεσια ειναι ιδανικη καθως σε 2 λεπτα βρισκεσαι στα σοκακια και στα λιμανακια. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!