1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Vasso

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kjell,

+
Rent och välstädat mycket trevlig personal Återvänder gärna !
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


5 av 10

Peter,
Strängnäs

+
Nära stranden
-
För mycket mömbler

Bekräftad gäst: 2018-10-01


5 av 10

Tor-Björn,
Strängnäs

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Ingrid,
Uppsala

+
Läget. Städningen. Trivsamheten. Nära till affär.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

Magnus,

+
läget
-
hotellet mycket lyhört

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

,

+
Location storlek
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Eva,
Gävle

+
Läget
-
En mindre kastrull

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Cecilia ,
Stockholm

+
Väldigt snyggt och fräscht. Rum och badrum såg alldeles nyrenoverade ut. Fantastisk städning och helt ok sängar för att vara Grekland. Hotellet ligger precis bakom Valtos-stranden så läget är väldigt bra. Dessvärre ingen utsikt men enkelheten att ta sig till stranden väger upp det. Precis bredvid hotellet låg en bra minimarket.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

Kerstin ,
Hönö

+
Nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


10 av 10

Peter,
Säter

+
Läget, duschen
-
Parasoll på fot till rum som har kvällssol.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

6 omdömen
Utmärkt
 
1
Väldigt bra
 
1
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-08-09

Inlägg av 746katarinag Göteborg, Sverige

Helt okej hotell med toppen läge till valtos stranden

Spendera en vecka med min sambo i parga där vi bodde på detta hotell. Trevlig ägare och personal. Städningen var bra, städades alla dagar utom en. Fanns en liten kokvrå där vi skulle fixa frukost var tanken, men vattenkokaren luktade illa inuti och var full med beläggning så vi bestämde oss för att inte använda denna. Var ganska litet utbud med köksutrustning så har man tänkt att tillaga mat blir det lite svårt. Plus för att det fanns en supermarket i huset bredvid där det också fanns en bar/café där vi köpte kaffe nästan varje morgon. Sängarna var helt okej. Badrummet var väldigt litet och duschutrymmet likaså. Supernära till valtos stranden, ca 1-2 min promenad! Kan tipsa om de gula solstolarna där man inte betala för själva solstolen utan istället ville dom att man beställde ex en öl eller liknande som man fick levererat till sin plats.

 
2015-09-13

Inlägg av orvaro Sala, Sverige

Havsnära

Enkelt men praktiskt och kanske charmigt boende för den som vill bo billigt och vettigt men ändå någorlunda bra. Nära till fantastisk fin strand. Finns pub och supermarket helt nära. Affären dyr dock. Restauranger som också har frukost finns runt hörnet. Lägenheterna har ett rum med dubbelsäng, kokvrå och toalett med dusch. Se till att få rum en eller två trappor upp och med balkong ut mot framsidan. Trafik utanför kan vara störande. Ha balkong och fönster stängda på natten och köp till luftkonditionering, så blir det tystare och du slipper bli myggbiten.Trevlig personal som gärna tar en pratstund. Hade en skön och mycket varm vecka här i början av september. I Parga går man i branta backar. Inget för handikappade. Sammantaget för mig helt ok. Kan tänka mig att komma tillbaka.

 
2016-09-19

Inlägg av FanijaS London, Storbritannien

Great location for families

The location is great as it very close to Valtos beach (1 min by foot), a market next door and a restaurant with closed playground for kids across the road. However, the room we stayed at was quite small for us as we had 2 baby cots on each side of the bed so hardly any space to move. The bathroom also felt very claustrophobic as the ceiling was low and it had no window. The wi-fi didn't work most of the time and we had a huge problem with mosquitoes. There were so many of them that we all got a lot of bites the first night. The owners didn't warn us about this at all, which I thought they could've so we can protect ourselves. The parking space is not very big, could probably fit 5-6 cars the most. Overall it was an average experience, with the location being the best part about it, considering we were with 2 kids.

 
2015-07-25

Inlägg av 504silvanam

Terrible experience

The staff suggest you to put the money in safe boxes they have in the rooms but they use the copied kies to steal the money. They ruin my vacations and the proper did not take any responsibility. If you want to stay in that place at least dont let the money and any ather value in the room.

 
2014-06-25

Inlägg av Queo Sweden

Good location, quiet and close to beach.

Very nice hotel, friendly owner and staff. Close to super market and just a short stroll to the beach. A few things that would improve the stay would be to put some bed matrasses on the beds-they were very hard. And also, mosquito nets for the window and doors-we had lots of bites. We would definitely come back to Villa Vasso.